שלום,
קראתי רבות בפורום ובפלטפורמות נוספות אבל ככל שאני קורא יותר אני הולך יותר לאיבוד.
נשוי + 3 - אני אזרח ישראלי, אשתי וגם הילדים אזרחים אמריקאים.
בכל שנה אשתי מעבירה דיווח הכנסות לרשויות המס בארה"ב.
בקרוב אנו עתידים לקבל סכום מכובד לאחר מכירת בית.
את הסכום הנ"ל אנו מעוניינים להשקיע בשוק ההון.
אבל – מכוון ואשתי אזרחית ארה"ב אני ממש הולך לאיבוד מבחינת התקנות, דיווחי המס, עניין העזבון והחשש להסתבך עם הרשויות.
אשמח להסבר קצר וברור באילו ברוקרים אני יכול לפתוח חשבון מחסר (אקסלנס טרייד כבר עדכנו שהם לא מוכנים לפתוח חשבון).
מספר דגשים חשובים:
תודה מראש.
קראתי רבות בפורום ובפלטפורמות נוספות אבל ככל שאני קורא יותר אני הולך יותר לאיבוד.
נשוי + 3 - אני אזרח ישראלי, אשתי וגם הילדים אזרחים אמריקאים.
בכל שנה אשתי מעבירה דיווח הכנסות לרשויות המס בארה"ב.
בקרוב אנו עתידים לקבל סכום מכובד לאחר מכירת בית.
את הסכום הנ"ל אנו מעוניינים להשקיע בשוק ההון.
אבל – מכוון ואשתי אזרחית ארה"ב אני ממש הולך לאיבוד מבחינת התקנות, דיווחי המס, עניין העזבון והחשש להסתבך עם הרשויות.
אשמח להסבר קצר וברור באילו ברוקרים אני יכול לפתוח חשבון מחסר (אקסלנס טרייד כבר עדכנו שהם לא מוכנים לפתוח חשבון).
מספר דגשים חשובים:
- אופן המסחר יהיה בעיקרו פאסיבי לפחות בתחילת הדרך. אני מעוניין לפזר את ההשקעה במדדים בין: שוק ארה"ב, שוק עולמי, קצת שוק ישראלי, וגם אג"ח וקרנות כספיות.
- אני מעדיף בשלב זה ללכת על פשטות. גם אם זה אומר שאשלם יותר בעמלות. חשוב לי מאוד שיהיה פשוט בדגש על לקבל ניכוי מס במקור ולא להתחיל להתעסק עם זה עצמאית.
- איך אפשר לדעת שכאשר אני מבצע רכישה של מדד – אני לא בטעות רוכש מדד שחורג מהתקנות עצמן ומהאיסור לרכוש קרנות שאינן מופקות בארה"ב ?
תודה מראש.