yossik
מודרטור
- דירוג
- 16,348
לעמותה דרושים מתנדבים/ות עם רקע טכני לתחזוקה, פיתוח ועיצוב האתר [וורדפרס].
רקע –
לפני מספר שנים אני הייתי בין המייסדים של עמותת 'מתייעלים'.
אני הייתי מומחה ה IT והנחתי את התשתית הבסיסית + בניית האתרים.
פרשתי אבל לא לפני שהעברתי את השרביט לדור הצעיר.
מנהלת האתר שהחליפה אותי החלה בעבודת עיצוב מחדש ועשתה עבודה מעולה אבל עזבה לחו"ל.
מה הידע הנדרש?
וורדפרס, אלמנטור, Yoast SEO, עוד כמה תוספים לאבטחת מידע וגיבוי.
כמו כן ידע מינימלי ב cpanel לניהול תשתית בבלו-הוסט.
כתבתי מספר מסמכים טכניים והסברים ׳בגובה העיניים׳, די מפורטים וברורים אודות האתר והתשתית וכמובן שבתחילת הדרך אני אדריך ואהיה זמין לשאלות/תשובות.
לדעתי, לאחר הכרה ראשונית של האתרים, תיקונים וניקוי זבל, יידרשו מספר שעות לחודש לצורך העלאת תכנים חדשים ועדכוני גרסאות.
לעמותה שני אתרים + 2 אתרי ניסיון שבהם בודקים עדכוני גרסאות לפני למיישמים באתרים החיים.
כתבתי מסמכים בנושאי ניהול עדכונים וגיבויים.
אז, אם יש כאן בפורום מספר חברים סולידיים עם ידע בוורדפרס, אתם מוזמנים להתנדב ולעזור לעמותה.
תודה,
יוסיק
רקע –
לפני מספר שנים אני הייתי בין המייסדים של עמותת 'מתייעלים'.
אני הייתי מומחה ה IT והנחתי את התשתית הבסיסית + בניית האתרים.
פרשתי אבל לא לפני שהעברתי את השרביט לדור הצעיר.
מנהלת האתר שהחליפה אותי החלה בעבודת עיצוב מחדש ועשתה עבודה מעולה אבל עזבה לחו"ל.
מה הידע הנדרש?
וורדפרס, אלמנטור, Yoast SEO, עוד כמה תוספים לאבטחת מידע וגיבוי.
כמו כן ידע מינימלי ב cpanel לניהול תשתית בבלו-הוסט.
כתבתי מספר מסמכים טכניים והסברים ׳בגובה העיניים׳, די מפורטים וברורים אודות האתר והתשתית וכמובן שבתחילת הדרך אני אדריך ואהיה זמין לשאלות/תשובות.
לדעתי, לאחר הכרה ראשונית של האתרים, תיקונים וניקוי זבל, יידרשו מספר שעות לחודש לצורך העלאת תכנים חדשים ועדכוני גרסאות.
לעמותה שני אתרים + 2 אתרי ניסיון שבהם בודקים עדכוני גרסאות לפני למיישמים באתרים החיים.
כתבתי מסמכים בנושאי ניהול עדכונים וגיבויים.
אז, אם יש כאן בפורום מספר חברים סולידיים עם ידע בוורדפרס, אתם מוזמנים להתנדב ולעזור לעמותה.
תודה,
יוסיק