• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

למישהו יש נסיון עקבי ומוצלח עם העברת כסף מבנק לאומי לIB (זה"ב)?

• פותח הנושא פותח הנושא Liron2035
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Liron2035

משתמש רגיל
דירוג
153
בשעה טובה, נפתח חשבון ואושר.
בשלב ראשון העברתי סכום התחלתי מותאם לנוטיפיקציה שיצרתי כאשר ב"מטרת העברה" ,שנטען שיופיע גם אצל מקבל התשלום, כתבתי רק את שם החשבון שלי (Uxxxxxx).
התשלום עבר בהצלחה אבל למרות זאת קיבלתי "אזהרה" מ-IB שלא ציינתי את שם החשבון. (החשבון שויך ע"י השם שלי ולא שם החשבון).
ביקשתי מנציג IB לראות את המידע שהתקבל אצלהם עם ההעברה ואכן הם צודקים - לא מופיע שם החשבון.
בבנק לאומי לא מצאתי בינתיים אף אחד שמבין מה אני רוצה ממנו.

האם מישהו יכול לחלוק מניסונו איך הוא מתמודד עם הבעיה?

* למרות שהסכום עבר הפעם, אני לא מעוניין להסתמך על מזל/ראש גדול של מישהו בצד השני ב-IB שכל העברה, ובטח גדולות יצליחו למרות החוסר מידע.

אני כל הזמן מקבל נוטיפיקציה כזאת מ IB ובכל זאת הכסף מגיע כל פעם (אני מעביר בערך פעם בחודש כבר מעל שנה)
יותר מזה, אני מעביר בד"כ בהעברת מס"ב ואפילו שם הכסף מגיע בלי בעיה (ועם אותה האזהרה)

מנסיוני מבנק לאומי (חשבון דיגיטלי)תוכן שדה 'מטרת העברה' לא מגיע ליעדו (לא בהעברת מסב ולא בהעברת זהב). ב-3 העברות האחרונות שלי, קיבלתי הודעות שעלי לספק אסמכתאות נוספות. צירפתי צילומי מסך של העברות.

אני מעביר זה"ב מלאומי לIB כבר יותר משנה אחת לחודש ומעולם לא הייתה בעיה

בשעה טובה, נפתח חשבון ואושר.
בשלב ראשון העברתי סכום התחלתי מותאם לנוטיפיקציה שיצרתי כאשר ב"מטרת העברה" ,שנטען שיופיע גם אצל מקבל התשלום, כתבתי רק את שם החשבון שלי (Uxxxxxx).
התשלום עבר בהצלחה אבל למרות זאת קיבלתי "אזהרה" מ-IB שלא ציינתי את שם החשבון. (החשבון שויך ע"י השם שלי ולא שם החשבון).
ביקשתי מנציג IB לראות את המידע שהתקבל אצלהם עם ההעברה ואכן הם צודקים - לא מופיע שם החשבון.
בבנק לאומי לא מצאתי בינתיים אף אחד שמבין מה אני רוצה ממנו.

האם מישהו יכול לחלוק מניסונו איך הוא מתמודד עם הבעיה?

* למרות שהסכום עבר הפעם, אני לא מעוניין להסתמך על מזל/ראש גדול של מישהו בצד השני ב-IB שכל העברה, ובטח גדולות יצליחו למרות החוסר מידע.
משתמש זמן רב, תמיד יש לי הודעה
ההנחה שלי הינה שלפני שנשלחת ההוראה היא עוברת ידיים אדמינסטרטיביים כלשהם, אם זה לאישור סניף או אישור של אבטחה או ולידציה לא ברורה של תוכן התא
בכל מקרה, התוצאה הסופית שזה עובר, אני מנסה לתזמן את ההעברה בשעות הפעילות כך שתוך מספר שעות הכסף בחשבון
העברות מבנק הפועלים (עיסקי) שאני עושה עוברות הרבה יותר מהר, לא ידוע לי מה הגורם ש"מחליק" את זה ללא התראה

מנסיוני מבנק לאומי (חשבון דיגיטלי)תוכן שדה 'מטרת העברה' לא מגיע ליעדו (לא בהעברת מסב ולא בהעברת זהב). ב-3 העברות האחרונות שלי, קיבלתי הודעות שעלי לספק אסמכתאות נוספות. צירפתי צילומי מסך של העברות.
ההנחה שלי הינה שלפני שנשלחת ההוראה היא עוברת ידיים אדמינסטרטיביים כלשהם, אם זה לאישור סניף או אישור של אבטחה או ולידציה לא ברורה של תוכן התא
יש בפורום כעשרה (?) משתמשי לאומי, אם כולם יפנו להתלונן על הבעיה יש מצב שמישהו שם ירים את הכפפה ויטפל בזה.

אני כל הזמן מקבל נוטיפיקציה כזאת מ IB ובכל זאת הכסף מגיע כל פעם (אני מעביר בערך פעם בחודש כבר מעל שנה)
יותר מזה, אני מעביר בד"כ בהעברת מס"ב ואפילו שם הכסף מגיע בלי בעיה (ועם אותה האזהרה)
כנ"ל

שאלה לא הכי קשורה אבל גם בנושא.
כששאלתי את בנק לאומי איך להעביר כסף לחשבון בחו״ל (לחשבון ב td ameritrade) נאמר לי שעלי להדפיס טופס למלאו ולשלוח אותו בפקס (לא פחות ולא יותר!) לאיזשהו מספר. הפקידה אמרה שזו חברה חיצונית שמבצעת את העברה והבנק בעצמו לא מתעסק בזה. האם יש דרך יותר 2018 להעביר כסף? דרך האתר ניתן להעביר רק לבנקים בארץ...

מקפיץ ומנצל״ש: לא הצלחתי להבין באתר של לאומי מהי העמלה על העברת זה״ב.
הם כותבים שהעמלה מופיעה בתעריפון העמלות, כך כאשר אני נכנס לתעריפון אין שם שום התייחסות להעברת זה״ב.
מישהו יודע מה העמלה?

בנוסף, אשמח לשמוע ממשתמשים בעלי חשבון רגיל (כלומר לא עסקי ולא דיגיטלי) אם היה להם לאחרונה בעיה לבצע העברות זה״ב לIB.
במידה ולא הייתה בעיה, אשמח לדעת איך בוצעה ההעברה.

דבר נוסף, מישהו יודע האם אפשר להעביר יותר מר 48K בהעברת זה״ב?

תודה לעונים!

מקפיץ ומנצל״ש: לא הצלחתי להבין באתר של לאומי מהי העמלה על העברת זה״ב.
הם כותבים שהעמלה מופיעה בתעריפון העמלות, כך כאשר אני נכנס לתעריפון אין שם שום התייחסות להעברת זה״ב.
מישהו יודע מה העמלה?

בנוסף, אשמח לשמוע ממשתמשים בעלי חשבון רגיל (כלומר לא עסקי ולא דיגיטלי) אם היה להם לאחרונה בעיה לבצע העברות זה״ב לIB.
במידה ולא הייתה בעיה, אשמח לדעת איך בוצעה ההעברה.

תודה לעונים!
חבל לנצל"ש כשיש לך שאלות אחרות אבל:
1. בתעריפון העמלות אפשר לחפש פעולות מיוחדות ועסקיות, שם יש
העברה במערכת הזיכויים וההעברות בזמן אמת (RTGS) שעולה 37 ש"ח עם פקיד או 25.9 דרך האינטרנט.
2. מבחינת איך מעבירים באופן כללי העברת זה"ב: צריך iban ובערך זהו.
3. לפי התקנון באתר בנק ישראל, אין סכום מינימום או מקסימום להעברות זה"ב.

כן, זאת הגבלה נקודתית ללקוח
תצטרך לדבר עם הבנק\סניף שלך שיגדיל את התיקרה הזאת

העברה במערכת הזיכויים וההעברות בזמן אמת (RTGS) שעולה 37 ש"ח עם פקיד או 25.9 דרך האינטרנט.
תודה קפה שחור וקיקר האלופים.

RTGS = זה״ב? אני מקווה שלא כי 25.9 להעברה זה שוד לאור יום.

עריכה:
אכן RTGS=זהב. ציטוט מויקי: במדינת ישראל קיימת מערכת RTGS, המכונה זה"ב – זיכויים והעברות בזמן אמת
25.9 זו עמלה להעברה מעל מיליון שקל. מתחת למיליון (שזה המצב שלי) עולה 5.5.

נערך לאחרונה ב:
תודה קפה שחור וקיקר האלופים.

RTGS = זה״ב? אני מקווה שלא כי 25.9 להעברה זה שוד לאור יום.

עריכה:
אכן RTGS=זהב. ציטוט מויקי: במדינת ישראל קיימת מערכת RTGS, המכונה זה"ב – זיכויים והעברות בזמן אמת
25.9 זו עמלה להעברה מעל מיליון שקל. מתחת למיליון (שזה המצב שלי) עולה 5.5.
מס"ב זה בכלל חינם (נראה לי)

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
R למישהו יש נסיון עם פעמון חכם לדלת ? אוף טופיק 3
L מישראל לIB ל TW למישהו יש נסיון? צרכנות פיננסית 6
L דירה במרכז - AIRBNB - למישהו יש נסיון? נדל"ן 21
T יש למישהו נסיון עם יועצי (/"משווקי") השקעות של בתי ההשקעות? שוק ההון 3
אנא-אל למישהו יש נסיון עם מעמ+דמי טיפול של משלוח? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 33
אנא-אל למישהו/י יש נסיון בנו פו/ חפיפה עם אבקת סודה לשתייה? אוף טופיק 46
Q יש למישהו נסיון עם הלוואות חברתיות ? שוק ההון 1
V איזה מסלול בקרן פנסיה עדיף למישהו בן 35 - מניות, עוקב סנופי או משהו אחר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 17
L מאקרו ששואב תשואות בתדירות יומית, מאתר הבורסה לניירות ערך? יש למישהו? פוסטים מאיכות נמוכה 0
S משיכת דולרים מקראקן, למישהו יש ניסיון? השקעות אלטרנטיביות 1
yossidiv האם למישהו כאן יצא להשקיע עם [נערך] פוסטים מאיכות נמוכה 7
B משרת סטודנט מדעי המחשב למישהו עם ניסיון התפתחות אישית 9
A יש למישהו מידע על מדדים שונים שוק ההון 3
L למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות עם שעות פנויות וידע בתכנות אוף טופיק 8
א הטבות הבנקים לפותחי חשבון עו"ש - האם למישהו יש ניסיון בהשגתן בחשבון קיים? צרכנות פיננסית 18
ג חשבון ב coinbase כאזרח אמריקאי תושב ישראל, יצא למישהו? השקעות אלטרנטיביות 8
N למישהו יצא להוציא דרכון רומני? עלות vs כדאיות אוף טופיק 10
א שאלה קצת מביכה - למה למישהו אכפת מדיבידנדים ? שוק ההון 172
נ מסמך אקסל טוב לניהול השקעות- יש למישהו? שוק ההון 2
G קרה למישהו פעם ? מכירה רעיונית שוק ההון 5
L אני צריכה לשלוח סריקה דרכון שלי למישהו איך אני מוודא שהוא לא ישתמש איתה אחר כך? אוף טופיק 7
Z האם למישהו יש קישור לרשימת קרנות מחקות הישראליות הזולות שוק ההון 6
נ אוליי למישהו יש רעיון כיצד ניתן לאמוד מה יהיה מקדם קצבה בגיל פרישה??? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 2
נ למישהו יש רעיון איך ניתן לאמוד מה יהיה מקדם קצבה בגיל פרישה??? צרכנות פיננסית 1
K למישהו יצא להמיר שקלים ליורואים ולשלוח אותם לבנק אירופאי דרך xe? צרכנות פיננסית 1
י שאלה בהשקעות אבל למישהו שונה - הלכה וכשרות. שוק ההון 15
unrealx למישהו פה יצא להתעסק עם "אינטו - רשת חברתית להשקעות נדל"ן"? נדל"ן 1
L יש למישהו המלצה לשכפול מפתחות לרכב באשקלון והסביבה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
ליאת - איפה שיש רצון... למישהו יש המלצה (לא יעוץ!) על קופת גמל להשקעה עם דמי ניהול נורמליים? צרכנות פיננסית 26
Z נדל"ן מניב בארץ (משרדים). האם יש למישהו קישור לידע ומידע איכותי בנושא שוק ההון 0
waskindalost למישהו יש המלצה למכונת כביסה ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 56
משה למישהו יש ניסיון בהעברת שיעורים פרטים? אוף טופיק 17
S למישהו יש המלצה ליועץ השקעות? שוק ההון 2
דימה למישהו יש ניסיון במענקי מילואים ומכתבים למוסד לביטוח הלאומי? צרכנות פיננסית 6
V אני רוצה לקנות לאחיינית שלי כיסא אוכל לבית ולא מבין בזה כלום, יש למישהו המלצה? אוף טופיק 10
yossidiv למישהו פה יצא לעבוד עם Covercy? צרכנות פיננסית 24
ג האם למישהו יש ניסיון עם השירות של רמי לוי תקשורת(סלולר)? צרכנות פיננסית 3
Rio יש למישהו מושג מדוע זה לא נותן לי למכור? (תמונה בפנים) שוק ההון 13
מוריה ביטוח סיעודי? בית אבות סיעודי? למישהו ניסיון? אוף טופיק 6
הקוקיה למישהו יש התנסות אישית עם וואלה מובייל? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
T השקעת כספי קטין בחשבון אפוטרופוס - מחפש עצות ממי שמבין/ה או בעלי נסיון בנושא שוק ההון 13
F מחפש איש מקצוע עם נסיון במסחר אוף טופיק 0
פיש נסיון להבין קורלציה בין מחיר אג"ח ממשלתי שקלי ל-30 שנה לאינפלציה שוק ההון 11
A פקודת מכירה בחשבון שגוי - נסיון לתקן שוק ההון 1
N כמה שאלות שלא בהכרח קשורות, אבל דורשות סיוע מבעלי נסיון שוק ההון 6
I מחפש יועץ פנסיוני עם נסיון בפרישה מוקדמת עקב נכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ה תואר במדעי המחשב למתכנת עם נסיון התפתחות אישית 6
S נסיון בהשקעה בחברות לא מונפקות? שוק ההון 0
מוריארטי נסיון להבין את EDV שוק ההון 4
NivGold123 ברוקרים שלא דורשים נסיון בסחר במניות שוק ההון 32

נושאים דומים

Back
למעלה