• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עידן פוסט-נתניהו

• פותח הנושא פותח הנושא הסולידית
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
השיג את מבוקשו, הימור שלי - עוד יום יומיים הוא יוצא לעיתונות שהחמאס חטף מכה קשה וחותם הפסקה אש.
מזכיר את "אחרי הבחירות נחזור לסגר"

חלאס עם האובססיה הילדותית הזאת.

גילוי נאות: ביבי לך הביתה

• אהבתי
Reactions: efi
מזכיר את "אחרי הבחירות נחזור לסגר"

חלאס עם האובססיה הילדותית הזאת.

גילוי נאות: ביבי לך הביתה
למה אובססיה?
סהכ נתתי הימור, הלוואי וההימור יהיה נכון ד״א

לא כל דבר שקורה ביקום קשור לנתניהו או למצבו האישי/פוליטי.
שאלה, אם מישהו יפרסם קלטת, צילומים you name it שהוא זה שהדליק את השטח.
היית אומר ״מה איך זה יכול להיות״? אני לא מאשים חלילה, כי זה אישום חמור מאוד, אבל אני לא יהיה מופתע אם יש לו חלקיק קטן בנושא.

שאלה, אם מישהו יפרסם קלטת, צילומים you name it שהוא זה שהדליק את השטח.
היית אומר ״מה איך זה יכול להיות״? אני לא מאשים חלילה, כי זה אישום חמור מאוד, אבל אני לא יהיה מופתע אם יש לו חלקיק קטן בנושא.
מה השאלה הזאת רלוונטית? יש קלטת? אשמח לראות. אין קלטת? אתם סתם ממציאים תאוריות קונספירציה הזויות ומזינים אחד את השני עם שנאה חסרת היגיון. איבדתם כל שביב של רציונאליות במה שקשור ל"איש הסגול הנורא האכזר".

כן, בנימין נתניהו, ראש הממשלה הכי לא שש אלי קרב בהיסטורייה של מדינת ישראל (לפעמים לטובה, לפעמים לרעה), ישב בחדר במשך כמה ימים ואז עלתה לו התכנית הגאונית: אני אגרום להפגנות בשיח ג'ראח (שכבר קרו לפני כן) או להפגנות באל-אקצא (שכבר קרו לפני כן) שיובילו לפוגרומים אלימים בשאר מדינת ישראל + סבב אלים מול החמאס רק כדי שבנט יגיד "אה וואלה זאת באמת לא כזאת ממשלה הגיונית". על הדרך כמה ישראלים ירצחו נו בסדר שווה את זה! שחררו מהטמטום הזה כבר חלאס.
ודי עם הבולשיט הזה של "שלח את בן גביר לשיח ג'ראח".

יאללה עוד רגע גם הנאשם מבלפור מחזיר את כולנו לסגר לא?

מן הסתם המצב במדינת ישראל קשור להחלטות שמחליט ראש הממשלה שלה.
מן הסתם. יש באמת חוסר במשילות וזאת עוד אחת מהסיבות שהגיע זמנו ללכת ולאפשר למישהו אחר בליכוד להקים ממשלה.

כן, בנימין נתניהו, ראש הממשלה הכי לא שש אלי קרב בהיסטורייה של מדינת ישראל (לפעמים לטובה, לפעמים לרעה), ישב בחדר במשך כמה ימים ואז עלתה לו התכנית הגאונית: אני אגרום להפגנות בשיח ג'ראח (שכבר קרו לפני כן) או להפגנות באל-אקצא (שכבר קרו לפני כן) שיובילו לפוגרומים אלימים בשאר מדינת ישראל + סבב אלים מול החמאס רק כדי שבנט יגיד "אה וואלה זאת באמת לא כזאת ממשלה הגיונית". על הדרך כמה ישראלים ירצחו נו בסדר שווה את זה! שחררו מהטמטום הזה כבר חלאס.
ודי עם הבולשיט הזה של "שלח את בן גביר לשיח ג'ראח".
אם נתניהו צריך לבחור בין לוותר על ראשות הממשלה ואולי לסיים בכלא לבין להבעיר את השטח, במה הוא יבחר? מדובר במי שבמשך שנים מנהל קמפיין נגד רשויות אכיפת החוק. זה לא באג, זה פיצ'ר.

אם נתניהו צריך לבחור בין לוותר על ראשות הממשלה ואולי לסיים בכלא לבין להבעיר את השטח, במה הוא יבחר? מדובר במי שבמשך שנים מנהל קמפיין נגד רשויות אכיפת החוק. זה לא באג, זה פיצ'ר.
אתם סתם ממציאים תאוריות קונספירציה הזויות ומזינים אחד את השני עם שנאה חסרת היגיון. איבדתם כל שביב של רציונאליות במה שקשור ל"איש הסגול הנורא האכזר".
זה שתגידו מיליון פעם את אותו דבר אחד לשני באקו-צ'יימברים שלכם לא יהפוך אותו למשהו מעבר לפנטזיה חולנית בראש שלכם.

זה שתגידו את אותו דבר אחד לשני באקו-צ'יימברים שלכם מיליון פעם לא יהפוך אותו למשהו מעבר לפנטזיה חולנית בראש שלכם.
אוקי...חשבתי שאתה מתכוון לנהל דיון בוגר. טעות שלי.

אוקי...חשבתי שאתה מתכוון לנהל דיון בוגר. טעות שלי.
לא יודע מה אמרתי שאת מפרשת כאי-כוונה לנהל דיון בוגר. "פנטזיה חולנית"? "אקו-צ'יימברים"? איך עוד אפשר לתאר תיאוריית קונספירציה הזויה שמהודהדת כבר שלושה ימים ורומזת שנתניהו ממש חשב באופן מדוקדק איך לרצוח ישראלים רק כדי שבנט ירד מרעיון ממשלת ה"ריפוי"?

יש דבר כזה בעולם "צירוף-מקרים". לא הכל פרי מוחו של ביבי. הוא לא כזה גאון כמו שאתם עושים ממנו. כאמור, האובססיה הזאת מגוחכת.

לא יודע מה אמרתי שאת מפרשת כאי-כוונה לנהל דיון בוגר. "פנטזיה חולנית"? "אקו-צ'יימברים"? איך עוד אפשר לתאר תיאוריית קונספירציה הזויה שמהודהדת כבר שלושה ימים ורומזת שנתניהו ממש חשב באופן מדוקדק איך לרצוח ישראלים רק כדי שבנט ירד מרעיון ממשלת ה"ריפוי"?

יש דבר כזה בעולם "צירוף-מקרים". לא הכל פרי מוחו של ביבי. הוא לא כזה גאון כמו שאתם עושים ממנו.
אתה מעמיד פנים שמה שאמרת מקובל במסגרת דיונים בין אנשים בוגרים שמכבדים זה את זה? כי זה לא. אין לי כוונה לנהל דיון עם מי שטוען שאינני מסוגלת למחשבה עצמאית ("אקו-צ'יימברים") ושאינני שפויה ("פנטזיות חולניות"). לילה טוב לך, עד כמה שאפשר בימים טרופים אלו.

לילה טוב גם לך, לא טענתי שאת לא מסוגלת למחשבה עצמאית או שאינך שפויה.

מה השאלה הזאת רלוונטית? יש קלטת? אשמח לראות. אין קלטת?
ברור שאף אחד לא יגיד מה שאתה אומר בקול רם.
העובדות הידועות הן שלחמאס ולביבי אינטרס זהה בפיצוץ התמיכה של עבאס בממשלת השינוי ושהחמאס הצטרף לחגיגה רק לאחר שהחלו המהומות בירושלים.
לגבי הזיגזוג של משטרת אוחנה עם המחסומים שקמו וירדו, המתפללים שהורדו מהאוטובוס באמצע הכביש ואחר כך הורשו לעלות חזרה כשצעדו ברגל לכיוון המסגד ושאר ההתנהלות, שכל אחד יסיק בעצמו אם זה רק טמטום.
ועוד עובדה: ישראל תמיד הקפידה מאד שהסכסוך לא יהיה ולא יוצג כסכסוך דתי.
סכסוך לאומי, על קרקעות, מה שתרצה, רק לא דתי, והסיבות ברורות.
הפעם ממש הרמנו להנחתה לכל מי שרוצה להביא את הסכסוך בדיוק לפינה הזו.
בשורה החתונה, אני מסכים איתך שאפילו ביבי לא רוצה בארועים שיכולים להביא לקורבנות בנפש, אבל אני די בטוח שמול אותה התנהלות של הצד השני, המשטרה ואולי הצבא היו מתנהלים אחרת אם עבאס היה רלוונטי לצורך "ממשלה לאומית על מלא".

העובדות הידועות הן שלחמאס ולביבי אינטרס זהה בפיצוץ התמיכה של עבאס בממשלת השינוי ושהחמאס הצטרף לחגיגה רק לאחר שהחלו המהומות בירושלים.
החמאס יודע שביבי מעביר לו כסף, נותן חסינות לראשיו ומחליש מבפנים את ישראל.
אין פלא שהוא נחלץ לעזור לידיד ותיק.

חבר'ה, ניצחנו, צריך להתקדם. על הפרק:
לחץ על מנצור עבאס להעביר חוק לבחירה ישירה לראשות ממשלה תמורת תקציבים לערבים.
במקביל מכתירים בסיוע החבר הותיק נוני מוזס את מרים פרץ לנשיאות.
ככה נקבל ראשות ממשלה לנצח ללא קואליציה (בינינו, למי איכפת מהכנסת?) וחנינה נשיאותית לשני הנאשמים.

על איזה חד צדדיות אתה מדבר?
על זה שבמשך חודש יש פה מרד ערבי והתקשורת לא עושה מזה עניין.
על זה שכשיש לינץ' מוסרט! ביהודי בשער האריות, אין עצורים ואין הדהוד תקשורתי.
על זה שכשמתנפלים על יהודים בלוד ומסכנים את חייהם, הפורעים לא נעצרים אלא 3 אזרחים שהגנו על חייהם ועל חיי משפחותיהם ולאחר שירו באוויר ללא הועיל ירו והרגו (בלית ברירה)-בן אדם שסיכן את חייהם בכוונה תחילה, ולעומת זאת, כשכביש הכניסה לרמלה נחסם ע"י אבנים, בקתב"ים ואפילו ירי חי! אין דיבור על זה.איך אני יודע? יש לי חבר ברמלה.
אבל כשיש לינץ' בבת ים-אנחנו נהדהד את זה עד הסוף.
לא יודע מה איתך, לזה אני קורא חד צדדיות.
אפרופו הלינץ' בשער האריות-למה לעזאזל לשוטר אסור לירות על מנת להרוג במצב כזה?

ובקשר לנתניהו-באמת איבדתם את הראש?
השנאה לאיש העבירה אותכם על דעתכם?

אני לא מבין איך לבצע לינץ' קשור איך שהוא להגנה עצמית
לינץ' אינו חוקי. אין כאן שום לקיחת חוק לידיים, רק אנרכיה ואלימות.
אתם צודקים, לפי הקונטקסט היה נראה שאני מסביר את הלינץ׳ כאקט של התגוננות, זאת לא הייתה הכוונה שלי, ה״לקחת את החוק ליידים״ היה כלפי הירי שממנו נהרג ערבי בלוד, ערכתי להבהרה.
על איזה חד צדדיות אתה מדבר? אני חושב שהעובדה שאולפני החדשות סיקרו את הלינץ' במשך שעות ולא אמרו כלום על הדברים מהצד השני(ילד שנהרג, ירי חי ביפו) מזעזעת גם היא, כן זיעזע אותי לראות לינץ' בלייב כשאין שום משטרה באיזור כשדורכים לאיזה מישהו על הראש וכל זה בפריים טיים ב9 בערב כאילו אני חי באיזה מדינה באפריקה, דרך אגב אני לא מבין איך לבצע לינץ' קשור איך שהוא להגנה עצמית.

אני באמת לא מצליח להבין איך הכביכול חד צדדיות שהצגתי בתגובה מזעזעת אותך כל כך(יותר מלינץ'!), נראה שאתה מנסה לשייך אותי למחנה מסויים שיש לך בעיה איתו.
החד צדדיות שדיברתי עליה היא שאחרי תקופה ארוכה של אלימות ממושכת, ולאחר שבוע כל כך סוער, הטריגר שלך לזעזוע הוא לינץ שנעשה בידי יהודים כלפי ערבים.
אולפני החדשות כבר לא יודעים את נפשם, מסכנים, הם לא מסוגלים לשדר לינצ׳ים שנעשו בידי תושבי מזרח ירושלים או לוד (ח״ו אסור להגיד ערבי), הנה סוף סוף יש לינץ יהודי, זה ממלא יום שלם של שידורים. יופי. ומזה אתה מזדעזע.
והסיבה שזה מזעזע אותי יותר מהלינץ כי שקופצים לגנות טרור יהודי אחרי ששותקים בשאננות מול התקפות כל כך ממושכות ואכזריות זה מתפרש כמתן לגיטימציה לזה, או לכל הפחות הצדקה.
ולהוסיף בסוף חצי משפט שהלינצ'ים שנעשו ביהודים נוראיים באותה מידה זה בקושי מס שפתיים.

בכנות, לא ניסיתי לשייך אותך למחנה כלשהו, ולא זוכר מחנה שיש לי בעיה איתו, כפי שציין @ההוא אולי קפצתי מהר מדי למסקנה על חד צדדיות וייתכן שהפרשנות שלי מוטעה, אם כן אני מתנצל, עמך הסליחה. וברשותכם אני פורש.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מצחיק שמדברים על זה שוב ושוב אבל תכלס נראה שזה לא יקרה לעולם

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ האם אנחנו חיים בתום עידן הבעלות הפרטית על נדל"ן? נדל"ן 6
P תעודה פאסיבית מחקה מדד - האם תם עידן? שוק ההון 40
sogi תם עידן פתיחת הטיקטים ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 72
yossik עידן+ T2 אוף טופיק 7
amidar מחפש אנשים עם ניסיון ב"עידן פלוס". אוף טופיק 11
ה רוצה להשקיע לטווח ארוך - פוסט של מתחיל שוק ההון 35
מ פוסט סקרנות-כמה אמשיך להשקיע כשאין מטרה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
ס חרדת שינה-פוסט פריקה התפתחות אישית 34
I פוסט של הסולידית - כדאיות שכירות למול רכישה דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 57
I פוסט שיתוף + התלבטות לגבי רכישת דירה אוף טופיק 46
A פוסט הכרות פוסטים מאיכות נמוכה 2
T מסיים תואר בהנדסת חשמל. מדוכא, מפוחד, ומוטרד מהעתיד, צריך עצות. (פוסט ארוך) התפתחות אישית 16
O פוסט משקיע מתחיל גנרי P: שוק ההון 2
ה עריכת פוסט אוף טופיק 4
D מקרו מחזוריות (פוסט שיתוף) אוף טופיק 1
E מתי כבר יגיע הזעזוע לפה? (הייטק/נדלן בארץ) פוסט תסכול פוסטים מאיכות נמוכה 534
ב פוסט עם יד על הלב - חיסכון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 22
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
כ פוסט ראשון, היו עדינים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ס פוסט קורונה == ירידות שערים? שוק ההון 10
פ דיון פוסט - אז אתם רוצים “להשקיע” בביטקוין? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 143
S תוכנית ההשקעה שלי - פוסט ראשון! שוק ההון 14
לא חשוב שמות דיון - איך לייצר הכנסה פסיבית ממניות דיבידנד (פוסט מ-25.11) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 28
נ הפעם זה אחרת - פוסט מהמשבר הבורסאי של הגל הראשון דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
נ ניודים, התנתקויות, ביטולים - פוסט עידוד מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 8
ב למה פוסט נמחק? נדל"ן 5
S לבנות אתרים או לבנות באתרים ? (או עוד פוסט הסבה להייטק ) התפתחות אישית 10
S יש לסולידית פוסט שמראה את כל האופציות של קרנות מחקות מדדים עולמיים? שוק ההון 2
א פוסט ראשוני- דירה לצורך השקעה נדל"ן 17
Cleo אז מה ערך התיק בנקודת הסיום? (אזהרה - פוסט מורבידי) פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 32
ג חיפוש פוסט- כל צורות ההשקעה באגח האפשריות שוק ההון 1
ה מחפש פוסט על ריבית דריבית דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
A שאלה בעקבות פוסט "קרנות ריט" שוק ההון 0
Kintsukuroi מעבר לארהב לצורך פוסט דוק אוף טופיק 6
M פוסט בכורה חופר, שוק ההון 46
משה פוסט בבלוג שלי שבו אני מציג חלק מהעקרונות בספר אנטי שביר אוף טופיק 5
R מתנות - אני יודעת שהסולידית כתבה פוסט על זה אבל - תמיכה נפשית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
123W עולם חדש נורא? [פוסט בבלוג] דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 67
ד פוסט מעניין: איך לא לאבד כסף בהחלפת עבודה אוף טופיק 5
ד שאלה לסולידית: פוסט "נתינת נייר ערך כמתנה" שוק ההון 3
ד פוסט שפורסם בעבר על מתנת יום הולדת לילדים שוק ההון 2
ס פוסט שננעל אוף טופיק 1
Waler "הכנסה בסיסית" - אם כבר יש על זה פוסט אוף טופיק 38
הסולידית הזמנה לכתיבת פוסט אורח אוף טופיק 0
DiverGirl פוסט מוטיבציה: הרגלים ומשמעת התפתחות אישית 42
איליה פוסט של MMM לראשון באפריל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
R פוסט/תגובה אבודה אוף טופיק 0
flower מעורבותה של שרה נתניהו בהחלטות שילטוניות פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8

נושאים דומים

Back
למעלה