yoyo משתמש רשום הצטרף ב 6/6/15 הודעות 29 דירוג 3 16/12/25 #1 יש לי קרן השתלמות(במסלול מנייתי) נזילה עם 250 אש"ח שמתוכם כ-90 אש"ח מעל התקרה הפטורה ממס. האם יהיה זה נכון למשוך אותם מהקרן ולהשקיע אותם במקום אחר מכיוון שלהבנתי כל היתרון של הפטור ממס לא חל עליהם? (חושב כל השקעה עצמאית במניות הבנקים למשל..)
יש לי קרן השתלמות(במסלול מנייתי) נזילה עם 250 אש"ח שמתוכם כ-90 אש"ח מעל התקרה הפטורה ממס. האם יהיה זה נכון למשוך אותם מהקרן ולהשקיע אותם במקום אחר מכיוון שלהבנתי כל היתרון של הפטור ממס לא חל עליהם? (חושב כל השקעה עצמאית במניות הבנקים למשל..)
חובב_פנסיה2022 משתמש רגיל הצטרף ב 23/2/22 הודעות 115 דירוג 47 16/12/25 #3 בעיקרון כן אבל תלוי גם בדמי הניהול של היום ושל ההשקעה בדרך אחרת וגם בכמה מס תצטרך לשלם היום.
R rpi משתמש רגיל הצטרף ב 16/8/24 הודעות 386 דירוג 160 17/12/25 #4 נכתב ע"י yoyo: יהיה זה נכון למשוך אותם לחץ כדי להרחיב... אחרי המשיכה הזו, הכסף בקרן השתלמות יהיה נעול ל 6 שנים, לפי מה שאני יודע.
נכתב ע"י yoyo: יהיה זה נכון למשוך אותם לחץ כדי להרחיב... אחרי המשיכה הזו, הכסף בקרן השתלמות יהיה נעול ל 6 שנים, לפי מה שאני יודע.
ה האזרח הקטן משתמש בכיר הצטרף ב 5/3/21 הודעות 11,438 דירוג 13,203 17/12/25 #5 נכתב ע"י rpi: אחרי המשיכה הזו, הכסף בקרן השתלמות יהיה נעול ל 6 שנים, לפי מה שאני יודע. לחץ כדי להרחיב... הפקדות חדשות יתחילו בותק מאופס. הפקדות קיימות יישארו נזילות, ולא ניתן יהיה להפקיד לאותה קרן.
נכתב ע"י rpi: אחרי המשיכה הזו, הכסף בקרן השתלמות יהיה נעול ל 6 שנים, לפי מה שאני יודע. לחץ כדי להרחיב... הפקדות חדשות יתחילו בותק מאופס. הפקדות קיימות יישארו נזילות, ולא ניתן יהיה להפקיד לאותה קרן.