יבגני_ל
משתמש רגיל
- דירוג
- 392
היי,
לאחר לא מעט זמן של חיפושים, בסופו של דבר כבר מספר שנים שאני מבצע מעקב אחר התיק שלי ב morningstar.com
לצערי לא מצאתי כלי עם אופציה חינמית טובה יותר.
מדוע Morningstar:
• הכלי מאפשר יצירת טבלאות מעקב עם טאבים שאני אוהב. למשל, דיוידנד שנתי עבור כל אחזקה לפי גובה האחזקה בתיק
• הדיוידנד לכל נייר ערך מתעדכן לבד ונכנס לחישוב הרווח
• מאפשר מעקב אחר כל ניירות הערך שניסיתי בוולסטריט
• מאפשר להתחשב בעמלת מכירה בחישובי רווח/הפסד
• מאפשר הזנת ספליטים (משום מה לא אוטומאטי)
• תמיכה בניירות ערך רבים בתיק (אבל יש גבול) ואפשרות יחסית נוחה להזין קניות/מכירות בניירות ערך קיימים/חדשים
• מאפשר לייצא את התיק בפורמט אקסל
• מאפשר להשוות את תשואות התיק למדדי ייחוס אחרים, וגם לראות תשואות לזמן קצר וארוך
החסרונות עבורי:
• הממשק של האתר מאוד כבד ואיטי
• אין אפליקציה לסלולר
• נתקלתי בההגבלה של כמות ניירות הערך שניתן לעקוב אחריהם
• יש מגבלה בכמות הקניות/מכירות שניתן להזין לאותו נייר ערך
• לפני כחודש האתר החל להציג לי תשואות היסטוריות בצורה מאוד מוזרה. תשואה של 400% אחוז ב 2016, והפסד של 46% ב 2018.. דברים לא הגיוניים שעד כה היו בסדר. לא הכנסתי טעויות שגרמו לזה.
• לא מאפשר הזנה של חישובי מס (לא מצאתי)
• לא מאפשר לראות כמה מהרווח הגיע מדיוידנדים וכמה מרווחי הון בנתונים היסטוריים
המשימה של העברת סך הפעולה לפלטפורמה אחרת תהיה מאוד כבדה כי אצטרך להעביר כמה מאות פעולות. אשמח אם המיגרציה תהיה קלה, בהנחה שיש למישהו כלי אלטרנטיבי.
טנקס
לאחר לא מעט זמן של חיפושים, בסופו של דבר כבר מספר שנים שאני מבצע מעקב אחר התיק שלי ב morningstar.com
לצערי לא מצאתי כלי עם אופציה חינמית טובה יותר.
מדוע Morningstar:
• הכלי מאפשר יצירת טבלאות מעקב עם טאבים שאני אוהב. למשל, דיוידנד שנתי עבור כל אחזקה לפי גובה האחזקה בתיק
• הדיוידנד לכל נייר ערך מתעדכן לבד ונכנס לחישוב הרווח
• מאפשר מעקב אחר כל ניירות הערך שניסיתי בוולסטריט
• מאפשר להתחשב בעמלת מכירה בחישובי רווח/הפסד
• מאפשר הזנת ספליטים (משום מה לא אוטומאטי)
• תמיכה בניירות ערך רבים בתיק (אבל יש גבול) ואפשרות יחסית נוחה להזין קניות/מכירות בניירות ערך קיימים/חדשים
• מאפשר לייצא את התיק בפורמט אקסל
• מאפשר להשוות את תשואות התיק למדדי ייחוס אחרים, וגם לראות תשואות לזמן קצר וארוך
החסרונות עבורי:
• הממשק של האתר מאוד כבד ואיטי
• אין אפליקציה לסלולר
• נתקלתי בההגבלה של כמות ניירות הערך שניתן לעקוב אחריהם
• יש מגבלה בכמות הקניות/מכירות שניתן להזין לאותו נייר ערך
• לפני כחודש האתר החל להציג לי תשואות היסטוריות בצורה מאוד מוזרה. תשואה של 400% אחוז ב 2016, והפסד של 46% ב 2018.. דברים לא הגיוניים שעד כה היו בסדר. לא הכנסתי טעויות שגרמו לזה.
• לא מאפשר הזנה של חישובי מס (לא מצאתי)
• לא מאפשר לראות כמה מהרווח הגיע מדיוידנדים וכמה מרווחי הון בנתונים היסטוריים
המשימה של העברת סך הפעולה לפלטפורמה אחרת תהיה מאוד כבדה כי אצטרך להעביר כמה מאות פעולות. אשמח אם המיגרציה תהיה קלה, בהנחה שיש למישהו כלי אלטרנטיבי.
טנקס
נערך לאחרונה ב: