• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הסבה ממדעי המחשב

• פותח הנושא פותח הנושא Mitlabet196
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
המספרים האלו לא מחוברים למציאות, אני לא יודע אם הם נמוכים יותר או גבוהים יותר, פשוט אין דרך טובה לדעת כמה מובטלים יש וכמה מהם הייטקיסטים ובאיזה תחומים בהייטק.

אני לא רוצה לחטוף את השרשור אז לא אחפור יותר מידי, אבל מובטלים בדרך כלל סופרים לפי הרשמה בלשכת התעסוקה, האינטרס היחיד להירשם הוא כסף שהמדינה נותנת אבל יש המון תנאים והגבלות לקבל את הכסף הזה (ובצדק) אז לרוב האנשים המובטלים אין סיבה להירשם בשלכה (שרוב גם דורשת הגעה פיזית לשם).
גם עד כמה שאני מכיר הלשכה לא יורדת ליותר מידי פרטים בניסיון המקצועי של אדם כדי לקבוע אם הוא באמת עובד בהייטק או לא.

דרך אגב אני לא אתפלא אם רוב מסיימי התארים לא עומדים בדרישות לקבלת דמי אבטלה ולכן הם בכלל לא נספרים כמובטלים.
נתוני האבטלה מחושבים ע"י סקר דורשי עבודה של הלמ"ס, לא לפי מספר הזכאים לדמי אבטלה

המספרים האלו לא מחוברים למציאות, אני לא יודע אם הם נמוכים יותר או גבוהים יותר, פשוט אין דרך טובה לדעת כמה מובטלים יש וכמה מהם הייטקיסטים ובאיזה תחומים בהייטק.

אני לא רוצה לחטוף את השרשור אז לא אחפור יותר מידי, אבל מובטלים בדרך כלל סופרים לפי הרשמה בלשכת התעסוקה, האינטרס היחיד להירשם הוא כסף שהמדינה נותנת אבל יש המון תנאים והגבלות לקבל את הכסף הזה (ובצדק) אז לרוב האנשים המובטלים אין סיבה להירשם בשלכה (שרוב גם דורשת הגעה פיזית לשם).
גם עד כמה שאני מכיר הלשכה לא יורדת ליותר מידי פרטים בניסיון המקצועי של אדם כדי לקבוע אם הוא באמת עובד בהייטק או לא.

דרך אגב אני לא אתפלא אם רוב מסיימי התארים לא עומדים בדרישות לקבלת דמי אבטלה ולכן הם בכלל לא נספרים כמובטלים.
למה ששכירי ההייטק ששילמו דמי ביטוח לאומי גבוהים בכל הקריירה לא ידרשו אבטלה בשעתם הקשה?
ממלא את תחום העיסוק, ולשכת התעסוקה שלא יכולה למלא את דרישת התפקיד לפי העבר (כי מי מגייס הייטקיסטים בלשכת התעסוקה) פשוט משחררת את הכסף בלי לשלוח ליותר מדי ראיונות וטרטורים.
ועד כמה שאני מכיר, זה כבר תקופה ארוכה שלא צריך להעביר אצבע בביטוח לאומי פעם בשבוע, אם בכלל צריך.

סתם לידע כללי כי השרשור היה בנושא של משרה חלקית בהייטק, לעובדים ותיקים בעיקר בקורפים יכולה להיות אופציה לרדת למשרה חלקית 80%.
(עבדתי עם אנשים במשרות כאלה, וגם הוצע לי בתקופה של בעיות בריאותיות)

סתם לידע כללי כי השרשור היה בנושא של משרה חלקית בהייטק, לעובדים ותיקים בעיקר בקורפים יכולה להיות אופציה לרדת למשרה חלקית 80%.
(עבדתי עם אנשים במשרות כאלה, וגם הוצע לי בתקופה של בעיות בריאותיות)
זה נשמע הגיוני. אני לא אופתע אם במקומות רציניים, מאפשרים לעובדים לעבוד במשרה חלקית 80% (אולי אפילו 70%-80%). אני פחות מתחבר לדיעה של משרה מלאה או כלום, זה נראה לי רעיון שמתאים לתקופה של לפני 20-30 שנה.

נתוני האבטלה מחושבים ע"י סקר דורשי עבודה של הלמ"ס, לא לפי מספר הזכאים לדמי אבטלה
תודה, לא ידעתי
אבל זה עוד יותר גרוע, למי יש כוח לענות על זה בכנות ורצינות, זה 20 עמודים של שאלות שמחייבים אותך לענות
מה שגם השאלון שלהם מנוסח בצורה גרוע (לפחות לפי הדוגמה באתר).

למה ששכירי ההייטק ששילמו דמי ביטוח לאומי גבוהים בכל הקריירה לא ידרשו אבטלה בשעתם הקשה?
ממלא את תחום העיסוק, ולשכת התעסוקה שלא יכולה למלא את דרישת התפקיד לפי העבר (כי מי מגייס הייטקיסטים בלשכת התעסוקה) פשוט משחררת את הכסף בלי לשלוח ליותר מדי ראיונות וטרטורים.
ועד כמה שאני מכיר, זה כבר תקופה ארוכה שלא צריך להעביר אצבע בביטוח לאומי פעם בשבוע, אם בכלל צריך.
דורשים דמי אבטלה, אבל הזכאות שלהם נגמרת מאוד מהר בגילאים צעירים זכאים בין חודשיים לשלוש וזה בהנחה ולא הציעו להם עבודה שהם סירבו לה ואז יורדים להם ימים,
לשכת התעסוקה לא מחויבת להציע לך עבודה בהייטק ולא לפי דרישת תפקיד עבר.
אני כן מכיר שברוב המקרים על התקופה בהתחלה לא יעשו בעיות, אבל אחרי לא יודע

לפי מה שמופיע באתר שלהם זכאות היא רק בהתייצבות פיזית ויש לזה הגיון כי רוצים לראות שאתה באמת לא עובד ואתה לא בחול ולא נופש (כי זה מבטל זכאות), רישום ראשוני הוא באתר

אבל זה עוד יותר גרוע
זה תקן בינלאומי, לא משהו שהלמ"ס המציאו, הרעיון הוא שבהשוואת נתוני אבטלה בין מדינות שונות ההשוואה תהיה בין תפוחים לתפוחים. זה בא עם מקדם חיכוך אבל כנראה יודעים לכמת אותו פחות או יותר. מקדם החיכוך הזה כנראה פחות מעניין כשאתה בוחן מגמות, נניח בכמה האבטלה עלתה או ירדה, בהנחה שחוסר הדיוק קונסיסטנטי בין המדידות.

הכיוון היחיד שאני יכול להתחבר אליו בצורה כלשהי זה עבודה בארגונים גדולים, שמאפשרים למשל עבודה בהיקף של 80% (אני מניח שלעתים זה גם 70%-80%). כפי שציינתי, להתעקש על משרה מלאה או כלום, זה מרגיש לי רעיון שרלוונטי ללפני 20 או 30 שנה. לגבי חשבונאות, הבעיה האמיתית היא שזו השקעה של 5-7 שנים (לימודים והתמחות), ואף אחד לא מבטיח לי שאוכל להקים עסק עצמאי בתחום או הבטחה כלשהי. כלומר, זה הימור רציני.

דורשים דמי אבטלה, אבל הזכאות שלהם נגמרת מאוד מהר בגילאים צעירים זכאים בין חודשיים לשלוש וזה בהנחה ולא הציעו להם עבודה שהם סירבו לה ואז יורדים להם ימים,
לשכת התעסוקה לא מחויבת להציע לך עבודה בהייטק ולא לפי דרישת תפקיד עבר.
אני כן מכיר שברוב המקרים על התקופה בהתחלה לא יעשו בעיות, אבל אחרי לא יודע
לא יודעת על בסיס מה אתה אומר את זה אבל אני חתמתי אבטלה פעמיים כשהייתי בין עבודות ותמיד ניצלתי את התקופה עד תומה.
למי שיש תואר הם מחויבים להציע עבודה בתחום, הפקיד כשעשיתי את הרישום הראשוני אפילו אמר לי שאני לא אצפה לקבל מהם הצעות בתחומי וכדאי שאחפש לבד.
היתה פעם אחת שאיזה מעסיק ביקש לחשוף את פרטיי, סירבתי, לא קרה כלום.
וכך גם לפחות שלושה חברים הייטקיסטים (לא כולם עם תואר).

במקום לחפש משרה שבהגדרה היא חלקית (שזה אומר שכל ההפרשות הסוציאליות שלך נמוכות בהתאם), הייתי מציע לך לחפש משרה מלאה במקום שבו יש work-life balance טוב, ושלא
סופרים בו שעות. אני עובד בחברה כזו, ובטוח שהיט לא היחידה.

אפקטיבית יש בסידור הזה את תחושת הרווחה שאתה מחפש, אבל זה יכול להיות ההבדל בין להשתלב בתעשייה או לא.
מה לגבי זה? אני בטוח שיש לא מעט חברות בהן אף אחד לא באמת סופר לך את השעות ויש work-life balance כערך.

לא יודעת על בסיס מה אתה אומר את זה אבל אני חתמתי אבטלה פעמיים כשהייתי בין עבודות ותמיד ניצלתי את התקופה עד תומה.
למי שיש תואר הם מחויבים להציע עבודה בתחום, הפקיד כשעשיתי את הרישום הראשוני אפילו אמר לי שאני לא אצפה לקבל מהם הצעות בתחומי וכדאי שאחפש לבד.
היתה פעם אחת שאיזה מעסיק ביקש לחשוף את פרטיי, סירבתי, לא קרה כלום.
וכך גם לפחות שלושה חברים הייטקיסטים (לא כולם עם תואר).
אז וודאותי את מה שכתבתי מקודם, יש כמה ניואנסים לגבי מה היא עבודה מתאימה לבן אדם, בקצרה ולא הכי מדויק מתחת לגיל 35 הם יכולים לתת כל משרה בלי קשר לתואר/מקצוע/ניסיון . . . מעל גיל 35 הם מוגבלים.

מה שכתבתי למעלה לא הכי מדויק כי יש תתי סעיפים לפי גיל
עד גיל 25 - הם חייבים לחכות 14 יום לפני שהם מציעים לך משרה בלי קשר לתואר/מקצוע/ניסיון
בין 25 ל 28 - 30 יום
ועד 35 - חודשיים

אפשר לקרוא על זה עוד באתר לשכת התעסוקה פה:

תחת הסעיף "מה היא עבודה מתאימה לתובעי אבטלה?"

מה לגבי זה? אני בטוח שיש לא מעט חברות בהן אף אחד לא באמת סופר לך את השעות ויש work-life balance כערך.
חברות עם work-life balance או חברות שמאפשרות 80% משרה, זה נשמע כיוון יותר מתאים לסוג החברות שאני מחפש.

אני לא כל כל מבין
אתה ג'וניור עם אפס ניסיון כרגע. ואתה מדבר עוד לפני שקיבלת את העבודה הראשונה שלך כאדם בוגר על work life balance או על משרה חלקית?
בכנות, אתה פחות מחובר לשוק התעסוקה הנוכחי.

יש לך עכשיו שנים לעבוד קשה, וכשתהיה מנוסה בתחום כלשהו, אז תוכל לחפש נישות בהן תעבוד פחות. יש כאלה כמעט בכל תעשיה ומקצוע.

אני מסכים עם @SolidState , המצב בשוק לא וואו, בטח לא לג'וניור עם אפס ניסיון, הסיכוי למצוא משרה שהכל בה מצוין יהיה מאוד מאתגר
עדיף למצוא משהו סביר ולהתפשר על שכר, מיקום וWLB ועוד שנתיים יהיה לך ניסיון ובתקווה גם השוק יהיה במקום טוב יותר ואז לעבור

אני מסכים עם @SolidState , המצב בשוק לא וואו, בטח לא לג'וניור עם אפס ניסיון, הסיכוי למצוא משרה שהכל בה מצוין יהיה מאוד מאתגר
המצב בהייטק בישראל הוא לא וואוו גם לסניורים עם הרבה נסיון, הוא באופן כללי לא וואוו. אני בכנות חושב, שנכון לזמן הנוכחי עדיף להיות פקיד פשוט בבנק מאשר מתכנת בהייטק (נראה שהמקצוע של מתכנת, לפחות איך שהכרנו אותו עד היום, בדרך לחלוף מהעולם). לגבי הנושא של WLB, זה דרישה שלי מכל משרה שאעבוד בה, בלי קשר לשאלה האם אני ג'וניור או סניור, וגם בלי קשר לשאלה אם מצב השוק טוב או לא. כל אחד יש לו את העדיפויות שלו בחיים, יש כאלו שמוכנים להקריב את הבריאות שלהם בשביל הרבה כסף שזה גם לגיטימי, כל אחד והחלטותיו.

נערך לאחרונה ב:
המצב בהייטק בישראל הוא לא וואוו גם לסניורים עם הרבה נסיון, הוא באופן כללי לא וואוו. אני בכנות חושב, שנכון לזמן הנוכחי עדיף להיות פקיד פשוט בבנק מאשר מתכנת בהייטק (נראה שהמקצוע של מתכנת, לפחות איך שהכרנו אותו עד היום, בדרך לחלוף מהעולם). לגבי הנושא של WLB, זה דרישה שלי מכל משרה שאעבוד בה, בלי קשר לשאלה האם אני ג'וניור או סניור, וגם בלי קשר לשאלה אם מצב השוק טוב או לא. כל אחד יש לו את העדיפויות שלו בחיים, יש כאלו שמוכנים להקריב את הבריאות שלהם בשביל הרבה כסף שזה גם לגיטימי, כל אחד והחלטותיו.
נכון המצב לא וואו לאף אחד, כולל סיניורים, אבל מי מפה ועד עדיף להיות פקיד פשוט בבנק יש מרחק עצום.
עדיין מגייסים (גם ג'וניורים), עדיין יש עבודות, עדיין השכר והתנאים מאוד גבוהים ביחס להרבה מקצועות אחרים שיש בשוק, הAI עם כל היכולות שלו עדיין לא ברמה מספיק טובה כדי להחליף מתכנת מקצועי, בטח במוצרים מורכבים.

זה אולי לא אינטואטיבי אבל wlb לא מטפטף מלמעלה למטה, אין מנהל שמגדיר שהנוהל זה להתקשר אחד לשני מחוץ לשעות העבודה ומצד שני גם אין מנהל שיגדיר לא להתקשר אחד לשני מחוץ לשעות העבודה בשום מצב.
את החסם העליון של מה שנקרא wlb מגדיר העובד עצמו, את החסם התחתון מגדיר ראש הצוות בתקווה לפי המוצר והלקוחות ולא לפי מה שבא לו.
אם אתה לא מוכן לעבוד מחוץ לשעות שלך (0) אבל המנהל לא דורש ממך (0) אז הכל בסדר, ברגע שהמוצר כן דורש אבל אתה לא יכול לתת אז אתה יכול לעדכן את החסם שלך או להגיד לא.

wlb הוא נזיל ויכול להשתנות כל הזמן, הוא גם לא אחיד בין כל הקבוצות והצוותים בארגון, לכן אין טעם בלנסות לנחש מה הwlb בארגון מסוים, כדאי לנחש קודם לפי המוצר שהצוות עובד עליו, זה אינדיקטור הרבה יותר חזק.

השחיקה שאנשים מדברים עליהם היא בראש ובראשונה תוצאה של ההתנהלות שלהם עצמם וקצת אחר כך של מנהלי ביניים גרועים.
מנהלים גרועים מבטחים הבטחות שהעובדים הטובים שלהם צריכים לקיים, את הנזק סופג העובד ואת הרווח הפוליטי כמובן שהמנהל.
עדיין אדם צריך להיות מסוגל להגיד "לא" גם כי "ככה".
מהניסיון שלי, דווקא הניסיון "לנסות להוכיח את עצמך" ולעבוד שעות מטורפות רק משבש את היכולת של המנהל שלך להעריך את משך הזמן שיקח לך לבצע משימות מסוימות ובסוף זה יפעל לרעתך כי בין היתר זה יוביל לשחיקה הזאת שהייתה יכולה להמנע לגמרי.
יש אנשים שצריך איזה תירוץ כדי להגיד "לא" אז אני ממליץ להצטייד באחד כזה, ילדים סוגרים את כל הזמן הפנוי ככה שזה מצוין כי זה מונע ממך לעבוד גם אם אתה מאוד רוצה.

נערך לאחרונה ב:
יש אנשים שצריך איזה תירוץ כדי להגיד "לא" אז אני ממליץ להצטייד באחד כזה, ילדים סוגרים את כל הזמן הפנוי ככה שזה מצוין כי זה מונע ממך לעבוד גם אם אתה מאוד רוצה.
ילדים לוקחים ממך גם את הזמן הפנוי וגם את הזמן שבגדול צריך להיות מוקדש לעבודה. פעם שמעתי הלצה לפיה, כאשר משווים את ההתקדמות בקריירה של אדם בלי ילדים ואדם עם ילדים, זה בערך כמו להשוות אדם שמטפס על הר אימתני, לאדם שמטפס על הר אימתני כשהוא סוחב מקרר על הגב.

wlb הוא נזיל ויכול להשתנות כל הזמן, הוא גם לא אחיד בין כל הקבוצות והצוותים בארגון, לכן אין טעם בלנסות לנחש מה הwlb בארגון מסוים, כדאי לנחש קודם לפי המוצר שהצוות עובד עליו, זה אינדיקטור הרבה יותר חזק.
אין חברות בהן גמישות או wlb היא ערך? אני די בטוח שזה המצב בחברה שאני עובד בה...

אולי אם המנכ"ל WOKE מספיק הוא יכול לחשוב ככה, אבל כנראה שהערך "לעשות כסף" בא לפני "גמישות"" או "wlb" - מה שאומר שאם מישהו מהמכירות הבטיח משהו לאיזה לקוח, יכול מאוד להיות שאתה תקיים את זה על הרכבל בחופשת סקי בשבת בבוקר.

מה זה בכלל אומר "איזון עבודה-חיים" ?
שעות גמישות ? מה זה שעות גמישות ? במקום 9 לעבוד 6 שעות ? במקום לבוא ב10 למשרד לבוא ב11 ?
עבודה מרחוק ? יום בשבוע? יומיים ברבעון ? פעם בחודש ?
לא מכיר את הבוס מחוץ למשרד ? לא מכיר את הבוס מחוץ לשעות העבודה ? לא מכיר את הבוס בין 18 ל 9 ?
אתה בוודאות יודע שאף פעם אף אחד שעבר בחברה שלך לא קיבל טלפון מחוץ לשעות העבודה ? אף פעם לא ביקשו ממנו לבוא מוקדם מחר ?
אף פעם לא ביקשו ממנו להשאר עוד כמה דקות ?

אף אחד לא יכול להבטיח לך wlb (לא משנה איך אתה מגדיר את זה) אתה יכול רק לנחש לפי בגדול על מה הצוות עובד, כמה לקוחות יש, איפה הם נמצאים גאוגרפית, מי הם בכלל, האם הם בתוך הארגון או בחוץ, והכי חשוב - האם משחררים גרסא ביום חמישי.
לחסרי ניסיון אני ממליץ אפילו לא לנסות לנחש, תתפסו כל הזדמנות ותמשיכו משם.

בכלל אני חושב שהמושג "איזון עבודה-חיים" נתבע ע"י איזה מחלקת משאבי אנוש כושלת בשנות ה80 שאנשים אחרים היו צריכים לקיים...

אולי אם המנכ"ל WOKE מספיק הוא יכול לחשוב ככה, אבל כנראה שהערך "לעשות כסף" בא לפני "גמישות"" או "wlb" - מה שאומר שאם מישהו מהמכירות הבטיח משהו לאיזה לקוח, יכול מאוד להיות שאתה תקיים את זה על הרכבל בחופשת סקי בשבת בבוקר.

מה זה בכלל אומר "איזון עבודה-חיים" ?
שעות גמישות ? מה זה שעות גמישות ? במקום 9 לעבוד 6 שעות ? במקום לבוא ב10 למשרד לבוא ב11 ?
עבודה מרחוק ? יום בשבוע? יומיים ברבעון ? פעם בחודש ?
לא מכיר את הבוס מחוץ למשרד ? לא מכיר את הבוס מחוץ לשעות העבודה ? לא מכיר את הבוס בין 18 ל 9 ?
אתה בוודאות יודע שאף פעם אף אחד שעבר בחברה שלך לא קיבל טלפון מחוץ לשעות העבודה ? אף פעם לא ביקשו ממנו לבוא מוקדם מחר ?
אף פעם לא ביקשו ממנו להשאר עוד כמה דקות ?

אף אחד לא יכול להבטיח לך wlb (לא משנה איך אתה מגדיר את זה) אתה יכול רק לנחש לפי בגדול על מה הצוות עובד, כמה לקוחות יש, איפה הם נמצאים גאוגרפית, מי הם בכלל, האם הם בתוך הארגון או בחוץ, והכי חשוב - האם משחררים גרסא ביום חמישי.
לחסרי ניסיון אני ממליץ אפילו לא לנסות לנחש, תתפסו כל הזדמנות ותמשיכו משם.

בכלל אני חושב שהמושג "איזון עבודה-חיים" נתבע ע"י איזה מחלקת משאבי אנוש כושלת בשנות ה80 שאנשים אחרים היו צריכים לקיים...
אני לא אופתע אם אתה רושם את הדברים מפוזיציה של צעיר, או אולי מישהו שהשתחרר לאחרונה מהצבא והוא בקטע של לכבוש את העולם. הייתי ממליץ לך להבין בשלב מוקדם שהבריאות קודמת ל"לעשות כסף" וגם הבריאות קודמת ל"האם משחררים גרסא ביום חמישי". אם לא תבין את זה בשלב מוקדם, אז תבין את זה בשלב מאוחר (זה יותר משתלם מבחינה כלכלית להבין את זה בשלב מוקדם).

• חחח
Reactions: Et1

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אני לא אופתע אם אתה רושם את הדברים מפוזיציה של צעיר, או אולי מישהו שהשתחרר לאחרונה מהצבא והוא בקטע של לכבוש את העולם. הייתי ממליץ לך להבין בשלב מוקדם שהבריאות קודמת ל"לעשות כסף" וגם הבריאות קודמת ל"האם משחררים גרסא ביום חמישי". אם לא תבין את זה בשלב מוקדם, אז תבין את זה בשלב מאוחר (זה יותר משתלם מבחינה כלכלית להבין את זה בשלב מוקדם).
הרבה התפלספות ובנתיים עברה חצי שנה ואתה עוד בחוץ.
בכנות אם אתה בן-אדם שהוא סה"כ בריא ונורמטיבי אתה סתם מבזבז לעצמך את החיים.
ועוד יותר חבל כי בצד השני מחכה לך הרבה כסף, אם שופטים לפי הכישורים שלך על הנייר.
אולי אתה צריך לזכור שכל ההישגים שלך עד כה.. הם רק על הנייר.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Yuvalbuz3 הסבה ממדעי המחשב לראיית חשבון התפתחות אישית 28
I הסבה ממדמח למקצוע אחר התפתחות אישית 8
P הסבה ליועץ פנסיוני בגיל 32 התפתחות אישית 16
A הסבה למחשבים (תכנות) - אינפיניטי לאבס / תואר שני התפתחות אישית 15
Lag צומת בקריירה - פיננסים\הסבה להייטק? עזרה (25) התפתחות אישית 25
N הסבה מקצועית בגיל 50 פוסטים מאיכות נמוכה 46
M מתמחה בראיית חשבון - שוקל הסבה התפתחות אישית 67
AsMachined הסבה להייטקס - bootcamp או תואר שני? התפתחות אישית 15
S פיתוח מקצועי / הסבה התפתחות אישית 4
א הסבה, וייעוץ תעסוקתי - מומלץ? התפתחות אישית 15
מ הסבה מקצועית למדעי הנתונים / מערכות מידע התפתחות אישית 5
D הסבה להוראה התפתחות אישית 5
T עושה הסבה מהנדסה למדעי המחשב (לימודי תעודה בפתוחה) -ממוצע נמוך התפתחות אישית 4
E הסבה להייטק לפני תום התואר התפתחות אישית 2
הפרופסור הסבה להייטק התפתחות אישית 1
א בקשה לסיעור מוחות בנושא הסבה מקצועית התפתחות אישית 22
ה הסבה להייטק התפתחות אישית 7
G שינוי מקצועי - התלבטות בין הסבה ליעוץ פנסיוני, פיתוח BI או הסבה לתכנות התפתחות אישית 6
R הסבה מקצועית בגיל מאוחר התפתחות אישית 5
A בן 30 בצומת דרכים - שוקל הסבה התפתחות אישית 20
I הסבה / תואר נוסף התפתחות אישית 28
C הסבה לתכנות בגיל 33, ריאלי? אוף טופיק 23
ש הסבה מקצועית (הייטק ובכלל) התפתחות אישית 0
S לבנות אתרים או לבנות באתרים ? (או עוד פוסט הסבה להייטק ) התפתחות אישית 10
F מחפש דרך יעילה לביצוע הסבה עצמית לתוכנה התפתחות אישית 20
ב מחפש הסבה מקצועית התפתחות אישית 9
M התפטרות לשם הסבה התפתחות אישית 1
U תוכנית הסבה - הייטק פלוס התפתחות אישית 1
E הסבה בגיל 42 מהוראה להייטק התפתחות אישית 3
ד הסבה להוראה התפתחות אישית 3
ב יונדאי i25 2014 הסבה לגז - נסיעה שנתית כ - 20K מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 9
D הסבה מתכנות C++ התפתחות אישית 20
shlomi171 עוד שרשור על הסבה מקצועית התפתחות אישית 2
ש הסבה מקצועית אוף טופיק 6
ק שוקל הסבה מקצועית אוף טופיק 20
Fitch קורס מקצועי / הסבה מקצועית / העשרת השכלה התפתחות אישית 37
A מה אפשר לעשות עם תואר במדעי המחשב שלא מצריך ניסיון ? התפתחות אישית 20
A תואר במדעי המחשב וכלכלה או ראיית חשבון ? התפתחות אישית 2
ר באמצע תואר ראשון במדעי המחשב, הייתה דרך מוגדרת ועכשיו התערערה, באילו צעדים לנקוט כעת? התפתחות אישית 26
D מדעי המחשב/הנדסת חשמל/תוכנה בגיל 30 התפתחות אישית 6
Y בחירת קריירה - מדעי המחשב / הנדסת חשמל / אחר התפתחות אישית 14
A עצות לבחירת משרה ראשונה לאחר סיום תואר במדעי המחשב התפתחות אישית 41
ס תואר במדעי המחשב בפתוחה או באחת משלושת הגדולות (טכניון,עברית,תל אביב) התפתחות אישית 24
ש התלבטות לגבי תואר שני במדעי המחשב - האם יש לי את הסיבות הנכונות? התפתחות אישית 5
I האם לעשות תואר במדעי המחשב או קורס/ים בגיל 29 התפתחות אישית 2
ס לכמה זמן לפרוס תואר במדעי המחשב? התפתחות אישית 12
ס "אל תלמד תואר במדעי המחשב,בינה מלאכותית תחליף אותך בקרוב" אוף טופיק 140
W סטודנט למדעי המחשב- תרומה לקוד פתוח התפתחות אישית 4
I התלבטות לגבי התחלת תואר במדעי המחשב בגיל 29 – האם זה הצעד הנכון? התפתחות אישית 10
ס קורסים מדעי המחשב תואר ראשון התפתחות אישית 1

נושאים דומים

Back
למעלה