• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

עידן פוסט-נתניהו

• פותח הנושא פותח הנושא הסולידית
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
אגב, אני הצהרתי פה שמעודי לא בחרתי בנתניהו, למרות שהגנתי עליו בשרשור הזה.
זה לא משנה אם הצבעת ליכוד, מה שחשוב הוא האם הצבעת למפלגת ימין.
החשש של הימין מניצחון השמאל, והרצון של השמאל להגיע לשלטון, הוא שמביא את הוויכוח (אודות חקירות נתניהו) לקווים מפלגתיים.
אתה עצמך הצהרת שאתה רוצה את נתניהו כראש הממשלה בגלל מדיניותו הביטחונית הזהירה.

אותי מסקרן לשמוע על אדם שחושב שנתניהו ראש ממשלה טוב, הן מבחינת הביצועים שלו, והן מבחינת המדיניות שלו, וטוען שהוא צריך להתפטר רק בגלל חקירות המשטרה - טרם שהוגש כתב אישום. בינתיים לא פגשתי אדם כזה.

במילים אחרות, מועמדים לראש ממשלה יהיו אנשים חסרי נסיון ניהולי אמיתי שילמדו לנהל על חשבוננו, או רודפי שררה עשירים.
מחר נוחתת פצצת אטום על ישיבת כנסת מלאה ומחסלת את כל כנסת ישראל ושריה.
מה קורה?
כלום.
המשרדים ימשיכו לנהל את תחומי אחריותם עד הבחירות הבאות.

נ.ב.
בהתחשב שאנחנו בוחרים כנסת בבחירות ולא ראש ממשלה בבחירה ישירה, איך קריאה להדיח ראש ממשלה פוגע באושיות הדמוקרטיה?
האם מי שטוען לפגיעה בדמוקרטיה בגלל קריאה להדיח ראש ממשלה כעת, טען זאת גם בעבר?
או שלמעשה נהנה מהקריאות והוסיף להן?

אותי מסקרן לשמוע על אדם שחושב שנתניהו ראש ממשלה טוב, הן מבחינת הביצועים שלו, והן מבחינת המדיניות שלו, וטוען שהוא צריך להתפטר רק בגלל חקירות המשטרה - טרם שהוגש כתב אישום. בינתיים לא פגשתי אדם כזה.
יש תמונה של שאולי
שמציין שאומרים שהיטלר היה מותק של בחור, באחד על אחד.
רגע...
נבחר באופן דמוקרטי ודאג למשילות.
השתמש בשיסוע החברה והפניה כנגד הציבורים שלא מצאו חן בעיניו.
מדהים איך תמיד, אתה הופך למה שאתה שונא מכל

• אהבתי
Reactions: HHH
רוב אנשי הימין שאני מכיר חושבים שעליו לפנות את המקום למרות שהוא ראש ממשלה טוב.כנראה קשור לכך שרובם עורכי דין ועובדי מדינה שמכירים את הסטנדרטים הנהוגים כלפי עובדי מדינה בקשר לטובות הנאה.
זה קשור גם למשפט הקודם שכתבת - הם לא חושבים שהימין כל כך חלש שרק בגלל נתניהו הוא בשלטון. להיפך, לדעתם מדובר במותג חזק שינצח בבחירות גם עם מועמד אחר.

חקירה אינה עילה להתפטרות לדעתי,
הגשת כתב אישום , לדעתי, כן.
מה שכן קראתי כאן זה שלראש ממשלה טוב
(לדעת תומכיו) יש חסינות עד להרשעה ואולי גם לאחריה ...

חקירה אינה עילה להתפטרות לדעתי,
מסכים, אלא אם במסגרתה נחשפים במסגרתה מעשים שאינם ראויים לראש ממשלה. בדיוק כפי שיעקב פרי התפטר מהכנסת כשהתגלה ששיקר, למרות שאין (ולא יהיה) כתב אישום.

@גרהם
עד מדינה יכול למפרע להודות ששיקר והפליל אדם חף מפשע? הוא לא מפליל עצמו בכך ששיקר?
https://www.mako.co.il/tv-morning-news/articles/Article-e0b9b5d16abc161006.htm
http://www.ch10.co.il/news/422572
אתה מאשים אותם בדברים לא אמיתיים, כי חלק מהעדות שאתה נותן אלו דברים שהחוקרים אומרים לך להגיד והם גם מתקנים אותך...... אחרי כל מה שעברתי אני אומר בוודאות, פגעתי בשלמה בניזרי שהוא אדם חף מפשע וסתם סימנו אותו בפרקליטות ....

כל הזמן אני מנסע לשכנע את עצמי שהסיפורים על תפירת תיקים הן תאוריות קונספירציה, אבל זה הולך ונעשה קשה מיום ליום :$ מסתבר שלפחות חלקם נכונים כנראה.
וגם מעניין כיצד יסתיים הסיפור החוקר-שופטת.

רוב אנשי הימין שאני מכיר חושבים שעליו לפנות את המקום למרות שהוא ראש ממשלה טוב.כנראה קשור לכך שרובם עורכי דין ועובדי מדינה שמכירים את הסטנדרטים הנהוגים כלפי עובדי מדינה בקשר לטובות הנאה.

שים לב לשתי נקודות:
1) אותם עו"ד בשרות המדינה מרויחים ישירות מחיזוק מעמד המערכת המשפטית שמתבטא בכך שראשי ממשלה מודחים בזה אחר זה על ידי אותה מערכת משפטית. כלומר, יש להם אינטרס מובנה בתהליכי חקירות הפוליטיקאים האינסופיות האלו, בדיוק כמו שעובדי חברת החשמל מרויחים מחיזוק מעמד חברת החשמל. ראה הכתבה של מירב ארלוזורוב ("לחזק את שומרי הסף").
2) אותם עו"ד חיים וכפופים למגבלות שרות המדינה והתקשי"ר. מאד מקומם אותם שיש מישהו שחושב שמגיע לו יותר. מצד שני, מי שבא מכיוון ההייטק, לא מבין איך ראש ממשלה מרויח כמו ראש צוות בכיר בהייטק, ולמה יש מגבלות הזויות כאלו בשרות המדינה.

המיקום קובע את הדעה.

בהתחשב שאנחנו בוחרים כנסת בבחירות ולא ראש ממשלה בבחירה ישירה, איך קריאה להדיח ראש ממשלה פוגע באושיות הדמוקרטיה?

קרא הכתבה של מירב ארלוזורוב. נתניהו הוא לא הבעיה. הבעיה היא ש 4 ראשי ממשלה בזה אחר זה תחת חקירות פליליות. זו פגיעה באושיות הדמוקרטיה.
ושיהיה ברור, זה לא ראשי הממשלה שאשמים, אלא המערכת ששמה אותם בסד בלתי אפשרי.

נערך לאחרונה ב:
מסכים, אלא אם במסגרתה נחשפים במסגרתה מעשים שאינם ראויים לראש ממשלה. בדיוק כפי שיעקב פרי התפטר מהכנסת כשהתגלה ששיקר, למרות שאין (ולא יהיה) כתב אישום.

זה שפרי הבין לבד זה לא אומר שעל אחד מבין את טעותו, וזה ההבדל בין נורמה ציבורית ובין נורמה משפטית, אני לא חושב שהמקרה של נתניהו מגיע לרמה (עדיין) של התפטרות כי אין ספק שהחקירה מורכבת וזכות החפות עבורו זה לא עניין פורמאלי בלבד (לא מדיחים ראש ממשלה כי בעיתון כתבו שהוא מושחת, ויש עניין של רף ראיות)
גם אולמרט התפטר רק לאחר שהבין שבכל מקרה הקואליציה מתפרקת לו.

פרי נתפס בשקרים בהצהרות שלו לגבי עברו , נתניהו לא (בינתיים).

מאחר והקואליציה לא רוצה להתפרק, אני מנחש שאם ילחצו על הליכוד להחליף ראש ממשלה הוא יצא לבחירות על טיקט הנרדף
ויארגן את הבחירות בסמוך לבחירות לראשויות המקומיות (אקטובר 18) כדי למנף את ההצבעה וליצור ממונטום של קמפיין פרו-ליכוד,פרו-ביבי

נערך לאחרונה ב:
פרי נתפס בשקרים בהצהרות שלו לגבי עברו , נתניהו לא (בינתיים).

השקרים שבהם נתניהו נתפס עד כה:
1. בהתייחס למתנות ממילצ'ן פאקר- ביבי טען: לא היה כלום. בפועל: יש הוכחות שהועברו אליו ולאשתו מוצרים בשווי של מיליון ש"ח משניהם.
2. בהתייחס לישראל היום - ביבי טען: אין לי מעורבות בעיתון כלל ואף חתם על תצהיר בנושא שבו הוא התחייב שהעיתון לא משמש כתעמולה אסורה על פי חוק. בפועל: כדי לנסות להיחלץ מתיק 2000 (במסגרתו הוקלט כשהוא מנסה לסכם עם מו"ל ידיעות אחרונות על צעדים להגבלת תפוצת ישראל היום) טוען עכשיו ביבי שהוא פיזר את הכנסת בסוף 2014 כדי לסייע לישראל היום (כך הוא מוציא מתיק 2000 את העוקץ אבל מסבך עצמו בעבירה אחרת על החוק). בנוסף ביבי נאלץ לחשוף את מועדן של עשרות שיחות טלפון לעורך העיתון בשעות סגירת הגליון בשבועות שקדמו לבחירות, בניגוד לטענתו כי העיתון עצמאי.
3. בהתייחס לתיק בזק - ביבי לא הודיע שקשרי החברות שלו ושל אשתו עם משפ' אלוביץ פוסלים אותו מקבלת החלטות בענייני העסקים שלהם (בזק) כפי שלמשל כחלון פסל עצמו מדיונים על מתווה הגז עקב היכרותו עם קובי מימון. בפועל כפי שלמדנו ביבי בשבתו כשר התקשורת העניק הטבות מפליגות לבזק בשליטת חברו אלוביץ בתמורה לסיקור אוהד בוואלה!.

ביבי עדיין לא נחקר בפרשת הצוללות שמסתמנת כחמורה מכולן. אני מקווה שהוא לא יתפס בשקרים גם שם ויסביר מי נתן לשליחו המדיני של נתניהו עו"ד יצחק מולכו את ההוראה לאשר לתיסנקרופ למכור צוללות המסוגלות לשאת נשק גרעיני למצרים בניגוד לעמדת שר הבטחון והרמטכ"ל וללא ידיעתם.

• אהבתי
Reactions: Roi
1. בהתייחס למתנות ממילצ'ן פאקר- ביבי טען: לא היה כלום. בפועל: יש הוכחות שהועברו אליו ולאשתו מוצרים בשווי של מיליון ש"ח משניהם.
הוא לא מכחיש שהיו מתנות, יש לו פרשנות שונה (אמינה או לא, זה לרקליטות ולבתי המשפט)

2. בהתייחס לישראל היום -
הוא טוען שנוני מוזס פנה אליו (בנסיון סחיטה או כחלק מסחר מכר פוליטי) והוא רק צינור תיווך, שוב אין כאן סתירה בוטה (עדיין)

3. בהתייחס לתיק בזק - ביבי לא הודיע שקשרי החברות שלו ושל אשתו עם משפ' אלוביץ פוסלים אותו מקבלת החלטות
שוב פורמאלית הוא מינה מנכ״ל שדן בנושא, אם המנכ״ל יודה שהוא היה בובה אז יש כאן עילה לכתב אישום, וגם כאן ביבי לא מודה שפילבר היה בובה, והוא ידע ללטעון שאישתו היא זו שדיברה עם חברתה ללא ידיעתו.

אני לא חושב לרגע שהטענות שלך שגויות אבל אין כאן מצב שביב מכריז בו זמנית שהוא לא מתערב בבזק וגם מכריז שהוא ורק הוא מחליט לתת הטבות לבזק, פרי הגיש מספר קורות חיים שבכל קורות היה סיפור שונה והרישומים הצהליים היו אחרים.
בינתיים פילבר,הארו,שימרון,גנור,חפץ,קמיר (ואוטוטו) שרה נתפסו/עומדים להיתפס , לגבי ביבי - הוא כנראה מאמין שמה שהיה (בראון חברון) הוא שיהיה, לדעתי הוא לא מבין את השינוי הטכנולוגי (הקלטות, של חומרים דיגיטלים) וגם את העובדה שאחרי שדפק את ליברמן ,שזרק את עצמו על גדר התיל עבור ביבי, ונשאר ״פצוע״ ב״שדה הקרב״, אף אחד בסביבתו (כולל אישתו (?) ) לא ייחזור על זה בעתיד.
זה לא סתם שהוא רצה להעביר חוק שאוסר על אדם שמשתתף בשיחה לתעד אותה, הוא מבין שכל החצר שלו אוגרת הוכחות ליום ״פקודה״ (קרי - לקבלת הצעה על עדות מדינה בתמורה להקלה באישומים)

העניק הטבות מפליגות לבזק בשליטת חברו אלוביץ בתמורה לסיקור אוהד בוואלה!.

אתה מוכן לפרט את ה"הטבות המפליגות" לבזק? או אולי איפה ה"סיקור האוהד" בוואלה?
אין לי ספק שנתניהו חרטטן ותחמן (כמו כל פוליטיקאי מצליח), ומספר לכל אחד מה שהוא רוצה לשמוע, כולל איך הוא יוריד את השמש והירח בשבילו, אבל המרחק בין זה למעשים בפועל גדול מאד.

כמו שכתבתי פה קודם, בתור משקיע אקטיבי אני עוקב אחרי בזק הרבה זמן, ונראה שהיא חוטפת מהרגולטור יותר מאשר כל האחרים. פרטנר וסלקום רוכבים על התשתית של בזק (לא על הוט). נאסר עליה למזג את יס. לא מתייחסים אליה בצורה מועדפת, להיפך. ומחיר המניה משקף את זה כבר הרבה זמן. אלוביץ יכול לטעון בצדק שהוא רוצה רק יחס הוגן.

ולגבי סיקור אוהד לנתניהו בוואלה, או בכל כלי תקשורת אחר (חוץ מישראל היום) - בדיחה טובה. גם פה נתניהו יכול לטעון שהוא רוצה רק יחס הוגן ("להוריד רף העוינות מ 9.5 ל 7.5").

ולגבי סיקור אוהד לנתניהו בוואלה, או בכל כלי תקשורת אחר (חוץ מישראל היום) - בדיחה טובה. גם פה נתניהו יכול לטעון שהוא רוצה רק יחס הוגן ("להוריד רף העוינות מ 9.5 ל 7.5").
אם ראש הממשלה משלם בכסף של הציבור כדי לקבל עיתונות הוגנת לדעתו
זה לפחות מרמה והפרת אמונים
ואם הוא מקבל את העיתונות ההוגנת על ידי מימון של "חבר" מימי סיירת "קזינו" ( aka שלדון) זה גם עברה בוטה על חוק מימון מפלגות ומכניס אותו לכיס של השוגר דדי .

לכל אזרח כנראה מגיע ראש הממשלה הראוי לו. אני לא חושב שמגיע לי גירסת לייט של ברלוסקוני, וזה בערך הכיוון.

• אהבתי
Reactions: HHH
אם ראש הממשלה משלם בכסף של הציבור כדי לקבל עיתונות הוגנת לדעתו
זה לפחות מרמה והפרת אמונים

נתניהו ישלם? אנחנו כנראה לא מדברים על אותו הבן אדם :)
העלאת ספקולציות בעלמא, לעומת זאת, את זה הוא עושה חופשי ובחינם.
בכל מקרה, על איזה כסף של הציבור אתה מדבר? הרי דובר על סגירת ישראל היום , כשברור שאין לראש הממשלה יכולת כזה, ולכולם ידוע שהוא התנגד לחוק ישראל היום.
אגב, למה לא חוקרים את מי שקידם ותמך בחוק? אחד החוקים הכי מושחתים שאני מכיר. חוק שכל מטרתו לתמוך במוזס כלכלית. נתניהו היה נגדו, להזכירך

ואם הוא מקבל את העיתונות ההוגנת על ידי מימון של "חבר" מימי סיירת "קזינו" ( aka שלדון) זה גם עברה בוטה על חוק מימון מפלגות ומכניס אותו לכיס של השוגר דדי

למה למשפחות שוקן ומוזס מותר לשלוט בשוק התקשורת הישראלי ולתמרן את דעת הקהל הישראלית במשך 70 שנה , ללא כל ביקורת או התנגדות, ולשלדון אליסון אסור? רק כי הוא לא מתעב את נתניהו?

למה למשפחות שוקן ומוזס מותר לשלוט בשוק התקשורת הישראלי ולתמרן את דעת הקהל הישראלית במשך 70 שנה ,
the bastards changed the rules
מה לעשות ש"מנהג אבותנו בידינו" לא חל על מעשי נוכלות ושחיתות, אלא אם כן אתה מחזיק בדעה שאנחנו צאצאי סדום ועמורה.
יש לך עמדה בעייתית בתחום המוסר,
לא כל נורמה מקובלת היא גם ראויה אז אתה מוזמן להמציא מכונת זמן שתתקן את העבר בינתיים אנחנו בהווה משפיעים על העתיד.

חומר קריאה מעניין גם ללא שומרי תריג
http://tora.us.fm/tnk1/kma/hvdlim1/joxd.html

אגב, למה לא חוקרים את מי שקידם ותמך בחוק? אחד החוקים הכי מושחתים שאני מכיר. חוק שכל מטרתו לתמוך במוזס כלכלית. נתניהו היה נגדו, להזכירך
וזה מנקה את ביבי ?
אתה ממש איש "זכות קדימה"-
בא נתחיל בשחיתות של אחרים (באופזיציה קודם) לפני שנגע באתרוג שלך (ראש הממשלה בעשור האחרון)

עד מדינה יכול למפרע להודות ששיקר והפליל אדם חף מפשע? הוא לא מפליל עצמו בכך ששיקר?
ליבי עליו. מדובר באדם שקרן. האם שיקר עכשיו או בזמנו, לעולם לא נדע.
בעקרון, אין הרשעה רק לפי דבריו והיו ראיות רבות נוספות, אבל בוודאי שיש לדבריו משקל ואם הוא משקר והדבר לא נחשף במשפט, יש פגיעה בנאשם.

כלומר, יש להם אינטרס מובנה בתהליכי חקירות הפוליטיקאים האינסופיות האלו,
לא בדיוק. הם חושבים שיש מעשים שציבורית אינם ראויים. לא כולם מביניהם חושבים שיש להעמיד לדין (בזהירות המתבקשת ממי שאינו מכיר את הראיות) וכולם חוששים שהעמדה לדין וזיכוי יביאו להרס המערכת המשפטית (ובזה אני מסכים איתם).
2) אותם עו"ד חיים וכפופים למגבלות שרות המדינה והתקשי"ר. מאד מקומם אותם שיש מישהו שחושב שמגיע לו יותר. מצד שני, מי שבא מכיוון ההייטק, לא מבין איך ראש ממשלה מרויח כמו ראש צוות בכיר בהייטק, ולמה יש מגבלות הזויות כאלו בשרות המדינה.
להיפך. במקומות עבודה גדולים ומסודרים בהייטק, יש מגבלות קשות על קבלת הטבות וכספים ובוודאי שנדרש לדווח עליהן.
ובאמת ראש צוות בכיר בהייטק מרוויח 49 אלף ש"ח? זה הסטנדרט בתעשיה? (לא שזה רלוונטי למשהו בשוק הציבורי)

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
מ האם אנחנו חיים בתום עידן הבעלות הפרטית על נדל"ן? נדל"ן 6
P תעודה פאסיבית מחקה מדד - האם תם עידן? שוק ההון 40
sogi תם עידן פתיחת הטיקטים ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 72
yossik עידן+ T2 אוף טופיק 7
amidar מחפש אנשים עם ניסיון ב"עידן פלוס". אוף טופיק 11
מ פוסט סקרנות-כמה אמשיך להשקיע כשאין מטרה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
ס חרדת שינה-פוסט פריקה התפתחות אישית 34
I פוסט של הסולידית - כדאיות שכירות למול רכישה דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 57
I פוסט שיתוף + התלבטות לגבי רכישת דירה אוף טופיק 46
A פוסט הכרות פוסטים מאיכות נמוכה 2
T מסיים תואר בהנדסת חשמל. מדוכא, מפוחד, ומוטרד מהעתיד, צריך עצות. (פוסט ארוך) התפתחות אישית 16
O פוסט משקיע מתחיל גנרי P: שוק ההון 2
ה עריכת פוסט אוף טופיק 4
D מקרו מחזוריות (פוסט שיתוף) אוף טופיק 1
E מתי כבר יגיע הזעזוע לפה? (הייטק/נדלן בארץ) פוסט תסכול פוסטים מאיכות נמוכה 534
ב פוסט עם יד על הלב - חיסכון מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 22
M אופטימיזציה של הפרשות לפנסיה - עוד פוסט עם טוויסט? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
M עוד פוסט של איך להתחיל, דומה אבל אולי קצת שונה שוק ההון 12
deussex מה עוד חסר לי לאושר ? פוסט שיתוף התפתחות אישית 20
כ פוסט ראשון, היו עדינים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ס פוסט קורונה == ירידות שערים? שוק ההון 10
פ דיון פוסט - אז אתם רוצים “להשקיע” בביטקוין? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 143
S תוכנית ההשקעה שלי - פוסט ראשון! שוק ההון 14
לא חשוב שמות דיון - איך לייצר הכנסה פסיבית ממניות דיבידנד (פוסט מ-25.11) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 28
נ הפעם זה אחרת - פוסט מהמשבר הבורסאי של הגל הראשון דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
נ ניודים, התנתקויות, ביטולים - פוסט עידוד מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 8
ב למה פוסט נמחק? נדל"ן 5
S לבנות אתרים או לבנות באתרים ? (או עוד פוסט הסבה להייטק ) התפתחות אישית 10
S יש לסולידית פוסט שמראה את כל האופציות של קרנות מחקות מדדים עולמיים? שוק ההון 2
א פוסט ראשוני- דירה לצורך השקעה נדל"ן 17
Cleo אז מה ערך התיק בנקודת הסיום? (אזהרה - פוסט מורבידי) פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 32
ג חיפוש פוסט- כל צורות ההשקעה באגח האפשריות שוק ההון 1
ה מחפש פוסט על ריבית דריבית דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
A שאלה בעקבות פוסט "קרנות ריט" שוק ההון 0
Kintsukuroi מעבר לארהב לצורך פוסט דוק אוף טופיק 6
M פוסט בכורה חופר, שוק ההון 46
משה פוסט בבלוג שלי שבו אני מציג חלק מהעקרונות בספר אנטי שביר אוף טופיק 5
R מתנות - אני יודעת שהסולידית כתבה פוסט על זה אבל - תמיכה נפשית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
123W עולם חדש נורא? [פוסט בבלוג] דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 67
ד פוסט מעניין: איך לא לאבד כסף בהחלפת עבודה אוף טופיק 5
ד שאלה לסולידית: פוסט "נתינת נייר ערך כמתנה" שוק ההון 3
ד פוסט שפורסם בעבר על מתנת יום הולדת לילדים שוק ההון 2
ס פוסט שננעל אוף טופיק 1
Waler "הכנסה בסיסית" - אם כבר יש על זה פוסט אוף טופיק 38
הסולידית הזמנה לכתיבת פוסט אורח אוף טופיק 0
DiverGirl פוסט מוטיבציה: הרגלים ומשמעת התפתחות אישית 42
איליה פוסט של MMM לראשון באפריל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
R פוסט/תגובה אבודה אוף טופיק 0
flower מעורבותה של שרה נתניהו בהחלטות שילטוניות פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 8
oferM נתניהו דרש מראש השב"כ להזהיר את לפיד: בלי פשרה על עילת הסבירות הסכנה למלחמה תגדל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 47

נושאים דומים

Back
למעלה