• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עידן פוסט-נתניהו

• פותח הנושא פותח הנושא הסולידית
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
לא הבנתי איך זה קשור למה שאמרתי, תפקיד ראש הממשלה אחרי שנבחר הינו לייצג את העם ולאחד אותו, לא ליצור פילוג !

ומה אם העם רוצה פילוג? הרי טראמפ נבחר על ידי אנשים שרוצים את "אמריקה קודם" (מול העולם)

בהצלחה עם אותו עובד אחרי שהוא ישחית את כל החברה, זה מתחיל בסיגרים ושמפניות ונגמר בצוללות בואדי.

הדברים הכי גרועים בעולם נעשו על ידי אנשים שלא היו מושחתים ברמה האישית, היטלר לא היה מושחת ברמה האישית, סטלין הקריב את הבן שלו כאשר נפל בשבי כי לא רצה לתת לו יחס מפלה, ואלו אנשים שטבחו עשרות מליונים מבני עמם ועמים אחרים.
היה עדיף שהיו מתעסקים בסיגרים ושמפניה, לא?

צריך לשמור על רמה מסוימת של הצמדות לאמת, אפילו אם היא חלקית.

ומה אם היריב שלך משקר במצח נחושה וכך משיג קולות? מה תעשה, תרים ידיים? שים לב שנוצרת דינמיקה של הסלמה של שקרים ופייק ניוז.

חבל, אני מצפה שהם לא יגנבו ממני, האם זה יותר מדי לצפות?

ואני מצפה שיתקנו את הסתימה.
הגניבה הכי גדולה בעיני היא לא אינסטלטור שלוקח לי כמה סיגרים ושמפניה מהמזנון, אלא אינסטלטור שלא יודע את העבודה, ובסוף מקלקל את המערכת במקום לתקן אותה. הנזק יכול להיות של עשרות אלפי שקלים, במקום כמה סיגריות ושמפניה.

אתה סולד מכל מי שאינו סולידי?

למען האמת, סלדתי מזה שהוא בגד באישתו השלישית (הוידוי המפורסם שנעשה במקביל לוידוי של קלינטון)

סחתיין על התשובה העניינית
כל התגובות שלך זה "גם שמה זה אותו דבר".
או אולי "כולם עושים ככה".
מצטער, אני לא כמו כולם.
טענצ שהתפקיד כפוי טובה, שלא משלם בהתאם וכו'...
ועדיין כולם רצים אליו.
אז או שלא סיפרו לך הכל, או שאתה מאמין לשקרים על איזה מסכנים הנבחרים.
ח"כ מחזיק מליארד שח "בן ערובה", עד שיסדרו את השכונה שאשתו מחזיקה בה 5 דירות ולא רואה ניגוד עניינים (כי יש שם 40,000 תושבים נוספים), זה נזק מספיק משחיתות?
שר תחבורה שנכנע ללחצים של קבוצות לחץ, אחרת יעוף בפריימריז ולכן דוחה ומבטל רפורמות, זה מספיק נזק משחיתות?
אתה מסתכל על כמה ירוויח הבן דוד מעסקת הצוללות וזה מבחינתך הנזק...
מה עם הנזק לחברה מתחרה?
לחברה שמתחרה על התחזוקה?
עובדים מפוטרים/יפוטרו כי הבעלים לא שילם/התחבב על הבן דוד, זה מספיק נזק?
אם את הילד שלך יפטרו, כי השכן שילם למנהל שיקלוט את הבן שלו?
סליחה, זה בסדר... המניה שלך עלתה ב-2 אגורות כתוצאה מכך.

20798994_1409487409146584_3630603811991236516_n.jpg

מעניין מי מנסה למנוע הצבעה.

תפקיד ראש הממשלה אחרי שנבחר הינו לייצג את העם ולאחד אותו, לא ליצור פילוג !
נשמע כמו ציטוט מדויק מדף המסרים של יריביו הפוליטיים.
זוהי דוגמה מצוינת למה אחוז גבוה בציבור חש שרודפים את נתניהו. לקחו כמה משפטים שנאמרו במערכת בחירות (שהוא גם התנצל עליהם) והפכו את זה לפילוג בעם. העם הזה מפולג מאות שנים לפני שנתניהו נולד.
ואגב, יריביו הפוליטיים השמיעו הצהרות מפלגות הרבה יותר.

הטענה איננה שהוא ראש ממשלה טוב יותר מכל אחד אחר. אלא שהציבור חושב כך. וזה מוכח בסקרים. כמובן שזה לא נותן חסינות מעבירה פלילית, הבעיה היא שמצפים מראש ממשלה להתפטר קודם שהוכחה אשמתו.

@c881 אני מסכים לגמרי עם הטענה שלך, אכן ישנה שחיתות מזעזעת בפוליטיקה, אבל זה רק מסביר מדוע אנשים מתייחסים לכך בשיוויון נפש. כי אם כולם כך, אז אולי אי אפשר להיות פוליטיקאי ישר? אולי אלו שיש לנו היום הם הרע במיעוטו?
ושוב, אם הוא יאושם בבית משפט, אין לי כל ספק שהוא צריך לשבת בכלא.

למען האמת, סלדתי מזה שהוא בגד באישתו השלישית (הוידוי המפורסם שנעשה במקביל לוידוי של קלינטון)
זה משהו שבעיניך צריך להוות שיקול בבחירתו?

ביבי הצליח לפלג את העם כמו שלא הצליח אף מנהיג לפניו, שימוש בטקטיקה נלוזה של זריעת פחד ושנאת האחר, כל הכבוד למלך!
לטעמי, הקמפיין הרשמי של מפלגת העבודה, בנוסף לקמפיין הכאילו לא רשמי, שנעשה באמצעות מימון מפלגות המנוגד לרוח החוק, היה גרוע בהרבה מכל מה שביבי אמר.

משפטים שנאמרו במערכת בחירות (שהוא גם התנצל עליהם)
זה בדיוק כמו לתת למישהו אגרוף בפרצוף ואז להתנצל, שווה כמו כוסות רוח למת, האגרוף השאיר את הסימן הכחול כבר, ההתנצלות שווה ככליפת השום.
איפה היית בנאום ההזוי של ביבי לפני יומיים, יותר מפלג מזה לא היה, מזכיר את ימיו הטובים לפני רצח רבין, מסוכן מאוד המצב על אחת כמה וכמה שאני קורא חלק מהתגובות ההזויות פה שמחליקות לביבי את השחיתות כל עוד מחיר המניה עולה, עצוב לקרוא.

תפקיד ראש הממשלה אחרי שנבחר הינו לייצג את העם ולאחד אותו
ססמאות ריקות בטעם דובוני אכפת לי זה התפקיד של הנשיא.
התפקיד של ראש הממשלה הוא לנהל את העסק.

ססמאות ריקות בטעם דובוני אכפת לי זה התפקיד של הנשיא.
התפקיד של ראש הממשלה הוא לנהל את העסק.
ואי אפשר לנהל את העסק תוך כדי אחדות? מה זה עד כדי כל 'שה, או שזה פשוט משרת את המנהל בקרב ההישרדות שלו?

זה עסק מלוכלך ואי אפשר לרצות את כולם.
נכון אבל לא צריך לרצות את כולם, אבל לפחות לא לפלג, גם ככה העם מפולג יותר מדי, אין קשר בין ניהול לפילוג בעם, אפשר להלחם את המלחמות שלך בלי לחרחר ריב ושנאה, נכון שזה הנשק המועדף עליו, אבל כאשר הוא מופנה לתוך הבית ולא כלפי אירן, זה כבר לא כל כך טוב.
הרעיון של יצירת ההקשר שכל מי שנגדך או מבקר אותך הוא שמאל, זה רעיון הרסני, השוואת התקשורת, המשטרה והפרקליטות לשמאל זה הרסני.
אני מקווה שאתה מסכים איתי.

נערך לאחרונה ב:
איפה זה כל העולם? על צרפת קובי פאריס כתב כבר, בארה"ב שולט איל הון,
לא הבנתי. באיזה מקום לדעתך המנהיג מרוויח כמו מנכל גוגל?
זה בדיוק מה שקורה כרגע בפועל
ממש לא. הוא הודה במה שתפסו אותו. יש סיבה שלא כתבת על המכשירים?
האם יש מחלוקת שמדובר בפנומן במגרש הפוליטי? האם י
ברור שיש מחלוקת. הוא גדל לגמרי בדיור, בהרתעה של ישראל, בניהול משברים, במינויים ובאיוש הכוורת.
אגב תפקיד התקשורת לבקר את השלטון לא ללקק לו. מערכת המשפט היתה עד היום מאד לטובתו גם במקרים מאד גבוליים.

הבעיה היא שמצפים מראש ממשלה להתפטר קודם שהוכחה אשמתו.
להיפך. הבעיה היא שהוא לא מדמיין שיש דברים שאסור לו לעשות כנבחר ציבור למרות שהם לא ברך הפלילי. אף אחד לא מדמיין שהוא יתפטר רגע לפני שהוא יהיה חייב לעשות זאת.
אם הוא יאושם בבית משפט, אין לי כל ספק שהוא צריך לשבת בכלא.
משפט מזעזע.

http://m.maariv.co.il/news/politics/Article-595074
לסלק גורמים שפועלים להחזיר את הליעוד למקורות, לפי חוקת הליכוד - yes
לסלק קבוצות לחץ כגון חברי התעשיה האוירית, נהגי מוניות, ועד רשות שדות התעופה - no.

http://m.maariv.co.il/news/politics/Article-595074
לסלק גורמים שפועלים להחזיר את הליעוד למקורות, לפי חוקת הליכוד - yes
לסלק קבוצות לחץ כגון חברי התעשיה האוירית, נהגי מוניות, ועד רשות שדות התעופה - no.
מגוחך. כאילו מישהו יודע שם מה זה טוהר מידות. לדעתם יש או עבריין מורשע או נרדף על ידי השמאל. הם בכלל לא מבינים את הביטוי.
והליברלים בכלל מצחיקים. מדברים על חופש כלכלי במפלגה שממנה את ראש ועד העובדים לשר.

• אהבתי
Reactions: Roi
לא קראתי את כל השרשור כי זה 9 עמודים.
אבל בקשר למה שהיה כתוב בהודעת הפתיחה:
נגיד הליכוד מנצח, יש שמה את ישראל כץ שאני מניח שהוא מספיק ימין כלכלי והסיכוי שלו להיות ראש ממשלה בוואקום שמה לא רע.
נגיד העבודה מנצחים - יש שמה כרגע את אבי גבאי שהוא קפיטליסט למדיי, בטח יותר טוב מביבי המתרפס. כמו שרבין עשה הרבה הפרטות ורפורמות, זה לא יהיה תקדים במפלגה הזאת.
דברים פופוליסטיים רעים כלכלית יהיו רק מכיוון כחלון, ואני לא רואה מצב שהוא מנצח אחרי הכישלון שלו במחירי הדיור שהוא הבטיח להוריד.
בקשר ללפיד - לא נראה לי שמישהו יודע לאיזה כיוון הוא ילך אם יבחר... גם הוא בעצמו לא.

על אחת כמה וכמה שאני קורא חלק מהתגובות ההזויות פה שמחליקות לביבי את השחיתות כל עוד מחיר המניה עולה, עצוב לקרוא.
יש לא מעט הידהודים בין פורום הסקופים של "רוטר" לפורום "הסולידית" ולא מעט משתתפים כאן הם גם משתתפים שם :)
התגובות ההזויות כאן (רק בקשר לפוליטיקה וחברה, אגב) הן כלום שבכלום לעומת ההזייה שהולכת שם :roll:

• אהבתי
Reactions: Roi
נכון אבל לא צריך לרצות את כולם, אבל לפחות לא לפלג, גם ככה העם מפולג יותר מדי, אין קשר בין ניהול לפילוג בעם, אפשר להלחם את המלחמות שלך בלי לחרחר ריב ושנאה, נכון שזה הנשק המועדף עליו, אבל כאשר הוא מופנה לתוך הבית ולא כלפי אירן, זה כבר לא כל כך טוב.
הבעייה עם הפילוג מגיעה דווקא מהצד השמאלי של המפה , הפוסל במומו פוסל. כל האמירות הגזעניות נגד המזרחים , מצביעי הליכוד , המתנחלים, החרדים, חיילי צהל וכל מי שלא מתיישר עם משטרת המחשבות הם הגורמים לפילוג הכי גדול. " צ'חצ'חים" " מנשקי מזוזות" " אספסוף" " ברברים" ועוד ועוד ... ראה ערך גרבוז , טומי לפיד ועוד פוליטיקאים , פסיאודו אינטלקטואליים ,מרצים באוניברסיטאות, סופרים ועוד

מעניין שאילו המתיימרים לייצג זכויות אדם, סובלנות, דמוקרטיה ועוד ערכים נעלים הם ראשוני הגזענים, חסרי סובלנות ואנטי דמוקרטיים בעליל.

דמוקרטיה מתחילה בכיבוד רצון הבוחר בלי לכנותו בשמות גנאי ולא על ידי כפיית השקפת עולם באמצעות תקשורת בולשביקית מגוייסת, אומנים מגוייסים , ושחיתות מוסרית של מערכות המשפט והמשטרה.

לי אישית אין בעייה שחוקרים את ביבי ועוד פוליטיקאים על שחיתות, לי יותר מפריע את מי לא חוקרים ואת מי לא חקרו...עיין ערך שמעון פרס ( גדול הנהנתנים שידעה ישראל) , סגירת התיקים לשרון כנגד הנסיגה מעזה , פורום החווה, ציפי ליבני שיזמה את חוק " ישראל היום" וקשרייה עם נוני וכל המליונים שקיבל בעלה , הרצוג , אהוד ברק ( שעליו אמר אולמרט שהוא גדול המושחתים ושהוא לקח קופון מכל עסקה בטחונית ) ... הפרקליטה רות דויד שיצאה צחה כשלג השופטת ורדה אלשיך ועוד ...אני לא אומר שהם מושחתים אני רק אומר שהיו צריכים לחקור אותם באותה התלהבות שחוקרים את שאר הפוליטיקאים.

לי מפריע שיש " וועדת השתיים" בבג"צ שבוחרות את המועמדים לבג"צ וכשהשרה שקד ניסתה להכניס יותר שקיפות למערכת ישר קפצו עליה החונטה ושליחיה במדייה בהתקפות והאשמות בפשיסטיות... כשבעצם מערכת המשפט מתנהלת כמערכת סגורה שבוחרת את חבריה ללא שקיפות וללא ביקורת שלא לדבר על ניגוד עניינים , קצת יותר דומה להתנהלות של מאפייה וחונטה דרום אמריקאית מאשר לדמוקרטיה נאורה.

וההפרדה הזאת בין מי חוקרים למי שלא חוקרים מטילה צל כבד על מערכות השיקולים של המשטרה והפרקליטות... עצם ההחלטה של החונטה שיש את מי שסוגרים לו תיקים ויש את אילו שאפילו לא חוקרים זאת שחיתות מוסרית שמעצימה את אובדן האימון במוסדות הממשל, ובלי אימון העם אין דמוקרטיה.

יש לנו עוד מרחק גדול לעשות כדי להגיע לסטנדרטים של הדמוקרטיות הסקנדינביות...

נערך לאחרונה ב:

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
@Koby Paris בגדול אני מסכים, אבל זה לא משנה את טענתי לקריאות הפילוג שמגיעות מהצד של ביבי, אני ממש לא רואה אותם מצד שמאל במפה, אני ממש לא נותן משקל לגרבוז, הוא לא מייצג וגם לא נבחר ציבור,שיגיד מה שבא לו, מדינה חופשית.

מטילה צל כבד על מערכות השיקולים של המשטרה והפרקליטות.
אני ממש בספק, הם נבחרו בקפידה ע"י ביבי...

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ האם אנחנו חיים בתום עידן הבעלות הפרטית על נדל"ן? נדל"ן 6
P תעודה פאסיבית מחקה מדד - האם תם עידן? שוק ההון 40
sogi תם עידן פתיחת הטיקטים ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 72
yossik עידן+ T2 אוף טופיק 7
amidar מחפש אנשים עם ניסיון ב"עידן פלוס". אוף טופיק 11
ה רוצה להשקיע לטווח ארוך - פוסט של מתחיל שוק ההון 35
מ פוסט סקרנות-כמה אמשיך להשקיע כשאין מטרה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
ס חרדת שינה-פוסט פריקה התפתחות אישית 34
I פוסט של הסולידית - כדאיות שכירות למול רכישה דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 57
I פוסט שיתוף + התלבטות לגבי רכישת דירה אוף טופיק 46
A פוסט הכרות פוסטים מאיכות נמוכה 2
T מסיים תואר בהנדסת חשמל. מדוכא, מפוחד, ומוטרד מהעתיד, צריך עצות. (פוסט ארוך) התפתחות אישית 16
O פוסט משקיע מתחיל גנרי P: שוק ההון 2
ה עריכת פוסט אוף טופיק 4
D מקרו מחזוריות (פוסט שיתוף) אוף טופיק 1
E מתי כבר יגיע הזעזוע לפה? (הייטק/נדלן בארץ) פוסט תסכול פוסטים מאיכות נמוכה 534
ב פוסט עם יד על הלב - חיסכון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 22
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
כ פוסט ראשון, היו עדינים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ס פוסט קורונה == ירידות שערים? שוק ההון 10
פ דיון פוסט - אז אתם רוצים “להשקיע” בביטקוין? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 143
S תוכנית ההשקעה שלי - פוסט ראשון! שוק ההון 14
לא חשוב שמות דיון - איך לייצר הכנסה פסיבית ממניות דיבידנד (פוסט מ-25.11) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 28
נ הפעם זה אחרת - פוסט מהמשבר הבורסאי של הגל הראשון דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
נ ניודים, התנתקויות, ביטולים - פוסט עידוד מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 8
ב למה פוסט נמחק? נדל"ן 5
S לבנות אתרים או לבנות באתרים ? (או עוד פוסט הסבה להייטק ) התפתחות אישית 10
S יש לסולידית פוסט שמראה את כל האופציות של קרנות מחקות מדדים עולמיים? שוק ההון 2
א פוסט ראשוני- דירה לצורך השקעה נדל"ן 17
Cleo אז מה ערך התיק בנקודת הסיום? (אזהרה - פוסט מורבידי) פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 32
ג חיפוש פוסט- כל צורות ההשקעה באגח האפשריות שוק ההון 1
ה מחפש פוסט על ריבית דריבית דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
A שאלה בעקבות פוסט "קרנות ריט" שוק ההון 0
Kintsukuroi מעבר לארהב לצורך פוסט דוק אוף טופיק 6
M פוסט בכורה חופר, שוק ההון 46
משה פוסט בבלוג שלי שבו אני מציג חלק מהעקרונות בספר אנטי שביר אוף טופיק 5
R מתנות - אני יודעת שהסולידית כתבה פוסט על זה אבל - תמיכה נפשית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
123W עולם חדש נורא? [פוסט בבלוג] דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 67
ד פוסט מעניין: איך לא לאבד כסף בהחלפת עבודה אוף טופיק 5
ד שאלה לסולידית: פוסט "נתינת נייר ערך כמתנה" שוק ההון 3
ד פוסט שפורסם בעבר על מתנת יום הולדת לילדים שוק ההון 2
ס פוסט שננעל אוף טופיק 1
Waler "הכנסה בסיסית" - אם כבר יש על זה פוסט אוף טופיק 38
הסולידית הזמנה לכתיבת פוסט אורח אוף טופיק 0
DiverGirl פוסט מוטיבציה: הרגלים ומשמעת התפתחות אישית 42
איליה פוסט של MMM לראשון באפריל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
R פוסט/תגובה אבודה אוף טופיק 0
flower מעורבותה של שרה נתניהו בהחלטות שילטוניות פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8

נושאים דומים

Back
למעלה