@אורי ג.
מידע נישתי לתועלת הציבור:
לפני כשנה הצטרפתי ל- IB (באופן ישיר וללא מתווכים) באמצעות referral שבמסגרתו קיבלתי מניות של IBKR כמענק (אל תשאלו אותי על זה, בעלת הבית אוסרת על זה, אין לי הרשאות להזמין אנשים לתכנית ואני לא בטוח אם היא עדיין קיימת). לקראת סוף מרץ, באופן שגרתי נדרשתי לאמת את פרטי החשבון שלי וגיליתי שכשאני מזין את כתובת המגורים שלי - מדינת ישראל לא נמצאת ברשימה ולכן אני לא יכול למלא את הטופס כמו שצריך ואז הגישה שלי ל- account management חסומה (כולל האפשרות לפתוח טיקטים ולבצע הפקדות ומשיכות).
שלחתי inquiry באמצעות טופס פניה וקיבלתי למייל את המענה הבא:
כששלחתי פניה נוספת ושאלתי מה ההשלכות של ביצוע ה- de-link, לא קיבלתי מענה.
אחרי כשבועיים ללא מענה, נכנעתי והתקשרתי למוקד תמיכה בארה"ב, אחרי כ- 50 דקות מצטברות של המתנה ענה לי נציג נחמד מאוד שאמר שהוא לא בטוח בזה אבל יש סיכוי סביר מאוד שאם עושים delink - אני אאבד את המניות של המענק. אחרי שהסברתי לו שזה בדיוק מה שאני מנסה להימנע ממנו הוא נתן לי טיפ שאני רוצה לחלוק:
לחכות ליום שבו המניות הן vested ואז המניות שייכות לי ואז רק לפנות שוב ולבקש לבצע את ה- delink. ובמקרה שאני רוצה לבצע פעולה כלשהי במסגרת ה- account management אפשר תמיד להתקשר ולבקש מנציג להוסיף באופן זמני כפתור "ask me later" בטופס שאותו צריך למלא ואז יש גישה זמנית ל account management.
במקרה שלי - המניות עושה vesting עוד לא המון זמן, כך שזו לא בעיה מבחינתי וללא קשר - ניתן לבצע את כל פעולות המסחר ללא בעיה דרך האפליקציה במחשב או בסלולרי.