• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הפקדה בשקלים והמרת שקל-מט"ח ב-Interactive Brokers

• פותח הנושא פותח הנושא daat99
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כי מטבע הבסיס שלך הוא שקל?
אתה צודק, כנראה אתמול בלילה עוד לא התעדכן מטבע הבסיס
למה כרטיס פיסי ולא אפליקציית ה IBKey?
גם אני משתמש היום בכרטיס, משתי סיבות:
1. הטלפון לא תמיד ליידי כשאני על המחשב.
איך מקבלים את הכרטיס הזה?

@roneng
פתרון למגבלת העברה:
בררו עם הבנק הספציפי שלכם - ניתן להגיע לסניף פעם אחת פיזית ולחתום על טופס מינוי מוטבים קבועים ואז המגבלה על העברות דרך האינטרנט עולה למוטבים האלו ל 10K.
אפשר לבצע מספר העברות קטנות אחת אחרי השנייה. אמנם יש מגבלה לסכום הכולל, אבל זה נותן מענה לרוב המקרים. (בלאומי- 50K ליום/ חודש או משהו כזה...)
זה לא קיים בלאומי לדברי הבנקאים שלי. במס״ב או זהב.

זה לא קיים בלאומי לדברי הבנקאים שלי. במס״ב או זהב.
גם אני קיבלתי תשובה דומה כשביררתי בלאומי טוטאל דיגיטל. מצד שני הם העלו לאחרונה את המגבלה ל 20k פר העברה באופן כללי.
באיגוד לעומת זאת יש מגבלה של 6k ליום, ואי אפשר להגדיל אותה...

נכון. גם
גם אני קיבלתי תשובה דומה כשביררתי בלאומי טוטאל דיגיטל. מצד שני הם העלו לאחרונה את המגבלה ל 20k פר העברה באופן כללי.
באיגוד לעומת זאת יש מגבלה של 6k ליום, ואי אפשר להגדיל אותה...
נכון. גם אני רואה שהגדילו ל 20k ש'ח.

תודה.
לפי ההכוונה שם אין אצלי אפשרות להזמין כרטיס,
אז אני מבין שהכרטיס נשלח כברירת מחדל לכולם, לקוחות וותיקים שאין ברשותם כרטיס יכולים להזמין.
As soon as your new account is funded, we will send you an IB security device free of charge.......
To request a security device if you are an existing customers and you do not currently have one
עריכה: מסתבר שלא נשלח כברירת מחדל, הייתה אצלי תקלה שלא ניתן היה להזמין באתר אז פתחתי טיקט והתמיכה הזמינו לי כרטיס. (נשלח ב fedex עם תאריך מסירה של עד שבוע)

נערך לאחרונה ב:
תודה.
לפי ההכוונה שם אין אצלי אפשרות להזמין כרטיס,
אז אני מבין שהכרטיס נשלח כברירת מחדל לכולם, לקוחות וותיקים שאין ברשותם כרטיס יכולים להזמין.
כן, אם אני זוכר נכון קיבלתי אותו בדואר באופן אוטומטי אחרי פתיחת החשבון.
אם הוא הלך לאיבוד בדרך פשוט תפתח טיקט לתמיכה שלהם, אני בטוח שהם יוכלו לשלוח לך כרטיס חדש. רק תוודא קודם שהכתובת שמעודכנת אצלהם נכונה

לי יש שאלה יותר מעניינת.
האם כבר ניתן להזמין מאסטרקארד ? ואם כן אז איך ?

האם כבר ניתן להזמין מאסטרקארד ? ואם כן אז איך ?
חשבת על הסיכון שזה מוסיף לך לתיק?
אתה בעצם נותן גישה לכל אחד לחשבון ההשקעות שלך, ללא יוזר וססמא. כל מה שהוא צריך לעשות זה לגהץ את הכרטיס.
אתה משלם על דלק - ״קח, תוציא מחשבון ההשקעות שלי כמה שאתה רוצה״
אתה משלם על ארוחה במסעדה - ״קח, תוציא מחשבון ההשקעות שלי כמה שאתה רוצה״
אתה קונה פרחים בדוכן - ״קח, תוציא מחשבון ההשקעות שלי כמה שאתה רוצה״
הבנת את הרעיון.
אני אומר ״לא תודה״.

• אהבתי
Reactions: ITS
אתה בעצם נותן גישה לכל אחד לחשבון ההשקעות שלך, ללא יוזר וססמא. כל מה שהוא צריך לעשות זה לגהץ את הכרטיס.
הבנת את הרעיון.
אני אומר ״לא תודה״.
לא הבנתי מה ההבדל בהקשר הזה בין כרטיס של IB לכרטיס אשראי/דביט רגיל? מה זה משנה אם החוב שלך הוא לIB או לבנק אחר?
אני בטוח שגם IB וגם הכרטיס הרגיל שלך מגביל את הסכום שאפשר למשוך בחודש/יום ובשניהם יש מנגנונים שונים להתמודדות עם fraud.

האם כבר ניתן להזמין מאסטרקארד ?
לא, אלא אם אתה תושב ארה"ב. הכרטיס של שוואב הרבה הרבה יותר שווה דרך אגב, ולא חייבים להיות תושבים כדי לקבל אותו.

הסיכון שזה מוסיף לך לתיק?
לא באמת. קודם כל, הם לא ימכרו ניירות כדי לממן לך את הדלק. ההוצאה מוגבלת לקאש שיש לך בחשבון. חוץ מזה, כמו כל כרטיס אחר, הוא מבוטח. אם מישהו גונב ממנו ע"י חיוב שקרי וכו', אתה תקבל את כל הכסף בחזרה.

אבל כן שמתי לב שאם יש לך חשבון מרג'ין ואתה מחייב יותר מהקאש הפנוי שלך, הם יקחו מהמרג'ין. זה לא חיובי.

כמו בכל בנק.
לא כל בנק. הרבה פעמים אפשר לקנפג את הכרטיס\חשבון שיסרב לחיוב ולא יכנס למינוס (או מרג'ין). וכמובן שיש חשבונות שבהם אי אפשר טכנית להכנס למינוס.

יש לך לינק לתנאים?
אין לינק ספציפית לכרטיס שלהם, כי הוא משולב בחשבון (זה כרטיס דביט). אתה יכול לראות כאן לדוגמה.
בקצרה: אין עמלה על משיכות ב-ATM "זר", אין עמלה על משיכות או גיהוצים מחוץ לארה"ב (FTF 0%), והדובדבן - מקבלים החזר על כל עמלה שה-ATM מחייב בזמן משיכת כספים. הזכרתי בשרשור המקורי על שוואב שלא מזמן הם החזירו לי יותר מ-$80 דולר בעמלות ATM בחודש.

זה לא חיובי
זה וואחד understatement.
אין סיכוי שבעולם שאני יוצר קו ישיר בין חיוב בתחנת דלק לבין מכירה כפויה של מניות בתיק השקעות שלי עקב חריגת מארגין. לא משנה איזה הגנות ומגבלות אתה חושב שיש בכרטיס.
עוד לא הגעתי לחיות בפרישה מההשקעות שלי, אבל כשכן אני פשוט אעביר כספים פעם בתקופה מהברוקר לבנק. זה חינם.

הבנת את הרעיון.
אני אומר ״לא תודה״.
אני דווקא חשבתי להשתמש בזה בגלל שאני טס הרבה לחו״ל. להעביר לשם כסף ולמשוך מזומן בכספומט. הרבה יותר זול מכל ההמרות האחרות.

חברים שלום,

פתחתי חשבון עצמאי באיטראקטיב.
אני מנסה להעביר כספים בפעם הראשונה.
קראתי הרבה בפורום על בעיית העברות כספים אליהם.
יצרתי נוטיפיקציה עם המספר חשבון בפורמט IBAN.

1. ניסיתי להעביר בהעברה רגילה דרך האתר של פועלים. הסכום הגיע לסיטי אבל לא שוייך אלי. בפועלים בפירוש היה כתוב שההערה תתקבל ע"י הצד המקבל. אינטראקטיב אומרים שלא קיבלו. את התשובה קבלתי מאינטראקטיב בצ'אט. האם משהו מצליח לבצע העברות כאלו מבנק פועלים ויכול להגיד לי איך לעשות את זה?
הערה: כמובן שדברתי עם נציגים טלפונים של בנק פועלים וגם הבנקאי שלי. כולם אומרים שההערה תמיד עוברת לצד המקבל. הם אישרו שהם רואים את ההערה.
2. התקשרתי לבנק פועלים ושאלתי לגבי העברת זה"ב. הם טוענים שאין אפשרות לשם הערה בהעברה כזאת. שוב אשמח לדעת איך ממולץ להשתמש בהעברות זה"ב.

חשוב לציין: אני די בטוח שאני מבין את כל השדות הרגילים בכל סוגי העברות. לא מבין את בושא ההערה והשיוך באינטראקטיב.

אין סיכוי שבעולם שאני יוצר קו ישיר בין חיוב בתחנת דלק לבין מכירה כפויה של מניות בתיק השקעות שלי עקב חריגת מארגין
מסכים איתך שקיימת בעיה בחשבונות מרג'ין. אני לא רואה שום בעיה עם הכרטיס בחשבונות ללא מרג'ין.
בכל מקרה, חיוב לא יביא אותך ישירות לחריגה (החיוב יסורב אם התוצאה שלו תהיה חריגת מרג'ין) אבל מן הסתם כן עלול לקרב אותך לחריגה שתקרה מסיבות אחרות (אם אתה מהסוג שלא שם לב לתנועות - ולא נראה לי שכך).
עוד לא הגעתי לחיות בפרישה מההשקעות שלי, אבל כשכן אני פשוט אעביר
אתה מתכוון להמשיך להשתמש במרג'ין אחרי פרישה? נושא לדיון בפני עצמו :)

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אין סיכוי שבעולם שאני יוצר קו ישיר בין חיוב בתחנת דלק לבין מכירה כפויה של מניות בתיק השקעות שלי עקב חריגת מארגין. לא משנה איזה הגנות ומגבלות אתה חושב שיש בכרטיס.
אבל גם בכרטיס רגיל יש קשר כזה!
אתה חושב שאם יהיה לך חוב ענק לחברת האשראי שלא יהיה לך איך לשלם, הם לא יכריחו אותך למכור את תיק ההשקעות שלך?

אבל כן שמתי לב שאם יש לך חשבון מרג'ין ואתה מחייב יותר מהקאש הפנוי שלך, הם יקחו מהמרג'ין. זה לא חיובי.
אתה בטוח שזה לא קונפיגורבילי? נשמע לי מוזר.
אני יודע שבחשבונות בנק אמריקאים רגילים אתה יכול להגדיר אם לאשר חיוב בכרטיס הדביט שיגרום לחריגה או לחסום אותו.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I התייעצות מורכבת: סכסוך ירושה, איום בפירוק שיתוף, ודירה בפינוי בינוי רגע לפני הפקדה נדל"ן 31
ג תקלה בדוח 1301 המקוון - שדה 180/135 (הפקדה כעמות עצמאי) מתנהג מוזר מיסים 7
ג הפקדה רטרואקטיבית לפנסיה מקיפה לפי תיקון 190 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א שיוך הפקדה בשוק ההון שוק ההון 0
י תקרת הפקדה לקרן השתלמות לעצמאי 2025 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
korma הפקדה לקרן השתלמות לעצמאים כאשר העמית שכיר כיום פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ח כדאיות הפקדה לפנסיה לעצמאית עוסק פטור - מה הייתם עושים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
מ הפקדה לפנסיה כשכל ההכנסה היא ממכירת rsu פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
א שינוי תקרת הפקדה לקרו השתלמות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ג הפקדה בפנסיה מעבר למחויב שוק ההון 5
א הפקדה לפנסיה לקטינה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ת אני פנסיונר עם תיק עוסק פטור ( ללא הכנסות כעצמאי )וקרן השתלמות עצמאית. האים הפקדה לקרן מזכה להטבות מס? מיסים 1
S הפקדה ומשיכה מבלינק או אפליקציה דומה לשם שימוש בכרטיס האשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
B הפקדה עצמאית לקרן פנסיה - האם מייצרת כיסוי ביטוחי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
C הפקדה שנתית לקרן השתלמות בניהול אישי צרכנות פיננסית 9
C הפקדה לפנסיה משלימה אחרי שמתחילים למשוך מפנסיה מקיפה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
G קופת גמל רגילה IRA פטורה ממס ושימוש בדיבדנדים בתור "הפקדה" פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
ש המשך הפקדה לקרן פנסיה וביטוח מנהלים מעבר לתקופת הריסק פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
D הפקדה עצמאית לקרן פנסיה, עבור שכיר שלקראת פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
Y גמל להשקעה- חסכון בעמלה על הפקדה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E שאלה בנושא הפקדה בבנק אוף טופיק 3
ס הפקדה לקרן פנסיה כעצמאי - ניכוי מההכנסה החייבת מיסים 0
עידו ג רצף זכויות - הפקדה עצמאית לפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
A קופת גמל או הפקדה לקרן פנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
גימפל הפקדה לקרן פנסיה מול קופת גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
C הפקדה של דולרים לחשבון ישראלי צרכנות פיננסית 2
א הפקדה לקרן השתלמות בשער הנוכחי שוק ההון 3
O הפקדה חודשית עוקבת מדד לנכדים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 22
נת"י הפקדה לקופת גמל המחלקת קצבה לצורכי זיכויי מס פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
N IRA הפקדה חסרה או איחור בהפקדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
E ריסק או הפקדה עצמית לפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
Michel ביצוע מהלך משמעותי של הפקדה עצמאית בקרן פנסיה מקיפה. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
N הפקדה עצמאית לפנסיה ממלגת דוקטורט פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
צ קרן השתלמות לעצמאי - מעל תקרת הפקדה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
מ מיסוי - הפקדות לפנסיה מול הפקדה לקופת ג בניהול אישי מיסים 1
A הפקדה לתיק ההשקעות במט"ח שוק ההון 2
ס תקרת הפקדה בקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
א הפקדה לקהש ביום האחרון בשנה - ולקבל רווחים של שנה שלמה? שוק ההון 9
Z זיכוי וניכוי מרווח הון בשל הפקדה לפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
O בית השקעות למסחר עצמאי ללא הפקדה ראשונית. שוק ההון 11
D נוסחה לחישוב הפקדה מצטברת וריבית שוק ההון 12
S מעסיק משלם על ביטוח אובדן כושר עבודה - שאלה לגבי הפקדה לקרן פנסיה משלימה או קופת גמל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ה המחאה או הפקדה צרכנות פיננסית 2
ס קיזוז רווח הון כנגד הפקדה עצמאית לפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
א הפקדה של מעל 100k usd לib צרכנות פיננסית 1
S הפקדה מעל התקרה בקרן השתלמות - האם זה שווה את זה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 21
D הפקדה לבית השקעות באמצעות כ.אשראי שוק ההון 4
S משיכת גמל להשקעה עבור הפקדה לפקדון, האם משתלם ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
G הוזלת עמלות הפקדה באינטרקטיב ישראל שוק ההון 3
B הפקדה של 50,000 ש"ח בקרן סל שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה