יש לי שני חשבונות בנק במזרחי.
הייתי נותן להם ניקוד 4.
אין עמלות "קיום חשבון". יש עמלות לפי פעולות.
תעריף בסיס לפעולה (ישירה) של הבנק הוא 1.76 ש"ח
אני במסלול "היברידי" בו משלמים כל חודש 9 ש"ח קבועים על עצם המסלול + עמלות מופחתות (50%) שמגיעות לכ-10 ש"ח בחודש.
אז עלות פעילות חודשית עולה לי לרוב כ-20 ש"ח (9 ש"ח עמלת מסלול היברידי + כ-11 ש"ח על מספר הפעולות שאני מבצע). תכפילו את זה בשניים, יוצא כ-40 ש"ח בחודש לשני החשבונות יחד.
בחשבון אחד יש כרטיס אשראי ללא עמלות + כרטיס דיירקט שעולה 4.81 חודשית.
בחשבון השני יש כרטיס אשראי ללא עמלות + כרטיס דיירקט ללא עמלות.
סה"כ עלויות קבועות לשני החשבונות יחד כ-45 ש"ח.
נשמע לכם הרבה? חושבים שאפשר להוזיל? אשמח לעצות.
בסה"כ אני לא כ"כ מבסוט מהבנק, מגביית העמלות בחשבונות (זה אחרי שביקשנו מהם פטור וקיבלנו פטור 50% שעדיין יוצא הרבה לדעתי, ומהתקלות הטכנולוגיות.
השירות של הבנקאים בסדר, אבל אני עושה בעיקר פעולות ישירות ולא מעט והאפליקציה שלהם נתקעת לא מעט ועושה המון בעיות עם הפקדת צ'קים דרך הסלולר. בנוסף, האתר שלהם המון פעמים לא זמין, תקלה זמנית, תחזוקה ובלה בלה...
בנוסף, כמה אפשר לראות את דביר בנדק??? יצא לי מהעיניים כבר
אני שוקל לעבור ללאומי.
יש לי שם כבר חשבון אבל זה לא עו"ש אלא חשבון מיוחד ללא עמלות ולכן אני לא מתייחס אליו בחוות דעת כי גם אין לי מולם כמעט אינטראקציה, אבל עולה שיש די הרבה אנשים שמרוצים מהם לפי הסקר כאן ואני שוקל להעביר לשם את פעילות העו"ש של שני החשבונות שבמזרחי.
מה דעתכם?
האם אני יכול לקבל איזה שהן הטבות בתהליך?
חוץ מזה הייתי שמח לשמוע אם יש דרך להנפיק כרטיס פלסטיק שיענה על התנאים הבאים:
1. חוץ בנקאי (כדי שיהיה אפשר לעבור איתו בנקים בשעת הצורך).
2. חיוב מיידי (דיירקט).
3. פטור קבוע מעמלות.
4. שיהיה אפשר לחייב בו הוראות קבע.
5. שיכובד גם בחו"ל.
יש חיה כזו?
* עריכה: בנוסף, מזרחי גובים עמלות (גדולות) על כל פעולה ישירה ומשיכת מזומנים. אני פשוט נמנע מלעשות זאת אבל בכל זאת לעיתים אין ברירה. וגם לא התביישו לחייב 30 ש"ח על שני דפי תדפיס שהייתי צריך להצהרת הון שמס הכנסה דרש ממני.