A abashelra משתמש רשום הצטרף ב 9/7/23 הודעות 3 דירוג 0 22/12/24 #1 היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? תודה נערך לאחרונה ב: 22/12/24
היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? תודה
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,738 דירוג 20,566 22/12/24 #2 נכתב ע"י abashelra: היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? תודה לחץ כדי להרחיב... לא מומלץ. אבל מה הבעיה להעביר לסיטיבנק? זו העברה פנים ארצית רגילה
נכתב ע"י abashelra: היי, בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? תודה לחץ כדי להרחיב... לא מומלץ. אבל מה הבעיה להעביר לסיטיבנק? זו העברה פנים ארצית רגילה
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,213 דירוג 22,824 22/12/24 #3 נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כן, זו העברה רגילה לסיטיבנק. תוודא שבהערה יופיע המשתמש שלך ב- IB. תתחיל מלהעביר סכום קטן לניסיון, ליתר בטחון.
נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank/ האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כן, זו העברה רגילה לסיטיבנק. תוודא שבהערה יופיע המשתמש שלך ב- IB. תתחיל מלהעביר סכום קטן לניסיון, ליתר בטחון.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,453 דירוג 18,747 22/12/24 #4 נכתב ע"י abashelra: האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כמו שאמרו - לא מומלץ. למה להסתכן? נכתב ע"י חתול לילה: כן לחץ כדי להרחיב... אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? סתם סיכון וסיכוי לבלאגן בירוקרטי אח''כ לחפש את הכסף האבוד.
נכתב ע"י abashelra: האם ניתן להעביר מטבע זר דרך אותו חשבון? לחץ כדי להרחיב... לא. נכתב ע"י abashelra: בתהליך ההעברה אני מקבל באיטראקטיב את הפרטים של citybank. האם אני יכול להעביר דרך בנק פועלים? לחץ כדי להרחיב... כמו שאמרו - לא מומלץ. למה להסתכן? נכתב ע"י חתול לילה: כן לחץ כדי להרחיב... אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? סתם סיכון וסיכוי לבלאגן בירוקרטי אח''כ לחפש את הכסף האבוד.
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,213 דירוג 22,824 22/12/24 #5 נכתב ע"י roneng: אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? לחץ כדי להרחיב... התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים
נכתב ע"י roneng: אם אמרו לו להעביר לסיטי, למה שיעביר לפועלים? לחץ כדי להרחיב... התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,453 דירוג 18,747 22/12/24 #6 נכתב ע"י חתול לילה: התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים לחץ כדי להרחיב... אולי לא הבנתי נכון את שאלת פות"ש, אבל להבנתי השאלה שלו הייתה האם הוא יכול להעביר לחשבון של IB בפועלים במקום לחשבון שלהם בסיטי. וזה לא מומלץ. אכן הוא יכול להעביר לחשבון שלהם בסיטי מכל חשבון שיש לו, גם אם יש לו חשבון בפועלים וגם אם יש לו חשבון בלאומי/דיסקונט/מזרחי וכו'
נכתב ע"י חתול לילה: התכוונתי: להעביר לסיטיבנק מהחשבון שלו בבנק הפועלים לחץ כדי להרחיב... אולי לא הבנתי נכון את שאלת פות"ש, אבל להבנתי השאלה שלו הייתה האם הוא יכול להעביר לחשבון של IB בפועלים במקום לחשבון שלהם בסיטי. וזה לא מומלץ. אכן הוא יכול להעביר לחשבון שלהם בסיטי מכל חשבון שיש לו, גם אם יש לו חשבון בפועלים וגם אם יש לו חשבון בלאומי/דיסקונט/מזרחי וכו'