הם מספקים לי משהו הרבה יותר חשוב מזה.
- מוסד פיננסי גרמני מפוקח, אפשר לבדוק אותם ב BaFin
- תנאים ברורים ושקופים בלי שום קבוצות והטבות
מעולם לא ביקשתי/ רציתי סיוע בעברית ואני ממש סקפטי שהם יכולים לספק אותו.
הסיוע שלהם באנגלית בסדר גמור והייתי צריך אותו פעם אחת בתחילת הדרך.
כל בעיה אחרת מספיק הסיוע של IB עצמם.
שלום,
לא מצאתי היזכור לישראל באתר שלהם, וגם לא קיבלתי תשובה מאוד ברורה במייל ששלחתי להם.
האם ניתן להעביר ל-Captrader שקלים דרך חשבון ה citibank של IB בישראל? (או האם יש להם פתרון אחר לסוגיית העברת הכספים?) ומבחינת ממשק המשתמש זה זהה ל-IB (גם מבחינת יכולת מכירה לא לפי FIFO)?
תודה רבה על החשיפה המקורית, זה עזר מאוד להכיר את האפשרויות הנוספות.
היי פתחתי חשבון בפפר כדי שאוכל לחסוך את עמלות ההעברה כל חודש לIB (לא ביג דיל אבל סתם מציק לי שאפשר להעביר בחינם ולאומי לוקחים לי כמעט 2 שקל כל פעם על מס"ב). הבעיה שאני לא רואה אפשרות בפפר להקליד הערה בהעברה, גם אם אני בוחר "אחר" אין תיבת הקלדה. ניסיתי במקום להזין את מספר המשתמש שלי בIB בתור שם הנמען בהעברה אבל לא ניתן להזין שם מספרים.
יש מישהו שהצליח להעביר לIB דרך פפר? יש איזו דרך עקיפה לעשות את זה?
היי פתחתי חשבון בפפר כדי שאוכל לחסוך את עמלות ההעברה כל חודש לIB (לא ביג דיל אבל סתם מציק לי שאפשר להעביר בחינם ולאומי לוקחים לי כמעט 2 שקל כל פעם על מס"ב). הבעיה שאני לא רואה אפשרות בפפר להקליד הערה בהעברה, גם אם אני בוחר "אחר" אין תיבת הקלדה. ניסיתי במקום להזין את מספר המשתמש שלי בIB בתור שם הנמען בהעברה אבל לא ניתן להזין שם מספרים.
יש מישהו שהצליח להעביר לIB דרך פפר? יש איזו דרך עקיפה לעשות את זה?
זוגתי מבצעת העברה רגילה באופן קבוע מפפר ל-IB.
עד לא מזמן עשתה את ההעברות דרך Pay (ונאלצה לשלוח אסמכתא בכל פעם), אבל לפני מספר חודשים ההעברה הוגבלה ל-2000 ש"ח.
לאחרונה, היא עברה לבצע העברה בנקאית דרך האפליקציה (מבלי לצרף את מספר החשבון או את שמה בשום שדה) ובפעמיים האחרונות ההעברה עברה חלק מבלי שנתבקשה לשלוח אסמכתא.
זוגתי מבצעת העברה רגילה באופן קבוע מפפר ל-IB.
עד לא מזמן עשתה את ההעברות דרך Pay (ונאלצה לשלוח אסמכתא בכל פעם), אבל לפני מספר חודשים ההעברה הוגבלה ל-2000 ש"ח.
לאחרונה, היא עברה לבצע העברה בנקאית דרך האפליקציה (מבלי לצרף את מספר החשבון או את שמה בשום שדה) ובפעמיים האחרונות ההעברה עברה חלק מבלי שנתבקשה לשלוח אסמכתא.
מעדכן שנראה שIB עברו לתמיכה רשמית בהעברות מס"ב.
פתחתי עכשיו נוטיפיקציה באתר שלהם להעברה בנקאית, בחרתי בחשבון שביצעתי איתו עד עכשיו (לאומי)
וזה הפנה אותי לדף באתר שלהם שכתוב בעברית שעל מנת להעביר שקלים בהעברת מס"ב אני צריך להקליד בעברית את שמי הפרטי ושם המשפחה.
שם המשפחה שלי מורכב משתי מילים וזה לא נתן לי לעשות רווח אז כתבתי אותו מחובר מקווה שלא יעשה בעיות.
טוב לדעת שהם תומכים עכשיו רשמית במס"ב ולא רק בזה"ב.
הופניתי לטופס בעברית. ביצעתי את העברה אתמול אחרי 6 בערב. הכסף נכנס לחשבון שלי ב IB תוך מספר שעות. לא קיבלתי את הנוטיפיקציה הרגילה של IB של "בבקשה תעביר זה"ב בלבד".