• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

100$ מתנה מוואן זירו בפתיחת כרטיס אשראי בנקאי

• פותח הנושא פותח הנושא Williamsburg
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Williamsburg

משתמש בכיר
דירוג
809
לשימוש בטאץ' בחו"ל עד 31.8.25-

מי פתח חשבון ואשראי שלהם כדי להנות מההטבה ויכול להגיד אם יש מניעה מלהנות מ100$ מתנה ואז להעביר למסלול ללא עמלות או לסגור החשבון?

כותבים שהכרטיס ללא עמלת המרה.

נערך לאחרונה ב:
אם אני זוכר נכון אז יש לך חסכונות של כמה מליונים. תמריץ של 350 ש"ח לא אמור לגרום לך לבצע שום פעולה.
במיוחד פעולה ילדותית כמו לפתוח חשבון, לקחת את המתנה ולסגור את החשבון. זה בכלל שווה את הזמן שלך?

מצד שני אכן קראתי בספר על כלכלה התנהגותית שאם אומרים לאנשים "מתנה" או "חינם" אז הם מאבדים את שיקול הדעת.

אם אני זוכר נכון אז יש לך חסכונות של כמה מליונים. תמריץ של 350 ש"ח לא אמור לגרום לך לבצע שום פעולה.
במיוחד פעולה ילדותית כמו לפתוח חשבון, לקחת את המתנה ולסגור את החשבון. זה בכלל שווה את הזמן שלך?

מצד שני אכן קראתי בספר על כלכלה התנהגותית שאם אומרים לאנשים "מתנה" או "חינם" אז הם מאבדים את שיקול הדעת.
לא חושב שרלוונטי לנושא כמה יש לי וגם לא מובנת הטענה. מי שיש לו כמה מאות אשח הגיוני שיפתח חשבון בשביל מתנה ומי שיש לו כמה משח וכמה נכסי נדלן, לא?

דווקא ההפך הוא נכון. לי ידוע שמי שיש לו מעט משלם הרבה עמלות לבנק לדוגמא, ומי שעשיר, פחות. למה שיתעקש לא לשלם עמלות- הרי יש לו מיליונים.
כנל עם מקרה האצבע השמנה באלביט שציינת- אם זה לא היה לקוח כבד לא בטוח שהבורסה היתה מבטלת את העסקאות.

בכל מקרה השקעתי את כמה הדקות כדי לפתוח באופן מקוון חשבון בזמן העבודה (כך שלא ממש "בזבזתי זמן") והזמנתי כרטיס דיגיטלי, בלי שליח ובלי משלוח ויעשה לי טוב לגהץ איתו 100$ בחינם בטיסה הקרובה. וגם אם פספסתי איזו אות קטנה, לא נורא.

כנל עם מקרה האצבע השמנה באלביט שציינת- אם זה לא היה לקוח כבד לא בטוח שהבורסה היתה מבטלת את העסקאות.
אתה מאמין שזה באמת היה פשוט אצבע שמנה, מישהו שהתרשל ידנית, והפקודות שוחזרו, ולא איזו בעיה מערכתית כמו שקרה בניו יורק לפני כמה חודשים? (אוף טופיק)

לשימוש בטאץ' בחו"ל עד 31.8.25-

מי פתח חשבון ואשראי שלהם כדי להנות מההטבה ויכול להגיד אם יש מניעה מלהנות מ100$ מתנה ואז להעביר למסלול ללא עמלות או לסגור החשבון?

כותבים שהכרטיס ללא עמלת המרה.
זה למימוש פיזי בחו"ל, רלוונטי רק למי שטס עד אוגוסט.
לא כזה להיט.

הם לא באמת חוסכים חשבון מסחר, נכון?
לפי הפרסום רק מניות אמריקאיות מובחרות.

הם לא באמת חוסכים חשבון מסחר, נכון?
לפי הפרסום רק מניות אמריקאיות מובחרות.
לא הסתכלתי על זה. לא הייתי סוחר עם בנק חדש שלא ברור אם הוא חבר בורסה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א הפחתת הסיכון והריכוזיות בנאסד״ק 100 שוק ההון 1
חתול לילה מועדון ה- 100 שוק ההון 13
י פנסיה או השתלמות - מסלול מחקה nasdaq 100 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ה טיעון בעד קנייה של S&P 500 *וגם* Nasdaq 100 שוק ההון 21
B נאסדק 100 שוק ההון 24
N S&P 500 vs NASDAQ 100 שוק ההון 4
T השקעה בנאסדק 100 שוק ההון 12
Saver ניתוח תעודת סל הראל נאסד"ק 100 שוק ההון 12
I מנורה-מבטחים 5122767 TFMM NASDAQ 100 שוק ההון 10
IdoB השוואה בין קרנות מחקות ת"א 100 צרכנות פיננסית 0
H שיקולים לתת מתנה או להוריש כשיש בבעלותי 2 דירות נדל"ן 0
S דירה ב"שליש" מתנה נדל"ן 2
M דירה ראשונה- הון עצמי+ מתנה נדל"ן 12
F כדאיות של 20/80 לעומת דירה קיימת? (+אקסל מתנה) נדל"ן 64
ת אייפון SE בתור מתנה לאמא, הוא לא חלש מדי? מתאים למבוגרים? ואיפה כדאי לרכוש? אוף טופיק 8
S העברת מתנה מהורה לבן מיסים 24
י מתנה לילד נירות ערך, נשארת חבות מס במכירה? מיסים 30
G פתיחת תיק מתנה לילד לבר מצווה שוק ההון 6
klayhamn איך להיפטר מסכום "מתנה" ב-AMAZON? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
בורג 250 שקל מתנה עבור הזמנת כרטיס אשראי ביט צרכנות פיננסית 25
ג קרן פנסיה - מוות לפני פרישה ללא ילדים מתחת ל-21 - 40% מתנה לחברת ביטוח צרכנות פיננסית 81
A שאלה בנושא "מקנה מתנה" ואפוטרופוס בהקשר של קופת גמל להשקעה צרכנות פיננסית 1
נ מתנה לקרוב עם חינוך פיננסי קלוקל שוק ההון 2
מ יום הולדת 40 - מתנה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 10

נושאים דומים

Back
למעלה