טוב, אם פרומיל הוא דוגמה מייצגת אז שיהיה.
דוגמא מייצגת היא דוגמא שדומה לכלל. זה לא משנה כמה היקף הדוגמא קטן. אתה אולי מבלבל עם מדגם מייצג. (הדואר לא יכול להוות מדגם מייצג לטיב השירותים הממשלתיים כי הוא רק רכיב קטן במערכת - לכן אין להסיק רק ממנו שטיב השירותים נחות. אבל אם כבר יודעים שטיב השירותים נחות - אז הדואר הוא דוגמא מייצגת טובה מפני שהוא נחות כמו שאר השירותים).
אנלוגיה:
16 הוא דוגמא מייצגת לזה שמספרים שמתחלקים ב 4 מתחלקים גם ב 2. מפני שהוא מתחלק ב 4 וגם ב 2.
אבל הוא לא יכול להיות מדגם מייצג כי הוא פרומיל מתוך המספרים - כלומר אי אפשר על סמך דגימה אחת בלבד (המספר 16) להסיק שכל המספרים שמתחלקים ב 4 מתחלקים גם ב 2. (ונעזוב את זה שאפשר להשתמש בחוקיות מתמטית כדי להסיק, כי אני גם יכול לטעון שיש חוקיות לוגית ששירות ממשלתי דינו להיות כושל [ואני אכן סבור שיש גם חוקיות ויש טיעונים תומכים])
זה לא מפריע לו להיות דוגמא מייצגת שעונה על הכלל למרות שהוא פרומיל.
עם כל הכבוד לשאר הדוגמאות שלך, לא הבנתי מה ההסדרה שאתה מציע לרכישת טנקים ומטוסי קרב.
ההסדרה שלי היא שאם אנשים מעוניינים בטנקים ומטוסי קרב הם ישלמו למדינה תמורתם. ואם הם לא מעוניינים אז שהמדינה לא תקנה טנקים ומטוסים וגם לא תכלא אותם. זו הרי דמוקרטיה והעם הוא הריבון ויש למלא אחר רצונותיו, ולא להשתמש באלימות על מנת שיהיה כסף כדי למלא אחר רצונות הפוליטיקאים כאשר הם מנוגדים לרצון העם.
כלומר - אם אנשים חושבים שתקציב המדינה מוצדק הם ישלמו מיסים, כי הם הרי לא רוצים שלא יהיה צבא ושיכבשו אותם למחרת. (ואם זה מה שכולם רוצים שיבושם להם. אם הייתי יחיד שחושב אחרת מהם במדינה הזאת פשוט הייתי עובר למדינה אחרת במקום לכלוא את כולם כדי שישלמו את מה שאני חושב שהם צריכים לשלם בניגוד לרצונם)
לעומת זאת אם אנשים יודעים שרוב תקציב המדינה הולך על שטויות לא חשובות ואינטרסים של קבוצות לחץ פוליטיות, הם לא יהיו מעוניינים לשלם. כי גם ככה יש כסף לדברים שבעיניהם חשובים ואין להם עניין בלממן הסכמים קואליציוניים בזבזניים.
אז שהמדינה תגבה כסף עבור המכנה המשותף הנמוך ביותר (מפנה לערך מדינת שומר הלילה שהאוגר הזכיר. ומי שחושב שהנדסה כלכלית היא רעיון רע דווקא צריך לתמוך בהשארת רוב הכסף בכיס האזרח במקום קופה משותפת שפוליטיקאים יחליטו איך לנהל, שזה בדיוק הנדסת כלכלית). המחיר יהיה זעום ככה שלא רק שההוצאה תהיה מאוד קטנה, אלא גם שאנשים יהיו מעוניינים לשלם במצב הזה (כמו שכבר רשמתי אפילו אני הייתי משלם
מבחירה במצב כזה). את השירותים הממשלתיים שיפסיקו להתקיים (דואר,חשמל) הם יקנו באופן פרטי בכסף שישאר להם ובאיכות טובה יותר כי הם צריכים לממן רק את המנגנון המספק את השירות ולא את כל הבירוקרטיה (והשחיתות הבלתי נמנעת) הממשלתית הנלווית.
ואם אתה משום מה סבור ש
אף אחד לא ירצה לשלם עבור מערכת שמונעת שיכבוש אותה צבא זר, אשאל שוב: מהי זכות הקיום של מדינה שאף לא אחד מאזרחיה מוכן לשלם אפילו שקל אחד למען קיומה ?
(בנוסף, אם זה אכן יהיה המודל, אני חושב שזה יהיה הרבה אבל הרבה פחות נורא להעניש מישהו שלא שילם, כי כעת הוא משלם רק על משהו הכרחי ולא כמו עכשיו על מיעוט הכרחי והרבה תקצוב פוליטי, ובנוסף תשלום המיסים שיזדקקו לו יהיה קטן משמעותית, ולהכריח מישהו לוותר על סכום קטן זה עדיין קצת פחות נורא מלהכריח לוותר על סכום גדול)
תראה, אני לא אנרכיסט (אני אנרכיסט בדיוק באותה מידה שבנג'מין דיקטטוריסט) וגם לא התכוונתי לפתח דיון על המודל הראוי של מדינה. אבל אני גם בטוח לא תומך נלהב של המצב העכשווי (נכון, יכול להיות הרבה יותר גרוע, אבל גם הרבה יותר טוב). יש דרך באמצע. יכול להיות שמה שאני חושב שהוא אוטופי הוא שונה ממה שהשאר חושבים שהוא אוטופי (בממוצע). אבל אני די בטוח שרוב האנשים מסכימים שהמצב עכשיו רחוק מזה. ובפרט אני חושב שאין הצדקה לשלול חירות של אדם ואכיפת ההחלטה תוך איום באלימות - כאשר הוא כבר שילם יותר מאשר חלקו בהוצאות המדינה - רק כי אמרו לו לשלם יותר והוא שילם פחות. עם זה פתחתי את הדיון ואני עומד מאחורי הקביעה כי לדעתי זהו עוול ענקי. חוסר המידתיות פשוט זועק. זה כל מה שניסיתי להעביר.