• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

שימוש ב-3 כרטיסי אשראי בשביל להשיג הלוואה בריבית 0%

• פותח הנושא פותח הנושא amitcohenr1
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
נכון, גם אני תמיד פורס להכי הרבה תשלומים שאני יכול (גם 36 תשלומים על 1000 שקל לדוגמא) ואת כל הכסף הפנוי מעביר לחשבון ההשקעות.
וכמובן מוצרים יקרים כמו אייפון, אייפד, אקס בוקס, אוזניות, וכו' קונה רק באילת ומבקש מהמשפחה לאסוף (אני אישית לא הייתי באילת מעל 10 שנים, לכן תמיד טוב שיש חברים ומשפחה).
כן זה מתאים לבודדים, רוב המשפחות יפשטו רגל ככה.

כי הם יראו שיש להם כסף בעו"ש ויבזבזו אותו, ואז בחודשים הבאים תיפול עליהם מכה של חיובים.
זה יכול לקרות רק פעם אחת ואז ילמדו לפעם הבאה.
הבעיה היותר גדולה לדעתי זה שאנשים נמצאים במינוס כרוני, כי אם למשפחה מסוימת נגמר הכסף הם יקחו הלוואה וישלמו ריבית נמוכה יותר מאשר מינוס כרוני.

לפני שאתם זורקים עליי ביצים תנו לי להסביר.

אז ככה, היום ניתן להשיג כרטיסי אשראי ללא עלות חודשית.
מי שמחזיק מספר כרטיסי אשראי יכול בעצם לעשות שיקול כל פעם באיזה כרטיס לשלם.
כל כרטיס אנחנו נשים לו יעש חיוב שונה לדוגמא:
כרטיס א - 1 לחודש
כרטיס ב - 10 לחודש
כרטיס ג - 30 לחודש
חשבת על זה שה1 וה30 זה יום הפרש?
מניח שהתכוונת ל1, 10 ו-20
נ.ב: יש היום כרטיסים שמאפשרים לדחות לחיוב הבא חיובי מט"ח (לא יודע אם יש כאלה בלי עמלת המרה)
עכשיו כל רכישה אני אעשה בכרטיס עם מועד חיוב הארוך ביותר. נניח אני קונה משהו ב11 לחודש אני אשלם בכרטיס ב וככה \יחייבו אותי רק בעוד חודש.
מה אני מרוויח שבנתיים יש לי כסף נזיל שיכול להיות מושקע. הדבר הזה נקרא בשפה מקצועית spread או float שזה מרווח.
אתה יכול לעשות על זה קצת ריבית, חברות גדולות שמשלמות לספקים בשוטף + מרוויחות הרבה משיטה דומה
ממליץ לכם לקרוא את התחזיות החודשיות שלי שאני הולך לפרסם כל חודש ( עם אסטרטגיה שמנסה לנצח את המדדים לאורך זמן (: ).
דבר שתגיד ימדד בפני עצמו

כי הם יראו שיש להם כסף בעו"ש ויבזבזו אותו, ואז בחודשים הבאים תיפול עליהם מכה של חיובים.
זה עניין פסיכולוגי של כל אחד
מי שיש לו משמעת עצמית יכול לנצל את הנושא

כן אבל אתה שוכח שעל כל כרטיס כזה שאתה נניח מושך כסף ומפקיד לבנק או כל מיני טריקים כאלה קיבלת הלואת בלון ללא ריבית!
אני עושה זאת לפעמים. לדוגמא אם מתכוון לסגור 20 אשח ב1 בחודש ויש לי רק 13 אחרי הורדות האשראי וההכנסות של תחילת החודש, אז אני מוציא מהקיר 7 (גן ב 1 בחודש אחרי שעה 1800 החיוב יהיה ב2 בחודש העוקב) ומפקיד בכספומט (בכל הכרטיסים שלי המשיכות מחויבות במועד החיוב). הרווח הכספי נמוך אבל יש כאן הישג פסיכולוגי של סגירת הסכום שתכננתי. מאידך בבנק/מס הכנסה יכולים לשאול מאיפה המזומן שמופקד שוב ושוב כך שלא אוהב לעשות את זה הרבה.

אם אני דוחה ב14 יום כי יש לי 3 כרטיסים זה יורד.
לגבי הרעיון המקורי שלך, אפשר להרויח כמה גרושים אבל ההתעסקות קשה. אתה צריך ב19 לחודש לשחרר מהפיקדון או מהקרן הכספית כסף לחיוב שיירד ב 20. ככה שלוש פעמים בחודש. אני עושה זאת פעם בחודש - דואג לכסף לחיוב של ה 2 לחודש. מה שכן הדלקת לי נורה אולי לחלק הוצאות כבדות לתשלומים. בדכ אני אוהב לשלם את ההוצאה ולא לראות אותה יותר (כעת חידשתי מנוי לחדכ וגיהצתי 3.6 אשח בתשלום אחד) אבל אולי כדאי כן לפצל בימים של ריביות גבוהות. מה גם שהיום כרטיסי האשראי לא גובים עמלת חלוקה לתשלומים להבנתי.

לגבי הרעיון המקורי שלך, אפשר להרויח כמה גרושים אבל ההתעסקות קשה. אתה צריך ב19 לחודש לשחרר מהפיקדון או מהקרן הכספית כסף לחיוב שיירד ב 20. ככה שלוש פעמים בחודש. אני עושה זאת פעם בחודש - דואג לכסף לחיוב של ה 2 לחודש. מה שכן הדלקת לי נורה אולי לחלק הוצאות כבדות לתשלומים. בדכ אני אוהב לשלם את ההוצאה ולא לראות אותה יותר (כעת חידשתי מנוי לחדכ וגיהצתי 3.6 אשח בתשלום אחד) אבל אולי כדאי כן לפצל בימים של ריביות גבוהות. מה גם שהיום כרטיסי האשראי לא גובים עמלת חלוקה לתשלומים להבנתי.
גם אתה הדלקת לי נורה,
אני תמיד הייתי נגד תשלומים. אבל שאני חושב על זה , זה יכול להיות מאוד כלכלי כל עוד זה ללא ריבית.
תדמיין אדם צריך לקנות רהיטים לבית חדש ב 21K. יש לו אינטרס לשלם בכמה שיותר תשלומים ללא ריבית. ובנוסף לעשות את המשחק עם הכרטיסי אשראי.
אם הוא מחלק את זה ל 36 תשלומים ללא ריבית זה יוצא 555.5 שקל לתשלום. עכשיו אם הוא יכול לחלק את הקניה ל 3 כרטיסי אשראי ( כל כרטיס 7 אלף שקל ) (נגיד אז גם תתשלום הזה הוא ידחה כל פעם עד קבלת השכר ובנתיים הכסף שלו יהיה מושקע. אם משתמשים בזה בצורה חכמה בקניות מאוד גדולות כמו רכב וכ'ו זה יכול להיות מאוד יעיל לדעתי.

תדמיין אדם צריך לקנות רהיטים לבית חדש ב 21K. יש לו אינטרס לשלם בכמה שיותר תשלומים ללא ריבית. ובנוסף לעשות את המשחק עם הכרטיסי אשראי.
אם הוא מחלק את זה ל 36 תשלומים ללא ריבית זה יוצא 555.5 שקל לתשלום. עכשיו אם הוא יכול לחלק את הקניה ל 3 כרטיסי אשראי ( כל כרטיס 7 אלף שקל ) (נגיד אז גם תתשלום הזה הוא ידחה כל פעם עד קבלת השכר ובנתיים הכסף שלו יהיה מושקע. אם משתמשים בזה בצורה חכמה בקניות מאוד גדולות כמו רכב וכ'ו זה יכול להיות מאוד יעיל לדעתי.
לדעתי כמלווה פעמונים ב-12 שנים האחרונות... (ועם סטטיסטיקה על מספר המשפחות שפונות לליווי)
זה יעיל רק לטובת הבנק/ נותני כרטיסי האשראי.

הוא טוען שיש לו אשראי כזה, אבל בינתיים לא חשף אותו.
לרובנו יש אשראי כזה. כאל וישרכארט מאפשרים דחיה של חיוב משיכת מזומן למועד החיוב, ללא ריבית.

וגם - האורך של השרשור הזה מטורף.

נערך לאחרונה ב:
הרשו לי להציע שיטה פשוטה יותר.

קחו כרטיס אשראי עם מסגרת גדולה. למשל 20,000 שקל.

תעבירו לעצמכם בביט / תיצרו קבוצה בפייסבוקס עם עצמכם, תעבירו אליה 10,000 שח ותמשכו ממנה לבנק.

למי שיש אשראי שיורד בתחילת החודש, החיוב של האשראי קורה בשני. לכן באחד בחודש תעבירו לעצמכם שוב את ה 10,000 הנוספים במסגרת.
החיוב ההעברה הזו בכרטיסי האשראי תהיה בחודש הבא.

וחוזר חלילה.

בעצם אם אתה קונה רכב ב 100K ב36 תשלומים ללא ריבית ובנוסף אתה עושה את המשחק עם הכרטיסי אשראי.
זה אומר שכל חודש בכל כרטיס אתה משלם בערך 900 ש"ח. זה אומר שאתה צריך בממוצע כל 14 יום לשחרר 900 שקל ועד שזה נגמר ( בגלל המשחק המתוחכם עם הכרטיסים אתה כל פעם תשלם עם כרטיס אשראי אחד ותדחה את זה שוב ושוב) כל ה 100K שלך מושקעים. בסוף התקופה
אדם שיעשה את זה ירוויח ב 3 שנים עם ריבית דריבית כ- 30 אלף שקל
לעומת אדם שלא יעשה את זה וישלם במכה 100 אלך ויקנה את הרכב.

זה שקול ללקבל הלוואה של 100 אלף שקל ללא ריבית ל 3 שנים בפריסה שווה של תשלומים אבל אתה בטוח תעמוד בתשלומים.
כי כל פעם שמגיע תשלום יש לך כרטיס אשראי ש"מציל אותך"

אפשר לחשוב על זה ככה כל 14 יום מגיע מישהו רע ואומר לך הלו קנית רכב תן לי 900 שקל ואתה אומר לו בסדר ומשלם עם כרטיס אשראי אחד בשביל האחר כל פעם
וככה אתה אף פעם לא "באמת משלם". בינתיים ה 100K שלך עושים תשואה ב 3 שנים. רווחי מאוד.

בעצם המסקנה שהגעתי אליה עד כה שבעסקאות גדולות כמו קניית רכב חדש תשלומים + שילוב שיטת הכרטיסים היא די אפקטיבית

כשאני חושב על זה אפשר לנסות להשתמש בשיטה גם על תשלומי משכנתא.
משכנתא זו ההוצאה הכי כבדה למשקי הבית בד"כ
תחשבו על זה ככה כל חודש אתה דוחים את תשלום המשכנתא ובינתיים אתם מושקעים ב s&p.
והביאו פה שיטה מעניית עם ביט.
אולי הפוסט הזה בכל זאת לא ביזבוז זמן

מייק מהויקי משועמם אז הוא החליט להתעלל בחברי הפורום:
כל 1 לחודש הוא צריך לשלם 4K משכנתא ( או שכירות שמשולמת באשראי זה אותו רעיון )
מייק עושה את המשחק עם הביט לפי התאריכים ובכל פעם משלם עם המסגרת אשראי את המשכנתא.
בזמן הזה במקום שהשכר של מייק יילך לבנק הוא הולך ל s&p
לאורך זמן הוא בעצם מקבל את כל ערך הדירה להשקעה במניות ב s&p.
נחמד לא ?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מה לגבי מגבלת אשראי לכרטיס? וזה שכל חברת אשראי נותנת מסגרת שהיא משותפת לכל הכרטיסים שבבעלותך?

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א שימוש/הימור באופציות עם פוטנציאל להפסד קטן בסבירות גבוהה ורווח גדול בסבירות קטנה פוסטים מאיכות נמוכה 27
ה שימוש בפורום ע'מ לייאש ולפלג פוסטים מאיכות נמוכה 44
ר הבנת טופס 867 לפני יישומו בטופס 1301 (שימוש בדוגמא) מיסים 14
מ איך נכון לעשות "תיקון" (מכירה המונית) בתיק, שימוש בTAX LOTS (אינטראקטיב ברוקרס) שוק ההון 19
נ שימוש נכון ברובוט שוטף רצפות אוף טופיק 5
א שימוש בנקודות זכות מיסים 7
T שימוש בכרטיס אשראי עבור תשלומי ביטוח לאומי ומס הכנסה כעצמאי לצבירת נקודות והטבות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 21
SolidAce המרה/שימוש בדולרים צרכנות פיננסית 3
SolidAce שימוש יעיל בדולרים שוק ההון 1
M בתום 49 שנים שכחתי לחדש חכירה ל-49 השנים הבאות - תשלום דמי שימוש ראויים על שנה של איחור ברישום נדל"ן 0
S הפקדה ומשיכה מבלינק או אפליקציה דומה לשם שימוש בכרטיס האשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
D שימוש נכון בחוב והשקעות ממונפות צרכנות פיננסית 0
ה שימוש בפנסיה לצורך חיסכון במס? מיסים 14
S שימוש בחוב אבוד כמגן מס לקיזוז מס שבח מיסים 3
ע חסכון לא מושקע שאין לי שימוש בו שוק ההון 2
י דחיית/פטור ממס על ידי שימוש בBOX וקנייה מקבילה של קרן אג''ח קצרה מיסים 18
Eugene200 שימוש בבונוס כספי לרכישת אופציות vested במסגרת סעיף 102 (מסלול הוני) מיסים 6
ס חשבון בנק שעובר בירושה – המשך שימוש בחשבון או חובת מימוש מיידי? מיסים 2
R שימוש במערכת SPARK למסחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
S רעיונות להגברת שימוש באשראי למטרת הטבות צרכנות פיננסית 9
S שימוש בכספי קרן השתלמות לטובת רכישת דירה שניה נדל"ן 17
algo.il התעייצות לגבי שימוש חכם ביתרת מט"ח גדולה להשקעה (חשבון ממוסה) שוק ההון 8
S המחשות ב-AI -> שימוש - טיפים? פוסטים מאיכות נמוכה 5
ספייק לי שימוש בנוסחאות google finance ב- google sheets לבורסת תל אביב אוף טופיק 2
S האם אני יכול להוציא חשבונית/קבלה חוקית בעצמי ללא שימוש בשירות חיצוני? אוף טופיק 15
C זיקה לישראל עקב שימוש בחשבון בנק מיסים 0
חתול לילה שימוש נכון בטוויטר אוף טופיק 39
Michel פטור רווח הון ע"י שימוש בתיקון 90 לבן זוג שאינו עובד. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 17
T שימוש בTWS דרך אקסלנס - שאלת ממשק אוף טופיק 0
מ שימוש בדולרים בIB/Wise לקניות באינטרנט צרכנות פיננסית 3
B שימוש במגן מס מיסים 11
R שימוש בביט לצורכים אישיים ועסקיים מיסים 1
ש העברת כספים מבנק לבנק תוך שימוש בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 2
Y שאלה על שימוש בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 6
ר שימוש בברוקר פורקס עבור המרת מט"ח ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
ר שימוש בברוקר בחו״ל עבור השקעה במט״ח והמרות מט״ח בזול - האם ממוסה? מיסים 1
E שימוש בכרטיס דביט מהעבודה להשקעה? צרכנות פיננסית 5
Aslan קיזוז דמי שימוש מול עמלות קניה - תדירות קניה שוק ההון 3
1337justme שימוש באשראי של בן הזוג (זוג נשוי) צרכנות פיננסית 38
W שאלה-שימוש במערכת ספארק ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3