• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

ביטוח רכב שכור בחו״ל?

• פותח הנושא פותח הנושא invesThor
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

invesThor

משתמש סולידי
דירוג
20
מישהו יכול לעשות סדר? תמיד משלמים יותר מדי.
ניסיתי לחפש לבד לא ממש מצאתי מידע איך אפשר לבטח בצורה זולה.

בארהב להבנתי חלק מברות האשראי מספקות ביטוח חינם (בארץ לא שמעתי על זה)

עדיף פשוט דרך סוכנות רכב בארץ (איסתא, דקה 90, גוליבר, אני לאחרונה עשיתי דרך אוטו שי לארה"ב).
הם כוללים במחיר את רוב הביטוחים הנדרשים (העיקריות צד ג' ומקיף ללא השתתפות עצמית), וזה מפשט מאוד את התהליך.

באתרים האמריקאיים לרוב לא נכלל ביטוח במחיר, היות והביטוח רכב פרטי שלך תופס גם לרכב שכור (כך בארה"ב). אם אין לך זה מאוד יקר לעשות דרכם, ביחס לסוכנויות הישראליות.

גם אם יש לך ביטוח רכב שכור דרך כרטיס אשראי אמריקאי, זה לא תמיד עוזר מלבד בקומץ מהם, כי זה ביטוח משני, הם מצפים שתהיה מבוטח דרך חברה אחרת, ורק יממנו לך את ההשתתפות עצמית או דברים שאתה לא מכוסה דרך הביטוח הראשי.

עדיף פשוט דרך סוכנות רכב בארץ (איסתא, דקה 90, גוליבר, אני לאחרונה עשיתי דרך אוטו שי לארה"ב).
הם כוללים במחיר את רוב הביטוחים הנדרשים (העיקריות צד ג' ומקיף ללא השתתפות עצמית), וזה מפשט מאוד את התהליך.

באתרים האמריקאיים לרוב לא נכלל ביטוח במחיר, היות והביטוח רכב פרטי שלך תופס גם לרכב שכור (כך בארה"ב). אם אין לך זה מאוד יקר לעשות דרכם, ביחס לסוכנויות הישראליות.

גם אם יש לך ביטוח רכב שכור דרך כרטיס אשראי אמריקאי, זה לא תמיד עוזר מלבד בקומץ מהם, כי זה ביטוח משני, הם מצפים שתהיה מבוטח דרך חברה אחרת, ורק יממנו לך את ההשתתפות עצמית או דברים שאתה לא מכוסה דרך הביטוח הראשי.
זה אומנם מקל אבל המחיר לא יותר זול מלהזמין רק רכב ולהשלים ביטוח ברגע קבלת הרכב. ישבתי לרגע ומעניין אם אפשר לרכוש מאיפשהו רק ביטוח לרכב בחו״ל ? (יש חסרון בלהזמין מספק צד ג - אפ רוצים לעשות שינוי - בהרבה מקרים לא ניתן, וסוכנו שמביא את הרכב שומרים אותו גג לאיזה 4ֶשעות. היו לי מקרים שטיסה התעקבה ולא שמרו לי רכב, אומנם היה להם אחד אחר אבל לא במחיר שהזמנתי )

במקרה הספציפי שלי זה היה זול משמעותית. מניח שכל מקרה לגופו.
יכול להיות, דא מעניין אם יש אתר שעבורים על כלל האתרים הישראלים ובודק - סגנון kayak

בעבר היה אפשר לקנות בשירביט בנפרד. יש חברות שמציעות כתוספת לביטוח הנסיעות.

תוספת לביאוח נשיאות - רק ביטול השתתפות עצמית עד 1500 דולר, עולה יקר
אם זה "תמיד יקר", זה המחיר. אולי הוא לא שווה את השירות עבורך. אני לא עושה ביטול השתתפות עצמית, וכבר חסכתי יותר ממה שהייתי חוסך אם היה אירוע ביטוחי.
יש חברות בינלאומיות שמוכרות כזה ביטוח, אבל אני לא רואה טעם בפוליסות ביטוח כאלה, כי אם תדרש לתבוע את החברה, זה יהיה במדינה אחרת.

יכול להיות, דא מעניין אם יש אתר שעבורים על כלל האתרים הישראלים ובודק - סגנון kayak
במקרה ראיתי בחיפוש למשהו אחר את השאלה הזאת שנותרה פתוחה - אז יש אתר ישראלי פאפם פאפם שמי שמחפש השכרת רכב בישראל האתר מבצע חיפוש ישירות באתרי חברות ההשכרה הישראליות (סיקסט, אוויס, הרץ, סאן קאר וכו') ובחיפוש רכב שכור בחו"ל הם סורקים גם אתרים מחו"ל במקביל.

כלומר:
כשאתה רוצה לשכור רכב בחו"ל אתה משתמש באתרים ישראליים?
או אתה שוכר את הרכב ורק אז מוסיף ביטוח ישראלי ?

מתכננים נסיעה לשבוע לאירופה...
מתלבטים אם לשכור רכב בשדה כשמגיעים או מראש ? אתר KAYAK מספיק טוב או שזה משתנה בין חברה לחברה ?

אילו אתרים למשל ?
האמת שיש לי נסיון רק עם ארה"ב
גוליבר ב-2018
אוטו-שי ב-2022

במקרה של השני, היות ולא שמעתי עליהם, עשיתי חיפושים בגוגל לראות שאין ביקורות/תביעות נגדם. בעין שלי לא ראיתי משהו חריג, אז הלכתי איתם.

בשני המקרים הכל הלך על מי מנוחות, אז לא יודע להגיד מה היה קורה אילו הייתי צריך עזרה.

אני תמיד משווה לחיפוש ישירות ב-Budget ומוסיף ביטוח מקיף, אבל אצלי במקרים אלו יצא יותר זול באתרים הישראליים (לא יודע להגיד אם התופעה הזו קבועה או שזה בדיוק היה כך כשאני חיפשתי).

נערך לאחרונה ב:
לא תמיד אתר ישראלי ייתן מחיר יותר טוב. אני שכרתי עכשיו בצרפת, SIXT המקומי היה יותר זול מהאתר הישראלי עם אותם תנאים בדיוק

ערכתי את ההודעה שלי כדי שלא ישתמע שאני חושב שתמיד יצא יותר זול.

מאוד ייתכן וזה נישה אמריקאית בגלל שעלויות הביטוחים שם נורא גבוהים, וייתכן שסתם יצא בתקופה שחיפשתי כך.

אני שכרתי עכשיו בצרפת
היית צריך רישיון נוסף חוץ מהכרטיס פלסטיק שיש לנו ?

ראיתי מודעה כדלקמן:
"על מנת לאסוף את הרכב הנהג הראשי חייב להציג רישיון ישראלי בתוקף (רישיון נהיגה זמני מנייר לא יתקבל), רישיון נהיגה בינלאומי בתוקף, כרטיס אשראי בינלאומי על שמו לפיקדון, ודרכון ישראלי בתוקף"

הרישיון הישראלי הוא לא בינלאומי ?

@FIYaacov
תודה על ההמלצה.
כמו שזה נראה, כולם משתמשים תחת אותו "מנוע חיפוש" ואז מרוויחים על התוספות.
עברתי על עשרות אתרים, פחות או יותר כמעט אותו דבר, בסוף מפנים לאותן חברות השכרה.
היתרון בעברית ומרגיש לי יותר בנוח לטשטש את הנציגים בעברית מאשר להסתבך עם תנאי הביטוח באנגלית [אנגלית ביטוחית קשה שפה]

נערך לאחרונה ב:
היית צריך רישיון נוסף חוץ מהכרטיס פלסטיק שיש לנו ?

ברוב המקומות לא דורשים מעבר לרשיון הפלסטיק. למשל באירופה, שכרתי רכב בכמה מדינות ולא זכור לי שביקשו מעבר.

יש מדינות שכן צריך את הרישיון הבינלאומי. למשל יפן.

המלצתי היא להנפיק את הרשיון הזה שיהיה בכל מקרה. עלותו גרושים והוא מקנה שקט נפשי.

המלצתי היא להנפיק את הרשיון הזה שיהיה בכל מקרה. עלותו גרושים והוא מקנה שקט נפשי.
ראיתי אבל שהוא נשלח בדואר בלבד,
כמו שאני מכיר את דואר ישראל אני אספיק להוציא דרכון אירופאי עד אז ...

מצאתי שככלל אצבע, הזמנות דרך האתר הבריטי או גרמני של חברות ההשכרה הגדולות נותנות מחיר יחסית טוב, והם חייבים לכלול cdw וגם tp, לפחות להשכרות באירופה וארה"ב. לרוב זה גם יותר זול ממה שמוצע בישראל, תלוי איזה תוספות צריך.

לרוב לא צריך לשלם מראש, וגם אם כן זה ביטול חינם עד 48 שעות לפני מועד ההשכרה.

לדוגמא לארהב שנה שעברה הזמנתי רכבים דרך national.co.uk וגם sixt.co.uk וזה כולל ביטוח במחיר סביר, בלי לקנות שובר דרך מתווכחים.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
G ביטוח רכב בחברה שומרה, למישהו יש נסיון? פוסטים מאיכות נמוכה 4
S ביטול ביטוח רכב עקב נסיעה לחו"ל? אוף טופיק 11
Kipodi ביטוח רכב מקיף ללא עבר ביטוחי צרכנות פיננסית 3
V חידוש ביטוח רכב, עזרה ומחשבות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 15
P כדאיות ביטוח רכב צרכנות פיננסית 6
I ביטוח רכב , עליה ממש גבוהה? צרכנות פיננסית 2
י ביטוח רכב לפי קילומטרים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
Y אופטימיזציה של ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 21
M ביטוח רכב - מי מוגדר "נהג עיקרי" כשיש זוג שחולק רכב? צרכנות פיננסית 21
ת ביטוח רכב - כיצד מחשבים עליית הפרמיה בהפעלת הפוליסה? והאם כדאי (כלכלית) להתעקש תמיד על ה.עצמית גבוה? צרכנות פיננסית 0
A ביטוח רכב חצי מקיף צרכנות פיננסית 42
S ביטוח רכב - השוואת מחירים 2021 צרכנות פיננסית 9
G הוזלת ביטוח רכב בלי רצף ביטוחי? צרכנות פיננסית 6
M ביטוח רכב צרכנות פיננסית 1
נ ביטוח רכב לפי קילמטראז מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
ת "אל תמהר להפעיל ביטוח רכב, כי..." אז -האם אני צודק במסקנה שלי אוף טופיק 15
ל ביטוח רכב סולידי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
A ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
A ביטוח רכב צרכנות פיננסית 1
G השכרת רכב בחו״ל - ביטוח ביטול השתתפות עצמית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 38
G ביטוח רכב מושכר מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 0
oz1987 חידוש ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 215
מ ביטוח רכב גמיש? צרכנות פיננסית 1
ל ביטוח רכב אוף טופיק 10
yossik חידוש ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 25
מ ביטוח רכב - שירותי דרך מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 28
oz1987 ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
A הוזלת ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 31
ל ביטוח רכב מקיף לרכב ישן - כדאי? צרכנות פיננסית 14
adamshalev התלבטות לגבי ביטוח רכב מקיף בזול צרכנות פיננסית 38
N ביטוח קרקע לדירה נדל"ן 0
T ביטוח בריאות דרך קוקלטיב ופרוצדרות בחו"ל צרכנות פיננסית 7
ה ביטוח מבנה - ערך כינון נדל"ן 9
Royi חישוב דמי ביטוח לאומי לעובד היברידי (שכיר ועצמאי) מיסים 8
ז עצמאי שאינו עונה להגדרה - הכנסות שלא מעבודה - ביטוח לאומי - 2 שאלות מיסים 2
JBUZZ ביטוח נסיעות לחו"ל - הפעלת תוספת ספורט אתגר (אקסטרים) לפי יום צרכנות פיננסית 3
S ביטוח בריאות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
R תיאום מס על ידי המעסיק - האם מבוצע גם תיאום ביטוח לאומי מיסים 3
O תהיות על קניית ביטוח בריאות צרכנות פיננסית 16
R תשלום ביטוח לאומי + בריאות מיסים 3
flower הנחת סוכן - ביטוח סיעודי פרטי צרכנות פיננסית 7
J גובה תשלום ביטוח לאומי - מילואים בזמן אבטלה מיסים 1
ח עוול של ביטוח לאומי?! מיסים 22
S תיאום דמי ביטוח לאומי מיסים 0
S ביטוח בריאות צרכנות פיננסית 9
M ביטוח דירה חדשה עם משכנתא נדל"ן 11
N האם יש הבדל שאתם יודעים בין ביטוח אובדן כושר עבודה של הראל לעומת של חברות אחרות? צרכנות פיננסית 3
N פערים במחירי ביטוח דירה בין חברות שונות נדל"ן 1
א ביטוח שיניים קבוצתי צרכנות פיננסית 2
H מיסוי תכנית חסכון+ ביטוח חיים בחו"ל לעולה "ישן" מיסים 3

נושאים דומים

Back
למעלה