האמת שהתחלתי לשקול לאחרונה לעשות העברת מס"ב מהחשבון שלי באיגוד ללאומי (בחינם) ומשם לעשות העברת זה"ב לIB בחינם.
אומנם עוד העברה, אבל כנראה שבסה"כ יהיה מהיר יותר ולא דורש שליחת הודעה ידנית עם צילום אסמכתא
בתחילה כשעבר מהר גם העברת דרך הממשק החדש?
כי לאחר שמירת הנוטיפיקציה ראיתי שמספר החשבון מופיע גם בשדה SWIFT/BIC Code וגם בשדה Bank Account Number
יכול להיות שלפני כן נרשם שם משהו אחר?
האמת שהתחלתי לשקול לאחרונה לעשות העברת מס"ב מהחשבון שלי באיגוד ללאומי (בחינם) ומשם לעשות העברת זה"ב לIB בחינם.
אומנם עוד העברה, אבל כנראה שבסה"כ יהיה מהיר יותר ולא דורש שליחת הודעה ידנית עם צילום אסמכתא
אני אתן עדכון נוסף מבנק אגוד.
יום שני העברתי כסף בהעברה רגילה ושכחתי להוסיף נוטיפיקציה באתר של IB.
יום שלישי קיבלתי אימייל שקיבלו כסף חשבון על שמי ואם אני לא אוסיף נוטיפיקציה הם ישלחו את הכסף חזרה.
באותו יום הוספתי את הנוטפקציה והכסף נכנס לחשבון תוך מספר דקות.
*נוטיפיקציה בלבד ולא אישור העברה מבנק אגוד. הם רצו לראות שהחשבונות זהים.
החשש היחיד שאיגוד יגידו שאני לא באמת משתמש בחשבון שלהם אלא בחשבון של לאומי ובגלל זה ירצו לחזור בהם מההטבות. ברגע שההעברה היא ישירות לIB אני חושב שיהיה יותר קל להצדיק אותה.
כלומר יש הבדל אם אתה מעביר את כל הכסף הפנוי שלך כל חודש לחשבון השקעות לבין אם אתה מעביר את כל הכסף לחשבון בנק שלך אצל מתחרה, במיוחד שהשני אסור לפי התקנות של המבצע באיגוד:
למען הסר ספק יובהר, כי לקוחות (חדשים או קיימים) אשר יעבירו משכורת בין אם בשלוש השנים הראשונות ובין אם לאחר מכן, ולאחר זמן קצר ימשכו אותה מהחשבון או יעבירו אותה במלואה מהחשבון, לא יזכו ליהנות מהמבצע.
בתחילה כשעבר מהר גם העברת דרך הממשק החדש?
כי לאחר שמירת הנוטיפיקציה ראיתי שמספר החשבון מופיע גם בשדה SWIFT/BIC Code וגם בשדה Bank Account Number
יכול להיות שלפני כן נרשם שם משהו אחר?
אני בבנק לאומי.
ביצעתי העברות זהב והעברות רגילות השבוע ובכולן היה איחור בהופעת הכספים. מבדיקה עם התמיכה של אינטראקטיב, הם טענו שקיבלו במהות העברה רק שם משפחה. את כל ההעברות הנל עשיתי דרך הפלאפון.
עשיתי העברה נוספת (לא זהב) עם אותו קלט בשדה של מהות העברה באינטרנט מהמחשב וזה הגיע באותו יום בלילה.
אני לא יודע שהן עובדות טוב ומהר יותר. ברוב ההעברות שעשיתי מלאומי השבוע היה איחור של לפחות יום עסקים אחד ואינטראקטיב אמרו שלא קיבלו מספר חשבון. חשבתי שזה קשור להעברה מהפלאפון אבל זה כנראה לא נכון. אני עכשיו רואה שההעברות שהיו באיחור במכתבים מלאומי, שדה מהות העברה מכיל רק שם משפחה ולא את מספר החשבון.
עכשיו החשד שלי הוא שכשזה עובר לאישור בנקאי השדה נחתך.
האם מישהו נוסף נמצא בלאומי ורואה בתיבת הדואר בלאומי ששדה מהות העברה לא מכיל את כל מה שכתבתם?
אגב, מנסיון שעשיתי השבוע, מבחינת אינטראקטיב, המערכת האוטומטית עובדת גם אם הם מקבלים רק מספר חשבון.