עד כמה שאני יודע הסטטיסטיקה מדברת על כך ש 40% מהאוכל שמיוצר בארה"ב (50 אחוז מירקות ופירות) נזרק לפח. שליש מהאוכל שנזרק אפילו לא מגיע אל הצרכן הוא נזרק על ידי הסופרים/המסעדות.
כיום קמות רשתות בארה"ב שמוכרות מוצרי מזון פגי תוקף בעשירית המחיר ממוצר שעוד לא פג לו התוקף וגם מתחילים למכור ירקות "פגומים" במחירים זולים.
http://www.npr.org/sections/thesalt...t-opens-store-with-aging-food-and-cheap-meals
http://www.npr.org/sections/thesalt...e-big-grocery-chain-will-sell-produce-rejects
http://www.washingtonpost.com/blogs...-more-food-than-plastic-paper-metal-or-glass/
http://harvestpublicmedia.org/article/grocery-stores-waste-tons-food-they-woo-shoppers
כיום קמות רשתות בארה"ב שמוכרות מוצרי מזון פגי תוקף בעשירית המחיר ממוצר שעוד לא פג לו התוקף וגם מתחילים למכור ירקות "פגומים" במחירים זולים.
http://www.npr.org/sections/thesalt...t-opens-store-with-aging-food-and-cheap-meals
http://www.npr.org/sections/thesalt...e-big-grocery-chain-will-sell-produce-rejects
http://www.washingtonpost.com/blogs...-more-food-than-plastic-paper-metal-or-glass/
http://harvestpublicmedia.org/article/grocery-stores-waste-tons-food-they-woo-shoppers