• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הסיפור שלי - מכירות באמזון

• פותח הנושא פותח הנושא AF1k
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
הקונספט שבו אני עובד באמזון הוא Private Label, מותג פרטי.
ברגע שיש מוצר אחד שיש מספר רב של מוכרים, הם מתחרים בBuy Box, שזה מן קופסא בצד של עמוד המכירה שניתן לראות מחירים ומוכרים אחרים. ככל שהנתונים שלך טובים יותר, ככה מגיעים למקום גבוה יותר. אם למשל אני קונה עכשיו נניח אייפון, אז אני יכול לבחור חדש/משומש, ולראות באילו מחירים המוכרים האחרים מוכרים את זה, ולקנות מהם.
היתרון במותג פרטי שכיוון שאתה מייצר את המוצר, והמוצר הוא עם המותג שלך, אז אין לך Buy Box כי אתה היחיד שמוכר את אותו סוג של מוצר. שאני מתכוון מותג זה יכול להיות כל מוצר רגיל, פשוט עם המותג שלי. יכול להיות כף למרק- אבל כף אחת מפלסטיק של מותג X, כף מעץ של מותג Y, ולמרות שזה אותו מוצר בסופו של דבר, מבחינת אמזון זה מוצר שונה לחלוטין כי כל מוצר הוא מותג שונה.

תודה על השיתוף מעניין מאוד. בהחלט מאיר עיניים.
הטכנולוגיה פתחה מרחב אפשרויות מגוון במידה רבה ליצירת רווח.

בהצלחה בפרויקט.
יש לי גם רעיון למוצר, אבל עדיין לא את האומץ.
מניח שהכל נמצא בקישורים אשר הפנית אליהם, אך עדיין אשמח אם תוכל לספר מעט על הקשר עם הספק - כיצד מוצאים, עלויות, מינימום יחידות, כיצד התרשמת מהספקים השונים מבחינת איכות ייצור ויחסי עבודה וכו'

שלום @albert yaron ,
לגבי מציאת הספקים רוב המוכרים משתמשים בAlibaba כדי למצוא את הספקים. הממשק כמו כל אתר אחר, רושמים בחיפוש את שם המוצר, ומקבלים רשימת ספקים. חשוב להשתמש בפילטרים למעלה של Gold Supplier (תגית שמקבלים באליבאבא ספקים שמשלמים עבור השירות), Assessed Supplier (נציגים של אליבאבא ביקרו במפעל ווידאו שהכל תקין), ואפשר גם Trade Assurance (הספק תומך במערכת תשלומים של אליבאבא שמאפשר לך הגנה והחזר כספי במידה והספק לא עומד בתנאי החוזה).

לאחד מכן פשוט נכנסים ספק ספק, מסתכלים על הסחורה ועל המחירים, קוראים על החברה, ואם זה נראה לך רלוונטי יוצרים איתו קשר דרך האתר. רצוי להכין מראש תבנית עם כל השאלות מרוכזות פעם אחת, ולשלוח את זה לכלל הספקים. בין היתר מה העלות ליחידה, מה המינימום הזמנות, כמה עולה להזמין דוגמית, כמה זמן האספקה וכ'.

לאחר שהספקים עונים לך, אתה מתחיל לסנן לפי התשובות. אם ספק דורש מינימום גבוה, מחיר גבוה, או זמן אספקה ארוך, אתה פשוט לא עונה לו, ומחזיר תשובה לספקים שאתה מעוניין לקבל מידע נוסף מהם. לאחר התקשרות מסוימת ניתן לעבור להתכתב בSkype, הרבה יותר נוח ומהיר.
מכאן זה פשוט תחושה אישית שלך, וכיצד הספק מתמודד עם הדרישות שלך. רצוי לבקש ממנו תמונות של מוצרים קיימים, להתעניין באיכות של המוצר ואילו סוגים נוספים הוא מציע, וכמובן תקשורת. חשוב שתהיה תקשורת מהירה עם הספק, שיענה מהר לכל שאלה, ולא כל פניה שלך יחזור אליך אחרי יום (כמובן בהתחשבות בהפרשי השעות, בשעה 12:00-13:00 שעון ישראל הם כבר מפסיקים לעבוד לרוב).

לאחר שמצאת מספר ספקים שעונים לך מהר, שאתה מרוצה מהאיכות שלהם ומהמחיר, אתה מסכם איתם את כל תנאי העסקה (רצוי בקובץ PDF של חוזה עבודה שתשלח להם). זמני אספקה, תשלום, דרישות שלך מבחינת איכות, האם תתבצע בדיקה של נציג מטעמך של המוצרים במפעל או לא, מתי יועבר כל התשלום, האם המשלוח על הספק או עליך וכ'. לאחר שהספק מסכים לכל תנאי החוזה ואין לו שינויים נוספים, אתה מבקש ממנו שישלח לך דוגמית לארץ. לרוב המחירים יהיו (יחסית) גבוהים כי מדובר על משלוח אקספרס לארץ, יכול לעלות בסביבות ה50-100 דולר למשלוח.

לאחר שקיבלת דוגמיות מכמה ספקים אתה בוחר איזה ספק אתה רוצה להמשיך איתו, ומכאן כבר מתחילים בהזמנה עצמה :)

@AF1k אם אני מבין נכון הזמנת מוצר קיים.
מה לגבי הזמנת מוצר לא קיים, שאתה מעוניין לייצר.
האם יש אפשרות שהם מחוייבים לא לייצר מוצר זהה אבל לקוח נוסף, או שזה נועד מראש לכישלון?

רוב המכירות באמזון הם לקחת מוצר קיים שנמכר בצורה טובה, לשפר אותו/לשנות אותו/להוסיף לו משהו, למתג אותו מחדש, ולמכור בעצמך. שאתה מוצא ספק אתה מבקש ממנו להוסיף את הלוגו ואת האפשרויות שאתה רוצה להוסיף.
מוצר חדש לחלוטין שאינו קיים זה אני לא מכיר, אבל אני מאמין שזה אפשרי פשוט בתהליך יותר מורכב. אין מחויבות מבחינת הספק לא לשכפל (אל תשכח שמדובר בסינים), לכן צריך כאן לרשום פטנט וזה סיפור הרבה יותר ארוך ויקר.

קודם כל סחטיין על האומץ וההשקעה במיזם ותודה על המענה הסבלני..
אתה מסכם איתם את כל תנאי העסקה (רצוי בקובץ PDF של חוזה עבודה שתשלח להם). זמני אספקה, תשלום, דרישות שלך מבחינת איכות, האם תתבצע בדיקה של נציג מטעמך של המוצרים במפעל או לא, מתי יועבר כל התשלום, האם המשלוח על הספק או עליך וכ'.
אתה לא חושש שהמוצר בפועל יהיה שונה מהדוגמית שקיבלת לארץ?
אפשר גם Trade Assurance (הספק תומך במערכת תשלומים של אליבאבא שמאפשר לך הגנה והחזר כספי במידה והספק לא עומד בתנאי החוזה)
יש מנגנון יישוב מחלקות / כיצד הם מאמתים הפרת חוזה?
ברגע שקנו ממני ביצעתי הזמנה מאליאקספרס עם הכתובת של הקונה. זה עבד תקופה יפה, הרווחים היו יפים מאוד, אבל זה היה התעסקות רבה.
לא ספגת נזקים מהחזרות / תלונות / אי אספקה וכד' ?
אז יש לי כתובת למשלוח ב-ארה"ב - SHIPITO.
כלומר? ואיך זה מגיע לארץ בסוף?

@AF1k , תודה על המידע המעניין, יש לך אומדן שעות תעסוקה שבועיות בשוטף לאחר מציאת המוצר והעלתו לאמאזון?

כלומר? ואיך זה מגיע לארץ בסוף?
הבעיה עם משלוחים לארץ שחנויות/מוכרים מחו"ל נפגעו מספיק מתלונות של לקוחות ישראלים, כי דואר ישראל לוקח את הזמן וכו'.
אני שולח בארה"ב ל-כתובת שלי, אז המשלוח יהיה בדר"כ בחינם או מהיום למחרתיים.
מקבל הודעה שהחבילה הגיעה.
ממלא את הטופס - מה הוזמן, מחיר החבילה... ולאן לשלוח.
בוחר משלוח מועדף - בדרך כלל אני אבחר בזול - USPS.
וממתין.

קודם כל תודה לכולם על ההתעניינות, אני שמח לענות על הכל והמטרה היא לעזור לכולם ללמוד, תורם את חלקי הצנוע בפורום :)

@מתכנת יכול מאוד להיות, ובשביל זה משתמשים בשירותים של חברות Inspection. יש חברות בארה"ב, ויש חברות בסין, אני מעדיף להשתמש בחברות הסיניות ואפרט גם למה. מה שהחברה עושה היא מתאמת מול המפעל תאריך שבו יגיעו נציגים של אותה חברה למפעל, הם לוקחים מדגם אקראי (או בודקים את כל היחידות בהתאם לבקשתך) פותחים את האריזה ובודקים את המוצר. הם בודקים כל מה שאתה מגדיר להם ומעבר, ואם יש מוצר שהוא פגום הם פועלים לפי ההוראות שלך (להוציא אותו מהמשלוח או להשאיר אותו ולדווח) וכמובן מצלמים לך את הפגמים, ומציינים לך בדו"ח כמה יחידות היו פגומות. בחוזה עבודה מול הספק אני מציין שכל פריט שנמצא פגום יוצא מהמשלוח, והעלות שלו תנוכה מהחשבון הסופי. אני מעדיף חברות סיניות כי הם יותר זולות, וגם כאשר הבדיקה מתבצעת במפעל בסין (ולא בארה"ב לפני שזה מגיע לאמזון) יש למפעל אפשרות לתקן במקום את היחידה. החיסרון הוא שיכול להיות שיהיו פגמים במשלוח, אבל כל עוד לא מדובר על מוצר עדין אני לא דואג מזה.
יש מנגנון יישוב מחלוקות בדומה לאמזון/אליאקספרס/איביי שבו אתה פותח dispute ומפרט את כל הפרטים של הבעיה מול הספק. הם מאמתים את הפרת החוזה על ידי כך שברגע ההזמנה אתה מעלה את החוזה לאליבאבא, או שאתה רושם בדיוק את התנאים בפירוט ההזמנה. משם זה עובר לספק לאישור, ורק ששני הצדדים מאשרים מקבלים פרטי תשלום. כך שאליבאבא יכולים לוודא מול החוזה שהעלת האם זה באמת מופיע, וכמובן לספק הוכחות שהייתה הפרה.
החזרות לרוב לא פוגע ברווחים משמעותי, ולרוב גם לא מחזירים הרבה. לגבי תלונות ואי הספקה בדרופשיפינג לוקחים מרווח ביטחון. אני למשל ביצעתי דרופשיפינג אחרי מאמזון לאיביי, ורק ללקוחות ארה"ב כך שזה יגיע אליהם תוך יום/יומיים ובכך יצמצם את התלונות (לך תשלח למישהו בישראל למשל שיגיע אליו אחרי חודש). לוקחים מרווח ביטחון של כמה ימים, כך שאתה רושם באיביי שה-Processing Time (לפני המשלוח) הוא בערך 3 ימים, זה מאפשר לך לבצע הזמנה עבור הלקוח בזמן סביר.

@Som Nam Na לאחר שהמוצר באמזון זמן העבודה מצטמצם משמעותית. אני עובד במשרת סטודנט תוך כדי, ובסך הכל מה שצריך לעשות זה להיכנס פעם ביום לעמוד הניהול שלך באמזון, לענות לשאלות של לקוחות במידה ויש, לעקוב אחר הביקורות והדירוג שלך, ולעקוב אחר הפרסום הממומן. אפשר להשקיע יותר, אפשר להשקיע פחות. לדעתי זה לא אמור לקחת יותר מגג חצי שעה ביום.

הבעיה עם משלוחים לארץ שחנויות/מוכרים מחו"ל נפגעו מספיק מתלונות של לקוחות ישראלים, כי דואר ישראל לוקח את הזמן וכו'.
כן מכיר את זה מקרוב..
אני שולח בארה"ב ל-כתובת שלי
........
מקבל הודעה שהחבילה הגיעה.
ממלא את הטופס - מה הוזמן, מחיר החבילה... ולאן לשלוח.
לא הבנתי, יש לך כתובת אישית בארה"ב? דירה?
איזה טופס אתה ממלא ולמי?
אני מפספס משהו ב flow

א הבנתי, יש לך כתובת אישית בארה"ב? דירה?
יש שרות מצויין שנקרא SHIPITO הוא מאפשר לך לקבל כתובת אמריקאית בחינם, לקבל אליה מוצרים מספקים שונים בארה"ב ולשלוח אותם במרוכז לארץ
השתמשתי בשרות הזה כמה פעמים והוא מצויין, הם מצלמים לך את החבילה לפני ששולחים, אתה ממלא הצהרת מכס, מאוד קל ידידותי ומחיר סביר מאוד

אני מניח אבל שהם משתמשים בUPS ושירותי אקספרס מהסוג הזה שמייקר משמעותית את ההזמנה. תקנו אותי אם אני טועה.

@AF1k , תודה על רבה המידע המעניין!
מבחינת ראשויות המס בארץ, כיצד מדווחים על ההכנסות?
האם מספיק להיות עוסק מורשה?

ההתנהלות מול רשויות המס כמו כל עסק רגיל, אני באופן אישי עוסק פטור (זה נוח כי אין מע"מ בעסקות בחו"ל), אפשר להיות גם עוסק פטור, וחברה בע"מ. אני משתמש ברואה חשבון להתנהלות מול רשויות המס, כיוון שבכל מקרה צריך לדווח מדי תקופה על המלאי שברשותך והשווי שלו, וזה מסבך עבורי את העניינים (למרות שיש לי ידע בחשבונאות והייתי יכול לנהל את זה בעצמי לולא העניין של המלאי). לגבי דיווח ההכנסות אתה מדווח למס הכנסה מה ההכנסות המשוערות שלך, ולפי זה אתה משלם מקדמות מס כל חודשיים למס הכנסה, ובסוף שנה אתה מקבל החזר במידה ושילמת יותר, או משלים במידה ושילמת פחות.
בנוסף לא חושב שצריך לציין את ההטבות של "עסק" בניגוד לעבודה כשכיר, שניתן להכיר בהוצאות כגון: שכירות, ארנונה, חשמל, מים, אינטרנט, רכישת מחשב, ציוד משרדי, כיבוד בבית העסק וכ' (תחת תקנות מסוימות). בתור סטודנט שעובד מהבית זה נוח מאוד, כיוון שההוצאות מתקזזות גם עם ההכנסה שלי כשכיר, ולכן יכול להיות שאצטרך לשלם מס בתור שכיר, אבל כיוון שהיו לי הוצאות בתור עצמאי אז אני לא משלם בסופו של דבר.

ההוצאות מתקזזות גם עם ההכנסה שלי כשכיר
אתה בטוח בזה? לפי זה שכיר יכול לפתוח עסק עצמאי שלא מרוויח כלום, אבל להשתמש בעובדה שיש לו עסק כדי לקזז מסים מעבודתו כשכיר על כל מיני הוצאות כמו שציינת. נראה לי שזה לא אמור לעבוד...

לא הבנתי, יש לך כתובת אישית בארה"ב? דירה?
איזה טופס אתה ממלא ולמי?
אני מפספס משהו ב flow
כמו ש- @Roi ציין. אני משתמש ב-SHIPITO.
@AF1k הם משתמשים בשרות שאני מבקש. בדרך כלל אני מבקש בלי מעקב/דואר מעטפות פשוט.
עד היום יותר מ-25 מעטפות הגיעו ליעדן.

כמו ש- @Roi ציין. אני משתמש ב-SHIPITO.
@AF1k הם משתמשים בשרות שאני מבקש. בדרך כלל אני מבקש בלי מעקב/דואר מעטפות פשוט.
עד היום יותר מ-25 מעטפות הגיעו ליעדן.
בדקתי במחירון שלהם לגבי עלויות ולא יצאתי ברור, מופיע דמי עיבוד לחבילה 2$ לכל חבילה, זה כולל הכל? בנוסף אתה משלם להם גם על עלות המשלוח?

@מרק עוגיות כמובן שיש גבול. כאשר אתה פותח תיק כעצמאי רצוי שתהיה לך הכנסה כלשהי, אם זה שיעורים פרטיים, מכירת פריטים לא שימושיים באיביי וכ'. אם אין לך הכנסות ורק הוצאות, זה חשוד מבחינת רשות המיסים והם לא ישמחו כל כך. כנראה יגיעו גם לביקורת. אם יש לך הכנסות כלשהן, אז כן עצמאי זה פתרון מצוין לקזז הוצאות גם בתור שכיר בנוסף.

עדכונים ומספרים:
שבוע חדש התחיל, וקמפיין החלוקה שלי בשיאו. אני משתמש באתר שנקרא Tomoson שהוא מקשר בין בלוגרים לבין מוכרים. הרעיון הוא שהמוכר מפרסם קמפיין באתר שבו הוא מעלה תמונות של המוצר, יכול להגדיר דרישות ומאפיינים של הבלוגרים, ובלוגרים יכולים להגיש מועמדות לקמפיין (כמובן שיש אפשרות גם לחפש בלוגרים לפי מאפיינים ולהזמין אותם לקמפיין). המערכת עולה כ-100$ לחודש אך כיוון שזו פעם ראשונה אני משתמש ב-21 יום לשימוש חינם. החלטתי לחלק 50 יחידות (מתוך מלאי של 1000) ולקח בערך שבוע למצוא 50 בלוגרים שאוכל לשלוח להם קופון לרכישה בחינם של המוצר. באתר ניתן לראות שפע של נתונים על כל בלוגר, החלק מכמות המבקרים באתר, עוקבים בפייסבוק, האם יש ילדים, מקום מגורים, מספר ביקורות שביצע וכ'.
נכון לעכשיו כל הבלוגרים הזמינו את המוצרים, וצריך להמתין עד שכולם יכתבו ביקורת (בתקווה שבאמת כולם). חלק מהבלוגרים משלימים את המשימה תוך 6 ימים, חלק 14, וחלק 20. כמובן שהכל מופיע באתר ומצוין כחלק מהפרטים של הבלוגר. כאשר יהיו לי מעל 25 ביקורות בדף, אני אתחיל בפרסום הממומן על מנת לדחוף את המוצר שלי לעמוד הראשון, ולהתחיל להרוויח ממכירות אמיתיות.

הרעיון בחלוקת המוצרים היא קודם כל לקבל ביקורות. ברוב אתרי הקניות יש רק פידבק שבו מדרגים את המוצר ואת העסקה ביחד. באמזון זה מתחלק לפידבק (על המוכר בלבד) וביקורת (על המוצר בלבד). הכוכבים שרואים ליד שם המוצר הם ביקורות, ופידבק נמצא בדף המוכר ולרוב לא נכנסים אליו. לכן המטרה היא לאסוף כמות סבירה של ביקורות על מנת שאוכל להתחיל קמפיין פרסום ממומן (אנשים כידוע לא מעדיפים להיות הראשונים לנסות את המוצר), וגם שיהיו כוכבים ליד שם המוצר (ורצוי כמובן 5). המטרה המשנית היא להעלות את הBSR (דירוג המוצר באמזון שעליו פירטתי בעמוד הקודם) ובכך לקדם את מיקום המוצר בחיפוש האורגני באמזון לעמודים הראשונים.
רוב המוכרים מחלקים כמות גדולה יותר של מוצרים כי המטרה העיקרית שלהם היא להעלות את הBSR. אני מעדיף שלא כי בכל מקרה הקפיצה בBSR היא זמנית רק לתקופת החלוקה, וצריך לזכור שחלוקה עולה כסף- גם לא מרוויחים על המוצר, וגם אמזון לוקחים את העמלות שלהם על המכירה (בכל זאת הם ארזו ושלחו את המוצר). לכן אני מעדיף להעלות את הBSR באמצעות מכירות אמיתיות שיגיעו דרך פרסום ממומן, ובכך גם להרוויח.

וכמובן שמדובר בפורום של הסולידית, אנשים רוצים לראות תשואות ומספרים. לכן אני אשתף אותכם בקובץ האקסל שאני עובד איתו על מנת לחשב את התקציב הדרוש לי, ובנוסף הרווח הצפוי.
בצד ימין מופיעות עלויות המוצר, שאילו בעצם כל העלויות הראשוניות- החל מהזמנת המוצר מהמפעל, הבדיקה (אינספקשן) במפעל, והשילוח למחסנים של אמזון בארה"ב. לאחר מכן פרסום אילו עלויות חלוקת המוצרים (אמזון גובים עמלה על המשלוח של כל יחידה), ועלויות הפרסום הממומן. תשלומים חודשיים זה בעיקר תשלום למערכת של אמזון, ותשלום למערכת שליחת מיילים אוטומטיים ללקוחות. לאחר מכן סך התקציב זה בעצם סך העלויות הראשוניות שלי, והרווח החודשי המשוער לפי שיעור של 500 יחידות שנמכרות בחודש.
כפי שאתם רואים התשואה כעת לא מזהירה, אבל ישנם הרבה מאוד עלויות חד-פעמיות שיקטנו בשלבים הבאים, והתשואה על ההון המושקע תגדל לאיזור ה15-20 אחוז.

W3ZODt2.jpg

אם יש שאלות נוספות אשמח לענות :)

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
ארצה להעלות סוגיה שאולי תישמע מעט תמימה:
אני מתעניין במקורות הכנסה נוספים להיותי שכיר והנושא ש- @AF1k העלה מעניין ופותח צוהר לתחום חדש.
עם זאת, אני מתקשה עם הסוגיה של סחר במוצרי צריכה והשפעה סביבתית ארוכת טווח.
הקשבתי למספר הרצאות שניתנה המלצה עליהן בשרשור הנ"ל אך המחשבה הזו חוזרת ונשנית.
מה דעתכם?

עריכה: וכל זאת במקביל לעדכון (מבורך) של - @AF1k .

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S השקעות על הבר - הסיפור של מייק, אייק, פייק ונייק אוף טופיק 12
א קרן כספית, מה הסיפור של זה שוק ההון 6
S הסיפור של מעמד הביניים עם הנדל"ן נדל"ן 30
maverick אילון מאסק וטוויטר - מה הסיפור בעצם? שוק ההון 150
ש הסיפור של שביל יומני מסע אישיים 10
dorian סולידים ובני/בנות זוג - הסיפור שלכם אוף טופיק 4
Omri. מה הסיפור של קל גמל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 45
בעז לויתן דיור מוגן באנגליה - מה הסיפור? אנא עזרתכם נדל"ן 33
M החלום והדילמות - הסיפור שלי יומני מסע אישיים 97
ש מנסה להבין מה הסיפור של תשואות האגחים האמריקאיים שוק ההון 3
פ מכירה או שכירת דירה - הסיפור שלי נדל"ן 13
מ עובד הייטק - הסיפור שלי יומני מסע אישיים 78
M הסיפור של רובוט השקעות או RoboAdvisors שוק ההון 14
M אז מה הסיפור של קרן החירום שוק ההון 14
י נופל וקם - הסיפור שלי יומני מסע אישיים 6
Koby Paris הסיפור של הישראלי בפריז יומני מסע אישיים 84
צ הסיפור שלי/שלנו יומני מסע אישיים 14
Gari מכירות יחידות מקרן נקובה בדולר - מורווחת בדולר, מופסדת בשקל: מס רווחי הון או מגן מס? שוק ההון 5
E שגיאה בטופס 1301 – "מחזור מכירות מרווח הון גבוה מ-2.81 מיליון ש"ח" – מה עושים? מיסים 8
A מכירת ESPP ללא מידע על סכום מכירות מיסים 5
AlexNOSAM רוצה ללמוד פרסום, מכירות ו/או שיווק התפתחות אישית 0
F מכירות בהייטק התפתחות אישית 2
U ימי מכירות רכב אוף טופיק 0
ס מיסוי על מכירות של מוצרים דיגטיליים באינטרנט מיסים 1
ס מיסוי על מכירות של מוצרים דיגטיליים באינטרנט מיסים 0
T איך נראת מחלקת מכירות בהייטק אוף טופיק 0
T מכירות בהייטק התפתחות אישית 7
F דוח מס שנתי מקוון - הגשה ללא מכירות מיסים 1
c881 כשנציג מכירות אומר לך "אולי לא מגיע לך"... פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
F עולמות הפיתוח העסקי/מכירות/שיווק/ בהייטק- חייב עזרה מהייטקיסטים. התפתחות אישית 9
1337justme משמעות של מחזור מכירות מני"ע בדוח השנתי מיסים 8
S מחזור מכירות מעל 2.5 מיליון ש"ח בשנה מיסים 15
A שאלה לגבי נספח 1322 כאשר אין מכירות בשנת המס מיסים 6
Lemonade כמה שאלות בנושא עבודה בהייטק מכירות התפתחות אישית 1
ג עזרה - נתונים על מכירות בקרנות אמריקאיות שוק ההון 0
י השקעה פסיבית ארוכת טווח ללא מכירות - אינטרקטיב או ישראלי? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 158
DiverGirl מתי מכירות באי ביי חייבות במס? אוף טופיק 8
מ Rant קטן על מכירות ומיקוחים אוף טופיק 29
amit איך אתם מתמודדים עם אנשי מכירות? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 83
V קניה באמזון ומיסים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
פסיוני קריסה של 'חברת השקעות באמזון'- קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 23
ש איך משלמים בפייפאל באמזון? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 0
N המלצות על רכישת מוצרי צריכה בסיסיים באמזון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 93

נושאים דומים

Back
למעלה