The Stoic
משתמש רגיל
- דירוג
- 469
השירות לקוחות שלהם עונה מהר ויפה אבל תשובות לא נכונות. גם אחרי שאותה שאלה נשאלת מספר פעמים, ורק אחרי שאני דוחף להם את הראש לנתונים שסותרים את התשובות שלהם פתאום הם משנים את התשובה שלהם.אגב, גם השירות לקוחות שלהם לא יודע לענות על שאלות לגבי המערכת.
אומנם הם עונים מיידית, אבל כל שאלה ששאלתי ממש התקשו לתת תשובה, בסוף חפרתי ומצאתי לבד..
זה גם משהו שמראה שאפילו לתמיכה/שירות לקחות/חדר מסחר לא היה זמן ללמוד ולהתכונן למערכת הזאת, ממש חפוז, לדעתי פשוט נגמר החוזה ולא רצו לשלם על מערכת חדשה חוזה ארוך ולשלם גם על מערכת נוספת.
ביום חמישי קניתי מניה וניסיתי למכור אותה ברווח יפה באזור 6 בערב, הפקודה לא עברה. אני מתקשר, הוא מבטיח לבדוק ולחזור אליי, לא חוזר במשך חצי שעה (בזמן שאני רואה את המניה יורדת ויורדת ויורדת), מתקשר שוב הוא אומר לי שיש תקלה כללית שתסתדר תוך דקה דקותיים, אני אומר לו אין בעיה אני נשאר איתך על הקו אם זה דקה, עוברות משהו כמו 7 דקות הוא אומר לי טוב אני בודק עם הברוקר וחוזר אלייך, כמובן לא חוזר אליי, אחרי שלב מסוים התקלה נפתרה אבל הפקודות שלי נדחות כי פקודה קודמת שלי נתקעה איפשהו בצינור, הוא מציע למכור עבורי את המניה אבל דרך מערכת אחרת והפקודה תעבור רק מחר - ממש לא מסכים לזה, מחכה שהם יפתרו, בינתיים מתחלפת משמרת מתקשר אליי נציג אחר שגם מציע למכור דרך מערכת אחרת, אני אומר לו לא תודה אני לא מוכן למכור על עיוור מחר בלי שאני יודע באיזה מחיר והוא אומר לי "מה פתאום, זה יעבור מיידית" (??? אז למה הנציג השני אמר שזה לא ככה?), אני אומר לו שישלח והוא אומר לי שזה נמכר (אחרי שחצי מהרווח כבר הלך) ויתעדכן אצלי מחר.
מגיע שישי... כמובן שלא התעדכן לי והמניה עדיין בתיק. אין לי מושג אם הוא באמת מכר או לא כי גם חדר המסחר סגור בשישי אחרי 13:00 למרות שיש עדיין מסחר בארה"ב. אני מנסה למכור את המניה שוב אחרי שקפצה עוד 4% בשישי. הפקודה עוברת. היום שבת, המניה עדיין בתיק שלי ... לא יודע מה אמיתי ומה לא
סיוט, לא סומך על מילה שהם אומרים, מסבנים אותך בלי סוף, רמה נמוכה בטירוף, אין לך שום שליטה על הכסף שלך או תמונת מצב אמיתית של מה קורה ומה יש לך ואין לך.
על תקלה כללית בסדר גודל הזה הייתי מצפה לאיזשהו מייל, איזושהי התנצלות, איזושהי לקיחת אחריות. אם הייתי מפסיד 100 אלף שקל בגלל התקלה שלהם הייתי פשוט נדפק והם לא היו לוקחים אחריות או מפצים.