צריך את עזרת חברי הפורום בתהייה שיש לי.
בילדותי, אמי (שעבדה במשרה מלאה) הייתה דואגת גם לבשל את האוכל לכל משק הבית. מאחר והיא גם רצתה לחיות ונסות בסוף יום העבודה, היא רכשה מקפיא עמוק קטן והייתה מבשלת בכמויות גדולות, וחלק מקפיאה לטווח ארוך (חודשים עד שנה). ככה היה תמיד גיוון באוכל (כי אפשר להפשיר משהו אחר כל יום), וגם הטעם היה טוב יותר מבהקפאה רגילה.
אני תוהה אם לאמץ את אותה אסטרטגיה, עכשיו כשיש לי בת קטנה ואני מתחיל לנוע לכיוון משרה מלאה. ברור שמשתלם ובריא יותר לבשל מלקנות אוכל, אבל האם אחזקת המקפיא העמוק לא מקזזת את היתרון הזה?
בלי קשר, יש רק מאכלים מסויימים שעוברים הקפאה טוב (קציצות, עוף בגריל, מג'דרה ושאר דברים יבשים). אולי הגישה הנכונה היא להקפיא דווקא מוצרי ביניים כמו בצל מטוגן, ירקות קלופין מוכנים לבישול וכו', ואז ההכנה עצמה הופכת לקצרה. מה דעתכם?
בילדותי, אמי (שעבדה במשרה מלאה) הייתה דואגת גם לבשל את האוכל לכל משק הבית. מאחר והיא גם רצתה לחיות ונסות בסוף יום העבודה, היא רכשה מקפיא עמוק קטן והייתה מבשלת בכמויות גדולות, וחלק מקפיאה לטווח ארוך (חודשים עד שנה). ככה היה תמיד גיוון באוכל (כי אפשר להפשיר משהו אחר כל יום), וגם הטעם היה טוב יותר מבהקפאה רגילה.
אני תוהה אם לאמץ את אותה אסטרטגיה, עכשיו כשיש לי בת קטנה ואני מתחיל לנוע לכיוון משרה מלאה. ברור שמשתלם ובריא יותר לבשל מלקנות אוכל, אבל האם אחזקת המקפיא העמוק לא מקזזת את היתרון הזה?
בלי קשר, יש רק מאכלים מסויימים שעוברים הקפאה טוב (קציצות, עוף בגריל, מג'דרה ושאר דברים יבשים). אולי הגישה הנכונה היא להקפיא דווקא מוצרי ביניים כמו בצל מטוגן, ירקות קלופין מוכנים לבישול וכו', ואז ההכנה עצמה הופכת לקצרה. מה דעתכם?