• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

KaChing - כלי שפיתחתי למעקב אחר הוצאות ועוד ..

adamshalev

מודרטור
הצטרף ב
24/1/15
הודעות
12,209
דירוג
23,045
KaChing הוא הכלי המרכזי שאני ואשתי משתמשים בו כבר שנים למעקב אחרי ההוצאות שלנו ובכלל, התיעוד של כל טרנסאקציה פיננסית בחיינו.


ניתן להוריד אותו באופן ישיר כאן.

להלן מדריך זריז על היכולות שלו ואיך אנחנו משתמשים בו בשוטף:
https://docs.google.com/document/d/1X_dauM5_w1-FlphhuJj8ehacyRXkGVXzYBe4JBYTPhw/edit?usp=sharing
רציתי לכתוב את כולו ישירות בפוסט אבל לא ניתן להעלות יותר מתמונה אחת בפוסט בודד :(
לכן אני מפרט את המדריך כאן עם תמונה אחת, והקישור למעלה מכיל את אותו המדריך עם כל התמונות.

ka_Ching_1_0_5504_r38250_26012015_211731.png


הכלי מבוסס על כמה עקרונות בסיסיים:
- ניתן להזין כל רשומה באופן ידני וקל ע"י הקלדה חופשית של טקסט (הסבר בהמשך)
- ניתן לייבא כל קובץ Excel/PDF/csv/txt/HTML שמכיל רשומות פיננסיות מבלי לכתוב קוד מיוחד שתומך בפורמט שלכם ומבלי להגדיר עמודות (הסבר בהמשך).
- ניתן לנהל "חשבונות" מרובים בהם נמצא הכסף, כמו מזומן, בנק, אשראי ועוד (הסבר בהמשך).
- כל המידע נשמר מקומית בקובץ csv פשוט וקריא לבני אנוש. המידע לא נשלח לשום מקום ולא נשמר בשום מקום למעט על המחשב שלכם (עוד בהמשך).
- הכלי והיכולות שלו נבנו בשביל מכסימום נוחות ומינימום עבודה ומכיל שלל יכולות יפות בשביל לאפשר את זה.

רישום ידני
בשדה של הוספה ידנית אפשר להקליד טקסט חופשי והכלי יפרש אותו לרשומה חדשה באופן חכם, כמו בדוגמא הנ"ל.
הפרסור האוטומטי תומך בכל השדות של הרשומה:
- תאריך: 25-10-2014, 26/7, tomorrow, last week, days ago 3 ועוד.
- סכום: כל מספר שנראה כמו סכום. כברירת מחדל שלילי, או חיובי אם מצרפים אליו סימן פלוס (+).
- חשבון: לכל חשבון יש שמות כינוי שכאשר מזהים אותם יודעים לקשר ישירות לחשבון.
- טקטס: כל טקסט שאיננו מקושר לשדה אחר.
- טאג (קטגוריה): כל טקסט שמופיע מייד אחרי או לפני הסימן סולמית (#).
- הערות: כל טקסט שמופיע אחרי סימן כוכבית (*)
למשל: cash parking at the mall #car-park 50 * with friends ייצור רשומה חדשה בשווי 50 שח בחשבון מזומן עם טאג car-park והערה with friends שהטקסט שלה הוא parking at the mall.

ייבוא אוטומטי
אחת היכולות שחוסכות הכי הרבה זמן והופכות את הכלי למעשי הוא היכולת לייבא כל מסמך מכל מקור. מן הסתם שיש הרבה לוגיקה מאחורי הקלעים שמאפשרת לזה לקרות ויתכנו טעויות. מומלץ בחום להשוות בין הקובץ המקורי למה שהתוכנה עשתה לו ייבוא, בייחוד בפעמים הראשונות שמייבאים קובץ בפורמט חדש.
דוגמא - להלן קובץ PDF של חיוב שאני מוריד פעם בחודש מאחד מכרטיסי האשראי:
אחרי שאני גורר אותו לכלי, אני מקבל את המסך הבא:
הכלי מזהה באופן אוטומטי את כל הרשומות ומציג אותם לאישור של המשתמש לפני ייבוא.
בפעמים הראשונות הוא יבקש לבחור את החשבון שיש לקשר לרשומות (במקרה הזה הכרטיס אשראי הספציפי). בפעמים הבאות הוא ידע לבחור את החשבון לבד.
הוא מזהה רשומות שנראות כמו רשומות, אבל ככל הנראה אינן ומאפשר למשתמש לראות אותן גם לפני הייבוא.
הוא גם מאפשר לעשות שינויים ברשומות בודדות או באופן רוחבי על כולן בעזרת האופציות במסך הזה.
אחרי שנסיים את הייבוא, נחזור למסך הראשי שייראה עכשיו כך:
שימו לב שהכלי סימן שתי רשומות בצבע מיוחד - זה אומר שהוא חושב שהרשומות עלולות להיות רישום כפול.
כל פעם ששתי רשומות נמצאות קרוב אחת לשניה מבחינת התאריך ועם סכום זהה, הוא יסמן אותן ככפולות.
ניתן להגיד לכלי במפורש שהרשומה איננה כפילות ע"י לחיצה על כפתור ימני יסימון "Unmark as duplicate":
כמה הסברים לגבי האופציות בתפריט הלחצן הימני:
Is Imported - מציין שהרשומה יובאה באופן אוטומטי ולא הוקלדה באופן ידני. רשומות אוטמטיות מוקפות בשני סימן '|' סביב השם שלהם.
To Review - מסמן את הרשומה כמשהו שצריך לעבור עליו שוב אח"כ. רשומות כאלה מופיעות בצבע תכלת וניתן לסנן את כל התצוגה כך שנראה רק אותן דרך תפריט View.
Un-Mark as duplicate - כאמור, מציין לתוכנה שהרשומה איננה כפילות של רשומה אחרת.
Disable - אומר לתוכנה לא לספור את הרשומה הזאת מבחינה חשבונאית. הרשומה עדיין תהיה קיימת אך ערכה יהיה אפס.
Repeat Edit (מקש קיצור ~) - אומר לתוכנה לחזור על השינוי האחרון שנעשה ברשומה מסויימת על כל הרשומות האחרות שנבחרו כאשר עשינו Repeat Edit.
Clone - משכפל את הרשומה.
Pays To / Comes From - יפורט בהמשך.
Merge - ממזג שתי רשומות או יותר לרשומה אחת. למרות שאין שימוש רב מדי ביכולת הזאת באופן ידני, היא שימושית מאד כאשר מייבאים שוב קובץ שכבר יבאנו בעבר ועשינו שינויים ידניים ברשומות שכבר יובאו מקודם. התוכנה תמזג את הרשומות כך ששינויים ידניים שעשינו (כמו הערות ותייגוים) לא ילכו לאיבוד.
Set Balance - יפורט בהמשך.
Delete - מוחק את הרשומות שנבחרו.
User - יפורט בהמשך.
Split Details - מאפשר לפצל רשומה אחת (כמו קניות בסופר דרך האשראי) לכמה רשומות שמפרטות ביתר פירוט את הרכישה המאוחדת. התכונה תיצור מספר תת רשומות שאותן יש לערוך ידנית ותנטרל (Disable) את הרשומה המקורית.
Split Payments - דומה מאד, אבל קצת יותר טריקי. מיועד למקרים בהם קנינו רכישה גדולה כמו ביטוח רכב בתשלום אחד, אבל אנחנו רוצים להסתכל על הקניה הזאת כאילו היא מפוצלת ל-12 חודשים, כדי שכשנרצה לראות כמה הוצאנו בחודש מסויים על רכב הייצגו של עלות הביטוח יכנס באופן שווה לכל אחד מהחודשים. בשביל לעשות את זה בצורה שלא מפרה את האיזון החשבונאי של החודש שבו נעשתה הרכישה הגדולה היא עושה טריק פשוט אבל נחמד. מזמין אתכם לגלות מהו ולמה הוא עובד.
Value decay - גם דומה אבל שונה. מיועד בעיקר לרכישה של רכב. העלות החודשית של להחזיק רכב כוללת את ירידת הערך שלו. אופציה זאת מאפשר להכניס את זה לחשבון. מזמין אתכם לשחק איתה ולראות איך היא עובדת.

כעת לדברים שקצפתי עליהם.

Pays To / Comes From
אחד העקרונות הבסיסיים של התוכנה היא שאנחנו תמיד עוקבים אחרי סך הנכסים שלנו (וההתחייבויות שלנו) באופן מלא.
ה-Total בראש התוכנה הוא השווי הנקי שלנו היום. ועל כן למשל, כאשר אנחנו מושכים מהכספומט 500 ש"ח במזומן, השווי הנקי שלנו לא השתנה, אלא פשוט העברנו 500 ש"ח מחשבון אחד שלנו (בנק) לחשבון אחר שלנו (מזומן).
לכן, כאשר מייבאים רשומות של בנק לתכונה, ואחת מהן היא "משיכה מבנקט" אנחנו נסמן אותה ונבחר Pays To / Comes From ל-Cash. ונקבל:
כעת יש רשומה מסוג מיוחד (לא באמת, נסביר עוד רגע למה) שמציינת העברה של 500 ש"ח מהבנק למזומן.
בשדה ה-Account" ניתן לראות שהכסך "זורם" מהבנק למזומן. לא משנה מה היה הערך של הרשומה שעשינו לה את ההעברה, הסימון בתוכנה תמיד מציג את כיוון זרימת הכסף מחשבון "X" לחשבון "Y".
השווי הכולל של הרשומה הזאת הוא אפס, כיוון שלא הרווחנו כלום ולא הפסדנו כלום. אבל אם נסתכל רק על חשבון הבנק שלנו - ע"י לחיצה של החשבון "Bank" בצד שמאל, נראה שיש לה ערך בבנק (מן הסתם, בבנק ירדו לנו 500 ש"ח):
איך זה קורה ?
נורא פשוט - כאשר עשינו לרשומת "משיכה מבנקט" Comes From מזומן, נוצרה רשומה חדשה בחשבון ה-Cash עם ערך הפוך בסימן לערך שהיה ברשומה שבחרנו. ככה החשבון המזומן רואה 500 ש"ח יותר, החשבון בבנק רואה 500 ש"ח פחות, וסך הערך הנקי שלנו לא השתנה.
התוכנה פשוט מציגה אותם כרשומה אחת לצורך הנוחות, וניתן לבקש ממנה לא לעשות את זה דרך תפריט View -> Split Account Transfers ואז נראה כל אחת מהן בנפרד:
זהו אחד הכלים החזקים והשימושיים בתוכנה והוא לא מוגבל רק למשיכות מזומן.
חיובי אשראי למשל, מהם? כאשר אנחנו מגהצים את כרטיס האשראי אנחנו נכנסים לחוב זמני מול חברת האשראי. היא מאפשרת לנו לקנות "באשראי" ומסתמכת על זה שבתחילת החודש הבא נוכל לשלם לה את החוב. את החוב הזה היא לוקחת ישירות מחשבון הבנק שלנו (כי חתמנו על מסמך שמאפשר לה לעשות את זה). הרשומה בבנק תראה משהו כמו: "כרטיס אשראי לאומי, ע"ס 1000 שח". ברגע שהבנק שלנו חוייב ב-1000 שח הללו, החוב מול חברת האשראי נסגר.
במונחים של התוכנה - אנחנו נסמן את החיוב הזה של "כרטיס אשראי לאומי" כ-Pays To חשבון ה-Credit Card המתאים. באותו הרגע, החוב שלנו מול חברת האשראי שתועד בתוכנה עם פירוט ההוצאות שעשינו באשראי (שהסך שלהם היה במינוס) נסגר, והמאזן שלנו בחשבון האשראי חוזר להיות לאפס.

Set Balance
יכולת נוספת חשובה מאד, אפילו חיונית, היא לוודא שאנחנו מאוזנים חשבונאית, ואם לא אז לדעת כמה לא.
למשל נגיד שאין לי מזומן בכלל, ומשכתי מהבנק 1000 שח. בתוכנה יהיה רשום שעברו 1000 שח מהבנק למזומן, עד כאן הכל סבבה. אני מבזבז על מונית פה, על טיפ שם, על חניה מדי פעם וקניות בשוק. כמובן שהכל מתועד בתוכנה. חודש אחרי, אני רוצה לבדוק מה מצבי ואני רואה שיש לי בארנק 50 שקלים מסכנים. אבל אני לא זוכר שהוצאתי כל כך הרבה. או שכן? אולי שכחתי לתעד חלק מהרשומות (כנראה). מה עושים ?
יוצרים רשומת Balance חדשה בחשבון ה-Cash שמתעדת כמה מזומן יש לנו עכשיו (או בתאריך ספציפי אחר) והתכונה תציג איזה סכום חסר - איננו מתועד בתוכנה. למשל בדוגמא שלנו עד כה:
רשמתי שיש לי 100 מזומן היום, והתוכנה מראה שחסרים לי 90 ש"ח לא מתועדים.
ברגע שאזכר ואמלא אותם, החוסר (או היתר) ברשומת המאזן יתעדכן אוטומטית בשביל לשקף את המאזן החדש.
אפשר לשנות את ערך המאזון (אם למשל מצאתי עוד 20 שח במכנסיים) ע"י עריכת שדה ה-Comments, ואפשר להוסיף הערות לרשומת מאזן בשדה ה-Comments ע"י הוספת כוכבית (*) אחרי שווי המאזן.

Users
כיוון שאני ואישתי מנהלים משק בית משותף וחשבון משותף, הוספנו יכולת לתעד עבור כל רשומה מי המשתמש שהרשומה שייכת אליו. אם זה כרטיס אשראי שלה, כל הרשומות יהיו משוייכות אליה, אבל אם השאלתי את הכרטיס שלה לרגע וקניתי לעצמי זוג נעליים חדשות, את הרשומה הזאת ספציפית נשייך אלי.
זה מנגנון די חדש ודי מופשט, כך שהוא לא הכי מלוטש, אבל הדרך הבסיסית שבה הוא עובד היא שהתוכנה "יודעת" מי המשתמש הנוכחי לפי האות הראשונה של שם המשתמש במחשב, ותמיד ניתן לשנות שיוך למשתמש דרך תפריט הלחצן הימני.

חיפוש
בצד הימני העליון של התוכנה יש אפשרות לחיפוש - החיפוש הינו free text לחלוטין, הוא לא תומך בשום פעולות מיוחדות ופשוט מחפש בכל השדות של כל הרשומות את מה שאתם מזינים.
יש לו פיטצ'ר אחד סמוי - אם נמצאים בתוך חשבון מסויים (למשל בנק) ובחיפוש לוחצים על Shift-Enter במקום Enter אז הוא יחפש רק בתוך החשבון הזה ולא בכל החשבונות.

המשך למטה ...
 
נערך לאחרונה ב:
המשך ..

טאגים
לכל רשומה יש שדה Tags שבו ניתן לסמן טאגים או קטגוריות.
אחרי הרבה ניסוי וטעייה מצאנו מבנה ארגוני שעובד ממש טוב לכל התרחשים. אתם לא חייבים לדבוק בו גם, אבל התוכנה בנויה במיוחד בשביל לאפשר את המבנה הזה בצורה נוחה:
- לכל רשומה משוייך טאג אחד בלבד, ללא יוצאי דופן (למרות שמסיבות היסטוריות ניתן עדיין לשים מספר טאגים, ע"י הפרדה עם פסיק או נק'-פסיק או רווח).
למה זה טוב? כדי שכאשר נרצה להסתכל על סך ההוצאות שלנו לפי קטגוריות, לא יהיו רשומות שייספרו פעמיים בשתי קטגוריות שונות.
- לטאגים יש מבנה היררכי שמופרד ע"י מקף (-). למשל: car-parking או car-fuel או car-insurance הם טיוגים שונים תחת car. ניתן לעשות כמה תת רמות שרוצים. (למשל apt-rent או apt-bills-gaz או apt-bills-water).
למה זה טוב? כדי שנוכל בשדה חיפוש לחפש car- או apt-bills- ולראות את כל הרשומות תחת הטאג המתאים).
- ניתן להוסיף לטאג פריט meta-data שלא יהפוך את השדה הזה לטאג נפרד, אבל עדיין יאפשר לנו לפרט יותר ע"י הוספת פלוס בסוף הטאג. למשל: fastfood+italy2014 יספור את הרשומה תחת fastfood, אבל עדיין יאפשר לנו לחפש באופן מסודר את כל הרשומות (וסך העלות לכיס) של הטיול לאיטליה ב-2014.

חשבונות
ניתן להגדיר כמה חשבונות שרק רוצים, ויש שלל אייקונים בשביל להבדיל ביניהם בקלות. אנחנו מנהלים כמה עשרות "חשבונות" (לא צחוק) הכוללים לא מעט כרטיסי אשראי, מספר חשבונות בנק פעילים, מזומן שלי ושל אישתי ו"קופה קטנה" בבית, כל הקרנות פנסיה והשתלמות למיניהם של שנינו, תיק ההשקעות בברוקר, כרטיס תן ביס ועוד כל מיני דברים קטנים. הנק' היא - שאתם יכולים להתאים את זה לצרכים שלכם.

מידע וגיבויים
כל המידע של התוכנה נשמר בספריית Data תחת ליד הקובץ ההפעלה של התוכנה. הספריה מכילה קובץ CSV עם כל הרשומות שלכם, קובץ עבור החשבונות וקובץ הגדרות.
כל פעם שהתוכנה עולה, היא שומרת עותק של קובץ הרשומות בספריית Backups-open. כך שאם בזמן שעבדת עשיתם נזק כלשהו, תמיד אפשר לחזור לגרסה לפני שהתחלתם לעבוד. התוכנה תשמור 30 גיבויים כאלו באופן מתגלגל.
בנוסף, בזמן שהתוכנה פתוחה, היא תשמור מדי פעם גיבוי בספריית Backups-mid.
כמו כן למקרה שגם בגיבויים משהו לא יעבוד, אני מחזיק את התוכנה בדרופבוקס דרכו תמיד ניתן לשחזר קבצים אחורה.
המידע נשמר אך ורק על המחשב שלכם ולא בשום מקום אחר.

ייצוא
תפריט File -> Export יוצר קבצי סיכום בספריית Data/Exports שמכילים פילוג של כל ההוצאות לפי טאגים ברזולוציה חודשית ושנתית ושל כל החשבונות. וזהו.
מה שאני עושה עם זה זה מעלה פעם בחודש את קובץ הסיכום ברזולוציה חודשית ל-Google Spreadsheets ומשם מצייר גפרים וסיכום וממוצעים ושאר דברים על ההתנהלות הפיננסית שלנו. זה הרבה יותר קל לשחק עם נתונים סיכומיים ב-Excel או Spreadsheets מאשר לממש את זה בתוכנה, לכן התוכנה לא מכילה יכולות כאלה יותר מדי.

חשוב חשוב חשוב !!
התוכנה הזאת נכתבה לשימושי אישי שלי, והיא מופצת כפרוייקט קוד פתוח לטובת הכלל. האחריות על השימוש היא עליכם בלבד ואני לא אשא בשום אחריות לנזק כלכלי או אחר שיכול להגרם לכם או למחשב שלכם כתוצאה משימוש בתוכנה. מעצם ההורדה של התוכנה והשימוש בה אתם מסכימים לתנאים אלו, כמפורט בקובץ ה-License.txt של התוכנה וכאן: http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html

כמובן - שאשמח להצעות לשיפור ודיווחים על באגים. בתוכנה יש אפשרות לשלוח הצעות ישירות אלי דרך תפריט Help -> Feedback.
 
פנטסטי!
 
אהבתי את הרעיון של התוכנה - העברתי הלאה.
 
וואו...
אתה משקיען, תודה.
 
מרשים מאוד!!
 
תודה על השיתוף ושפו על הרצינות.

עוד לא למדתי את הכלי אבל על איזה צרכים הוא עונה שה אסלודית.EXCEL לא כולל , או מה ההבדלים
בין שניהם ?
 
בגדול - הכל אפשר לעשות עם אקסל (או גוגל spreadsheet) ואני מעריץ ומשתמש של שניהם המון.
הכלי הזה מיועד כדי שתיעוד והמעקב אחרי הוצאות יהיה קל כמה שאפשר ועל כן מעשי. מנסיון - עבורי ועבור רבים אחרים, כשיש יותר מדי חיכוך בלעשות משהו שאמור להיות פשוט, אחרי זמן מה נמנעים מלעשות אותו בכלל.
כאמור - אני משתמש בכלי הזה בשביל לרכז, לתעד ולאזן את מכלול ההכנסות, ההוצאות והטרנסאקציות הפיננסיות שלי. לאחר מכן, פעם בחודש אני מייצא את המידע הסיכומי ושם אותו ב-tab נפרד של גוגל Spreadsheets כאשר שאר הטאבים משתמשים במידע הזה בשביל להציג מגמות, ושאר סטטיסטיקות כמו שיעור חסכון וכד. אלו דברים ש-אקסל מעולה עבורם.
 
הקישור להורדה של התוכנה לא עובד לי .. הוא רושם -
Oops, you've found a dead link
 
נראה ש-BitBucket מתייחס ללינקים ישירים לקבצים בצורה מאד לא עקבית והוא "איבד" את הלינק לקובץ למרות שאני רואה שהקובץ עדיין שם.
אעדכן את הלינק בקרוב. תודה @Ron.

עדכון: הקישור עובד עכשיו
 
נערך לאחרונה ב:
כל הכבוד על ההשקעה בכתיבה של כזו תוכנה.

אני ואישתי מתעדים את ההוצאות שלנו כבר למעלה משנתיים, שהתחלתי לתעד רשמתי הכל בקובץ אקסל, אבל זה לא היה נוח, לאחר מכן קניתי את האפליקציה HomeBudget ומאז אני מתנהל איתה בהצלחה.

המסקנה שלי היא שחשוב שיהיה נוח לבצע את הרישום, כי אם זה לא נוח אז מהר מאוד מתחילים לוותר, לכן לא משנה מה תבחרו העיקר שיהיה נוח (אבא שלי עד היום מתעד הכל בדף נייר, נשמע מסורבל אבל זה מה שנוח לו ועובד בהצלחה כבר עשרות שנים).
 
ואוו, תודה רבה על ההשקעה והשיתוף, בטוח שזה יעזור פה להרבה מאוד
 
עוד לא ניסיתי אבל סחתיין על ההשקעה!
תודה על השיתוף
 
אנחנו משתמשים באפליקציית Toshl ומעדכנים הוצאות בנוחות מהסלולרי (הצורך שלנו הוא די בסיסי - רק לסכם כמה הוצאנו בכל קטגוריה), אבל למי שצריך פיצ'רים מתקדמים יותר כמו יבוא התוכנה שלך נראית מעולה. מקווה שהיה לך כיף לכתוב אותה ובברכת הרבה הורדות! וכל הכבוד על הפירוט.
 
יש אולי מקום אחר שאפשר להוריד ממנו? האתר כולו לא זמין לי ברשת של העבודה (הצלחתי להתחבר דרך הטלפון כדי לוודא שהבעיה לא באתר אלא באבטחה אצלנו)
 
כן, @adamshalev הורדתי מדרופבוקס בהצלחה. זה הצריך לבטל הגדרות phishing בכרום, אבל זה הכל :) תודות!
 
@adamshalev ,
האם ניתן לכלול ולהוסיף הכנסות והוצאות עתידיות
תודה
 
@adamshalev כל הכבוד! אישית מעדיף שהנתונים יהיו בענן, לכן הגעתי לגליון דיי מתוחכם בגוגל.
 
@yossik כן אפשר. אך הם לא יספרו במאזן הנוכחי (השווי של כל חשבון).
@איליה - אשמח לראות איך זה נראה, אני מעריץ את spreadsheets של גוגל, הם אפילו יותר טובים מאקסל לדעתי.
 
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A כלי למעקב אחר תיק השקעות שוק ההון 1
someone235 מכירים כלי לניתוח הוצאות ברמה השנתית? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
S כלי טכני לירושה - גמל / פוליסת חיסכון? צרכנות פיננסית 2
I איך לייצר כלי שמבטיח את התשואה המקסימלית בין ריבית קבועה ומדד? שוק ההון 4
E כלי עוקב אחרי השקעות - ShareSight שוק ההון 5
H השקעה חודשית לילד - כלי ושיטת פעולה? שוק ההון 4
O כלי עבודה לבית - מאיפה קונים? אוף טופיק 2
N כלי שעוזר לנתח מניות ספציפיות שוק ההון 2
adamshalev כלי למעקב אחר תיק השקעות - Donatello שוק ההון 314
ב פרסום כלי שפותח במסגרת העבודה (תוכנה) אוף טופיק 9
M כלי שמאפשר בניית תיק השקעות וירטואלי פוסטים מאיכות נמוכה 1
Y האם יש איזה כלי כלי שמאפשר לקבל התראה ברגע שטריגר מופעל... שוק ההון 5
unrealx כלי נוח למצוא את כל תכניות הבנייה בעיר / איזור מסוים נדל"ן 4
H כלי / אתר למידע שוק חי - מסחר תכוף שוק ההון 4
Michel כלי לצורך ביצוע backtesting שוק ההון 0
Liron2035 רענון כלי השקעה בקה"ש IRA פסיבי/עולמי (IWDA -> בלקרוק) שוק ההון 23
יבגני_ל מחפש כלי למעקב אחר תיק השקעות שוק ההון 6
Yuval328 האם קיים כלי לשערוך קרנות? שוק ההון 2
OrZ יצרתי כלי למעקב ואיזון תיק השקעות סולידי בordernet שוק ההון 141
T סוף סוף כלי ישראלי למעקב אחרי תיקים שוק ההון 14
Benjamin W כלי בישול אוף טופיק 28
מ כלי לבדיקת קורלציה בין מספר ETF שוק ההון 3
M כלי תקשורת פיננסי מומלץ צרכנות פיננסית 17
M כלי לניהול תקציב וניהול שוטף צרכנות פיננסית 2
O.G זקוק לעזרה בבחירת כלי ההשקעה ב-IRA שוק ההון 5
א כלי השקעה שוק ההון 6
א כלי להשוואת הלוואות (משכנתא) נדל"ן 5
מ איזה כלי צריך לשחרור דלת תקועה? אוף טופיק 3
זריקת תבונה כלי חיסכון של בנקים - שוק ההון 21
K כלי לניהול המצב הכלכלי שוק ההון 8
מ כלי להשוואת מדדים / מניות / קרנות נאמנות /קופות גמל שוק ההון 3
wa11a כלי עבודה שכל הנדי מן(או וומן) צריך מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 30
רוקישיק כלי מעקב אחר הפרוטפוליו שוק ההון 6
סתןלי ת'כסף בחירת אסטרגיית כלי השקעה שוק ההון 13
נ מקפיא עמוק - כלי חיסכון או בזבוז מיותר? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 16
whybe כלי(ם) לניהול תקציב התפתחות אישית 2
Rio כלי פיננסי שלא הזכרנו - פוליסת חיסכון (דוגמא ספציפית בפנים) שוק ההון 24
א כמה כמה - מחשבון משכנתא (ועוד) שפיתחתי התפתחות אישית 18

נושאים דומים

Back
למעלה