אלו הטענות ששמעת בעד ביטקוין? שהוא המוסר החדש והבשורה החדשה בעולם? אם כן, אתה לא יודע או לא רוצה לפתוח גוגל.אם הטיעונים בעד הביטקוין יהיו כמו טיעונים בעד כל השקעה, טיעונים עניינים בלי מעורבות של כאילו זה המוסר החדש ועוד טענות בסגנון הזה, לדעתי יכבדו את הדעות שלכם, אבל ברגע שהדעות שלכם מגיעים "כאילו" אתם נביאי הדור שמביאים איתכם בשורה חדשה לעולם, ואנחנו פשוט עדיין לא מספיק רואים את האור האין סופי, אז ממילא אין מה לצפות לתגובות מכבדות.
תקרא את ה-white paper ותביא לי משם קטע "משיחי", תקרא את הפוסטים של סאטושי בפורום Bitcoin talk, תקרא פוסטים של Hal Finney. אני רוצה לראות משהו שנראה כמו כת חדשה והזויה ולא כמו הסברים מעניינים ומסקרנים. האנשים שהביאו את ביטקוין לעולם הם מדעני מחשב ומומחי הצפנה ולא חבורת מהמרים בשקל עם שיגעון גדלות.
אם באמת התעניינת בביטקוין וכל מה שמצאת זה כמה נביאי שקר שמדברים בצורה משיחית, אתה פשוט צריך לשפר את כישורי המחקר שלך.
אני לא אומר את זה כדי להתנגח, כבר כתבתי פה שאם הייתי נתקל בביטקוין בשנים האחרונות הייתי מתרחק והתכוונתי לזה. אני אומר את זה כי אני יודע כמה חומר איכותי ומסתייג אפשר למצוא בכמה קליקים פשוטים.