חוץ בנקאי.
VISA
אם יהיה כאן מי שהצליח - אוכל לדעת שהבעיה אצלי (באפליקציה, במכשיר, בכרטיס, בחשבון הבנק, בכל דבר שהוא נקודתית אצלי)
השאלה -
מישהו הצליח לקשר את הכרטיס של שופרסל לאפליקצייה של גוגל?
זה כ"כ הופך את החיים לקלים יותר. הגוגל פיי הזה. אז למה שמישהו שם לא יתן לכרטיס הזה להיות מקושר? מי שזה לא יהיה כאל, לאומי, שופרסל או ויזה.
הרי המטרה שללקוח תהיה חווית לקוח חיובית ורצון שיגהץ כמה שיותר. יש לא מעט שיבטלו את הכרטיס רק בגלל זה. מצריך להיסחב איתו פיזית. אנחנו ב-2022. למה לא להתקדם עם הקדמה?
למי ששואל- פניתי לשופרסל. את תגובתם אחסוך לכם. טוב, או שלא. תגובתם "תפנה לגוגל פיי". יש לי את זה שמור במייל - לא צוחק.
לא יודע מי עונה שם שופרסל או כאל. אבל באלה המילים בדיוק ענו לי. תפנה לגוגל פיי. תגידו לי אם הכרטיס שלכם נתמך או לא נתמך. אתם לא יודעים אם הכרטיס שאתם אמורים לתת שירות בעבורו נתמך או לא נתמך? לא העבירו אתכם הסבר קצר על גוגל פיי? תפנה לגוגל פיי זו פשוטה תשובה שלא אמורה להינתן ללקוח ב-2022.
אז פניתי הכי הרבה שאני יכול לגוגל פיי - לאתר שלהם.
https://support.google.com/pay/answer/11295504
נראה שאמור לתמוך. בנק לאומי - כן. החשבון שמקושר לכרטיס הוא בנק לאומי (פפר, אבל זה בנק לאומי, בכל מקום בו אני נותן פרטים אני בוחר בנק לאומי ואז רק הסניף הוא של פפר אבל הבנק הוא בנק לאומי). לפרמטר הבא באתר של גוגל: הכרטיס הוא של ויזה - כן. ויזה.
למה לא מצליח?
לא יודע. אמתין לאחרים לראות אם זה רק אני.