E Eliahu21 משתמש רשום הצטרף ב 10/5/22 הודעות 8 דירוג 0 6/9/22 #1 נניח ויש לי חשבון בנק ששקוע במינוס רציני. אם אני רוצה שמישהו יפקיד לחשבון סכום ואני יעביר את הסכום הזה למישהו אחר. האם יש דרך לעשות זאת בלי שהכסף ייבלע במינוס? תודה רבה
נניח ויש לי חשבון בנק ששקוע במינוס רציני. אם אני רוצה שמישהו יפקיד לחשבון סכום ואני יעביר את הסכום הזה למישהו אחר. האם יש דרך לעשות זאת בלי שהכסף ייבלע במינוס? תודה רבה
מ משתמש לא פעיל משתמש רגיל הצטרף ב 12/4/19 הודעות 419 דירוג 514 6/9/22 #2 לא בטוח , תבדוק עם הבנק , אבל מה שכן, שווה אולי לקחת הלוואה לכיסוי המינוס . הריבית זולה יותר
E Eliahu21 משתמש רשום הצטרף ב 10/5/22 הודעות 8 דירוג 0 6/9/22 #3 נכתב ע"י Puvidel: לא בטוח , תבדוק עם הבנק , אבל מה שכן, שווה אולי לקחת הלוואה לכיסוי המינוס . הריבית זולה יותר לחץ כדי להרחיב... לא אני בעל המינוס. אני זה שצריך לקבל את ההעברה דרך החשבון עם המינוס.
נכתב ע"י Puvidel: לא בטוח , תבדוק עם הבנק , אבל מה שכן, שווה אולי לקחת הלוואה לכיסוי המינוס . הריבית זולה יותר לחץ כדי להרחיב... לא אני בעל המינוס. אני זה שצריך לקבל את ההעברה דרך החשבון עם המינוס.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 6/9/22 #4 אם מסגרת האשראי שהבנק נותן לחשבון גדולה מהמינוס, אז זה יתאפשר.
E Eliahu21 משתמש רשום הצטרף ב 10/5/22 הודעות 8 דירוג 0 6/9/22 #5 נכתב ע"י ירח אפל: אם מסגרת האשראי שהבנק נותן לחשבון גדולה מהמינוס, אז זה יתאפשר. לחץ כדי להרחיב... השאלה אם הכסף שיכנס לחשבון הזה לצורך ההעברה אליי ייבלע במינוס או לא.
נכתב ע"י ירח אפל: אם מסגרת האשראי שהבנק נותן לחשבון גדולה מהמינוס, אז זה יתאפשר. לחץ כדי להרחיב... השאלה אם הכסף שיכנס לחשבון הזה לצורך ההעברה אליי ייבלע במינוס או לא.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 6/9/22 #6 נכתב ע"י Eliahu21: השאלה אם הכסף שיכנס לחשבון הזה לצורך ההעברה אליי ייבלע במינוס או לא. לחץ כדי להרחיב... נו זו השאלה על המסגרת, אם המסגרת קטנה מהמינוס, אז הכסף יבלע ולא יהיה ניתן להעביר מעבר למסגרת.
נכתב ע"י Eliahu21: השאלה אם הכסף שיכנס לחשבון הזה לצורך ההעברה אליי ייבלע במינוס או לא. לחץ כדי להרחיב... נו זו השאלה על המסגרת, אם המסגרת קטנה מהמינוס, אז הכסף יבלע ולא יהיה ניתן להעביר מעבר למסגרת.