• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

כרטיס אשראי סודי של ישראכרט – ללא עמלת מט"ח

.
אני לא מבין האם באמת ניתן לחזות זאת
למה לחזות? אתה יודע את היציג הנוכחי ואתה יודע את הרציף הנוכחי.
לא צריך לחזות כלום.
ומדוע אז לא ניתן לבצע את אותו מהלך בחיוב של אשראי (עד כדי עמלה למנפיק שתוריד מהרווח)?
א. זה הרבה יותר מוגבל מבחינת סכומים.
ב. עמלות הסליקה גבוהות בסדרי גודל מהרווח הפוטנציאלי.
ג. יש לך הרבה פחות שליטה. הרבה פעמים ההמרה מתבצעת ביום הסליקה ולא ביום הגיהוץ.
ואני בטוח שיש עוד המון סיבות נוספות

למה לחזות? אתה יודע את היציג הנוכחי ואתה יודע את הרציף הנוכחי.
לא צריך לחזות כלום.
אם ההמרה היא לפי השער היציג הקודם, אז זה ברור. אני הנחתי שזה יקרה עם היציג שיקבע בסוף יום העסקים (כמו באשראי, שם לפעמים גם יום-יומיים אחרי).

אני הנחתי שזה יקרה עם היציג שיקבע בסוף יום העסקים
אתה לא יכול לעשות המרות כספים בסגנון הזה בלי להגיד ללקוח את השער.
תחשוב על לקוח בלי מסגרת, מה תכניס אותו למינוס אם השער זז.

בכל מקרה גם אם זה היה המצב - פשוט תחכה לזמן קביעת השער היציג של אותו יום ותעשה את הרווח אח''כ (יש מסיר במט"ח גם אחרי שהיציג נקבע).

כמו באשראי, שם לפעמים גם יום-יומיים אחרי)
זה לא.
באשראי זה תמיד לפי היציג של אותו יום (כלומר זה שידוע). הקטע באשראי זה השאלה של איזה יום.
בחלק מהכרטיסים זה לפי יום הגיהוץ, אבל בחלק זה לפי יום הסליקה (שהוא לרוב יום או יומיים אחרי, אבל יכול להיות גם יותר).

אתה לא יכול לעשות המרות כספים בסגנון הזה בלי להגיד ללקוח את השער.
תחשוב על לקוח בלי מסגרת, מה תכניס אותו למינוס אם השער זז.
זה אבל גם המצב היום, פשוט במקום יציג יש שער אחר שגם הוא נקבע בסוף יום עסקים (לפחות בבינלאומי, ללקוח יש בחירה בין שער מיידי מוסכם, לבין שער עתידי). אף פעם אין אפשרות לקנות לפי שער עבר (כי אז אפשר לעשות את מה שאתה מציע אם במקרים רבים, גם אם לא מדובר ביציג וגם אם יש הפרש סופי בין שער קנייה למכירה).

גם קרנות נאמנות נרכשות בסוף יום עסקים בשער לא ידוע. הבנק לא מתרגש אם זה מכניס את הלקוח למינוס.
בכל מקרה גם אם זה היה המצב - פשוט תחכה לזמן קביעת השער היציג של אותו יום ותעשה את הרווח אח''כ (יש מסיר במט"ח גם אחרי שהיציג נקבע).
למיטב ידיעתי, אי אפשר לסחור לפי שער שנקבע בעבר, יציג או לא.
זה לא.
באשראי זה תמיד לפי היציג של אותו יום (כלומר זה שידוע). הקטע באשראי זה השאלה של איזה יום.
בחלק מהכרטיסים זה לפי יום הגיהוץ, אבל בחלק זה לפי יום הסליקה (שהוא לרוב יום או יומיים אחרי, אבל יכול להיות גם יותר).
לא מבין איך זה סותר את מה שרשמתי, שהשער נקבע לאחר ביצוע העסקה ולפעמים בהפרש של יום-יומיים.

זה אבל גם המצב היום
מה זה אומרת "זה"?
היום יש המרה לפי שער שכולל בתוכו מרווח של כ1% (לפני הנחות).
אז גם אם בכמה דקות (או יום) שההצעה תקפה השער משתנה, לא תוכל לנצל את זה בגלל המרווח.

השאלה ששאלו פה היא למה לא לחייב אותם להמיר בלי מרווח שער אלא ישירות לפי היציג.
פשוט במקום יציג יש שער אחר שגם הוא נקבע בסוף יום עסקים
לא. יש כאילו 2 שערים שנקבעים בסוף היום - קניה ומכירה. כאשר ההפרש ביניהם הוא כ2 אחוזים, והיציג נמצא ביניהם.
לפחות בבינלאומי, ללקוח יש בחירה בין שער מיידי מוסכם, לבין שער עתידי). אף פעם אין אפשרות לקנות לפי שער עבר
אתה שם לב שאתה סותר את עצמך, נכון?
שער מיידי מוסכם הוא בהגדרה שער עבר. מציעים לך אותו והוא תקף לכמה דקות. בדקות הללו עובר זמן והרציף משתנה, כלומר אתה יכול לקנות לפי שער עבר.

למיטב ידיעתי, אי אפשר לסחור לפי שער שנקבע בעבר, יציג או לא
אתה טועה.
הדרך העיקרית להמיר מט"ח בבנק היא לפי שער שנקבע בעבר.
לא מבין איך זה סותר את מה שרשמתי, שהשער נקבע לאחר ביצוע העסקה ולפעמים בהפרש של יום-יומיים.
טכנית אתה כאילו צודק, מהותית אתה טועה.
זה לא שלוקחים שער עתידי בהגדרה. להיפך - לפי הגדרה לוקחים שער של אותו יום (כלומר שנקבע בעבר).

מה זה אומרת "זה"?
היום יש המרה לפי שער שכולל בתוכו מרווח של כ1% (לפני הנחות).
אז גם אם בכמה דקות (או יום) שההצעה תקפה השער משתנה, לא תוכל לנצל את זה בגלל המרווח.
לא תמיד, אבל בוודאי שניתן. אם השער השתנה למשל ב-3% ואתה יכול לקנות בשער של אתמול ולמכור ברציף, אתה מרוויח.
השאלה ששאלו פה היא למה לא לחייב אותם להמיר בלי מרווח שער אלא ישירות לפי היציג.
נכון, והשיטה שאתה מציע מאפשרת רווח גם כשיש מרווח (אבל אינה אפשרית).
לא. יש כאילו 2 שערים שנקבעים בסוף היום - קניה ומכירה. כאשר ההפרש ביניהם הוא כ2 אחוזים, והיציג נמצא ביניהם.
נכון, אבל מספיק אחד מהם בשביל לקנות/למכור מהבנק. הפעולה ההפוכה תתבצע ברציף (בדוגמא ההיפוטתית שלך)
אתה שם לב שאתה סותר את עצמך, נכון?
שער מיידי מוסכם הוא בהגדרה שער עבר. מציעים לך אותו והוא תקף לכמה דקות. בדקות הללו עובר זמן והרציף משתנה, כלומר אתה יכול לקנות לפי שער עבר.
הטרמינולוגיה שלי שונה. כשאני נכנס לצ'יינג' וכתוב שער על הלוח, מבחינתי זה שער נוכחי גם אם טכנית הוא הופיע "בעבר".
אתה טועה.
הדרך העיקרית להמיר מט"ח בבנק היא לפי שער שנקבע בעבר.
אני לא הולך להתווכח מהי הדרך העיקרית, אבל דרך אחת היא לפי שער שתקף לדקות ספורות ודרך נוספת היא לפי שער שיקבע בסוף יום העסקים.
טכנית אתה כאילו צודק, מהותית אתה טועה.
זה לא שלוקחים שער עתידי בהגדרה. להיפך - לפי הגדרה לוקחים שער של אותו יום (כלומר שנקבע בעבר).
מה זה של אותו יום? אם השער נקבע בסוף היום, אזי זה שער עתידי (ואם העסקה בתום יום העסקים אז זה יהיה השער שיקבע ביום הבא).

אם השער השתנה למשל ב-3%
אבל אין תנודות כאלה.
ואם נגיע למצב שיהיו אז המרווח יגדל ל30%
נכון, והשיטה שאתה מציע מאפשרת רווח גם כשיש מרווח (אבל אינה אפשרית).
אני לא מציע שום שיטה.
אני מסביר למה השיטה שהוצעה פה לא אפשרית.
נכון, אבל מספיק אחד מהם בשביל לקנות/למכור מהבנק. הפעולה ההפוכה תתבצע ברציף (בדוגמא ההיפוטתית שלך)
מה זה משנה?
בכל מקרה אתה רחוק לפתות 1% מהרציף.
הטרמינולוגיה שלי שונה. כשאני נכנס לצ'יינג' וכתוב שער על הלוח, מבחינתי זה שער נוכחי גם אם טכנית הוא הופיע "בעבר".
אז הטרמינולוגיה שלך שגויה או שאין לך מושג איך עובד זמן.
אם ניגשת לבנק בשעה 12 ו 11 דקות ו35 שניות וביקשת ציטוט, נתנו לך שער שנכון ל 12:11:35. אחרי שניה השער הרציף כבר השתנה, אבל השער של הבנק לא.
מעבר לזה, השער שהבנק נתן לך תקף למספר דקות (שהן מאות שניות). בזמן הזה היו המון עסקאות מט"ח והשער הרציף זז
אם בשעה 12:15:42 עשית עסקה לפי שער שהציעו לך ב 12:11:35 אז עשית עסקה לפי שער עבר ולא לפי שער נוכחי.

לגבי ציינג, שם בכלל הם קונים/מוכרים לפי השער של אתמול. בטח שלא לפי השער העדכני של עכשיו. בגלל זה הם לוקחים מרווח כזה גדול.
אני לא הולך להתווכח מהי הדרך העיקרית, אבל דרך אחת היא לפי שער שתקף לדקות ספורות ודרך נוספת היא לפי שער שיקבע בסוף יום העסקים.
ודרך נוספת היא לפי השער של אתמול.
כלומר בסוף יש 3 דרכים, ש2 מהן לפי שער עבר.
מה זה של אותו יום?
השער שתקף באותו יום. כלומר זה שנקבע בסוף יום העסקים הקודם.

אבל אין תנודות כאלה.
ואם נגיע למצב שיהיו אז המרווח יגדל ל30%
לא היו תנודות יומיות כאלו (או קרובות לכך) בשקל-דולר בשנתיים האחרונות? המרווח בוודאות לא הגיע למה שאתה מתאר.
אני לא מציע שום שיטה.
אני מסביר למה השיטה שהוצעה פה לא אפשרית.
ברור שהיא לא אפשרית, כי גם השיטה שאתה מציע במקרה בו היה נכפה על הבנק המרה לפי יציג, גם אינה אפשרית.
מה זה משנה?
בכל מקרה אתה רחוק לפתות 1% מהרציף.
כי במקרה של תנודות גדולות, אפשר להרוויח.
אז הטרמינולוגיה שלך שגויה או שאין לך מושג איך עובד זמן.
אם ניגשת לבנק בשעה 12 ו 11 דקות ו35 שניות וביקשת ציטוט, נתנו לך שער שנכון ל 12:11:35. אחרי שניה השער הרציף כבר השתנה, אבל השער של הבנק לא.
מעבר לזה, השער שהבנק נתן לך תקף למספר דקות (שהן מאות שניות). בזמן הזה היו המון עסקאות מט"ח והשער הרציף זז
אם בשעה 12:15:42 עשית עסקה לפי שער שהציעו לך ב 12:11:35 אז עשית עסקה לפי שער עבר ולא לפי שער נוכחי.
אתה יכול גם לומר כמה זה יוצא בננו שניות? בטח ממש הרבה וזה יוכיח את הטענה שלך...
אין לי כוונה להתווכח על טרמינולוגיה, הכוונה הייתה ברורה - העסקה לא מתבצעת לפי שער של יום קודם.
לגבי ציינג, שם בכלל הם קונים/מוכרים לפי השער של אתמול. בטח שלא לפי השער העדכני של עכשיו. בגלל זה הם לוקחים מרווח כזה גדול.
השתמשתי לא פעם בצ'יינג'ים עם מרווחים יותר טובים מהבנק, אז אין לי מושג על מה אתה מבסס את הטענה שלך.
ודרך נוספת היא לפי השער של אתמול.
כלומר בסוף יש 3 דרכים, ש2 מהן לפי שער עבר.
Untitled.jpg
אלו האפשרויות בבנק הבינלאומי - "מיידי" ו"עתידי". אין לפי שער של אתמול.

לא היו תנודות יומיות כאלו (או קרובות לכך) בשקל-דולר בשנתיים האחרונות?
לא.
כי גם השיטה שאתה מציע
שוב, אני לא מציע שום שיטה!
אני רק מסביר למה השיטה שהוצעה פה לא אפשרית.
כי במקרה של תנודות גדולות, אפשר להרוויח
שוב, אם יהיו תנודות תוך יומיות כאלה גדולות אז גם המרווח של הבנק יגדל בהתאם.
אין לי כוונה להתווכח על טרמינולוגיה, הכוונה הייתה ברורה - העסקה לא מתבצעת לפי שער של יום קודם.
מה זה משנה אם זה לפי שער של יום קודם או של דקה קודמת?
השער בינתיים זז. אתה לא קונה לפי השער הנוכחי.
אם יש מרווח זה פחות מפריע לבנק כי התנודה קטנה מהמרווח. אבל אם אין מרווח אז זה פתח לרווחים גדולים.
אז נכון אולי זה זז רק ב1 אגורות בינתיים, אבל אם תמיר 100 מליון ש''ח אז הרווח מליון ש''ח ב0 סיכון.
השתמשתי לא פעם בצ'יינג'ים עם מרווחים יותר טובים מהבנק, אז אין לי מושג על מה אתה מבסס את הטענה שלך.
אתה ממשיך לפברק טענות בשמי.
מעולם לא טענתי משהו שדומה לזה אפילו.

אשמח לתת לכם מידע לגבי הכוכביות בהתאם לתנאים של ישראכרט.
כשרשום פטור מעמלות מט״ח* (עם כוכבית) הכוונה שיש פטור מעמלת מט״ח רק בעת ביצוע עסקאות בבתי עסק בחו״ל ובאתרים בינלאומיים, לא כולל משיכת מזומנים בחו״ל, ברגע שתמשכו מזומן, תיגבה עמלת מט״ח. הכוכבית זה להדגיש שיש תנאי שמפורט בתנאים. (פטור על עסקאות מט״ח אבל לא על משיכת מזומנים במט״ח)
לגבי דמי כרטיס - עקרונית, דמי הכרטיס הם 17.9 ₪ לחודש אבל אם מבצעים עסקה אחת לפחות בשווי של שקל ומעלה, מקבלים פטור באותו החודש, זה ללא הגבלת זמן. אם שמים אפילו הוראת קבע, נניח כמו תשלום לחברת האינטרנט או הסלולר, שמחויבת באופן אוטו׳ בכל חודש, הפטור יתחדש אוטו׳ גם כן, כי הוראת קבע לבית עסק נחשבת כעסקה לכל דבר מבחינת תנאי הפטור.

מה הverdict של הפוסט? התחילו בלדבר כאן על כרטיס אחד מבטיח אבל קצת הלכתי לאיבוד בקריאה כשהתחיל שיח על כרטיסים אחרים ותנאים וכוכביות וצ'יינגים בלי רפרנס ברור

מה הverdict של הפוסט? התחילו בלדבר כאן על כרטיס אחד מבטיח אבל קצת הלכתי לאיבוד בקריאה כשהתחיל שיח על כרטיסים אחרים ותנאים וכוכביות וצ'יינגים בלי רפרנס ברור
בדיוק מה שרשום בהודעה הראשונה, רק שהוא לא ״סודי״ יותר ואפשר להזמין אותו דרך האתר של ישראכרט.

אולי ChatGPT יכול לסכם?

- אין עמלות על עסקאות אונליין או פיזיות בחו"ל. יש עמלה רגילה על משיכות מט"ח
- אם לא מתבצעת לפחות עסקה אחת בחודש, יש דמי כרטיס

אני מאוד מרוצה. הפכתי את זה לכרטיס הראשי שלי ולכן אני לא צריך לזכור לעשות בה עסקה כל חודש.

אז אם אני מבין נכון מכל השרשור הזה:
– כרטיס ישראכרט בייסיק הוא סה"כ כרטיס לגיטימי, שאכן נותן 0% עמלת המרה
– פטור מדמי ניהול כל עוד עושים עסקה אחת בחודש בכרטיס.
>>> אז השאלה שלי היא, אם אני עכשיו בארה"ב למשל לשבועיים, יש סיבה שלא לעשות את הכרטיס הזה ואחכ לבטל מקסימום? זה יכול לפגוע בי או להשפיע עלי באיזושהי צורה (כמובן בהנחה שאני זוכר להתקשר ולבטל ואין בעיה עם זה)
זה יכול להשפיע עלי על משהו בעתיד?
משהו שקשור לדירוג האשראי אולי? וכו'

אשמח להבהרות אם מישהו מכיר את ההשלכות של הנפקת כרטיס וביטולו

@TMA
לא רואה סיבה שזה ישפיע, אבל למה לבטל?
אפשר להעביר אליו אחד מהחיובים החודשיים הקבועים, ולהשאיר ככרטיס לשימושי מט"ח מזדמנים.

ואם אפשר, לבחור סוג כרטיס שונה מהכרטיס המרכזי, לשימוש כשיש הטבות מסוימות בהתאם לחברת הכרטיס: מסטרקרד, ויזה, ישראכרט, כא"ל...

אז אם אני מבין נכון מכל השרשור הזה:
– כרטיס ישראכרט בייסיק הוא סה"כ כרטיס לגיטימי, שאכן נותן 0% עמלת המרה
– פטור מדמי ניהול כל עוד עושים עסקה אחת בחודש בכרטיס.
>>> אז השאלה שלי היא, אם אני עכשיו בארה"ב למשל לשבועיים, יש סיבה שלא לעשות את הכרטיס הזה ואחכ לבטל מקסימום? זה יכול לפגוע בי או להשפיע עלי באיזושהי צורה (כמובן בהנחה שאני זוכר להתקשר ולבטל ואין בעיה עם זה)
זה יכול להשפיע עלי על משהו בעתיד?
משהו שקשור לדירוג האשראי אולי? וכו'

אשמח להבהרות אם מישהו מכיר את ההשלכות של הנפקת כרטיס וביטולו
קודם כול תיהנה בחופשה.
דבר שני, למה לבטל אותו? אתה לא מזמין מחו״ל? תעשה איזושהי הוראת קבע לשקל (תרומה לאיזו עמותה) ושלום על ישראל. זה ₪12 בשנה אם אתה לא משתמש בו.
לשאלתך, לדעתי זה לא ישפיע יותר מדי. לא תמות מזה, זה בטוח. אבל החוש שלי כן אומר שזה יכול לפגוע בטווח הקצר (להוריד כמה נקודות ואז הן יעלו בחזרה). אבל בעיניי זה משהו מינורי.

אגב אני כבר התנסיתי עם הכרטיס. כשלוחצים על עסקה, רואים שם את העמלה ואז יש הנחה של 99.99%. והשער כמובן הוא השער היציג, כפי שאמרו לפניי.

@TMA
לא רואה סיבה שזה ישפיע, אבל למה לבטל?
אפשר להעביר אליו אחד מהחיובים החודשיים הקבועים, ולהשאיר ככרטיס לשימושי מט"ח מזדמנים.

ואם אפשר, לבחור סוג כרטיס שונה מהכרטיס המרכזי, לשימוש כשיש הטבות מסוימות בהתאם לחברת הכרטיס: מסטרקרד, ויזה, ישראכרט, כא"ל...
לא מפרסם כלום, אלא רק אגיד מה אני עשיתי.
אני עשיתי הוראת קבע בעמותה כלשהי על סך שקל (כן, זה אפשרי). והחודש השתמשתי לראשונה בכרטיס הזה עבור עסקאות מט״ח. הינה חסכתי ₪32.77!
זה אולי נראה מעט, אבל כשיודעים שהכסף היה אמור ללכת על עמלה (=אוויר), בעיניי זה משתלם מאוד מאוד [ואני לא אוהב להשתמש במילה ״מאוד״, אז תבינו עד כמה אני מתלהב].
יש גם תחושה שבכל הזמנה באמזון חסכת כסף, ואז אתה מרגיש טוב יותר. :)
מתמטיקה קצת עילגת.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ס כרטיס אשראי חוץ בנקאי- האם לפתוח? צרכנות פיננסית 1
Titush כרטיס אשראי מומלץ לסטודנטית צרכנות פיננסית 8
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
J כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 8
Vit7 איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ לי בתור בעל עסק צרכנות פיננסית 2
W כרטיס אשראי בארנק של טלפון לא של בעל הכרטיס צרכנות פיננסית 7
ה כרטיס אשראי ללא עמלות המרת מטח צרכנות פיננסית 2
Echelon אבטחת מידע בכרטיסי אשראי - איך אתם מחליטים אם לשמור פרטי כרטיס אשראי או להימנע? צרכנות פיננסית 9
Williamsburg 100$ מתנה מוואן זירו בפתיחת כרטיס אשראי בנקאי צרכנות פיננסית 9
א איזה כרטיס אשראי כדאי לי לבחור? צרכנות פיננסית 22
ה כרטיס אשראי - I NEED IT צרכנות פיננסית 11
I התנהלות עם כרטיס אשראי מול מזומן - מה היתרונות והחסרונות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 49
I יש טעם להחזיק כרטיס אשראי בנקאי ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 46
M כרטיס אשראי ללא מנגנונים דרקוניים ל"מניעת הונאות" צרכנות פיננסית 16
D כרטיס אשראי עם עמלות משיכת מטח נמוכות צרכנות פיננסית 7
שם משתמש בעייתי כרטיס אשראי, ללא תעודת זהות (שאלה לחבר מחו"ל) צרכנות פיננסית 8
Y כרטיס אשראי עם הטבות חברת תעופה לעצמאי צרכנות פיננסית 4
א כרטיס אשראי קאש בק: כשמבטלים את הכרטיס הכסף שנצבר הולך? צרכנות פיננסית 0
Y יש כאן מי שביטלו כרטיס אשראי CAL שופרסל לאחרונה? צרכנות פיננסית 7
A כרטיס אשראי נטען צרכנות פיננסית 0
McMurphy קניית כרטיס טיסה בדולרים באמצעות כרטיס אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 12
B כרטיס אשראי של IBK צרכנות פיננסית 1
L כרטיס אשראי קורפורייט של ישראכרט - עמלת מט"ח 0 צרכנות פיננסית 9
ה כרטיס אשראי - עלות מט׳׳ח קרובה ל 0 פוסטים מאיכות נמוכה 9
ש כרטיס אשראי חוץ בנקאי עם הטבות צרכנות פיננסית 4
D כרטיס אשראי בינלאומי - לא דרך חברות הסליקה הישראליות? צרכנות פיננסית 4
J כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 1
לאץ' תרומה ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 1
א האם ניתן להוציא כרטיס אשראי חוץ בנקאי כשאין ברשותי כרטיס בנקאי? צרכנות פיננסית 3
B בנק + כרטיס אשראי עם פורטל ופירוט באנגלית צרכנות פיננסית 1
F תשלום מקדמות מס הכנסה עם כרטיס אשראי אמריקאי מיסים 13
The Objectivist כרטיס אשראי ראשון צרכנות פיננסית 22
T כרטיס אשראי flycard מסוים צרכנות פיננסית 1
TheOneTech כרטיס אשראי לא יקר לעסקאות מתמשכות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
כ כרטיס אשראי cashback הכי משתלם 2023? צרכנות פיננסית 154
פיטר גריפין ביטוח נסיעות דרך כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 26
TheOneTech שאלה על כרטיס אשראי של חבר מחו"ל צרכנות פיננסית 6
C דוח מסלקה פנסיונית ללא כרטיס אשראי אוף טופיק 8
F כרטיס אשראי מומלץ להוצאות גבוהות פוסטים מאיכות נמוכה 13
הoוליד כרטיס אשראי לחייל המשוחרר צרכנות פיננסית 1
א כרטיס אשראי לחשבון מעוקל צרכנות פיננסית 15