הייתה לי שיחה עם הנציגה והיא אמרה שהביטוח מכסה השתתפות בניתוחים כתוצאה מתאונה, ותשלום של 200,000 שקל תקף גם לחו"ל.
האם היה לך ניסיון עם ביטוח כזה? אם לדוגמא נפלת ושברת משהו לא תקבל מהם פיצוי בקלות ?
אני בן 38, אני לא נופל ושובר דברים, ואם בסיכוי הקטן שכן אז ואללה אוותר על ה"מתנה" מהם, מעדיף לשים בצד את ה365 ש"ח (מינימום) שהביטוח הזה עולה לי ופעם ב10 שנים אם אני אשבור משהו אני כבר אתן "מתנה" לעצמי.
אבל קטונתי, אם אתה חושב שזה ביטוח כדאי אז לך על זה, רק ממליץ לך לקרוא את ההחרגות ואת התנאים לקבלת כספים.
@FIYaacov תוכלו בבקשה להרחיב לאיזה סוג של דברים אתם מתכוונים? יש לי ביטוח תאונות אישיות (של איילון דרך חבר, אם זה משנה), קראתי את הפוליסה פעמיים ולא מצאתי שום דבר חשוד. כל ההחרגות נראות סבירות למדי (בגדול מחריגים פעילות לא חוקית או מסוכנת). לא נראה שם שצריך להיות "חצי מת". הכיסוי מתחיל משבירת יד או כוויות מדרגה שנייה, שזה דברים שקורים.
אז איפה ספציפית הקאצ'? זו בעיה של ביטוח כפול? סכומי הפיצוי נמוכים מדי? קל מדי לחברת הביטוח לדחות תביעות?
הייתה לי שיחה עם הנציגה והיא אמרה שהביטוח מכסה השתתפות בניתוחים כתוצאה מתאונה, ותשלום של 200,000 שקל תקף גם לחו"ל.
האם היה לך ניסיון עם ביטוח כזה? אם לדוגמא נפלת ושברת משהו לא תקבל מהם פיצוי בקלות ?
נקודה חשובה לגבי ביטוחים: הרוב המוחץ של הביטוחים לא משתלמים בתוחלת (אחרת לחברת הביטוח לא היה משתלם לבטח).
למרות זאת, יש ביטוחים כמו ביטוח בריאות פרטי שכדאי לעשות אותם לדעתי כי הם מגינים מפני קטסטרופות שעלותן מליונים (השתלה בחו"ל, תרופות מחוץ לסל וכו). המקרה של ביטוח תאונות אישיות אינו כזה.
בנוסף, היות שהתקשרו אלי בשנתיים האחרונות לפחות ארבע פעמים (מחברות שונות) להציע לי ביטוח כזה אני חושד שהביטוח הנל רווחי במיוחד לחברות הביטוח (משמע, מאוד לא רווחי ללקוחות).
אם אתה עברת תאונה שאינה תאונת דרכים
או תאונת עבודה והיא לא מייצרת נכות או שאין לך ביטוח נכות אז הביטוח יעזור
להערכתי תאונה כזו היא קצת בעייתית להינדוס ...