• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

לגרום לדברים לקרות - אפליקציה לניהול משימות?

• פותח הנושא פותח הנושא חיפאי
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

חיפאי

משתמש רגיל
דירוג
1,219
קראתי את הכתבה על דייויד אלן בדהמארקר.
האם מישהו מכיר אפליקציה שמתממשקת עם השיטה שלו GTD, ופועלת טוב בעברית? יש חברות ישראליות שעוסקות בזה, אבל היה נראה לי שהתוכנות שלהן בכלל לא תומכות בעברית.
אם יש למישהו המלצה מתוך נסיון בשימוש בשיטה, גם בלי אפליקציה, אשמח לשמוע.
זה אגב התחיל עם פנקסים ותיקיות פיסיות.

מאמל"ק את הכתבה למי שלא קרא ולא מכיר (כמוני, עד לפני 10 דקות):
לפני 30 שנה דיוויד אלן פיתח שיטה לניהול משימות - כזו שמשאירה את האינבוקס ריק, את התודעה שקטה, ואת המשימות מבוצעות ביעילות. זה קרה כשהוא עבד כיועץ עם עובדים ומנהלים בארה"ב. הוא מסתובב בעולם ומלמד את זה, והוא נחשב אוטוריטה בתחום של ניהול עצמי. השיטה שלו כוללת צורה מסויימת לרשום את המשימות, למיין אותם לפי שיטה מסויימת, ולרשום כפעולה מדויקת לביצוע, ולתייק אותן לפי ימים בחודש או חודשים בשנה. זה נשמע מועיל ומעניין, והוא מתייחס לזה כאל אימון מנטלי שלוקח זמן להתרגל אליו ואחרי שמתרגלים הופך למשהו אוטומטי שמשאיר ראש נקי.

יש כתבה נוספת מ 2008 בכלכליסט שמסבירה לא רע.

GTD זה כל כך פופולארי, כך שניתן למצוא בקלות אלפי מדריכים בגוגל.
ניתן להטמיע את המתודולוגיה בעשרות כלים. החל מאקסל פשוט ועד כלים נישתיים יותר.
ממליץ לבדוק את notion (תלוי בשימוש שלך, יכול להיות בעייתי בעברית). יש עקומת למידה די שטוחה אבל תוכל להתרשם מיוטוב מה אנשים מצליחים לעשות איתה.
כמו כן, אחלה מקורות: r/gtd ברדיט וקבוצת פייסבוק בעברית שנקראת supertools (גם אתר ופודקאסט בעברית)

תוריד todoist לפלאפון וסגרת סיפור, קניתי פרימיום (12 שקל לחודש) כדי להוסיף הערות וקבצים ולייבלים ופילטרים אבל לגמרי אפשר להסתדר בלי זה, גם מקבלים בהתחלה 3 חודשים מתנה

ניסיתי כל מיני שיטות, בסוף הכי מועיל בשבילי זו אפליקציה שאני יוצר בה משימות תוך 5 שניות מקס'.
אפליקציה בשם three.do.
במקום להיות עסוק בלארגן את אפליקציית המשימות שלי בכל מיני לייבלים וקבוצות וכו' ותאמין לי שניסיתי, הווו כמה שניסיתי.
אני פשוט יורה משימות לאפליקציה, מקבל תזכורת, מטפל, עושה נודניק וכו' והכל בשניות בודדות

ניסיתי כל מיני שיטות, בסוף הכי מועיל בשבילי זו אפליקציה שאני יוצר בה משימות תוך 5 שניות מקס'.
אפליקציה בשם three.do.
במקום להיות עסוק בלארגן את אפליקציית המשימות שלי בכל מיני לייבלים וקבוצות וכו' ותאמין לי שניסיתי, הווו כמה שניסיתי.
אני פשוט יורה משימות לאפליקציה, מקבל תזכורת, מטפל, עושה נודניק וכו' והכל בשניות בודדות
זה רק באנגלית?

השאלה איפה סימן הפיסוק האחרון בשורה. :)

Back
למעלה