D dave62 משתמש רשום הצטרף ב 19/7/24 הודעות 6 דירוג 3 19/7/24 #1 אני מתכונן לפתוח חשבון משותף ב-IB. הבנתי שבעתיד אפשר יהיה להעביר סכומים מחשבון זה לכל חשבון בחו"ל כל עוד ששם מוטבים זהה. מה יקרה אם אחד מבני הזוג נפטר. האם אפשר יהיה להעביר כסף לחשבון של זה שנותר (לא חשבון משותף)?
אני מתכונן לפתוח חשבון משותף ב-IB. הבנתי שבעתיד אפשר יהיה להעביר סכומים מחשבון זה לכל חשבון בחו"ל כל עוד ששם מוטבים זהה. מה יקרה אם אחד מבני הזוג נפטר. האם אפשר יהיה להעביר כסף לחשבון של זה שנותר (לא חשבון משותף)?
מ מתי יגיע השלג משתמש רגיל הצטרף ב 29/6/23 הודעות 250 דירוג 222 19/7/24 #2 IB נותנים לך להעביר מהחשבון המשותף שלך לחשבון חיצוני שהוא רק בשמך (אפילו במסך העברה, זה נותן לך לבחור מי המוטב וזה נותן את האפשרות). אם אחד מכם נפטר, יש שרשור גדול פה שממש טוחן את הנושא.
IB נותנים לך להעביר מהחשבון המשותף שלך לחשבון חיצוני שהוא רק בשמך (אפילו במסך העברה, זה נותן לך לבחור מי המוטב וזה נותן את האפשרות). אם אחד מכם נפטר, יש שרשור גדול פה שממש טוחן את הנושא.
D dave62 משתמש רשום הצטרף ב 19/7/24 הודעות 6 דירוג 3 19/7/24 #3 תודה על המידע. האם תוכל לתת לי קישור לשרשור שהזכרת, או איזה מילות קישור להקליד. לצערי לא הצלחתי למצוא.
תודה על המידע. האם תוכל לתת לי קישור לשרשור שהזכרת, או איזה מילות קישור להקליד. לצערי לא הצלחתי למצוא.
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,251 דירוג 22,883 19/7/24 #4 נכתב ע"י dave62: תודה על המידע. האם תוכל לתת לי קישור לשרשור שהזכרת, או איזה מילות קישור להקליד. לצערי לא הצלחתי למצוא. לחץ כדי להרחיב... החיפוש פה לא הכי מוצלח. נסה גוגל: פורום הסולידית + השאלה שלך
נכתב ע"י dave62: תודה על המידע. האם תוכל לתת לי קישור לשרשור שהזכרת, או איזה מילות קישור להקליד. לצערי לא הצלחתי למצוא. לחץ כדי להרחיב... החיפוש פה לא הכי מוצלח. נסה גוגל: פורום הסולידית + השאלה שלך
צ צדיק משתמש בכיר הצטרף ב 23/10/23 הודעות 1,630 דירוג 1,226 19/7/24 #5 אגב, IB מאפשרים העברת כספים/נכסים בין חשבונות בתוך IB. זה רק בין חשבונות בעלי אותה בעלות? או שזה פתח להעברות לצד ג'?
אגב, IB מאפשרים העברת כספים/נכסים בין חשבונות בתוך IB. זה רק בין חשבונות בעלי אותה בעלות? או שזה פתח להעברות לצד ג'?
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,779 דירוג 20,599 19/7/24 #6 נכתב ע"י צדיק: זה רק בין חשבונות בעלי אותה בעלות? לחץ כדי להרחיב... רק באותה בעלות (לא ניסיתי ממשותף ליחיד - אבל כנראה שאפשרי, כמו שאפשר לעשות החוצה).
נכתב ע"י צדיק: זה רק בין חשבונות בעלי אותה בעלות? לחץ כדי להרחיב... רק באותה בעלות (לא ניסיתי ממשותף ליחיד - אבל כנראה שאפשרי, כמו שאפשר לעשות החוצה).