• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עידן פוסט-נתניהו

• פותח הנושא פותח הנושא הסולידית
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
רק דיברת ובנט יוצא בהצהרה שממשלת שינוי ירדה מהפרק.

לפי עמית סגל, שקד שמה לבנט אולטימטום ולא השאירה לו שום ברירה.
בכל מקרה אני מקווה ששמרת כמה פתקים של "טב" מהבחירות האחרונות כי זאת הפעם האחרונה שהם הודפסו.

מצחיק שמדברים על זה שוב ושוב אבל תכלס נראה שזה לא יקרה לעולם
המדינה תתפורר לפני שהוא יעזוב את הכיסא.

בכל מקרה אני מקווה ששמרת כמה פתקים של "טב" מהבחירות האחרונות כי זאת הפעם האחרונה שהם הודפסו.
כולי תקווה שביבי יעשה קסם ויעלים את שקד ובנט מהחיים הפוליטיים.
מחכה כבר לפרצוף של בנט כשיכנסו מזוודות כסף לחמאס 5 דק' אחרי שהופגז בית בעוטף.

• אהבתי
Reactions: Roi
  • אהבתי
Reactions: HHH
לא קונה את זה. נשמע לי כמו יח"צ שסגל עושה לאהובת לבו. אבל אין בזה שום צורך. היא ובנט ככל הנראה ישוריינו בליכוד, שגם בזה אין צורך כי אני לא מאמין שהבוחרים שלהם באמת היו עוזבים אותם, אבל אולי איזה מנדט אחד שלהם יעבור לגוש השינוי.
סה"כ בתור תומך של גוש השינוי אני מרוצה. העדפתי בחירות 5 על פני בנט כראש ממשלה ובבחירות הקרובות הסחטנים (ימינה+סער) ייחלשו, הגם שלא ייעלמו לגמרי.

• אהבתי
Reactions: HHH
העדפתי בחירות 5 על פני בנט כראש ממשלה ובבחירות הקרובות הסחטנים (ימינה+סער) ייחלשו, הגם שלא ייעלמו לגמרי.
אולי הפעם יצליחו להשיג את ה61 ולהציל אותו מאימת הדין.

הנאשם רוצה בחירות ישירות לראשות הממשלה.
מקווה שהוא יכשל ונלך לבחירות כלליות.
הייתי מת לראות את הפרצוף של בנט כשהוא יבין מה שוות ההבטחות שקיבל על תפקידים ושיריונים...

ישב בחדר במשך כמה ימים ואז עלתה לו התכנית הגאונית: אני אגרום להפגנות בשיח ג'ראח (שכבר קרו לפני כן) או להפגנות באל-אקצא (שכבר קרו לפני כן) שיובילו לפוגרומים אלימים בשאר מדינת ישראל + סבב אלים מול החמאס רק כדי שבנט יגיד "אה וואלה זאת באמת לא כזאת ממשלה הגיונית". על הדרך כמה ישראלים ירצחו נו בסדר שווה את זה! שחררו מהטמטום הזה כבר חלאס.
ודי עם הבולשיט הזה של "שלח את בן גביר לשיח ג'ראח".
כתבה מטמקא:
"לאגף המודיעין של צה"ל נודע ביום שני על הכוונה לירות מטח רקטות על ירושלים, זאת בתגובה לריקוד הדגלים המסורתי שתוכנן לשעות הערב של אותו היום. ההתרעה על הירי כללה גם הערכה של כמות הרקטות, ובהתאם בוצעו הכנות של כיפת ברזל, שיירטה חלק מהשיגורים, וכן צעדי תקיפה רחבים שהוכנו בחיל האוויר.
המידע על הירי המתוכנן הועבר לראש הממשלה בנימין נתניהו, עם המלצה לכל הפחות לצמצם את האירוע הנפיץ, שהתמזג עם המהומות בהר הבית, שער שכם ושייח ג'ראח."
"לאורך כל החודש האחרון הציפו באמ"ן את המשמעויות הנפיצות מאירועי שייח ג'ראח, הצבת המחסומים בשער שכם, ופריצות המשטרה להר הבית – כגורמים שיבעירו את הזירה העזתית. גם העובדה שאבו מאזן ביטל את הבחירות, שבהן חמאס צפוי היה לחזק את כוחו ביהודה ושומרון, חיזקה את ההערכה שחמאס מוכן לשלם את מחיר ההסלמה בירי חריג על ירושלים. כך גם הוסבר לדרג המדיני."

אם נאמין לכתבה הזו הרי שהדרג המדיני לכל הפחות ידע על איום מאוד קונקרטי להתלקחות מול עזה.
האם הדרג המדיני עשה מספיק כדי למנוע את ההתלקחות? לא אני ולא אתה באמת יודעים את התשובה אבל אני לא חושב שלחשוב שהתשובה לזה היא לא זה מופרך ומטופש כמו שאתה מציג את זה.

נערך לאחרונה ב:
איך זה בדיוק לא חוק פרסונלי?
וחוק שמונע מנאשם בפלילים להרכיב ממשלה כן?
זה הרבה יותר גרוע מחוק פרסונלי.
זה חוק שמשנה את חוקי המשחק לאחר שהחל, לטובת הקבוצה שחטפה גול ועושה צחוק מהצבעת האזרחים שמגלים שההצבעה שלהם היתה בכלל למשהו אחר מזה שהיה קבוע בחוק.

האם הדרג המדיני עשה מספיק כדי למנוע את ההתלקחות? לא אני ולא אתה באמת יודעים את התשובה אבל אני לא חושב שלחשוב שהתשובה לזה היא לא זה מופרך ומטופש כמו שאתה מציג את זה.
למיטב הבנתי, כבר מאז אפריל נוצר לאט לאט לחץ עצום בשטח בגלל פרשת טיק טוק. השילוב של יום ירושליים וחודש הרמדאן שיצא על חודש אייר השנה זה פשוט היה הגיץ שגרם להכל להתלקח. כל זאת בשילוב עם הנשיא הכי חלש שנראה בבית הלבן מאז ומתמיד, ואתה מקבל מלחמה במזרח התיכון, מזרח אירופה או מיצר טאיוואן.

אני חושב שזה פשוט היה בלתי נמנע. מארס (אל המלחמה) החליט לבקר אותנו במאי, זה הכל. לאלים יש רצונות משלהם, עם כל הכבוד לתכניות של האדם.

למיטב הבנתי, כבר מאז אפריל נוצר לאט לאט לחץ עצום בשטח בגלל פרשת טיק טוק. השילוב של יום ירושליים וחודש הרמדאן שיצא על חודש אייר השנה זה פשוט היה הגיץ שגרם להכל להתלקח. כל זאת בשילוב עם הנשיא הכי חלש שנראה בבית הלבן מאז ומתמיד, ואתה מקבל מלחמה במזרח התיכון, מזרח אירופה או מיצר טאיוואן.

אני חושב שזה פשוט היה בלתי נמנע. מארס (אל המלחמה) החליט לבקר אותנו במאי, זה הכל. לאלים יש רצונות משלהם, עם כל הכבוד לתכניות של האדם.
חולק על הניתוח שלך, הוא שטחי ולא מדוייק.
רמת הניתוק שלך גבוהה מאוד אם אתה מאשים את ביידן (הנשיא הכי חלש? wtf?) במה שקורה כאן.
לא התייחסת לפינויים בשייח ג'ראח והתגובות אליהם, למשטרה הכושלת והפוליטית שמנהלת את האירועים כאן בטיפשות רשלנית במקרה הטוב (מהמחסומים בשער שכם ועד מצעד הדגלים), מניעת עליית הרגל להר הבית לאזרחי ישראל ברמאדאן ולשליח השם שבמקרה הרוויח מאוד מהלהבות שהתגברו.
להאשים את האלים זו בדיחה לא מצחיקה.

העיתוי של המבצע הזה מאוד מעניין. מישהו פה היה כבר עם רגל אחת בחוץ ועכשיו הוא שוב רלוונטי לעוד 4 שנים. מעניין, מאוד מעניין.
הכח משחית. ארה״ב יודעת זאת יותר מדי טוב ולכן שמה מגבלה של 8 שנים.

זה שתגידו מיליון פעם את אותו דבר אחד לשני באקו-צ'יימברים שלכם לא יהפוך אותו למשהו מעבר לפנטזיה חולנית בראש שלכם.

כל הכבוד על רמת הכתיבה וירידה לגופו של גולש, אתה בטח גאה בעצמך.

העיתוי של המבצע הזה מאוד מעניין. מישהו פה היה כבר עם רגל אחת בחוץ ועכשיו הוא שוב רלוונטי לעוד 4 שנים. מעניין, מאוד מעניין.
הכח משחית. ארה״ב יודעת זאת יותר מדי טוב ולכן שמה מגבלה של 8 שנים.
מסכים לגמרי. למרות שלפי רמת המוכנות שלהם נראה שזה היה מגיע במוקדם או במאוחר.

היה פה אחד בשם @גלעדי (לא מוצא אותו עכשיו) שהסביר איזה מדיניות גאונית זה לטפח את החמאס כדי שהרשות תישאר מפוצלת. שיהיה לכולנו בהצלחה.

אולי הפעם יצליחו להשיג את ה61 ולהציל אותו מאימת הדין.
לא חושב שזה מה שיקרה, אבל קיים סיכוי ש2 או 3 מדנטים של סער יעברו לליכוד. במקרה של תקווה חדשה אני חושב שהדבר המשמעותי ביותר בבחירות הקרובות זה עם איזו מפלגה הם יחתמו הסכם עודפים.

אני לא חושב שביבי תכנן את כל ההסלמה הזו. אני לא חושב שמישהו יכל לנחש לאילו ממדים זה יגיע, ואני גם לא בטוח שהוא באמת היה בוחר בזה אילו ידע, אבל אני חושב שזו אפשרות סבירה שהוא הורה לבן גביר ללכת לשייח גראח כדי ללבות את המהומות וליצור עימות בין בנט לעבאס שיוביל בסופו של דבר להתפרקות המשא ומתן. כך או כך אני משבח את ביבי. אם הוא באמת לא קשור אז טוב לדעת שהוא לא כזה קיצוני. ואם כן היה לו חלק בזה אז וואלה הוא באמת קוסם..

לא חושב שזה מה שיקרה, אבל קיים סיכוי ש2 או 3 מדנטים של סער יעברו לליכוד. במקרה של תקווה חדשה אני חושב שהדבר המשמעותי ביותר בבחירות הקרובות זה עם איזו מפלגה הם יחתמו הסכם עודפים.

אני לא חושב שביבי תכנן את כל ההסלמה הזו. אני לא חושב שמישהו יכל לנחש לאילו ממדים זה יגיע, ואני גם לא בטוח שהוא באמת היה בוחר בזה אילו ידע, אבל אני חושב שזו אפשרות סבירה שהוא הורה לבן גביר ללכת לשייח גראח כדי ללבות את המהומות וליצור עימות בין בנט לעבאס שיוביל בסופו של דבר להתפרקות המשא ומתן. כך או כך אני משבח את ביבי. אם הוא באמת לא קשור אז טוב לדעת שהוא לא כזה קיצוני. ואם כן היה לו חלק בזה אז וואלה הוא באמת קוסם..
אולי פספסתי את הטון.
אתה באמת משבח אדם שמלבה מהומות ועימותים על רקע דתי ולאומי בין אזרחי המדינה?
אגב, לדעתי בן גביר זה החלק הקטן. העיקר זו ההתנהלות של משטרת אוחנה שעכשיו מטילה הכל על בן גביר.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אולי פספסתי את הטון.
אתה באמת משבח אדם שמלבה מהומות ועימותים על רקע דתי ולאומי בין אזרחי המדינה?
לא, טענתי בחצי צחוק שהוא באמת גאון פוליטי (במידה ובאמת תכנן חלק מזה)
אגב, לדעתי בן גביר זה החלק הקטן. העיקר זו ההתנהלות של משטרת אוחנה שעכשיו מטילה הכל על בן גביר.
גם נכון

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ האם אנחנו חיים בתום עידן הבעלות הפרטית על נדל"ן? נדל"ן 6
P תעודה פאסיבית מחקה מדד - האם תם עידן? שוק ההון 40
sogi תם עידן פתיחת הטיקטים ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 72
yossik עידן+ T2 אוף טופיק 7
amidar מחפש אנשים עם ניסיון ב"עידן פלוס". אוף טופיק 11
ה רוצה להשקיע לטווח ארוך - פוסט של מתחיל שוק ההון 35
מ פוסט סקרנות-כמה אמשיך להשקיע כשאין מטרה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
ס חרדת שינה-פוסט פריקה התפתחות אישית 34
I פוסט של הסולידית - כדאיות שכירות למול רכישה דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 57
I פוסט שיתוף + התלבטות לגבי רכישת דירה אוף טופיק 46
A פוסט הכרות פוסטים מאיכות נמוכה 2
T מסיים תואר בהנדסת חשמל. מדוכא, מפוחד, ומוטרד מהעתיד, צריך עצות. (פוסט ארוך) התפתחות אישית 16
O פוסט משקיע מתחיל גנרי P: שוק ההון 2
ה עריכת פוסט אוף טופיק 4
D מקרו מחזוריות (פוסט שיתוף) אוף טופיק 1
E מתי כבר יגיע הזעזוע לפה? (הייטק/נדלן בארץ) פוסט תסכול פוסטים מאיכות נמוכה 534
ב פוסט עם יד על הלב - חיסכון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 22
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
כ פוסט ראשון, היו עדינים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ס פוסט קורונה == ירידות שערים? שוק ההון 10
פ דיון פוסט - אז אתם רוצים “להשקיע” בביטקוין? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 143
S תוכנית ההשקעה שלי - פוסט ראשון! שוק ההון 14
לא חשוב שמות דיון - איך לייצר הכנסה פסיבית ממניות דיבידנד (פוסט מ-25.11) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 28
נ הפעם זה אחרת - פוסט מהמשבר הבורסאי של הגל הראשון דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
נ ניודים, התנתקויות, ביטולים - פוסט עידוד מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 8
ב למה פוסט נמחק? נדל"ן 5
S לבנות אתרים או לבנות באתרים ? (או עוד פוסט הסבה להייטק ) התפתחות אישית 10
S יש לסולידית פוסט שמראה את כל האופציות של קרנות מחקות מדדים עולמיים? שוק ההון 2
א פוסט ראשוני- דירה לצורך השקעה נדל"ן 17
Cleo אז מה ערך התיק בנקודת הסיום? (אזהרה - פוסט מורבידי) פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 32
ג חיפוש פוסט- כל צורות ההשקעה באגח האפשריות שוק ההון 1
ה מחפש פוסט על ריבית דריבית דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
A שאלה בעקבות פוסט "קרנות ריט" שוק ההון 0
Kintsukuroi מעבר לארהב לצורך פוסט דוק אוף טופיק 6
M פוסט בכורה חופר, שוק ההון 46
משה פוסט בבלוג שלי שבו אני מציג חלק מהעקרונות בספר אנטי שביר אוף טופיק 5
R מתנות - אני יודעת שהסולידית כתבה פוסט על זה אבל - תמיכה נפשית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
123W עולם חדש נורא? [פוסט בבלוג] דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 67
ד פוסט מעניין: איך לא לאבד כסף בהחלפת עבודה אוף טופיק 5
ד שאלה לסולידית: פוסט "נתינת נייר ערך כמתנה" שוק ההון 3
ד פוסט שפורסם בעבר על מתנת יום הולדת לילדים שוק ההון 2
ס פוסט שננעל אוף טופיק 1
Waler "הכנסה בסיסית" - אם כבר יש על זה פוסט אוף טופיק 38
הסולידית הזמנה לכתיבת פוסט אורח אוף טופיק 0
DiverGirl פוסט מוטיבציה: הרגלים ומשמעת התפתחות אישית 42
איליה פוסט של MMM לראשון באפריל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
R פוסט/תגובה אבודה אוף טופיק 0
flower מעורבותה של שרה נתניהו בהחלטות שילטוניות פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8

נושאים דומים

Back
למעלה