סטודנטית ***
משתמש רשום
- דירוג
- 1
צהריים טובים,
כותבת בשם אמא שלי שפחות מבינה בכל הנושאים הפיננסים.
יש לה חיסכון קטן לימי הזקנה שלה בסך של כ-100,000 שקלים.
בנוסף יש לה דירה במרכז שרכשה ואין עליה משכנתא בשווי של כ-2 מליון שקלים בערך, ודירה נוספת להוריה בירושלים שעתידה לעבור פינוי בינוי בשנים הקרובות- כיום שווה 1.4 מליון בערך.
היא לא משקיעה בשוק ההון ודברים כאלה.
החיסכון כמו שצוין מעלה הוא קטן והנכסים המשמעותיים שיש לה באמת זה שתי הדירות. היא מעוניינת למגן את עצמה ולפתוח חשבון בנק בחו"ל. אין לה אזרחות.
אשמח לעצות פרקטיות איך אפשר לפתוח חשבון בנק בחו"ל למישהי שהיא לא אזרחית.
איך יודעים אם הבנק הוא גדול אמין יציב - איך בוחרים מדינה, איך בוחרים את הבנק עצמו ואיך עושים בכלל את כל הפרוצדורה הזו?
אחרי פתיחת חשבון הבנק איך מעבירים את הכסף לשם?
בנוסף, מה מי שבניכם שמרגיש מאוים מהמצב עושה עם נכסי נדל"ן? הרי כשמתמגנים אם אני מבינה נכון זה צריך להיות היקפי.
היא כן מעוניינת להשאיר את הדירה שלה כדי שיהיה לה איפה לגור.
אודה לדיון שאינו פוליטי ואינו בבחינת אם זה מה שכולם יעשו המדינה תקרוס והנבואה תגשים את עצמה.
זה משהו שאנחנו חושבים עליו במשך הרבה זמן עוד בטרם השינויים הפוליטיים והמצב הנוכחי רק האיץ את המחשבות האלו
אודה לכל כיוון ומחשבה
תודה רבה!
כותבת בשם אמא שלי שפחות מבינה בכל הנושאים הפיננסים.
יש לה חיסכון קטן לימי הזקנה שלה בסך של כ-100,000 שקלים.
בנוסף יש לה דירה במרכז שרכשה ואין עליה משכנתא בשווי של כ-2 מליון שקלים בערך, ודירה נוספת להוריה בירושלים שעתידה לעבור פינוי בינוי בשנים הקרובות- כיום שווה 1.4 מליון בערך.
היא לא משקיעה בשוק ההון ודברים כאלה.
החיסכון כמו שצוין מעלה הוא קטן והנכסים המשמעותיים שיש לה באמת זה שתי הדירות. היא מעוניינת למגן את עצמה ולפתוח חשבון בנק בחו"ל. אין לה אזרחות.
אשמח לעצות פרקטיות איך אפשר לפתוח חשבון בנק בחו"ל למישהי שהיא לא אזרחית.
איך יודעים אם הבנק הוא גדול אמין יציב - איך בוחרים מדינה, איך בוחרים את הבנק עצמו ואיך עושים בכלל את כל הפרוצדורה הזו?
אחרי פתיחת חשבון הבנק איך מעבירים את הכסף לשם?
בנוסף, מה מי שבניכם שמרגיש מאוים מהמצב עושה עם נכסי נדל"ן? הרי כשמתמגנים אם אני מבינה נכון זה צריך להיות היקפי.
היא כן מעוניינת להשאיר את הדירה שלה כדי שיהיה לה איפה לגור.
אודה לדיון שאינו פוליטי ואינו בבחינת אם זה מה שכולם יעשו המדינה תקרוס והנבואה תגשים את עצמה.
זה משהו שאנחנו חושבים עליו במשך הרבה זמן עוד בטרם השינויים הפוליטיים והמצב הנוכחי רק האיץ את המחשבות האלו
אודה לכל כיוון ומחשבה
תודה רבה!