בכללי, ארצה לדבר על מספר נושאים ואני יודעת שיש כאלה שכשתמונתי הייתה אמיתית חשבו שאני איזו קלולס, כשדיברתי על זה. אבל אציין את לימודיי- תואר בפסיכולוגיה בהצטיינות, הנה"ח +ייעוץ מס+ תכנון פרישה+ לימודי ראיית חשבון. אני מציינת כאן דברים שלא אני המצאתי, אלא מבוססים בין היתר, על לימודי מקרו כלכלה, פסיכולוגיה קוגניטיבית, מגדר ועוד. מכיוון שמרבית הלימודים מאחוריי, איני יכולה לצטט במדויק את החוקרים או התיאוריות בשמן. לגבי עונתיות שנה 3 ו4 לנשיאות הן שנים שהן סטטיסטית חזקות לשוק המניות ויש הסברים לוגיים לעניין, כמו שנתיים ראשונות של התאקלמות ושנתיים של הובלת מדיניות + בהירות בסנאט לאחר המידטרם. עוד עניין סטטסיטי , זה ההמון השוקע בשוק המניות. סטטסטית כשהשיח המיין סטרים הוא שזה הזמן להכנס לאג"ח, סטטסטית נמצא שזה בדיוק הזמן להיות במניות. הסברים בדיעבד , זה שכשזה היה עניין של יודעי דבר מעטים , היה הזמן להכנס לאגח, אבל עד שזה התגלגל למיין סטרים, זה לא רלוונטי. עוד עניין סטטסטי, נשים טובות יותר בהשקעות בבורסה. גם לזה יש הסברים בדיעבד. נשים מטבען אמהות ולרוב בעולם החי יפעלו לשימור תנאים לרווחת הצאצים. אסטרוגן פרוגסטרון וכ"ו , הורמונים שלא יניעו לפתוח מלחמה. זאת לעומת הטסטסטורון, שרמות גבוהות מדי שלו נמצאו קשורות עם אלימות, עם הרפתקאות מסוכנות מדי . גברים עלולים להכנס לשוק המניות כהרפתקאה, כיצר להוכחת האגו הגברי. נשים תקחנה פחות סיכונים.
אז רוצה להציג משהו מעניין שאשה בשם
SAVITA SUBRAMANIAN
משוחחת עליו בדקה 30.
אין לי זמן להתעסק בשוק, אבל אאמץ את המלצתה לETF של ראסל
Jonathan Ferro highlights the market-moving news you need to know heading into the opening bell on Wall Street. --------Follow Bloomberg for business news &...
www.youtube.com