אני חושבת שקצת התבלבלו פה,
חלק מהכותבים ונשמע שגם נשותיהם
בהתאם לחוק, יש בסופר מוצרי בשר טריים - להם ניתן, למיטב ידיעתי, תוקף של עד 3 ימים.
ויש מוצרי בשר קפואים - להם ניתן תוקף של שנה ויותר.
לסופר יש מגבלה, הוא חייב למכור את הטרי בטווח הזמן שהוקצא לו, אסור לו להקפיא אותו, ולכן בראשון זה בחצי מחיר.
בשום מקום לא שמעתי שלצרכן יש מגבלה על כמות הזמן שהוא מקפיא אותו, לא פרקטית ולא מבחינת משרד הבריאות.
אז הפתרון הקלאסי הוא לקנות טרי ולהקפיא,
זה יכול לשבת בנחת במקפיא חודש למי שחשש, וגם יותר.
הפתרון של להשאיר במקרר שלושה ימים, להבנתי פחות מומלץ
לכן הנוסחא שלי: קונה טרי, לפעמים גם עם תוקף קצר בחצי מחיר, ומהסל של הסופר מכניסה לסיר או למקפיא.
וזהו.
בהצלחה!