להיפך, הגישה שלך היא זאת שלא אפשרית.הגישה כאן בפורום שהוותיקים מפנים לקישור ששולח ל20 קישורים.
היא לא אפשרית.
לא יכול להיות שכל משתמש חדש שמצטרף יפתח מחדש את כל הדיונים שהיו בפורום אי פעם ויבקש שיאכילו אותו בכפית בכל התשובות.
יש מעל 12 אלף חברים בפורום, ומצטרפים כל הזמן עוד ועוד.
המינימום של משתמש חדש זה לחפש תשובות קיימות לפני ששואלים שאלות. פה לא רק שלא עשית את זה, גם אחרי שהפנו אותך למקום עם התשובות את ממשיך להתעקש שיאכילו אותך בכפית.
כל מה ששאלת מופיע באותם שרשורים. אף אחת מהטענות שהעלית לא חדשה.
אני לא מבין... יש לך שאלה, אתה יכול לחפש אותה.אני לא מבין.. מישהו שואל שאלה, אם אתה יודע תשובה, תענה.
למה שאנשים אחרים יעשו עבורך את העבודה? מה זה העצלנות הזאת?
בטח שכן.אבל חברים, תבינו. אני לא באמת יכול להתחיל לקרוא שירשורי ענק
אתה לא יכול לצפות שכל אדם חדש שיגיע לפה יקבל תשובה מותאמת אישית לכל אחת מהשאלות שלו. בטח לא בנושא שכבר נחרש עד מוות בפורום.
תקרא את הדיונים הקיימים, אם אח"כ יש לך עוד שאלות תשאל אותן במקום הנכון.
זה לא הגיוני שכל משתמש חדש שמצטרף יפתח מחדש מליון דיונים שונים על כל הנושאים שכבר נדונו בעבר.
אז תלמד איך מחפשים באינטרנט. זאת יכולת חובה בימינו.אין לי אפשרות לחפש אשכול מתאים.
אתה גם חדש באינטרנט?אני חדש כאן ולא יודע בדיוק לאן מתאים כל שאלה
לחפש זה לא באמת קשה. עושים חיפוש, מוצאים דיונים בנושא (ושוב, נתתי פה כבר קישור ישירות לדיון הרלוונטים), ואם יש עוד שאלות אז שואלים שם.
גישה מאוד מוזרה לחיים.הבעייה שרק הוא הסביר את דעתו ולכן אוטומטית קיבלתי את דעתו.
היא לא תוביל אותך רחוק.
שוב - כל הטענות שהעלית כבר נדונוהשרשור שקישרו אליו אני קראתי כמעט את כולו בעבר וזה באמת קישור שחשוב לקרוא אותו להעשרת ידע, אבל זה פשוט לא מדבר על מה שדיברנו כאן, ואם אתה רוצה אני יכול לומר לך בקיצור מה ההבדל למרות שלדעתי זה די ברור מה השוני בין הנושאים.
אז או שקראת אותם ממש מזמן או שלא קראת אותם באמת.אני קראתי בעבר את רוב השרשורים שקישרת, ואני לא רואה שום קשר לגוף הטענה.
תקרא שוב, הטענה שהעלית נמצאת שם ונדונה לא פעם אחת.
לחלופין תעשה פשוט חיפוש בפורום ותמצא בקלות את הטענה הזאת.
אף אחד לא ילעס בשבילך את האוכל.אני באמת מבקש שאם אתה מסכים שתביא קישור אפילו מקום אחד שזה נידון ואז אני יכול לראות מה עומד מאחורי הטענה שלך.
הטענה שלך כבר עלתה, ולא פעם אחת. אפילו הפנו אותך לדיונים הרלוונטיים.
יכול להיות.אני באמת חושב שאתה ואורי.ג אלופים ומומחים בתחום ואני לא קרוב לידע שלכם אבל שום דבר לא ברור מאליו ויכול להיות שאתם טועים כאן, וחד משמעית יכול להיות שגם אני טועה, למרות שלא נראה לי.
אם תקרא את השרשורים תגלה.
ואם אתה חושב שמה שרשום שם לא נכון, אתה מוזמן לרשום את זה שם ונמשיך לנהל את הדיון שם.
אבל כמובן, אחרי שקראת והבנת את הטענות שהועלו שם משני הצדדים, את התשובות לטענות הללו משני הצדדים ואת המקורות שקישרו אליהם שם.
אז לא קראת את כל הדיונים.השרשור שקישרו אליו אני קראתי כמעט את כולו בעבר וזה באמת קישור שחשוב לקרוא אותו להעשרת ידע, אבל זה פשוט לא מדבר על מה שדיברנו כאן, ואם אתה רוצה אני יכול לומר לך בקיצור מה ההבדל למרות שלדעתי זה די ברור מה השוני בין הנושאים.
נכון, בחלק מהם מדברים רק על ענייני גידור, אבל בחלקם גם מדברים בדיוק על מה שאתה דיברת עליו - האם חברה אמריקאית שנסחרת בסנופי צמודה לדולר.
(אגב, הדוגמה הנגדית הכי טובה - תראה מה קרה לכל החברות הבריטיות שנחסרות בפאונד ברגע שהצהירות על הכוונה לברקזיט. באורך פלא שווי כל המניות עלה במונחי פאונד בזמן שהפאונד ירד מול כל שאר המטבעות, ובעצם שווי המניות במונחי מטבעות אחרים נשאר פחות או יותר אותו דבר).
לא לא. בדיוק הפוך.אני מסכים שאף אחד לא חייב לאף אחד אחר כאן בפורום, אבל ברגע שאתה מגיב והתגובה היחידה שלך היא אתה טועה, הדיון לא רציני.
מה שלא רציני זה להעלות מחדש את אותן טענות שעלו כבר עשרות פעמים, וכשמפנים אותך לדיון (המעמיק והרציני) שנעשה בנידון אתה מתעצל לקרוא אותו וממשיך לטעון כמו רובות "הדיון לא רציני, תביאו הוכחות".
בדיוק - אם אין לך כוח לקרוא את הדיונים האחרים אתה לא חייב.מי שאין לו כוח להגיב שלא יגיב אבל שאף אחד לא יחשוב שהוא יכול לומר דעה וישר נרקוד לפי החליל שלו, מי שיש לו נתון צריך להוכיח, זה החיים.
אבל אתה לא יכול לדרוש מאיתנו לרקוד לפי החליל שלך ולהוכיח לך מחדש את מה שהוכח ונדון כבר עשרות פעמים.
אם יש לך השגות להוכחות שיש בדיונים ההם, אתה מוזמן להגיב להם בדיונים ההם.
ואם אין לך כוח לקרוא אותם אין לך שום זכות להתלונן. זה החיים.