מהם מעשים לא פליליים שאינם ראויים לנבחר ציבור
אני לא מחשיב את עצמי "תומך ביבי", אבל אענה לך, הקריטריונים מבחינתי דומים למנכ"ל טבע, אם הוא משפר את מצב מדינת ישראל באספקטים הכלכלי, מדיני, גאו פוליטי, תחת עקרונות יסוד ציוניים, אז הוא בסדר. אם לא, אז הביתה.
מבחינתי השחיתות הכי גדולה של ראש ממשלת ישראל היא לעשות את תפקידו בצורה גרועה. שלי יחימוביץ מבחינתי מושחתת עוד לפני שדרכה רגלה במשרד ממשלתי.
כמו שאמרתי פה 20 פעם, אני לא מחנך את ילדי לפי הדוגמא האישית של נתניהו, כמו שאני לא מחנך את ילדי לפי הדוגמא האישית של מנכ"ל אינטל או מנכ"ל אפל.
נתניהו הוא אולי תחמן ומניפולטור, אבל אם הוא משרת את המטרה שלי בהתנהלות הזו, אז זה טוב.
טיפש טוב לב ותמים שימכור את מדינת ישראל תמורת צילום לחיצת יד באו"ם או פרס נובל לשלום, או סוציאליסט שילאים הכלכלה כדי שכולם יהיו שויוניים ועניים, או אידאולוג מטורף שיחליט לכבוש את עבר הירדן, הם המושחתים הכי גדולים בעיניי.
אתה נותן לראש הממשלה שלנו יכולות על, כאילו שהוא פועל בואקום וכאילו שהמדינה תיפול ותקום על פי מי ראש הממשלה הנבחר.
ממש לא. אבל מצד שני, אין לנו יותר מידי מועמדים טובים חליפיים. ביחוד כשכל ראש ממשלה מסיים על ספסל הנאשמים, או שהתיק שלו נסגר בתמורה לפרישתו.
ואל תהיה תמים לגבי שוויון בפני החוק, זה ממש לא ככה (מתי בפעם האחרונה התלוננת על משהו במשטרה וטיפלו בזה?). למה אתה חושב יש הפגנות נזעמות מתמשכות ליד הבית ובית הכנסת של מנדלבליט? ומה יקרה אם חס וחלילה הוא יחליט לא לתבוע את נתניהו? לי ברור שהלחץ יעלה מדרגה, והם יודעים איפה הוא גר.
אני מציע שתקרא הראיונות עם חיים רמון (שר המשפטים לשעבר ועו"ד בהשכלתו), ומישאל חשין (שופט עליון לשעבר).