• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הפקדה לIB

• פותח הנושא פותח הנושא ilya1131
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ביצעתי העברה ראשונה לIB מהחשבון שלי בפפר לפני יומיים.
לפני ההעברה פתחתי נוטיפיקציה בIB דרך החשבון שלי אצלם אונליין.
נכון לעכשיו, אני לא רואה שהכסף נקלט ונכנס לחשבון בIB.
האם זה סביר? כמה זמן לרוב זה לוקח? האם ידועה בעיה כלשהיא בהעברות מס"ב שכאלו מפפר לIB (אין העברות זה"ב בפפר. משום מה...)?
בזמן ההעברה מפפר מילאתי את פרטי החשבון והשם שלי בשדה ההערות כפי שצוין כאן בשרשור ובשרשורים אחרים בפורום (U123456 ולאחריו שמי באנגלית).
בדקתי בימים האחרונים שוב. העברות מפפר מגיעות ללא שדה ההערה לבנק לאומי. בחשבון המקבל מופיע רק שם בעברית של השולח (ללא קשר להערה שרשמת) ומספר חשבון של השולח וגם מספר אסמכתא.
אני לא מאמין שההעברה תשויך לחשבונך אי פעם.
במקומך הייתי פונה לשירות לקוחות של IB ביום שני.
אגב, אתה יכול לראות בPEPPER PAY, מתי הכסף הועבר בפועל. הייתי נותן עוד יום עסקים לפני פנייה לIB אחרי שפפר פיי טוענים שהכסף הגיע ליעד.

בדקתי בימים האחרונים שוב. העברות מפפר מגיעות ללא שדה ההערה לבנק לאומי. בחשבון המקבל מופיע רק שם בעברית של השולח (ללא קשר להערה שרשמת) ומספר חשבון של השולח וגם מספר אסמכתא.
אני לא מאמין שההעברה תשויך לחשבונך אי פעם.
במקומך הייתי פונה לשירות לקוחות של IB ביום שני.
אגב, אתה יכול לראות בPEPPER PAY, מתי הכסף הועבר בפועל. הייתי נותן עוד יום עסקים לפני פנייה לIB אחרי שפפר פיי טוענים שהכסף הגיע ליעד.
תודה.
בפפר פיי רשום שהתשלום עבר היום, אז אני אתן לזה עוד 2-3 ימים להיקלט בתקווה שאכן כך יהיה.

תודה.
בפפר פיי רשום שהתשלום עבר היום, אז אני אתן לזה עוד 2-3 ימים להיקלט בתקווה שאכן כך יהיה.
זה שווה להסתכן עם פפרפיי ודומים להעברה חשובה כל כך?

אני מניח שהכוונה לפפר חשבון הבנק ולא לפפר-פיי אפליקציית התשלומים.

זה לא בהכרח עניין של להסתכן, יש אנשים שזה חשבון הבנק היחיד שלהם.

העברה בנקאית מפפר נעשית באמצעות פפר פיי
כן, אבל בניגוד להעברה רגילה בפפר-פיי (העברה ללקוחות אחרים של פפר-פיי לפי מס טלפון), למי שיש חשבון בנק בפפר יש אפשרות לבצע העברה בנקאית של ממש (מס"ב) דרך האפליקציה.
ויותר מזה - למי שיש חשבון בנק בפפר, זאת הדרך היחידה לעשות העברה בנקאית. ולכן אני לא מבין את השימוש במונח "להסתכן".

מעדכן שמוקדם יותר היום נכנסתי לחשבוני בIB והכסף עבר לשם בשלום.

IB כן ציינו בהודעה שההעברה בוצעה ללא כל מידע שעבר בשדה ההערות של הבנק המעביר ולכן היה עיכוב בקבלת הכסף וזקיפתו לטובתי בחשבון. ז"א שמה ש @מייקל כתב כאן קודם לכן לגבי זה שההעברה מפפר מגיעה למערכת של בנק לאומי ללא התווים שבשדה ההערות היא נכונה וההעברה עברה בעצם מלאומי (שעומד מאחורי "פפר") ללא כל מידע שמכיל את מספר החשבון שלי בIB או שמי כפי שמילאתי אותו אצלם.
למרות כל זאת, IB ידעו לשייך את הכסף לחשבוני אצלם (פתחתי נוטיפיקציה אצלם לפני שביצעתי את ההעברה) תוך יום אחד וזה מראה על יעילות ודיוק שזה מעולה.
באפליקציה של פפר פיי היה רשום תאריך ההעברה והכסף הופיע אצלי בIB ממש יום למחרת (אפילו שהפעולה עברה כאמור ללא ציון חשבוני או שמי בשדה ההעברות), אז זה מעודד בסה"כ כי אני מתכוון להמשיך להזרים כספים אליהם מפפר במס"ב עכשיו אני יודע שזה אכן עובד.

כמו ש @roneng ציין, גם אני לא רואה ממש סיכון בהעברה שכזו. זו העברת מס"ב רגילה שפשוט מתבצעת דרך "פפר פיי". עשיתי נסיון ראשון עם סכום לא גדול כדי לא לקחת סיכון מיותר ועכשיו אני מרגיש בהחלט נוח להעביר עוד סכומים משמעותיים יותר.

אני מניח שהכוונה לפפר חשבון הבנק ולא לפפר-פיי אפליקציית התשלומים.

זה לא בהכרח עניין של להסתכן, יש אנשים שזה חשבון הבנק היחיד שלהם.
הכוונה היא אכן לפפר חשבון הבנק הדיגיטלי שכמו ש @Yoss ציין, אכן משתמש באפליקציה "פפר פיי" להעביר כספים בעזרת מספר נייד של אנשי קשר או בהעברה בנקאית רגילה (מס"ב) כפי שעשיתי אני במקרה הזה.

פפר הוא אכן חשבון העו"ש היחיד שיש ברשותי כרגע (ואגב, זה די מספיק :-) ). מלבדו יש לי חשבון תמורה (ללא פעולות עו"ש) בנוסף. חייבים חשבון בנק כלשהו כדי שפפר יאפשרו לפתוח אצלם חשבון מלכתחילה (כך היה לפחות כשאני הצטרפתי אליהם).

IB כן ציינו בהודעה שההעברה בוצעה ללא כל מידע שעבר בשדה ההערות של הבנק המעביר ולכן היה עיכוב בקבלת הכסף וזקיפתו לטובתי בחשבון
אל תתרגש, אני מקבל כל הזמן הודעות כאלה. גם בהעברה מלאומי (לא פפר) וגם מאיגוד.

טוב, אז אחרי שהכסף עבר אל IB בשלום,
אני רוצה להעביר ניירות ערך זרים שיושבים כרגע באקסלנס אל החשבון שלי בIB.

איך עושים זאת ולמה חשוב לשים לב ולקחת בחשבון לפני ביצוע הפעולה?
*אם יש כבר שרשור קיים בנושא הזה ספציפי, אשמח לקישור (חיפשתי ולא מצאתי מידע מרוכז רלוונטי ספציפית ואקטואלי שיענה לי על השאלות והתהיות בעניין).

• ארצה לבצע את הפעולה הנ"ל עם סוג אחד של ני"ע אמריקאי שיש לי בתור בדיקה ואם הכל יעבור בשלום אעביר את יתרת ניירות הערך הזרים (אמריקאים) שיש לי באקסלנס. השווי הכולל של ניירות הערך הזרים שאני מתכוון להעביר הוא של כ-52K$.
  • יצירת נוטיפיקציה בIB - אני מניח שכמו עם העברת הכסף המזומן, רצוי לפני ביצוע העברת נייר הערך ליצור נוטיפיקציה, אבל בתפריט Transfers & Pay , תחת Position Transfer , מופיעות אפשרויות שאני לא בטוח לגביהן ואשמח להדרכה ומידע ממישהו שכבר עשה זאת.
  • האם IB יטפלו בהכל לבד מול בית ההשקעות או שאני צריך בכל זאת ליצור קשר מקדים עם בית ההשקעות?
  • איך לוודא לפני ההעברה שכל הנתונים הרלוונטיים (כגון שכבות רכישה) עוברים יחד עם הניירות? רואה החשבון שלי הלחיץ אותי ואמר שהוא חושב שהמידע הזה לא עובר (בין בית השקעות ישראלי לזר) ואז אהיה חייב בארץ במיסוי מקסימלי ואצטרך ללכת לשאוב נתונים היסטוריים בעצמי לגבי מועדי הרכישה של כל נייר ונייר (גם מאותו סוג), שערו באותו יום, הערך שלו בשקלים וכו' כדי לקבל החזרי מס תואמים (ולשלם את מה שאני אמור על פי חוק ולא מעבר)... נשמע לי כמו סיוט בירוקרטי-סטטיסטי שאני מעוניין להימנע ממנו.
  • כל מידע/פעולה אחרים מועילים בנושא שלא ציינתי כאן יתקבלו בברכה :-)

האם IB יטפלו בהכל לבד מול בית ההשקעות או שאני צריך בכל זאת ליצור קשר מקדים עם בית ההשקעות?
לא. הנוטיפיקציה רק מיידעת אותם. אתה צריך לדאוג להעברה מול אקסלנס.
מופיעות אפשרויות שאני לא בטוח לגביהן ואשמח להדרכה ומידע ממישהו שכבר עשה זאת
נציגה בצ'אט אמרה לי שצריך לפתוח FOP, ובשביל זה לברר מול אקסלנס מי correspondent broker שלהם. אני נוטה להאמין שהיא טועה.
אני החלטתי לבצע העברה בלי נוטיפיקציה, ולטפל בזה אחר כך.
יש אופציה של international assets או משהו כזה ושם אפשר לבחור את אקסלנס, אבל רשמית זה לא מיועד לניירות אמריקאיים.
איך לוודא לפני ההעברה שכל הנתונים הרלוונטיים (כגון שכבות רכישה) עוברים יחד עם הניירות?
הם לא. תוכל להזין אותם בעצמך אחרי ההעברה. תצטרך בשביל זה את הנתונים כמובן, אפשר לדעתי מהסטייטמנטס החודשיים. שער המטבע זמין אצל בנק ישראל, אבל זה אתה /הרו"ח תצטרכו לחשב בעצמכם.

• אהבתי
Reactions: ITS
ארצה לבצע את הפעולה הנ"ל עם סוג אחד של ני"ע אמריקאי שיש לי בתור בדיקה ואם הכל יעבור בשלום אעביר את יתרת ניירות הערך הזרים (אמריקאים) שיש לי באקסלנס. השווי הכולל של ניירות הערך הזרים שאני מתכוון להעביר הוא של כ-52K$.
יש סיכוי טוב שלא אפשרי מבית השקעות כי IB דורשים שהחשבון יהיה על שמך, ובבית השקעות הניירות רשומים על שמם והחשבון שלך זה פשוט רישום פנימי בחברה.
ל @יבגני_ל ו @אורי ג. יש סיפורי קרב בנושא.
ייתכן ותצטרך לעבור קודם לבנק, ואז לIB.

איך לוודא לפני ההעברה שכל הנתונים הרלוונטיים (כגון שכבות רכישה) עוברים יחד עם הניירות?
תוציא את המידע מאקסלנס/הבנק טרם ההעברה.
לאחר ההעברה לIB יש אפשרות להזין ידנית את המידע.

רואה החשבון שלי הלחיץ אותי ואמר שהוא חושב שהמידע הזה לא עובר (בין בית השקעות ישראלי לזר) ואז אהיה חייב בארץ במיסוי מקסימלי
להיפך.IB בכלל לא גובים ממך מס במקור על מכירות. זה התפקיד שלך לדווח למס הכנסה על המכירות ולשלם את המס, ולעדכן אותם מה היה מחיר הקנייה והמכירה.
עקב שכך לא תצטרך לשחק עם שום החזר מס.

יש סיכוי טוב שלא אפשרי מבית השקעות כי IB דורשים שהחשבון יהיה על שמך, ובבית השקעות הניירות רשומים על שמם והחשבון שלך זה פשוט רישום פנימי בחברה.
ל @יבגני_ל ו @אורי ג. יש סיפורי קרב בנושא.
ייתכן ותצטרך לעבור קודם לבנק, ואז לIB.
אני די בטוח שהבעיות במקרים הללו היו מהצד של בית ההשקעות הישראלי (שסירב להעביר לIB), ולא מהצד של IB.

למיטב ידיעתי הבעיה היא לא מצד IB (כי בבנק זה אותו דבר) אלא מצד הגופים המעבירים (מיטב במקרים שציינת, אאל"ט). בשיחה שלי עם אקסלנס הם אמרו שאפשר אם היה זיהוי פרונטלי (ולא רק בטלפון/אונליין) של הלקוח בפתיחת החשבון או אחר כך, ו @ITS כתב שזה המקרה אצלו.

אני די בטוח שהבעיות במקרים הללו היו מהצד של בית ההשקעות הישראלי (שסירב להעביר לIB), ולא מהצד של IB.
למיטב ידיעתי הבעיה היא לא מצד IB (כי בבנק זה אותו דבר) אלא מצד הגופים המעבירים (מיטב במקרים שציינת, אאל"ט). בשיחה שלי עם אקסלנס הם אמרו שאפשר אם היה זיהוי פרונטלי (ולא רק בטלפון/אונליין) של הלקוח בפתיחת החשבון או אחר כך, ו @ITS כתב שזה המקרה אצלו.
תודה על התיקון

תודה למגיבים.

בטוח שהניירות לא רשומים על שמי אלא על שם בית ההשקעות?
אם אעביר את הניירות הזרים קודם לבנק ישראלי, אז הם כן יהיו רשומים על שמי ואז אוכל להעביר אותם לIB?

תוציא את המידע מאקסלנס/הבנק טרם ההעברה.
אתה אולי יודע איך אני עושה זאת דרך מערכת המסחר שלהם? זה יכול לחסוך לי זמן אם כן...

זה התפקיד שלך לדווח למס הכנסה על המכירות ולשלם את המס, ולעדכן אותם מה היה מחיר הקנייה והמכירה.
כן תודה, אני מבין שIB לא מנכים במקור.
הכוונה שלי הייתה שמס הכנסה עשוי לדרוש מיסוי מקסימלי על כל ערך הנייר (כאילו שקניתי אותו ב-0) ואז אצטרך אני להוכיח שלא כך ולהראות את נתוני הרכישה הרלוונטיים.
ממה שעולה כאן בתשובות, נראה שבכל אופן אני הוא זה שאצטרך למלא את נתוני הרכישה כאשר הניירות יעברו לIB ולפי זה אשלם את המס.
להבנתי הדברים פשוט צריכים להיות מתועדים במערכת של IB כדי שאוכל להוציא משם את הרווח האמיתי על הניירות במועד מכירה ועם הנתון הזה להגיש את את הדוח למס הכנסה בעזרת הרואה חשבון. אני מבין שמס הכנסה מתנהל כאן בעיקר על בסיס אמון בנישום המצהיר (ובעצם אולי כמעט בכל סיטואציה של הצהרה למס הכנסה..) ושזו בעיקר אחריות שלי (ולא של בית ההשקעות, כפי שקורה כאשר מפיקים דוח שנתי ומשלמים מס במקור בבית השקעות ישראלי).

זאת אומרת לIB אין בהכרח בעיה עם כך שהנייר לא רשום ישירות על שמך, אבל לבית ההשקעות שדרכו קנית יש בעיה עם זה - זו הכוונה?

זאת אומרת לIB אין בהכרח בעיה עם כך שהנייר לא רשום ישירות על שמך, אבל לבית ההשקעות שדרכו קנית יש בעיה עם זה - זו הכוונה?
ראה את התיקונים לדברים שלי של רונן ויוס למעלה.

הבעיה הייתה שמיטב דש לא היו מוכנים להעביר את הניירות לחשבון הזר, וניסו לתרץ את זה בחקיקה או תקנות.
אם אקסלנס לא טוענים את זה אז אין לך בעיה.

בטוח שהניירות לא רשומים על שמי אלא על שם בית ההשקעות?
אם אעביר את הניירות הזרים קודם לבנק ישראלי, אז הם כן יהיו רשומים על שמי ואז אוכל להעביר אותם לIB?
כמו שכבר אמרתי קודם, זה לא באמת רלוונטי.
זה שהניירות רשומים על שמך או לא, זה לא מה שימנע ממך להעביר אותם לIB.
אתה אולי יודע איך אני עושה זאת דרך מערכת המסחר שלהם? זה יכול לחסוך לי זמן אם כן...
אין שם איזה תדפיס פעולות או משהו?
או סתם תדפיס שווי תיק שמצויין שם מחיר הקניה?
כן תודה, אני מבין שIB לא מנכים במקור.
הכוונה שלי הייתה שמס הכנסה עשוי לדרוש מיסוי מקסימלי על כל ערך הנייר (כאילו שקניתי אותו ב-0) ואז אצטרך אני להוכיח שלא כך ולהראות את נתוני הרכישה הרלוונטיים.
ממה שעולה כאן בתשובות, נראה שבכל אופן אני הוא זה שאצטרך למלא את נתוני הרכישה כאשר הניירות יעברו לIB ולפי זה אשלם את המס.
להבנתי הדברים פשוט צריכים להיות מתועדים במערכת של IB כדי שאוכל להוציא משם את הרווח האמיתי על הניירות במועד מכירה ועם הנתון הזה להגיש את את הדוח למס הכנסה בעזרת הרואה חשבון. אני מבין שמס הכנסה מתנהל כאן בעיקר על בסיס אמון בנישום המצהיר (ובעצם אולי כמעט בכל סיטואציה של הצהרה למס הכנסה..) ושזו בעיקר אחריות שלי (ולא של בית ההשקעות, כפי שקורה כאשר מפיקים דוח שנתי ומשלמים מס במקור בבית השקעות ישראלי).
נראה לי שלא הבנת.
אתה זה שמדווח מה הרווח שלך, ואתה זה שמשלם לפי זה למס הכנסה.
זה לא שאתה בא למס הכנסה ואומר להם "מכרתי אתמול VT, כמה אני צריך לשלם לכם", אלא אתה אומר להם "הרווחתי 10 ש"ח ממכירת ניירות ערך, קחו 2.5 ש"ח".
לדוחות שאתה מדפיס מהאתר של IB (או של כל ברוקר אחר) אין הוכחת אמינות מובנית. הרי זה בסופו של דבר דף נייר שהדפסת - אתה יכול בתאוריה לרשום שם מה שאתה רוצה.
אם למס הכנסה יש השגות, הוא יכול להסתכל מה היה השער הממוצע ביום הקניה וביום המכירה.
לא.
יש בתי השקעות שלא מוכנים להעביר לIB כי הם ברוקר זר ולא בנק זר (או איזה תרוץ אחר). זה לא קשור לשאלה על מי הנייר רשום.

אל תתרגש, אני מקבל כל הזמן הודעות כאלה. גם בהעברה מלאומי (לא פפר) וגם מאיגוד.
אני לא מקבל אותם כשאני עושה העברה מארה״ב או משוויץ.
אגב, בהעברת זהב או מסב מלאומי מעולם לא קיבלתי הודעה כזו. תמיד אומרים שלא התקבל מספר חשבון. ביררתי איתם והם אכן מקבלים שם משפחה באנגלית בהעברה שלי מלאומי (מסב או זהב) אבל לא מספר חשבון בIB. מוזר שאצלך זה שונה.

אני לא מקבל אותם כשאני עושה העברה מארה״ב או משוויץ.
משוייץ לא ניסיתי, אבל בהעברות מארה"ב גם אני לא נתקלתי בהודעות כאלה.
בכל מקרה, לא הבנתי את הרלונטיות לדיון. אף אחד לא דיבר על בנקים בחו"ל או אפילו על בנקים בארץ שהם לא לאומי/איגוד.
אגב, בהעברת זהב או מסב מלאומי מעולם לא קיבלתי הודעה כזו. תמיד אומרים שלא התקבל מספר חשבון. ביררתי איתם והם אכן מקבלים שם משפחה באנגלית בהעברה שלי מלאומי (מסב או זהב) אבל לא מספר חשבון בIB. מוזר שאצלך זה שונה.
לא פניתי אליהם בשאלה מה בדיוק הם מקבלים ומה לא.
אני רק יודע שאחרי כל העברה אני מקבל הודעה במערכת שהשיוך התעכב כי לא היו כל הפרטים בהעברה.

• אהבתי
Reactions: ITS

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
משוייץ לא ניסיתי, אבל בהעברות מארה"ב גם אני לא נתקלתי בהודעות כאלה.
בכל מקרה, לא הבנתי את הרלונטיות לדיון. אף אחד לא דיבר על בנקים בחו"ל או אפילו על בנקים בארץ שהם לא לאומי/איגוד.

לא פניתי אליהם בשאלה מה בדיוק הם מקבלים ומה לא.
אני רק יודע שאחרי כל העברה אני מקבל הודעה במערכת שהשיוך התעכב כי לא היו כל הפרטים בהעברה.
אנסח מחדש את ההודעה:
העברה מפפר: מגיעה ללא שם באנגלית וללא מספר חשבון בIB.
העברה מלאומי: מגיעה עם שם באנגלית וללא מספר חשבון בIB.
העברה בחול: הכל מגיע.
אני העמדתי את הדברים על דיוקם על כך שההעברות שלי (וגם שלך) מלאומי זהב/מסב כן מגיעות עם מזהה כלשהו ורק חסר שם מספר חשבון בIB ושזה לא זהה להעברות מפפר.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א הפקדה של מעל 100k usd לib צרכנות פיננסית 1
I התייעצות מורכבת: סכסוך ירושה, איום בפירוק שיתוף, ודירה בפינוי בינוי רגע לפני הפקדה נדל"ן 31
ג תקלה בדוח 1301 המקוון - שדה 180/135 (הפקדה כעמות עצמאי) מתנהג מוזר מיסים 7
ג הפקדה רטרואקטיבית לפנסיה מקיפה לפי תיקון 190 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א שיוך הפקדה בשוק ההון שוק ההון 0
י תקרת הפקדה לקרן השתלמות לעצמאי 2025 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
korma הפקדה לקרן השתלמות לעצמאים כאשר העמית שכיר כיום פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ח כדאיות הפקדה לפנסיה לעצמאית עוסק פטור - מה הייתם עושים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
מ הפקדה לפנסיה כשכל ההכנסה היא ממכירת rsu פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
א שינוי תקרת הפקדה לקרו השתלמות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ג הפקדה בפנסיה מעבר למחויב שוק ההון 5
א הפקדה לפנסיה לקטינה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ת אני פנסיונר עם תיק עוסק פטור ( ללא הכנסות כעצמאי )וקרן השתלמות עצמאית. האים הפקדה לקרן מזכה להטבות מס? מיסים 1
S הפקדה ומשיכה מבלינק או אפליקציה דומה לשם שימוש בכרטיס האשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
B הפקדה עצמאית לקרן פנסיה - האם מייצרת כיסוי ביטוחי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
C הפקדה שנתית לקרן השתלמות בניהול אישי צרכנות פיננסית 9
C הפקדה לפנסיה משלימה אחרי שמתחילים למשוך מפנסיה מקיפה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
G קופת גמל רגילה IRA פטורה ממס ושימוש בדיבדנדים בתור "הפקדה" פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
ש המשך הפקדה לקרן פנסיה וביטוח מנהלים מעבר לתקופת הריסק פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
D הפקדה עצמאית לקרן פנסיה, עבור שכיר שלקראת פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
Y גמל להשקעה- חסכון בעמלה על הפקדה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E שאלה בנושא הפקדה בבנק אוף טופיק 3
ס הפקדה לקרן פנסיה כעצמאי - ניכוי מההכנסה החייבת מיסים 0
עידו ג רצף זכויות - הפקדה עצמאית לפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
A קופת גמל או הפקדה לקרן פנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
גימפל הפקדה לקרן פנסיה מול קופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
C הפקדה של דולרים לחשבון ישראלי צרכנות פיננסית 2
א הפקדה לקרן השתלמות בשער הנוכחי שוק ההון 3
O הפקדה חודשית עוקבת מדד לנכדים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 22
נת"י הפקדה לקופת גמל המחלקת קצבה לצורכי זיכויי מס פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
N IRA הפקדה חסרה או איחור בהפקדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
E ריסק או הפקדה עצמית לפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
Michel ביצוע מהלך משמעותי של הפקדה עצמאית בקרן פנסיה מקיפה. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
N הפקדה עצמאית לפנסיה ממלגת דוקטורט פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
צ קרן השתלמות לעצמאי - מעל תקרת הפקדה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
מ מיסוי - הפקדות לפנסיה מול הפקדה לקופת ג בניהול אישי מיסים 1
A הפקדה לתיק ההשקעות במט"ח שוק ההון 2
ס תקרת הפקדה בקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
א הפקדה לקהש ביום האחרון בשנה - ולקבל רווחים של שנה שלמה? שוק ההון 9
Z זיכוי וניכוי מרווח הון בשל הפקדה לפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
O בית השקעות למסחר עצמאי ללא הפקדה ראשונית. שוק ההון 11
D נוסחה לחישוב הפקדה מצטברת וריבית שוק ההון 12
S מעסיק משלם על ביטוח אובדן כושר עבודה - שאלה לגבי הפקדה לקרן פנסיה משלימה או קופת גמל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ה המחאה או הפקדה צרכנות פיננסית 2
ס קיזוז רווח הון כנגד הפקדה עצמאית לפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
S הפקדה מעל התקרה בקרן השתלמות - האם זה שווה את זה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 21
D הפקדה לבית השקעות באמצעות כ.אשראי שוק ההון 4
S משיכת גמל להשקעה עבור הפקדה לפקדון, האם משתלם ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
G הוזלת עמלות הפקדה באינטרקטיב ישראל שוק ההון 3
B הפקדה של 50,000 ש"ח בקרן סל שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה