• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

שימוש ב-3 כרטיסי אשראי בשביל להשיג הלוואה בריבית 0%

• פותח הנושא פותח הנושא amitcohenr1
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

amitcohenr1

משתמש סולידי
דירוג
10
[שחזרתי את ההודעה המקורית שנמחקה. גם אם התשובות שקיבלת לא מחמיאות או שהחברים לא מסכימים אתך, עדין היו 5 עמודים עם תגובות שהחברים השקיעו זמן מקלדת לענות לך. זו פרקטיקה לא הוגנת והצעד הנבון היה להתייעץ עם המנהלים מה לעשות. אני משאיר ל @הסולידית אם למחוק את השרשור או לא.
יוסיק]
לפני שאתם זורקים עליי ביצים תנו לי להסביר.

אז ככה, היום ניתן להשיג כרטיסי אשראי ללא עלות חודשית.
מי שמחזיק מספר כרטיסי אשראי יכול בעצם לעשות שיקול כל פעם באיזה כרטיס לשלם.
כל כרטיס אנחנו נשים לו יעש חיוב שונה לדוגמא:
כרטיס א - 1 לחודש
כרטיס ב - 10 לחודש
כרטיס ג - 30 לחודש
עכשיו כל רכישה אני אעשה בכרטיס עם מועד חיוב הארוך ביותר. נניח אני קונה משהו ב11 לחודש אני אשלם בכרטיס ב וככה \יחייבו אותי רק בעוד חודש.
מה אני מרוויח שבנתיים יש לי כסף נזיל שיכול להיות מושקע. הדבר הזה נקרא בשפה מקצועית spread או float שזה מרווח.
וככה דוחים את הקץ. ובנתיים מרווחים כסף על אותו סיכון על חשבון חברות האשראי.
תודו לי אח"כ.
ממליץ לכם לקרוא את התחזיות החודשיות שלי שאני הולך לפרסם כל חודש ( עם אסטרטגיה שמנסה לנצח את המדדים לאורך זמן (: ).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא שכנעת אותי.

אם ההוצאות שלך מפוזרות לאורך כל החודש, די ברור שאין כאן רווח (משמעותי)

אז אני הולך לקראתך, נניח שיש הוצאה אחת גדולה כל חודש (ארנונה?)

אז נכון שעם הכרטיס הראשון תדחה אותה בחודש, הרווחת פה איזה 0.3%, אבל זהו זה. מעכשיו אתה תשלם את הארנונה במחזוריות של חודש, כמו כל אחד אחר.

בקיצור, אני לא רואה פה ריבית דריבית או תועלת מעבר לחיסכון ההתחלתי.

לא אתה לא חושב על זה נכון. שניה אסביר שוב.
אתה צריך כל הזמן לשאול את עצמך איך אני דוחה את ההוצאה למקסימום האפשרי.
לפני כל רכישה שאתה מבצע אתה שואל את עצמך באיזה כרטיס להשתמש.
(תכלס הכי טוב אם היה לך 30 כרטיסי אשראי לכל יום בחודש זה היה מקסימלי אבל זה לא ריאלי מה שנקרא השיטה סקלאבילית אבל לא ריאלית חחח )
ניקח דוגמא:
.אתה רוצה לקנות אייפון והיום ה 29 לחודש, אתה תשתמש בכרטיס מספר ג'
כל הוצאה שאתה בא לבצע אתה כל פעם שואל את עצמך איזה כרטיס הוא עדיף.
להוצאות שהן אוטומטיות זה קשה יותר
אבל להוצאות מזדמנות ( קניות בסופר נגיד וכ'ו) זה אפשרי וכלכלי.
נניח אתה בא לקנות אייפון ב 1 לחודש אתה תשתמש בכרטיס ג.
בזה הרגע קיבלת 5 אלף שקל לחודש שתוכל להשקיע אותו

בעצם כל קניה "חדשה" שמתבעצת נדחית למקסימום האפשרי ( בערך שבועיים במקרה הרע) ועד חודש במקרה של תכנון קפדני.

אם תעשה את זה כל חודש אתה תדחה הוצאות כל הזמן בצורה מתוחכמת ואתה תצטרך פחות למשוך מפקדונות נזילים ותקבל עליהם ריבית. זה לא מליונים אבל זה חכם

אם מסגרת האשראי היא 5000 ש"ח לדוגמא ואתה דחית בחודש, אז על הכסף הזה אתה הרווחת בערך 0.8 אחוז ( בהנחה שה s&p מחזיר 10 אחוז בשנה) שזה 50 שקלים. לא יעשיר אותך אבל תחשוב שאם אתה עושה את זה כל חודש זה יוצא 600 בשנה נחמד לא ?

זה יוצא 600 בשנה נחמד לא ?
לא, בשנה השנייה אתה מתחיל בלשלם חוב מהשנה הראשונה, שזה לא היה קורה אם היית משלם בזמן.
אני לא חושב שהרווח הזה מצטבר. אבל אולי אני טועה, כבר מאוחר.

זה לא נכון לאורך זמן אתה תמיד דוחה את ההוצאות שלך אתה משלם תמיד ב"איחור" זה יתרון.
וכל זמן שאתה משלם באיחור הכסף שלך מושקע.

(תכלס הכי טוב אם היה לך 30 כרטיסי אשראי לכל יום בחודש זה היה מקסימלי אבל זה לא ריאלי מה שנקרא השיטה סקלאבילית אבל לא ריאלית חחח )
למה לא ריאלי?
לי יש יותר מ30.
אבל מטעמי נוחות אני דואג שהחיוב של כולם יהיה באותו יום. (טוב תאכלס זה 2 ימים שונים מסיבות לוגיסטיות, אבל העיקרון נשמר).
אז נכון שעם הכרטיס הראשון תדחה אותה בחודש, הרווחת פה איזה 0.3%, אבל זהו זה. מעכשיו אתה תשלם את הארנונה במחזוריות של חודש, כמו כל אחד אחר.
לא ממש.
בעצם קיבלת הלוואה בגובה התשלום הראשון עד שאתה סוגר את הכרטיס בערך.
תחשוב על זה ככה:
נניח שאתה דוחה את התשלום בחודש
אז במקום לשלם בינואר ואז בפברואר וכו' עד דצמבר, אתה בעצם לא משלם בינואר אלא משלם רק בפברואר עד ינואר הבא. דחית בעצם את התשלום הראשון בשנה.
אם אתה ממשיך את זה, אתה מגיע למצב שאתה כאילו דוחה את התשלום הראשון עד שנמאס לך ואתה מפסיק לשחק.

מסכים איתך שכל תאריכי הביניים מיותרים ולא רלונטיים כי אתה מקבל משכורת פעם אחת בחודש (בד"כ, יש יוצאי דופן כמובן), ובשביל כמה ימים של ריבית עו"ש אתה לא תתעסק עם כל הבלאגן הזה.

אבל הרעיון בבסיסו הוא הגיוני.

יש פה עוד יתרון שאתה מקבל עוד זמן לשלם את הכסף הזה ולכן אתה מוריד את הסיכון שלך!
אם אני אומר לך תשלם לי עכשיו 5000 ש"ח או תשלם לי בעוד חודש אתה תעדיף לשלם בעוד חודש כי לכאורה הזמן מוריד את הסיכון
(למרות שזה תכלס אמור להיות אותו דבר אבל בני אדם יש להם נטיה להאמין שעוד חודש וזמן ייתנו להם למצוא פתרונות יצירתייים לחוסר כסף אבל זו בעיה פסיכולוגית בפוסט נפרד ליום מן הימים )

למה לא ריאלי?
לי יש יותר מ30.
אבל מטעמי נוחות אני דואג שהחיוב של כולם יהיה באותו יום. (טוב תאכלס זה 2 ימים שונים מסיבות לוגיסטיות, אבל העיקרון נשמר).

לא ממש.
בעצם קיבלת הלוואה בגובה התשלום הראשון עד שאתה סוגר את הכרטיס בערך.
תחשוב על זה ככה:
נניח שאתה דוחה את התשלום בחודש
אז במקום לשלם בינואר ואז בפברואר וכו' עד דצמבר, אתה בעצם לא משלם בינואר אלא משלם רק בפברואר עד ינואר הבא. דחית בעצם את התשלום הראשון בשנה.
אם אתה ממשיך את זה, אתה מגיע למצב שאתה כאילו דוחה את התשלום הראשון עד שנמאס לך ואתה מפסיק לשחק.

מסכים איתך שכל תאריכי הביניים מיותרים ולא רלונטיים כי אתה מקבל משכורת פעם אחת בחודש (בד"כ, יש יוצאי דופן כמובן), ובשביל כמה ימים של ריבית עו"ש אתה לא תתעסק עם כל הבלאגן הזה.

אבל הרעיון בבסיסו הוא הגיוני.
אני לא אומר שזה שיטה קלה ( מה שנקרא פשוט אבל לא קל חחח) אבל זה עובד.
שוב כל קנייה אתה דוחה למקסימום. כל זמן שאתה לא שילמת הכסף הזה עושה תשואה במניות.
ואיך שהכרטיס בא לרדת אתה משחרר את מה שנדרש.

בכרטיס אשראי אמריקאי אתה יכול גם לדחות בחודש וחצי (ולקבל הטבות בשווי אלפי דולרים לשנה).
אבל בסוף, בהנחה שרוב ההוצאות מחזוריות, הרווח שלך הוא חד פעמי, בפעם הראשונה שאתה דוחה.

(כמובן בהנחה שאתה שומר על שולי ביטחון וכ'ו )
בכרטיס אשראי אמריקאי אתה יכול גם לדחות בחודש וחצי (ולקבל הטבות בשווי אלפי דולרים לשנה).
אבל בסוף, בהנחה של הוצאה מחזורית, הרווח שלך הוא חד פעמי, בפעם הראשונה שאתה דוחה.
זה מה שאני מסביר לך שאם אתה לפני כל קניה מסתכל על כל הכרטיסים ובודק מי דוחה לך הכי הרבה בטווח הרחוק אתה תרוויח אתה חייב מספר כרטיסים כדי לעשות את זה

אני מקבל הלוואה על כל קניה שאני עושה! לא רק על התשלום הראשון.
כל קניה במקום שתרד לי ב "לייב" או בזמן שנשאר עד החיוב, אני מקבל חודש אם אני מתכנן את זה חכם.
זה משמעותי במיוחד לאורך זמן ובמיוחד בסכומים גדולים. בחודש הזה יותר כסף שלי מושקע ועושה יותר תשואה עם ריבית דריבית

אפשר להסתכל על זה כהלוואת בלון ללא הגבלת זמן וללא ריבית, בגובה ההוצאה החודשית שלך. בניגוד למצב הרגיל שבו אתה מקבל הלוואה דומה על חצי מההוצאה החודשית שלך.
יש בזה מעט רווח אבל לא משהו מורגש. בנוסף, ברוב המקרים זה לא יגרום לרוב האנשים להשקיע יותר כי כשיש לך כל הזמן הוצאות בעו"ש, אתה גם צריך כל הזמן לשמור על כסף פנוי.

(כמובן בהנחה שאתה שומר על שולי ביטחון וכ'ו )

זה מה שאני מסביר לך שאם אתה לפני כל קניה מסתכל על כל הכרטיסים ובודק מי דוחה לך הכי הרבה בטווח הרחוק אתה תרוויח אתה חייב מספר כרטיסים כדי לעשות את זה
הגם שזה נכון, אבסולוטית זה לא מטה את הכף בין עוני לעושר או בין עושר רגיל לעושר מופלג.
נחמד ותו לא, בטח לא הבוננזה שאתה מתאר.

אני מקבל הלוואה על כל קניה שאני עושה
אתה מתלהב כאילו אתה המצאת את הקונספט של כרטיס אשראי :)

אפשר להסתכל על זה כהלוואת בלון ללא הגבלת זמן וללא ריבית, בגובה ההוצאה החודשית שלך. בניגוד למצב הרגיל שבו אתה מקבל הלוואה דומה על חצי מההוצאה החודשית שלך.
יש בזה מעט רווח אבל לא משהו מורגש. בנוסף, ברוב המקרים זה לא יגרום לרוב האנשים להשקיע יותר כי כשיש לך כל הזמן הוצאות בעו"ש, אתה גם צריך כל הזמן לשמור על כסף פנוי.
לא הייתי מנסח את זה יותר טוב

הגם שזה נכון, אבסולוטית זה לא מטה את הכף בין עוני לעושר או בין עושר רגיל לעושר מופלג.
נחמד ותו לא, בטח לא הבוננזה שאתה מתאר.

אתה מתלהב כאילו אתה המצאת את הקונספט של כרטיס אשראי :)
הבוננוזה שאני מתאר זה בפוסט החודשי שאני מפרסם של תחזית השוק לאן ע"פ הסטיסטיקה (:

הבוננוזה שאני מתאר זה בפוסט החודשי שאני מפרסם של תחזית השוק לאן ע"פ הסטיסטיקה (:
רוב גולשי הפורום לא מתרשמים מתחזיות של כלכלנים בכירים, ובטח לא מתחזיות של פלוני אלמוני.

אבל בסוף, בהנחה שרוב ההוצאות מחזוריות, הרווח שלך הוא חד פעמי, בפעם הראשונה שאתה דוחה.
לא מסכים.
בהינתן 100 תשלומים חודשיים, אין הבדל בין לדחות כל תשלום בחודש אחד לבין לדחות את התשלום הראשון לחודש ה101.
אתה בעצם מקבל הלוואה בגובה התשלום הראשון למשך כל "חיי המשחק" (בפועל גובה ההלוואה אומנם משתנה כי ההוצאות שלך לא קבועות, אבל זה לא משפיע על העיקרון).

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S שימוש בחוב אבוד כמגן מס לקיזוז מס שבח מיסים 3
ע חסכון לא מושקע שאין לי שימוש בו שוק ההון 2
י דחיית/פטור ממס על ידי שימוש בBOX וקנייה מקבילה של קרן אג''ח קצרה מיסים 18
Eugene200 שימוש בבונוס כספי לרכישת אופציות vested במסגרת סעיף 102 (מסלול הוני) מיסים 6
ס חשבון בנק שעובר בירושה – המשך שימוש בחשבון או חובת מימוש מיידי? מיסים 2
R שימוש במערכת SPARK למסחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
S רעיונות להגברת שימוש באשראי למטרת הטבות צרכנות פיננסית 9
S שימוש בכספי קרן השתלמות לטובת רכישת דירה שניה נדל"ן 17
A התעייצות לגבי שימוש חכם ביתרת מט"ח גדולה להשקעה (חשבון ממוסה) שוק ההון 8
S המחשות ב-AI -> שימוש - טיפים? פוסטים מאיכות נמוכה 5
ספייק לי שימוש בנוסחאות google finance ב- google sheets לבורסת תל אביב אוף טופיק 2
S האם אני יכול להוציא חשבונית/קבלה חוקית בעצמי ללא שימוש בשירות חיצוני? אוף טופיק 15
codev זיקה לישראל עקב שימוש בחשבון בנק מיסים 0
חתול לילה שימוש נכון בטוויטר אוף טופיק 39
Michel פטור רווח הון ע"י שימוש בתיקון 90 לבן זוג שאינו עובד. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 17
T שימוש בTWS דרך אקסלנס - שאלת ממשק אוף טופיק 0
מ שימוש בדולרים ***/Wise לקניות באינטרנט צרכנות פיננסית 3
B שימוש במגן מס מיסים 11
R שימוש בביט לצורכים אישיים ועסקיים מיסים 1
ש העברת כספים מבנק לבנק תוך שימוש בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 2
Y שאלה על שימוש בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 6
ר שימוש בברוקר פורקס עבור המרת מט"ח ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
ר שימוש בברוקר בחו״ל עבור השקעה במט״ח והמרות מט״ח בזול - האם ממוסה? מיסים 1
E שימוש בכרטיס דביט מהעבודה להשקעה? צרכנות פיננסית 5
Aslan קיזוז דמי שימוש מול עמלות קניה - תדירות קניה שוק ההון 3
1337justme שימוש באשראי של בן הזוג (זוג נשוי) צרכנות פיננסית 38
W שאלה-שימוש במערכת ספארק ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
D שימוש בקרן לפרישה מוקדמת פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 54
א שימוש בחברות כמו Walty או Wifix (או בעצם כל יועץ אחר) נדל"ן 4
J שימוש באשראי לצורך מינוף. צרכנות פיננסית 18
ח שווי שימוש ברכב מיסים 1
ג מענק עידוד שימוש בערוצים ישירים צרכנות פיננסית 4
K קימוץ עמלות המרת מט"ח ע"י שימוש במט"ח שנמצא בחשבון ההשקעות צרכנות פיננסית 2
O שאלה לגבי שימוש במערכת ********** דרך אקסלנס שוק ההון 3
א הקטנת עמלות מסחר ע"י שימוש בברוקר אנגלי, ושאלה על רובינהוד צרכנות פיננסית 19
T שימוש בברוקר זר שוק ההון 3
Myrath שימוש בטלפון סלולרי ביד אחת אוף טופיק 55
נ שימוש ב AI בהשקעות בשוק ההון? אוף טופיק 14
ה שימוש בפפר כברוקר למתחילים? שוק ההון 3
G שימוש במתאמי חשמל אוף טופיק 20
ר האם יש שימוש נרחב במידע פנים בבורסה הישראלית? שוק ההון 10
G שימוש בהלוואה ללא ריבית והצמדה כדי לשים בקופת גמל להשקעה שוק ההון 34
yossik הורדת עלויות "דמי שימוש" לגז צרכנות פיננסית 10
T שימוש בנקודות זיכוי של מס הכנסה לשוק ההוו שוק ההון 11
P שימוש בבידה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 26
ק שימוש בRL על השוק אוף טופיק 17
M שימוש בשמאי מטעם הבנק לטובת מיקוח על מחיר הדירה נדל"ן 3
kazazo שימוש בכספי הפיצויים ברצף פיצויים כחלק מהתיק הנזיל ופרישה מוקדמת שוק ההון 79
ק שימוש בנתונים טכניים ע"מ לצמצם MAX DROWBACK שוק ההון 59
amit האם אפשרי לבטל דוח תנועה בבית דין ללא שימוש בעורך דין? אוף טופיק 41

נושאים דומים

Back
למעלה