תלוי בשווי שאתה נותן לנקודות.
השווי שאני נותן הוא באזור ה 0.7 סנט (ומחמירים נותנים גם 0.65 סנט).
כלומר על כל שקל אתה צובר 0.175 סנט, כלומר בערך 0.65%
שזה בקצה הגבוה של כרטיסי הקשבק הישראלים
אשמח לדעת איך אפשר להוציא כרטיס אשראי אמריקאי עם הטבות ללא ssn או itin
בנוסף אשאל אם אתה יודע או מכיר שרשור רלוונטי (יש אחד ענק אבל לא מצאתי שם משהו קונקרטי) לגבי פתיחת חשבון בנק (כזה שמדווח כרדיט סקור)ֿ
אשמח לדעת איך אפשר להוציא כרטיס אשראי אמריקאי עם הטבות ללא ssn או itin
בנוסף אשאל אם אתה יודע או מכיר שרשור רלוונטי (יש אחד ענק אבל לא מצאתי שם משהו קונקרטי) לגבי פתיחת חשבון בנק (כזה שמדווח כרדיט סקור)ֿ
טוב אז אני בחופשה בפלורידה, והחלטתי לנצל את זה לפתוח פה חשבון ולהוציא כרטיס אשראי.
במקרה שלי נתקלתי בערך בכל בעיה אפשרית, אז ממליץ מאוד לקרוא לכל מי שעדיין לא הוציא ורוצה להיערך
אני נמצא באורלנדו. הלכתי לאחד הסניפים כדי לפתוח, וכבר הנציג בכניסה אמר לי שאין אפשרות לפתוח חשבון לתושבים זרים ושהם דורשים לראות, בנוסף לתעודות מזהות והוכחת כתובת גם את הוויזה בדרכון, והם לא פותחים חשבון לוויזה B1/B2 (ויזת תייר).
למחרת הלכתי לסניף אחר. הנציגה בכניסה אמר לי שהם מוכנים לפתוח עם הוכחת כתובת ו-2 תעודות מזהות. הכתובת שהשתמשתי בה הייתה של אחי שגר פה באורלנדו, והבאתי חשבון חשמל *על שמו*, תוך כדי שאני...
מקס בק טוטאל כרטיס אשראי שמחזיר כסף חזרה על הקניות שלכם ומימוש נקודות קאשבק Cashback בקניות, טיסות, חיסכון והשקעות ,מקסבק צוברים כפול על קניות בחו"ל כולל אונליין
כאל קשבק טוטאל - חידשו פטור מעמלות (עם התניה לרמת הוצאות נמוכה כלשהי) ללא בעיה בכלל. אחוז הקשבק ירד, לא הסכימו להשאיר על 1%/1.5%, עמלת המרת מט"ח עדיין 1% עד 1.6.25.