• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עידן פוסט-נתניהו

• פותח הנושא פותח הנושא הסולידית
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
האם הדרג המדיני עשה מספיק כדי למנוע את ההתלקחות? לא אני ולא אתה באמת יודעים את התשובה אבל אני לא חושב שלחשוב שהתשובה לזה היא לא זה מופרך ומטופש כמו שאתה מציג את זה.
מה זה "מספיק למנוע את ההתלקחות"?
אסור להכנע לטרור!
אף אחד-גם אם הוא חמאסניק שיורה טילים, לא יקבע ליהודי אם ללכת ואיפה ללכת.
לא נבטל בגללם ריקוד דגלים!
אף אחד-גם אם הוא מתפרע משיח ג'ראח, לא יקבע ליהודי איפה לגור.
יהודים קנו כחוק בתים בשיח ג'ראח, לבית המשפט קרתה תקלה והוא פסק לטובת יהודים, ועכשיו נכנע לטרור?
זו הארץ שלנו ורק שלנו!
היה פה אחד בשם @גלעדי (לא מוצא אותו עכשיו) שהסביר איזה מדיניות גאונית זה לטפח את החמאס כדי שהרשות תישאר מפוצלת. שיהיה לכולנו בהצלחה.
זה לא אני, ואני לא טוען כך, אבל טוען דבר דומה:
לא לטפח את חמאס, אבל בהחלט להשאיר אותו-מוחלש-כשליט ברצועה, כדי שהרשות תשאר מפוצלת.

לי באופן אישי ברור לחלוטין שהעיתוי לא מקרי בכלל.
נתקלתי היום בגרף מעניין שסוקר את כל שיגורי החמאס מ2019.
HyWR9id.jpg

מקור

בהתחשב ש-חמאס יודעים ששיגורים שלהם עוזרים לשמור בצד שלנו על "קו ניצי" כדי להראות שזקוקים להם "להגן על עזה"...
מדהים שגם הימין בארץ וגם חמאס למעשה תומכים בלשמור את הליכוד/ביבי בשלטון.

למה הוא לא רוצה לעזוב את הכיסא?
באמת שואל.

באמת שואל.
ככ"כ - כוח, כסף, כבוד. זה לפני שדיברנו על הסכנה שנשקפת לו מוועדת חקירה ממלכתית לפרשת הצוללות (ואולי חקירות בפרשות אחרות שעוד לא התגלו).

HyWR9id.jpg

מקור
לי ברור שמי שערך את הגרף הזה שונא את נתניהו מעבר לכל היגיון.
מה גם שהיו עוד כמה סבבים בלי קשר לבחירות, אבל אותם לא הביאו כאן

ככ"כ - כוח, כסף, כבוד. זה לפני שדיברנו על הסכנה שנשקפת לו מוועדת חקירה ממלכתית לפרשת הצוללות (ואולי חקירות בפרשות אחרות שעוד לא התגלו).
והכף הרביעית - כלא.
כל זמן שהוא ראש ממשלה, ידאגו לדה לגיטימציה למערכת אכיפת החוק שמטרתה היחידה (מבחינת ביבי) היא אי כיבוד פסק הדין ככל שהוא יורשע.
מחוץ למוקדי הכוח אף אחד לא יספור אותו והוא ייכנס לכלא כאחד האדם (ומן הסתם יקבל חנינה אחרי זמן לא ארוך).

היה בערוץ 12 ראיון מעניין בו אמר המרואיין תא״ל במיל אמיר אביבי סגן מפקד אוגדת עזה בזמן ההתנתקות, טען שבזמנו בוגי (הרמטכל בשעתו), דיכטר(ראש השבכ בשעתו) וכל ראשי הצבא הזהירו את שרון שברגע שנותנים למצרים שליטה על המעברים אל עזה, עזה תהפוך לחמאסטן וחיזבלאסטן. ויוזרם אליה ציוד , כסף ותחמושת אין סופית ממצרים, אבל שרון ז״ל היה בשלו.
הוא אומר מה שכולנו כבר יודעים שחמאס רק מתעצמת ושלא נטעה, כל כמה שנים יהייה עוד צוקי איתן למינהם, אבל קשים יותר מקודמיהם עקב התעצמות חמאס.
הוא טוען שאין מנוס מחומת מגן בעזה עם הישארות תמידית בשטח לאחר מכן, אם רוצים להפסיק סופית את הירי לישובי ישראל בעתיד.

רמת הניתוק שלך גבוהה מאוד אם אתה מאשים את ביידן (הנשיא הכי חלש? wtf?) במה שקורה כאן.
אולי אני גם מנותק אבל ההערכה אישית שלי שתחת שלטון טראמפ (שנתן גיבוי מלא לישראל) החמאס לא מעיז לצאת למלחמה או לכל הפחות לא בכזו עוצמה.
אני די בטוח שמול אותה התנהלות של הצד השני, המשטרה ואולי הצבא היו מתנהלים אחרת אם עבאס היה רלוונטי לצורך "ממשלה לאומית על מלא".
המשטרה מתייחסת לפורעים ערבים בצורה שתושבי בני ברק יכולים רק לקנא.
רוצחים יורים בנשק חם ומצד המשטרה לא נורה אפילו כדור אחד לעברם,
אהוד ברק כשרצה לשתף פעולה עם החכי״ם הערבים היה צריך להתנצל על מות 13 ערבים באירועי אוקטובר 2000 אחרי 19 שנים!!
מעבר להמלצות של ועדת אור (בנוגע לשימוש בנשק), להערכתי, ביבי עדיין מרגיש זקוק לתמיכת עבאס ושות׳ (אחרי בחירות 5,6..) ויודע שהרוגים ערבים-ישראלים יבטלו כל סיכוי לשיתוף פעולה (ואפילו נקיטת יד קשה בלי הרוגים תזיק לשת״פ). לכן רואים יד רכה כל כך גם במקרים של סכנת חיים שבהם יש הצדקה להשתמש בנשק.
או במילים קצת יותר בוטות, בנקודת זמן זו, נפגעים ערבים-ישראלים עשויים להזיק לו פוליטית יותר מאשר נפגעים יהודים.

באמת שואל.
כל עוד הוא ראש הממשלה, תחזוקת הוילה בקיסריה משולמת מכספי המיסים.
חוץ מהפחד להתייצב בבית המשפט בלי "דוכן נואמים" עם סמל "מדינת ישראל" עליו.

אהוד ברק כשרצה לשתף פעולה עם החכי״ם הערבים היה צריך להתנצל על מות 13 ערבים באירועי אוקטובר 2000 אחרי 19 שנים!!
אתה באמת לא מבין למה הרג של 13 אזרחי ישראל בידי משטרת ישראל עדיין מטריד אנשים? באמת?
תוכל לפרט במה יש לתושבי בני ברק לקנא? אישית לא הייתי רוצה להיות ערבייה במדינת ישראל. אתה היית רוצה?

נערך לאחרונה ב:
אולי אני גם מנותק אבל ההערכה אישית שלי שתחת שלטון טראמפ (שנתן גיבוי מלא לישראל) החמאס לא מעיז לצאת למלחמה או לכל הפחות לא בכזו עוצמה.

רוצחים יורים בנשק חם ומצד המשטרה לא נורה אפילו כדור אחד לעברם,
שמע, אני באמת לא יכול להתמודד עם הטיעונים האלה...
החמאס מפחד מדונלנד טראמפ? הנשיא האמריקאי היחיד שביקר בצפון קוריאה ונתן לגיטימציה לשושלת הדיקטטורית שלה? המעריץ של פוטין שמנסה לפורר את ארה"ב מבפנים כי הבין שזה קל יותר מאשר מבחוץ? דונלד טראמפ שהסיג את כוחות ארה"ב מסוריה ונתן לפוטין ולאסד יד חופשית לרצוח אזרחים בלי הבחנה?
דונלד טראמפ שהמשיך להסיג כוחות מעירק ואפגניסטן? דונלד טראמפ שנסוג מהסכם הגרעין ודחף את איראן לפצצת אטום?
זה הדונלד טראמפ שהחמאס היה מפחד ממנו או שיש עוד איזה דונלד שאני לא מכיר?

בקשר להערה שלך על חרדים וערבים - שמע זה הזוי ברמות אחרות. אתה משתמש בפילטר מאוד רציני כשאתה צורך חדשות, זו המסקנה היחידה...

מצחיק. אני מניח שבאותו אופן גם ברור לך לחלוטין שניקולאס קייג' אחראי ישירות לטביעתם של מאות אנשים לאורך השנים.

1621145590189.png

נתניהו *כנראה* הרוויח מהסיטואציה, אבל לייחס לו כוונת מכוון זה פשוט תאוריית קונספירציה ברמה של QAnon. לפי תער אוקהם זה פשוט צירוף בעייתי מאוד של נסיבות, בהן החלטת בג"ץ על פינוי הבתים בשייח ג'ראח, יום ירושלים, התפרעויות הפלסטינים בהר הבית וחגיגות הטיקטוק שפשוט התנקזו כולם ביחד אל תוך הרמדאן.

* אני כותב כנראה כי את הכסף סופרים במדרגות - הרווח שלו ימדד לפי אקורד הסיום של המבצע, שבינתיים אמנם משיג חלק מהיעדים אבל לא את כולם. מספיק פיגוע איכותי אחד של חמאס שמצליח כדי להפוך את הקערה על פיה (ובמקרה שאכן יקרה כזה, אני מקווה שכל מי שמייחס את ההסלמה לכוונת מכוון של נתניהו ימשיך באותו קו וייחס את אותו פיגוע לכוונת מכוון של לפיד).

אתה באמת לא מבין למה הרג של 13 אזרחי ישראל בידי משטרת ישראל עדיין מטריד אנשים? באמת?

משטרת ישראל הרגה לאורך השנים הרבה יותר מ-13 אזרחים. רובם ככולם (כולל אותם 13) היו ירי מוצדק לחלוטין.

ביבי עדיין מרגיש זקוק לתמיכת עבאס ושות׳ (אחרי בחירות 5,6..) ויודע שהרוגים ערבים-ישראלים יבטלו כל סיכוי לשיתוף פעולה (ואפילו נקיטת יד קשה בלי הרוגים תזיק לשת״פ). לכן
אז אנחנו מסכימים שהמנהיג ומקורביו מפעילים את המשטרה לצרכי הישרדות פוליטית של המנהיג ואני מקווה ששנינו מסכימים שזו שערוריה.
אנחנו מדברים על שני שלבים שונים - אני דיברתי על הצתת המהומות שם טביעת האצבע של ביבי ואוחנה כל כך מובהקת שבאמת קשה להתעלם. אתה מדבר על ההמשך, לגביו אני לא בטוח שהיום מפעילים יד רכה. ההתרשמות שלי היא שבאמת אין למשטרה מספיק שוטרים בשביל כל כך הרבה משימות ומקומות להיות בהם. אבל, אם השוטרים גם משתדלים לא להרוג אזרחים, גם כאשר הם מתפרעים, זה לא לגנותם וזה נכון לגבי שפרעם, רמת אביב או בני ברק.

• אהבתי
Reactions: HHH
מצחיק. אני מניח שבאותו אופן גם ברור לך לחלוטין שניקולאס קייג' אחראי ישירות לטביעתם של מאות אנשים לאורך השנים.

צפה בקובץ המצורף 171

נתניהו *כנראה* הרוויח מהסיטואציה, אבל לייחס לו כוונת מכוון זה פשוט תאוריית קונספירציה ברמה של QAnon. לפי תער אוקהם זה פשוט צירוף בעייתי מאוד של נסיבות, בהן החלטת בג"ץ על פינוי הבתים בשייח ג'ראח, יום ירושלים, התפרעויות הפלסטינים בהר הבית וחגיגות הטיקטוק שפשוט התנקזו כולם ביחד אל תוך הרמדאן.

* אני כותב כנראה כי את הכסף סופרים במדרגות - הרווח שלו ימדד לפי אקורד הסיום של המבצע, שבינתיים אמנם משיג חלק מהיעדים אבל לא את כולם. מספיק פיגוע איכותי אחד של חמאס שמצליח כדי להפוך את הקערה על פיה (ובמקרה שאכן יקרה כזה, אני מקווה שכל מי שמייחס את ההסלמה לכוונת מכוון של נתניהו ימשיך באותו קו וייחס את אותו פיגוע לכוונת מכוון של לפיד).
מה שאתה רואה כ"נסיבות" אלו ארועים שלביבי ושלוחיו יש השפעה ישירה עליהם (אולי למעט טרור הטיקטוק). אפשר לטעון שהוא טעה, או שהוא צדק, אבל אני לא מבין איך אפשר לטעון שההחלטות לא השפיעו על ה"נסיבות".

אם כבר...
תאמינו לי שיש לנו מזל ש-חמאס כאלה מטומטמים.
אם לא היו תוקפים, מחר קמה ממשלת שינוי בלי האיש היחיד בארץ ישראל שיודע להלחם בטרור ולחסל אותם.
אבל, כל פעם הם תוקפים והפחדנים האלה בכנסת מתקפלים ונכנעים לביבי.

תאמינו לי - מזל!

מתחילת המבצע ביידן נתן גיבוי מלא לישראל ועדיין החמאס יורים עלינו. וגם תחת טראמפ החמאס תקף אותנו. מה בכלל קשור הנשיא האמריקני? אף אחד מהפרשנים הצבאים לא טוען שיש קשר כזה. ודווקא במדיניות חוץ אין הרבה הבדל בין השניים. שניהם רוצים אמריקה בדלנית פחות מעורבת.
והסיבה שהחמאס נלחם בישראל בכזו עוצמה עכשיו היא פשוט בגלל שהוא התחזק צבאית. וזה לא קרה במשמרת של ביידן.

נערך לאחרונה ב:
אפשר לטעון שהוא טעה, או שהוא צדק, אבל אני לא מבין איך אפשר לטעון שההחלטות לא השפיעו על ה"נסיבות".

בקלות. הוא לא החליט מתי חל הרמדאן, הוא לא החליט מתי חל יום ירושלים, הוא לא החליט (למיטב ידיעתי) מה המועד שיקבע בג"ץ לפינוי הבתים בשייח ג'ראח, הוא לא החליט שצעירים ערבים יכו יהודים בירושלים ויעלו את הסרטונים לטיקטוק והוא בוודאי לא החליט (שוב, למיטב ידיעתי) על שיגור הרקטות מעזה לירושלים. הוא כן החליט שבוע קודם לכן להבליג על ירי 36 רקטות, ובתגובה דאג מיד להעביר עשרה מיליון דולר לחמאס ואישר לאנשי עסקים עזתיים להכנס לישראל, לראשונה מזה זמן רב.

כדי לטעון שנתניהו הבעיר את השטח צריך להראות שהממשלה עשתה בפועל צעדים בלתי סבירים שהבעירו אותו. אני לא ראיתי צעדים כאלו, לא במציאות וגם לא פה בשרשור.
מה גם שהבלגן התחיל לפני למעלה מחודש, כשהמנדט בכלל היה אצל נתניהו והוא עדיין ניסה להקים ממשלה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
בקלות. הוא לא החליט מתי חל הרמדאן, הוא לא החליט מתי חל יום ירושלים, הוא לא החליט (למיטב ידיעתי) מה המועד שיקבע בג"ץ לפינוי הבתים בשייח ג'ראח, הוא לא החליט שצעירים ערבים יכו יהודים בירושלים ויעלו את הסרטונים לטיקטוק והוא בוודאי לא החליט (שוב, למיטב ידיעתי) על שיגור הרקטות מעזה לירושלים. הוא כן החליט שבוע קודם לכן להבליג על ירי 36 רקטות, ובתגובה דאג מיד להעביר עשרה מיליון דולר לחמאס ואישר לאנשי עסקים עזתיים להכנס לישראל, לראשונה מזה זמן רב.

כדי לטעון שנתניהו הבעיר את השטח צריך להראות שהממשלה עשתה בפועל צעדים בלתי סבירים שהבעירו אותו. אני לא ראיתי צעדים כאלו, לא במציאות וגם לא פה בשרשור.
מה גם שהבלגן התחיל לפני למעלה מחודש, כשהמנדט בכלל היה אצל נתניהו והוא עדיין ניסה להקים ממשלה.
זו הסתכלות מאד צרה על הנסיבות. כל שנה יש רמדאן ויום ירושלים ובגצים כחול אשר על שפת הים ולא פורצות מהומות כאלו.
לגבי ההתנהלות ההזויה של המשטרה שקבעה הנחיות וחזרה מהן כמו יויו אין טעם להרחיב. זכותך להאמין שזה נעשה מטמטום בלבד. אני לא מאמין שידו של שר הבט"פ לא בחשה בנושא.
כנ"ל לגבי העליה של בן גביר לשיח ג'ראח שלדעת המפכ"ל הבעיר את השטח. זכותך להאמין שזה לא בתאום עם לשכת רוה"מ או לפחות שאם ביבי לא היה רוצה, זה לא היה קורה.
כך גם לגבי בגצ - המדינה מבקשת כל הזמן דחייה של מתן החלטות בעיתוי רגיש וקשה להאמין שבגצ היה דוחה בקשה כזו. למי שהיה חשוב למרוח דיון על מירון במשך 7 שנים, היה גם כדאי לא לדחות כלום במקרה הנוכחי.
אף אחד לא טוען שביבי רצה להגיע למצב בו יש הרוגים ופצועים, אבל שהמשטרה פעלה באופן שונה מאשר היתה פועלת כשהוא היה צריך את עבאס, וזה לא מקרי.

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ האם אנחנו חיים בתום עידן הבעלות הפרטית על נדל"ן? נדל"ן 6
P תעודה פאסיבית מחקה מדד - האם תם עידן? שוק ההון 40
sogi תם עידן פתיחת הטיקטים ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 72
yossik עידן+ T2 אוף טופיק 7
amidar מחפש אנשים עם ניסיון ב"עידן פלוס". אוף טופיק 11
ה רוצה להשקיע לטווח ארוך - פוסט של מתחיל שוק ההון 35
מ פוסט סקרנות-כמה אמשיך להשקיע כשאין מטרה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
ס חרדת שינה-פוסט פריקה התפתחות אישית 34
I פוסט של הסולידית - כדאיות שכירות למול רכישה דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 57
I פוסט שיתוף + התלבטות לגבי רכישת דירה אוף טופיק 46
A פוסט הכרות פוסטים מאיכות נמוכה 2
T מסיים תואר בהנדסת חשמל. מדוכא, מפוחד, ומוטרד מהעתיד, צריך עצות. (פוסט ארוך) התפתחות אישית 16
O פוסט משקיע מתחיל גנרי P: שוק ההון 2
ה עריכת פוסט אוף טופיק 4
D מקרו מחזוריות (פוסט שיתוף) אוף טופיק 1
E מתי כבר יגיע הזעזוע לפה? (הייטק/נדלן בארץ) פוסט תסכול פוסטים מאיכות נמוכה 534
ב פוסט עם יד על הלב - חיסכון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 22
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
כ פוסט ראשון, היו עדינים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ס פוסט קורונה == ירידות שערים? שוק ההון 10
פ דיון פוסט - אז אתם רוצים “להשקיע” בביטקוין? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 143
S תוכנית ההשקעה שלי - פוסט ראשון! שוק ההון 14
לא חשוב שמות דיון - איך לייצר הכנסה פסיבית ממניות דיבידנד (פוסט מ-25.11) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 28
נ הפעם זה אחרת - פוסט מהמשבר הבורסאי של הגל הראשון דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
נ ניודים, התנתקויות, ביטולים - פוסט עידוד מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 8
ב למה פוסט נמחק? נדל"ן 5
S לבנות אתרים או לבנות באתרים ? (או עוד פוסט הסבה להייטק ) התפתחות אישית 10
S יש לסולידית פוסט שמראה את כל האופציות של קרנות מחקות מדדים עולמיים? שוק ההון 2
א פוסט ראשוני- דירה לצורך השקעה נדל"ן 17
Cleo אז מה ערך התיק בנקודת הסיום? (אזהרה - פוסט מורבידי) פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 32
ג חיפוש פוסט- כל צורות ההשקעה באגח האפשריות שוק ההון 1
ה מחפש פוסט על ריבית דריבית דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
A שאלה בעקבות פוסט "קרנות ריט" שוק ההון 0
Kintsukuroi מעבר לארהב לצורך פוסט דוק אוף טופיק 6
M פוסט בכורה חופר, שוק ההון 46
משה פוסט בבלוג שלי שבו אני מציג חלק מהעקרונות בספר אנטי שביר אוף טופיק 5
R מתנות - אני יודעת שהסולידית כתבה פוסט על זה אבל - תמיכה נפשית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
123W עולם חדש נורא? [פוסט בבלוג] דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 67
ד פוסט מעניין: איך לא לאבד כסף בהחלפת עבודה אוף טופיק 5
ד שאלה לסולידית: פוסט "נתינת נייר ערך כמתנה" שוק ההון 3
ד פוסט שפורסם בעבר על מתנת יום הולדת לילדים שוק ההון 2
ס פוסט שננעל אוף טופיק 1
Waler "הכנסה בסיסית" - אם כבר יש על זה פוסט אוף טופיק 38
הסולידית הזמנה לכתיבת פוסט אורח אוף טופיק 0
DiverGirl פוסט מוטיבציה: הרגלים ומשמעת התפתחות אישית 42
איליה פוסט של MMM לראשון באפריל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
R פוסט/תגובה אבודה אוף טופיק 0
flower מעורבותה של שרה נתניהו בהחלטות שילטוניות פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8

נושאים דומים

Back
למעלה