אני לא מבין איך לבצע לינץ' קשור איך שהוא להגנה עצמית
לינץ' אינו חוקי. אין כאן שום לקיחת חוק לידיים, רק אנרכיה ואלימות.
אתם צודקים, לפי הקונטקסט היה נראה שאני מסביר את הלינץ׳ כאקט של התגוננות, זאת לא הייתה הכוונה שלי, ה״לקחת את החוק ליידים״ היה כלפי הירי שממנו נהרג ערבי בלוד, ערכתי להבהרה.
על איזה חד צדדיות אתה מדבר? אני חושב שהעובדה שאולפני החדשות סיקרו את הלינץ' במשך שעות ולא אמרו כלום על הדברים מהצד השני(ילד שנהרג, ירי חי ביפו) מזעזעת גם היא, כן זיעזע אותי לראות לינץ' בלייב כשאין שום משטרה באיזור כשדורכים לאיזה מישהו על הראש וכל זה בפריים טיים ב9 בערב כאילו אני חי באיזה מדינה באפריקה, דרך אגב אני לא מבין איך לבצע לינץ' קשור איך שהוא להגנה עצמית.
אני באמת לא מצליח להבין איך הכביכול חד צדדיות שהצגתי בתגובה מזעזעת אותך כל כך(יותר מלינץ'!), נראה שאתה מנסה לשייך אותי למחנה מסויים שיש לך בעיה איתו.
החד צדדיות שדיברתי עליה היא שאחרי תקופה ארוכה של אלימות ממושכת, ולאחר שבוע כל כך סוער, הטריגר שלך לזעזוע הוא לינץ שנעשה בידי יהודים כלפי ערבים.
אולפני החדשות כבר לא יודעים את נפשם, מסכנים, הם לא מסוגלים לשדר לינצ׳ים שנעשו בידי תושבי מזרח ירושלים או לוד (ח״ו אסור להגיד ערבי), הנה סוף סוף יש לינץ יהודי, זה ממלא יום שלם של שידורים. יופי. ומזה אתה מזדעזע.
והסיבה שזה מזעזע אותי יותר מהלינץ כי שקופצים לגנות טרור יהודי אחרי ששותקים בשאננות מול התקפות כל כך ממושכות ואכזריות זה מתפרש כמתן לגיטימציה לזה, או לכל הפחות הצדקה.
ולהוסיף בסוף חצי משפט שהלינצ'ים שנעשו ביהודים נוראיים באותה מידה זה בקושי מס שפתיים.
בכנות, לא ניסיתי לשייך אותך למחנה כלשהו, ולא זוכר מחנה שיש לי בעיה איתו, כפי שציין
@ההוא אולי קפצתי מהר מדי למסקנה על חד צדדיות וייתכן שהפרשנות שלי מוטעה, אם כן אני מתנצל, עמך הסליחה. וברשותכם אני פורש.