משלמת לבייביסטר על מנת ללכת להתאמן. כמובן שהמקום שאני מתאמנת בו עולה כסף מה שגורם לכל אימון שלי להיות ממש יקר.
איך הגעתי למצב הזה ? בעל שעובד 3 ימים בשבוע עד מאוחר (חוזר שהמקום כבר נסגר) ובשאר הימים אין לי כוח או רצון לעשות כל פעולה אחרי שהילדים הולכים לישון. יציאה צרכנית פר הגדרה. אבוי לבושה
משלמת לבייביסטר על מנת ללכת להתאמן. כמובן שהמקום שאני מתאמנת בו עולה כסף מה שגורם לכל אימון שלי להיות ממש יקר.
איך הגעתי למצב הזה ? בעל שעובד 3 ימים בשבוע עד מאוחר (חוזר שהמקום כבר נסגר) ובשאר הימים אין לי כוח או רצון לעשות כל פעולה אחרי שהילדים הולכים לישון. יציאה צרכנית פר הגדרה. אבוי לבושה
אולי זו תהיה דיעה לא פופולרית אבל הוצאה על בייביסיטר היא לא יציאה צרכניסטית בכלל. זה לא שאת מחזיקה אופר, כן? זו עזרה חשובה ונצרכת לזמן קצוב בו הילדים קטנים כדי לאפשר לך הפוגה. ומה גם, שאת מנצלת את הזמן הזה לצורך ספורט שמביא רווחה ואיכות חיים.
אני כמובן לא מחלקת לך ציונים, רק רוצה לעודד ולחזק את רוחך להיעזר בכלי הזה שנקרא בייביסיטר (אפילו עוזרת אם צריך)
ומה עם אנשים שהיום יוצאים למסיבה בשביל להעלות תמונות לאינסטגרם? קחו לדוגמה את זמנה בטולום כל המסיבה אנשים בפלאפונים מצלמים במקום לרקוד זה אשכרה מסיבות שהאנשים יותר חשוב להם להראות שהם שם מלהיות שם
אני לא יודע אם יוצאים למסיבה רק כדי להעלות תמונות אבל אם שם כמובן שיעלו.כנראה שאין אפשרות אחרת.לא רק מסיבה.
גם בפאב או במטוס, להבדיל.העולם התחרפן. אנשים חשים שהם חייבים להנציח הכל מטופש ככל שיהיה,
שלא לדבר על תופעת ה-FOMO
אני לא יודע אם יוצאים למסיבה רק כדי להעלות תמונות אבל אם שם כמובן שיעלו.כנראה שאין אפשרות אחרת.לא רק מסיבה.
גם בפאב או במטוס, להבדיל.העולם התחרפן. אנשים חשים שהם חייבים להנציח הכל מטופש ככל שיהיה,
שלא לדבר על תופעת ה-FOMO
כולם רוב המסיבה מראים שהם במסיבה במקום להיות בה, בגלל זה אני כבר לא אוהב ללכת למסיבות של טכנו ויותר אוהב טבע כולם אשכרה תקועים בלצלם את הרגע במקום לחוות אותו
זה לא מהצד השני.
העסקים מעצבים את מרכולתם לפי מה שהולך באינסטגרם ולכן הכל מתדרדר לתהומות הטיפשות. עולם הרשתות מציג לנו את גודל הטימטום האנושי במלוא תפארתו.
כולם רוב המסיבה מראים שהם במסיבה במקום להיות בה, בגלל זה אני כבר לא אוהב ללכת למסיבות של טכנו ויותר אוהב טבע כולם אשכרה תקועים בלצלם את הרגע במקום לחוות אותו
בדיוק כשהייתי בדרום אמריקה ראיתי את זה מול העיניים אתה רואה רגע אחד מישהי מוציאה את הפלאפון עושה סטורי לאינסטגרם וכולם רוקדים צוחקים ואחרי שנגמר כל אחד חזר לפלאפון, זה כאילו אנשים חיים בשביל להראות יותר מלחיות