אין מצב, אני גם יודעת ממי הוא קונה את הבשר.התייחסתי לפיקוח וטרינרי - מניח ששם החיסכון הגדול בעלות הבשר.
יש מסעדנים שמתייחסים בחרדת קודש למצב המזון במסעדה שלהם. אני לא יודעת אם הם הרוב או המיעוט אבל הוא אחד מהם.
מנגד, הבן הפודי שלי סובל מקילקולי קיבה כל שני וחמישי בגלל תשוקתו לאוכל מסעדות וזה ממש לא עוצר אותו מלהמשיך עם זה.
אבל אני רוצה רגע להתייחס לנושא השרשור:
בשבוע האחרון, הלמ"ס הוציא סוף סוף דוחות לגבי הכנסות משקי בית לשנים 2019-2021.
עד עכשיו יכולנו להתייחס רק לשנת 2018 ומטה.
אני לא מביאה לינקים, כי בעיניי הלמ"ס הוא פח (עוד לפני שנתניהו יצניח אליו מקורב חסר כישורים) וכמות המלח שאני צריכה לאכול ליד הדוחות כבר מגיעה לסכנת נפשות...