• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

חידוש ביטוח רכב

• פותח הנושא פותח הנושא oz1987
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

oz1987

משתמש רגיל
דירוג
257
אז חודש הבא אני כבר צריך לחדש ביטוח לרכב שלי - יונדאי i 10 שנת 2011

האם אתם יודעים אולי אם למילואימניק פעיל יש הנחה על ביטוחי חובה ומקיף ?

כמו כן רעיונות להוזיל את הביטוחים הללו יתקבלו בשמחה.

משלם כרגע דרך סוכן לחברת כלל על ביטוח חובה 1014 ש"ח ומקיף 1603 ש"ח

בדיוק השבוע עברתי לכלל.
במחיר הרגיל של הביטוח קיבלתי מצלמת דרך שמתחברת לסמארטפון כך שבמקרה של תאונה הקליפ עובר ישירות למוקד יעודי ולפי האיש מכירות הם מתקשרים תוך כמה דקות מרגע התאונה ומלווים אותך בכל הבירוקרטיה מסביב...
היתרון הכי גדול הוא שאם המצלמה הופעלה בעת התאונה אין תשלום השתתפות עצמית.
כמובן שהחסרון הוא שצריך בכל תחילת נסיעה להפעיל את ההקלטה.

כמו שציינו מעלי - הנחה למשרת מילואים פעיל הייתה לי רק על אגרת רישוי רכב, לא על הביטוחים.
אכן החלטתי לחסוך בעלות הביטוח ע"י ביטוח צד ג' בלבד, בלי מקיף (יונדאי i20 משנת 2012, חובה: 1074 ש"ח, צד ג': 908 ש"ח, הפניקס דרך סוכן).

האם אתם יודעים אולי אם למילואימניק פעיל יש הנחה על ביטוחי חובה ומקיף ?
לא, אבל יש הנחה בחידוש של הטסט (זה מתעדכן אצלם אוטומטית, וזה די משמעותי כ-300 ש' +/-).

כמו כן רעיונות להוזיל את הביטוחים הללו יתקבלו בשמחה.
אני חידשתי לפני חודש, והופתעתי מאד מכמה שהצלחתי להוריד במיקוח פשוט. היה לי ביטוח של עובדי מדינה, מהתקופה שעבדתי שם. חשבתי שהוא זול, אפילו לא חשבתי להתמקח. התקשרו אלי מביטוח ישיר והציעו הצעה יותר זולה. גם ממנה הורדתי עוד כ-400 ש"ח. אפילו לא ממש התמקחתי, פשוט אמרתי להם שאבדוק ואחזור אליהם מאוחר יותר. הם חזרו אליי אחרי יומיים עם הצעה זולה יותר, שגם אותה ביקשתי שישפרו ככה שתתאים למה שהיה לי קודם (השתתפות עצמית נמוכה, ביטוח לכל נהג מעל גיל 24 ולא ביטוח שמי, רכב חלופי מהרגע הראשון ועוד כמה דברים קטנים). סה"כ חסכתי כמעט 1000 ש"ח, בלי יותר מדי מאמץ. אני חושב שעם קצת מאמץ נוסף, זמן וסבלנות, הייתי יכול להוריד עוד כמה מאות.

המלצות למיקוח:
1. ינסו להלחיץ אותך לסגור עכשיו, יגידו שהמחיר הוא רק לשיחה הזאת ואי אפשר להתחייב שהוא יהיה מחר/שבוע הבא. לא רק שזה חרטא, רוב הסיכויים שתוכל להוריד עוד בשיחה הבאה.
2. כששואלים אותך מה המחיר שהציעו לך במקום אחר, תפחית לפחות 10% (אם לא יותר).
3. סוכן גוזר עמלה כלשהי, אין בעיה לדבר ישירות עם החברות.

הימצאות ברכב של מערכת התראה (מוביליי, איווקס וכו'), מוזילות ביטוח חובה בעשרות שקלים וביטוח מקיף במאות שקלים.

לא, אבל יש הנחה בחידוש של הטסט (זה מתעדכן אצלם אוטומטית, וזה די משמעותי כ-300 ש' +/-).

אני חידשתי לפני חודש, והופתעתי מאד מכמה שהצלחתי להוריד במיקוח פשוט. היה לי ביטוח של עובדי מדינה, מהתקופה שעבדתי שם. חשבתי שהוא זול, אפילו לא חשבתי להתמקח. התקשרו אלי מביטוח ישיר והציעו הצעה יותר זולה. גם ממנה הורדתי עוד כ-400 ש"ח. אפילו לא ממש התמקחתי, פשוט אמרתי להם שאבדוק ואחזור אליהם מאוחר יותר. הם חזרו אליי אחרי יומיים עם הצעה זולה יותר, שגם אותה ביקשתי שישפרו ככה שתתאים למה שהיה לי קודם (השתתפות עצמית נמוכה, ביטוח לכל נהג מעל גיל 24 ולא ביטוח שמי, רכב חלופי מהרגע הראשון ועוד כמה דברים קטנים). סה"כ חסכתי כמעט 1000 ש"ח, בלי יותר מדי מאמץ. אני חושב שעם קצת מאמץ נוסף, זמן וסבלנות, הייתי יכול להוריד עוד כמה מאות.

המלצות למיקוח:
1. ינסו להלחיץ אותך לסגור עכשיו, יגידו שהמחיר הוא רק לשיחה הזאת ואי אפשר להתחייב שהוא יהיה מחר/שבוע הבא. לא רק שזה חרטא, רוב הסיכויים שתוכל להוריד עוד בשיחה הבאה.

על אלו עוד תנאים בביטוח עצמו אני יכול וצריך לדרוש ולהתמקח מעבר להשתתפות עצמית ורכב חלופי ?

אני למשל רושם את הנהג העיקרי על שם אבי [מעל 50] בנוסף אליי.
אם הנהג המינימלי הוא לא צעיר או חדש [לדוגמא 30+] / נהג יחיד / רכב מושבת בשבת.

אשמח להבהרה מסוימת כי אני לא כ"כ מבין בהבדל בין הביטוחים מבחינת המיקוח עליהם:

האם בביטוח חובה אני גם צריך להתמקח על דברים מסוימים או שפשוט להגיע למצב שבביטוח הספציפי הזה אני מוריד את העלות שלו כמה שיותר מבלי לקחת כלום בחשבון ?

פשוט תעשה בחברה הזולה ביותר

זה לא תמיד השיקול הנכון.
ישנה הנחה של מאות שקלים כאשר עושים ביטוח צד ג'/מקיף באותה חברה שבה עושים ביטוח חובה.
אפשר כמובן לעשות פוליסות בחברות שונות, אבל בדיעבד יתסבר שבסה"כ משלמים יותר.

לא הייתי ממליץ לעשות מקיף

מה זאת אומרת ? למה ?
אגב, מישהו יודע אם חברת הביטוח הדיגיטלית החדשה - WE SURE כבר פועלת ?
מצד אחד כשבדקתי ועשיתי השוואות מחיר לביטוח חובה הם היו הכי זולים ומצד שני ראיתי שהם יתחילו לעבוד מהרבע השני של 2018, אז אני כבר די מבולבל.

חברים לצערי נכנסתי לסיטואציה שאני לא ממש יודע איך להתנהל בה.
בגלל שמשבוע הבא כל חברות הביטוח יוצאות לחופש אני לא אוכל לחדש ביטוח, והביטוח הנוכחי שלי נגמר בתחילת חודש הבא.

כמו כן, האם אי אפשר במידה ואני רוצה לחלק את הביטוח לחפש ביטוח חובה לבד וביטוח מקיף לבד ? אני לא מוצא אתרים או חברות ביטוח שמוכרות רק ביטוח מקיף.

המלצות למיקוח:

סוכן התקשר אליי, הציע מה שהציע והיה יקר יותר ממה שסוכן הציע לי. הבעיה שהשתמשתי באסטרטגיית הורדת ה-10%(וטעיתי בחישוב)שלך, עשיתי טעות ואמרתי לו שהסוכן ביטוח הציע לי 2600 ש"ח על שניהם(כשהוא חישב את המקיץ ויצא לו 1400 וקצת...) והוא לא הפסיק להגיד לי כל השיחה "זה לא הגיוני".

אגב לקחתי את ההצעה הכי זולה ב-WOBI ללא עלות מוגדלת, הורדתי מהסכום 10% כמו שהצעת ויצא לי ממש פחות ממה שרשמתי למעלה, יצא לי טיפה מעל 2500 ש"ח.

נערך לאחרונה ב:
כמו כן, האם אי אפשר במידה ואני רוצה לחלק את הביטוח לחפש ביטוח חובה לבד וביטוח מקיף לבד ? אני לא מוצא אתרים או חברות ביטוח שמוכרות רק ביטוח מקיף.
תשווה מחירים כמו שצריך ותלך על החברה הכי זולה שעושה גם וגם [במידה ורוצה גם מקיף].
תוודא ש לא ויתרת על סעיפים חשובים [נהג יחיד/שומר מסורת/ מעל גיל 30 ושאר ירקות]
לי יצא להשתמש באבא כנהג עיקרי וזה הוזיל לי בכמה שקלים כי עשיתי כמה פאדיחות בעברי.
ביטוח ישיר/9מיליון לדעתי עובדים גם בשישי אם בלחץ [לא ממליץ].
במקרה הכי גרוע, תשבית את עצמך מנהיגה בלילה של ה-30 [סוף סוכות] ולמחרת תסגור מול מי שהבנת שהוא הנבחר.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
yossik חידוש ביטוח רכב מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 25
לאץ' חידוש חוזה- חידוש ערבות בנקאית? נדל"ן 12
לאץ' חידוש ויזה לארה"ב- בארץ או בחו"ל? אוף טופיק 14
לאץ' נסיעה לחו"ל בזמן חידוש דרכון אוף טופיק 6
Fitch עלות חידוש דרכון ביומטרי אחרי 5 שנים פוסטים מאיכות נמוכה 63
V חידוש דרכון ישראלי אוף טופיק 1
S חידוש דרכון אמריקאי צרכנות פיננסית 2
O חידוש תיק השקעות תוך כדי שינוי ברוקר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
H חידוש המזווה- חכמת ההמונים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 5
ל חידוש פספורט וסושיאל סיקיוריטי אוף טופיק 6
ת חידוש טופס W-8BEN כל שלוש שנים שוק ההון 7
yossik חידוש פנסי רכב ב 5 אגורות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 13
א קשיחות ביטוח מנהלים מניב 1990 הפניקס, למשיכת קצבה חלקית פטורה ממס לפי סל פטור כ4903 שח,לפני הגיל הרשמי 67 פוסטים מאיכות נמוכה 2
W ביטוח עמדת טעינה חשמלית אוף טופיק 0
M התלבטות/ סקר להורים- האם כדאי לעשות ביטוח בריאות פרטי לתינוק מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
E שאלה על פוליסת ביטוח צרכנות פיננסית 8
M ביטוח בריאות - החרגות בגלל סיכון? החרגות גורפות? צרכנות פיננסית 1
D קרן פיצויים מס רכוש - הרחבת ביטוח תכולה למלחמה נדל"ן 13
A ביטוח מקיף או צד ג' צרכנות פיננסית 8
Cleo ביטוח לאומי על מכירת RSU בשנה ללא עבודה מיסים 2
ע ביטוח מזגן vrf - משתלם? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 16
I ביטוח מנהלים מול פנסייה משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 30
Eugene200 אובדן כושר עבודה, קרן פנסיה משלימה עם כיסויי ביטוח משלימים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
E החזר דמי ביטוח לאומי עקב מכירת RSU לאחר עזיבת החברה מיסים 12
Y כספי ביטוח מנהלים לאחר פטירה - תיקון 8 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
I ביטוח לתרחישי קיצון במדינת ישראל שוק ההון 2
M שאלה על ביטוח לאומי מיסים 10
ראובן7 ביטוח דירה פוסטים מאיכות נמוכה 0
W ביטוח נהג צעיר ליברה צרכנות פיננסית 31
ה ביטוח מנהלים ישן עם מקדם נמוך בדמי ניהול גבוהים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
A גביית ביטוח שארים למרות קיום מסמך המבטל זאת - איך להתנהל מול הגוף המנהל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
J ביטוח לדירה שכורה כשוכר ואחריות צולבת צרכנות פיננסית 8
עלילה מסלול שעבוד נכס לחברת ביטוח (ולא בנק) נדל"ן 5
A ביטוח סיעודי (2024) - מה הטעם? צרכנות פיננסית 0
A ביטוח סיעודי - מוצר הגיוני? צרכנות פיננסית 9
D ביטוח פרטי מהעבודה עם הצהרת בריאות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ה ביטוח מקיף וחובה בחברות נפרדות צרכנות פיננסית 1
V ביטוח לאומי והחזר מס לשכירים מיסים 10
S ביטוח סיעודי של קופ"ח מכבי לחייל שמתגייס לשירות סדיר צרכנות פיננסית 0
M ביטוח בריאות אחרי הרפורמה בסוף 2023 צרכנות פיננסית 9
מ איך כל העניין הזה של ביטוח חיים משתלם למבטחת? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
מ ביטוח לאומי על רווחים בשוק ההון מיסים 11
A ניוד ביטוח מנהלים לקרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
the_newbie האם יש היגיון להחזיק ביטוח שב"ן בתקופת RELOCATION? צרכנות פיננסית 2
השמח בחלקו מס ירושה לאזרחים אמריקאים: ביטוח חיים ופרובייט מיסים 8
ראובן7 ביטוח מנהלים-משיכה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
T ביטוח נכות\אכ"ע בלי הפקדות לקרן הפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
א ביטוח דירה לדירה חדשה מקבלן נדל"ן 6
identitybridge חווות דעת בתשלום על התיק ביטוח לעצמאים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
T ביטוח נסיעות לחו"ל - מי הכי שירותי והגון? צרכנות פיננסית 42

נושאים דומים

Back
למעלה