A abashelra משתמש רשום הצטרף ב 9/7/23 הודעות 3 דירוג 0 22/12/24 #1 היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? תודה נערך לאחרונה ב: 22/12/24
היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? תודה
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 22,317 דירוג 21,187 22/12/24 #2 נכתב ע"י abashelra: היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? תודה לחץ כדי להרחיב... לא מומלץ. אבל מה הבעיה להעביר לסיטיבנק? זו העברה פנים ארצית רגילה
נכתב ע"י abashelra: היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? תודה לחץ כדי להרחיב... לא מומלץ. אבל מה הבעיה להעביר לסיטיבנק? זו העברה פנים ארצית רגילה
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,530 דירוג 23,364 22/12/24 #3 נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כן, זו העברה רגילה לסיטיבנק. תוודא שבהערה יופיע המשתמש שלך ב- IB. תתחיל מלהעביר סכום קטן לניסיון, ליתר בטחון.
נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כן, זו העברה רגילה לסיטיבנק. תוודא שבהערה יופיע המשתמש שלך ב- IB. תתחיל מלהעביר סכום קטן לניסיון, ליתר בטחון.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,595 דירוג 18,881 22/12/24 #4 נכתב ע"י abashelra: האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כמו שאמרו - לא מומלץ. למה להסתכן? נכתב ע"י חתול לילה: כן לחץ כדי להרחיב... אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? סתם סיכון וסיכוי לבלאגן בירוקרטי אח''כ לחפש את הכסף האבוד.
נכתב ע"י abashelra: האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כמו שאמרו - לא מומלץ. למה להסתכן? נכתב ע"י חתול לילה: כן לחץ כדי להרחיב... אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? סתם סיכון וסיכוי לבלאגן בירוקרטי אח''כ לחפש את הכסף האבוד.
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,530 דירוג 23,364 22/12/24 #5 נכתב ע"י roneng: אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? לחץ כדי להרחיב... התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים
נכתב ע"י roneng: אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? לחץ כדי להרחיב... התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,595 דירוג 18,881 22/12/24 #6 נכתב ע"י חתול לילה: התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים לחץ כדי להרחיב... אולי לא הבנתי נכון את שאלת פות"ש, אבל להבנתי השאלה שלו הייתה האם הוא יכול להעביר לחשבון של IB בפועלים במקום לחשבון שלהם בסיטי. וזה לא מומלץ. אכן הוא יכול להעביר לחשבון שלהם בסיטי מכל חשבון שיש לו, גם אם יש לו חשבון בפועלים וגם אם יש לו חשבון בלאומי/דיסקונט/מזרחי וכו'
נכתב ע"י חתול לילה: התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים לחץ כדי להרחיב... אולי לא הבנתי נכון את שאלת פות"ש, אבל להבנתי השאלה שלו הייתה האם הוא יכול להעביר לחשבון של IB בפועלים במקום לחשבון שלהם בסיטי. וזה לא מומלץ. אכן הוא יכול להעביר לחשבון שלהם בסיטי מכל חשבון שיש לו, גם אם יש לו חשבון בפועלים וגם אם יש לו חשבון בלאומי/דיסקונט/מזרחי וכו'