A assaf_billionaire משתמש סולידי הצטרף ב 6/2/24 הודעות 22 דירוג 7 11/2/24 #1 האם כדאי? במה זה תלוי? נראה כי דמי הניהול נמוכים משמועתית בקרן הפנסיה תודה רבה
דור דורים משתמש בכיר הצטרף ב 3/1/18 הודעות 1,918 דירוג 1,731 11/2/24 #2 נכתב ע"י assaf_billionaire: האם כדאי? במה זה תלוי? לחץ כדי להרחיב... יש לך מקדם מובטח? תנאים ייחודיים שמצדיקים דמי ניהול כאלו גבוהים? אם יש לך, כדאי לבחון אם ההפרש שווה את זה. אם לא, אני לא הייתי נוגע בביטוח מנהלים. נכתב ע"י assaf_billionaire: תודה רבה לחץ כדי להרחיב... בהצלחה לא מייעץ. לא ממליץ. לא סוכן ביטוח. לא יועץ פנסיוני. ייתכן שאני ינשוף. לך תסמוך על ינשופים. קרא מידע ממקורות רשמיים או התייעץ עם אנשי מקצוע. דמויות מפוקפקות מהאינטרנט, קח בערבון מוגבל.
נכתב ע"י assaf_billionaire: האם כדאי? במה זה תלוי? לחץ כדי להרחיב... יש לך מקדם מובטח? תנאים ייחודיים שמצדיקים דמי ניהול כאלו גבוהים? אם יש לך, כדאי לבחון אם ההפרש שווה את זה. אם לא, אני לא הייתי נוגע בביטוח מנהלים. נכתב ע"י assaf_billionaire: תודה רבה לחץ כדי להרחיב... בהצלחה לא מייעץ. לא ממליץ. לא סוכן ביטוח. לא יועץ פנסיוני. ייתכן שאני ינשוף. לך תסמוך על ינשופים. קרא מידע ממקורות רשמיים או התייעץ עם אנשי מקצוע. דמויות מפוקפקות מהאינטרנט, קח בערבון מוגבל.