• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

כרטיס אשראי - I NEED IT

השואף להצלחה

משתמש רגיל
דירוג
33
אהלן חברים ,

למי שכאן ברשותו כרטיס אשראי I NEED IT
האם זה באמת נכון כמו שמפורסם באתר מקס , כל חודש מקבלים כרטיס הטבה של 16.5 ברשתות נבחרות או שאני מפספס כאן משהו ?

תודה :)

מקבלים יחד עם הכרטיס גם כרטיס נטען שאפשר להשתמש בו בכל מיני רשתות. ההנחה מתקבלת בטעינה של הכרטיס (נניח אתה רוצה לטעון 1000 שקל, בפועל אתה מחויב על ~860 שקל.

מקבלים יחד עם הכרטיס גם כרטיס נטען שאפשר להשתמש בו בכל מיני רשתות. ההנחה מתקבלת בטעינה של הכרטיס (נניח אתה רוצה לטעון 1000 שקל, בפועל אתה מחויב על ~860 שקל.
אההה כלומר אתה לא מקבל סתם ככה פשוט 16.5 אחוז הנחה ברשתות נבחרות..

אההה כלומר אתה לא מקבל סתם ככה פשוט 16.5 אחוז הנחה ברשתות נבחרות..
האם זה באמת נכון כמו שמפורסם באתר מקס , כל חודש מקבלים כרטיס הטבה של 16.5 ברשתות נבחרות או שאני מפספס כאן משהו ?
עשיתי בשבילך גוג-אל ונכנסתי לכמה אתרים - בדיוק 3 דקות חציבת מידע...

"הנחה מיוחדת בגובה 16.5% בעשרות רשתות ואתרים (בשימוש בגיפט קארד נטען שחברי הקבוצה בעלי הכרטיס מקבלים)".
כרטיס Giftcard נטען 16.5% הנחה לרשתות נבחרות.
גיפט קארד עם הנחה של 16.5% – נניח שאתם רוצים לקנות זוג נעליים ב-500 ש"ח אז פשוט מטעינים דרך האפליקציה גיפט קארד בסכום הזה ומשלמים בפועל רק 417.5 ש"ח.

אתה מקבל יחד עם כרטיס האשראי הפיזי מפלסטיק גם כרטיס פיזי מפלסטיק Giftcard Executive של MAX.
יש אפליקציה My Gift של MAX לסלולרי, שמנהלת את כרטיס ה- Giftcard הפיזי הזה ואת כל הטענות הכספים אליו, והופכת אותו בפועל לכרטיס דיגיטלי שלא צריך להסתובב איתו בארנק.
הכל באפליקציה בסלולרי כולל התשלום וכולל ההטענה.
אתה טוען מראש כסף ב- Giftcard Executive הנ"ל דרך אותה האפליקציה My Gift - נניח שעבור 1,000 ש"ח כסף דיגיטלי באפליקציה ברשת XYZ, אתה נכנס לאפליקציה וטוען 1,000 ש"ח מכרטיס האשראי ל- Giftcard Executive, אבל אתה לא משלם באמת 1,000 ש"ח כי כאן נכנסת ההנחה של ה- 16.5% המדוברת, ובפועל מכרטיס האשראי MAX תחוייב רק ב- 835 ש"ח (זה מה שאתה משלם בסוף).
כשאתה מגיע עם הכסף הדיגיטלי הזה לרשת XYZ לרכוש מוצר - יש לך אצלם 1,000 ש"ח בפועל לרכישה אמיתית.
לכסף שאתה טוען יש תוקף של 5 שנים אאל"ט.
מה הקאצ'? - אתה צריך לטעון כסף מראש, הכסף הזה טוב רק לרשת XYZ הספציפית שטענת אליה (אם אני לא טועה הטעינה ל- Giftcard Executive היא לא טעינה "כללית" לכל הרשתות), אז במילים אחרות הכסף "תקוע" שם מחכה שתשתמש בו אך ורק לרשת XYZ.

אגב, מבלי להעליב - לפני שפתחת את הפוסט - חיפוש פשוט נורא בפורום על "I need it" היה מביא אותך לתשובה לשאלה שלך וכו'.

נערך לאחרונה ב:
מה הקאצ'? - אתה צריך לטעון כסף מראש, הכסף הזה טוב רק לרשת XYZ הספציפית שטענת אליה (אם אני לא טועה הטעינה ל- Giftcard Executive היא לא טעינה "כללית" לכל הרשתות), אז במילים אחרות הכסף "תקוע" שם מחכה שתשתמש בו אך ורק לרשת XYZ
אתה יכול לטעון רגע לפני התשלום כשאתה עומד בקופה, מעט לא נוח, אבל לא נורא.

לא השתמשתי בכרטיס מלא זמן, אבל נכון ללפני 3 שנים הטעינה כן הייתה כללית לכל הרשתות.

יש רשתות שמגבילות את השימוש בכרטיס, לא הרבה, אבל יש.

רשימת החנויות (לדעתי) לא גדולה, ואם יש לך קרוב משפחה חבר ההסתדרות אז שם יש הנחה של 30% (לדעתי על אותן חברות שיש גם ב I NEED IT).
השתמשתי בכרטיס הזה פעמיים בדלתא על מוצרים רגילים במחירים רגילים, למיטב זכרוני כשניסיתי לרכוש כשהיה הנחה "רק לחברי מועדון" אז לא נתנו לי להשתמש בו.

אתה יכול לטעון רגע לפני התשלום כשאתה עומד בקופה, מעט לא נוח, אבל לא נורא.
זה נכון...

לא השתמשתי בכרטיס מלא זמן, אבל נכון ללפני 3 שנים הטעינה כן הייתה כללית לכל הרשתות.
בטוח? o_o
האמת היא שאני כבר לא זוכר 100% ויש מצב שאני מבלבל עם גיפטכארד אחר או משהו בסגנון?
הטענה כללית ושימוש כללי... יודע מה?
אני חוזר בי וכנראה שאתה צודק!.
ההטענה באפליקציית ה- My GiftCard של MAX את ה- Giftcard Executive הנ"ל היא הטענה כללית של כסף לכרטיס, ומשם משתמשים ברשתות שמכבדות.
מה שאני זוכר שכן אהבתי ב- Giftcard Executive הנ"ל היא האפשרות לשלם איתו באתרי אינטרנט.
זה אני זוכר בשפאשר בוודאות, נניח בטרמינל X או מה שזה לא נקרא.
מה שאי אפשר לומר על ה- Buy Me הסירחון הזה שאני לא מוצא מה לעשות איתו כבר מעל 8 שנים כי לא מקבלים אותו באתרים של הרשתות (לא קונה בחנויות בארץ כמעט ולא מסתובב בקניונים ו/או בחנויות ו/או מתחמי קניות וכו', קונה אך ורק באינטרנט).

מה שאי אפשר לומר על ה- Buy Me הסירחון הזה שאני לא מוצא מה לעשות איתו כבר מעל 8 שנים כי לא מקבלים אותו באתרים של הרשתות
אפשר לקנות איתו כרטיסים לקולנוע לב - לא יודעת אם רלוונטי לך אבל ככה אני ניצלתי חלק מהשטות הזאת

מה שאי אפשר לומר על ה- Buy Me הסירחון הזה שאני לא מוצא מה לעשות איתו כבר מעל 8 שנים כי לא מקבלים אותו באתרים של הרשתות (לא קונה בחנויות בארץ כמעט ולא מסתובב בקניונים ו/או בחנויות ו/או מתחמי קניות וכו', קונה אך ורק באינטרנט).
קניתי טלפון חדש, 99% מהעלות הייתה על מספר buyme שצברתי לאורך שנים.
שים לב שbuyme פגי תוקף אחרי כמה שנים

קניתי טלפון חדש, 99% מהעלות הייתה על מספר buyme שצברתי לאורך שנים.
יפה. שווה.
בחנות פיזית או ברשת? ומאיפה?
אגב, אני לא קונה סתם ככה בדר"כ, קונה אך ורק במבצעים (יש לי סבלנות קיצונית לעקוב ולארוב למחיר הנכון ברגע הנכון).
הרבה פעמים מבצעים שקופצים לי ברשת ומשתלמים מבחינתי, בכלל לא קיימים בחנויות הפיזיות ככה שזה מבצע לבטלה (אולי רק במחסני חשמל כן, וגם הם לא מקבלים BuyMe באינטרנט, רק בסניף הפיזי, צריך ללכת לסניף פיזית ולבדוק שיש מלאי בסניף עצמו ולקנות על המקום במחיר של המבצע באינטרנט).

שים לב שbuyme פגי תוקף אחרי כמה שנים
יודע... תודה :)

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
יפה. שווה.
בחנות פיזית או ברשת? ומאיפה?
אגב, אני לא קונה סתם ככה בדר"כ, קונה אך ורק במבצעים (יש לי סבלנות קיצונית לעקוב ולארוב למחיר הנכון ברגע הנכון).
הרבה פעמים מבצעים שקופצים לי ברשת ומשתלמים מבחינתי, בכלל לא קיימים בחנויות הפיזיות ככה שזה מבצע לבטלה (אולי רק במחסני חשמל כן, וגם הם לא מקבלים BuyMe באינטרנט, רק בסניף הפיזי, צריך ללכת לסניף פיזית ולבדוק שיש מלאי בסניף עצמו ולקנות על המקום במחיר של המבצע באינטרנט).

יודע... תודה :)
פיזית במחסני חשמל, באמת הייתי צריך לבקש מהמוכר שיפעיל את ההנחה מהאינטרנט בקנייה(אבל זה הייתה הנחה שולית - כמה עשרות שקלים),
התקשרתי לסניף ובדקתי שיש במלאי לפני שהגעתי (אם אני זוכר נכון אפשר גם באתר שלהם לראות זמינות לפי חנות)

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A החלפת כרטיס אשראי בנוחות ו I need It צרכנות פיננסית 18
ס כרטיס אשראי חוץ בנקאי- האם לפתוח? צרכנות פיננסית 1
Titush כרטיס אשראי מומלץ לסטודנטית צרכנות פיננסית 8
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
J כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 8
Vit7 איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ לי בתור בעל עסק צרכנות פיננסית 2
W כרטיס אשראי בארנק של טלפון לא של בעל הכרטיס צרכנות פיננסית 7
ה כרטיס אשראי ללא עמלות המרת מטח צרכנות פיננסית 2
Echelon אבטחת מידע בכרטיסי אשראי - איך אתם מחליטים אם לשמור פרטי כרטיס אשראי או להימנע? צרכנות פיננסית 9
א כרטיס אשראי סודי של ישראכרט – ללא עמלת מט"ח צרכנות פיננסית 65
Williamsburg 100$ מתנה מוואן זירו בפתיחת כרטיס אשראי בנקאי צרכנות פיננסית 9
א איזה כרטיס אשראי כדאי לי לבחור? צרכנות פיננסית 22
I התנהלות עם כרטיס אשראי מול מזומן - מה היתרונות והחסרונות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
I יש טעם להחזיק כרטיס אשראי בנקאי ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 46
M כרטיס אשראי ללא מנגנונים דרקוניים ל"מניעת הונאות" צרכנות פיננסית 16
D כרטיס אשראי עם עמלות משיכת מטח נמוכות צרכנות פיננסית 7
שם משתמש בעייתי כרטיס אשראי, ללא תעודת זהות (שאלה לחבר מחו"ל) צרכנות פיננסית 8
Y כרטיס אשראי עם הטבות חברת תעופה לעצמאי צרכנות פיננסית 4
א כרטיס אשראי קאש בק: כשמבטלים את הכרטיס הכסף שנצבר הולך? צרכנות פיננסית 0
Y יש כאן מי שביטלו כרטיס אשראי CAL שופרסל לאחרונה? צרכנות פיננסית 7
A כרטיס אשראי נטען צרכנות פיננסית 0
McMurphy קניית כרטיס טיסה בדולרים באמצעות כרטיס אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 12
B כרטיס אשראי של IBK צרכנות פיננסית 1
L כרטיס אשראי קורפורייט של ישראכרט - עמלת מט"ח 0 צרכנות פיננסית 9
ה כרטיס אשראי - עלות מט׳׳ח קרובה ל 0 פוסטים מאיכות נמוכה 9
ש כרטיס אשראי חוץ בנקאי עם הטבות צרכנות פיננסית 4
D כרטיס אשראי בינלאומי - לא דרך חברות הסליקה הישראליות? צרכנות פיננסית 4
J כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 1
לאץ' תרומה ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 1
א האם ניתן להוציא כרטיס אשראי חוץ בנקאי כשאין ברשותי כרטיס בנקאי? צרכנות פיננסית 3
B בנק + כרטיס אשראי עם פורטל ופירוט באנגלית צרכנות פיננסית 1
F תשלום מקדמות מס הכנסה עם כרטיס אשראי אמריקאי מיסים 13
The Objectivist כרטיס אשראי ראשון צרכנות פיננסית 22
T כרטיס אשראי flycard מסוים צרכנות פיננסית 1
TheOneTech כרטיס אשראי לא יקר לעסקאות מתמשכות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
כ כרטיס אשראי cashback הכי משתלם 2023? צרכנות פיננסית 154
פיטר גריפין ביטוח נסיעות דרך כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 26
TheOneTech שאלה על כרטיס אשראי של חבר מחו"ל צרכנות פיננסית 6
C דוח מסלקה פנסיונית ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 8
F כרטיס אשראי מומלץ להוצאות גבוהות פוסטים מאיכות נמוכה 13
הoוליד כרטיס אשראי לחייל המשוחרר צרכנות פיננסית 1
א כרטיס אשראי לחשבון מעוקל צרכנות פיננסית 15