O olehadash משתמש רשום הצטרף ב 19/2/18 הודעות 48 דירוג 3 23/10/24 #1 מישהו בקהל העביר את תיק ניירות הערך מברוקר זר (אינטראקטיב ברוקר) לברוקר ישראלי ויכול לספר לי מה התהליך ואם אפשר לעשות העברה בלי למכור את כל התעודות סל שלי?
מישהו בקהל העביר את תיק ניירות הערך מברוקר זר (אינטראקטיב ברוקר) לברוקר ישראלי ויכול לספר לי מה התהליך ואם אפשר לעשות העברה בלי למכור את כל התעודות סל שלי?
ב בוקר_טוב משתמש רגיל הצטרף ב 21/12/23 הודעות 103 דירוג 61 24/10/24 #2 מכל הדיונים כאן בפורום, נראה שאתה עושה טעות ועובר לצד הלא נכון . שיהיה ברור אני all in Israel. מעניין, מה הסיבה למעבר הזה? היוזר שלך הוא עולה חדש, אבל העברית לא תואמת לתאור.
מכל הדיונים כאן בפורום, נראה שאתה עושה טעות ועובר לצד הלא נכון . שיהיה ברור אני all in Israel. מעניין, מה הסיבה למעבר הזה? היוזר שלך הוא עולה חדש, אבל העברית לא תואמת לתאור.