• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

בנקים - סקר שביעות רצון

• פותח הנושא פותח הנושא yossik
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מי הבנק שלכם ואיך תדרגו אותו 1-10 (1 גרוע ביותר, 10 מצויין)

• בנק אגוד לישראל בע”מ

הצבעות: 18 13.1%
  • בנק דיסקונט לישראל בע”מ

הצבעות: 19 13.9%
  • בנק דיסקונט למשכנתאות בע”מ

הצבעות: 0 0.0%
  • בנק דקסיה ישראל בע”מ

• בנק הפועלים בע”מ

הצבעות: 43 31.4%
  • בנק יהב לעובדי המדינה בע”מ

הצבעות: 10 7.3%
  • בנק ירושלים בע”מ

הצבעות: 6 4.4%
  • בנק לאומי לישראל בע”מ

הצבעות: 35 25.5%
  • בנק לאומי למשכנתאות בע”מ

הצבעות: 1 0.7%
  • בנק מזרחי טפחות בע”מ

הצבעות: 20 14.6%
  • בנק מסד בע”מ

• בנק מרכנתיל דיסקונט בע”מ

הצבעות: 3 2.2%
  • בנק פועלי אגודת ישראל

• הבנק הבינלאומי הראשון

הצבעות: 11 8.0%
  • יובנק בע”מ

• בנק BNP Paribas

• סיטיבנק - בנק סיטי

• בנק HSBC

• סטייט בנק אוף אינדיה SBI State Bank of India

• בנק אוצר החיל

הצבעות: 10 7.3%

• סך הכל מצביעים
    137
אני גם בדיסקונט
אני רוצה להעיר על דיסקונט שהייתי לקוח שלהם תקופה ארוכה - והם נוראיים. מזעזעים. ומעצבנים מאוד. גם בעמלות, אבל בעיקר ביחס, ובמקצועיות.

שים לב לכך שהראשון הוא רק לחשבונות חדשים, ואילו השני גם ללקוחות כיום.
מדובר במבצע גיוס.
בלינקים ששלחתי מצויין בשני המקרים שמדובר על לקוחות חדשים

אגוד מזעזעים, מרמים ומשתמשים הרבה בשיטת מצליח. מתעלמים מטלפונים ומיילים ונותנים תחושה ממש רעה. היינו אצלם בשביל החשבון ההפוך ורק סבלנו. מדובר על סניף א.ת. חדש נתניה.
כעת אנחנו בדיסקונט (כבר שנה), היחס חם, העובדים לבביים, לא נתקלנו בשום בעיה, המענה הטלפוני אישי ומרגיש כאילו ממש זוכרים אותנו ומתייחסים אישית ובינתיים אנחנו ממש מרוצים. מדובר על סניף טום לנטוס קרית השרון.

הייתי בלאומי עד 2009. ב2009 סגרתי את לאומי ועברתי לבינלאומי ולמזרחי.

בלאומי העמלות היו נוראיות. יותר מ10 שח לחודש עמלת מינימום לחשבון. יותר מ10 על כרטיס אשראי. כשהתחלתי עם ניירות ערך )בסכום התחלתי של8000 שח) גבו ממני 0.7 אחוז עמלת קניה ו0.7 דמי משמרת. הם רצו להציע הורדה בעמלות כשביקשתי לעזוב. אני אפילו לא רציתי לשמוע את ההצעה החדשה.

בינלאומי במסגרת הסכם הוט. ללא עמלות עוש. כשהתחלתי עם ניירות ערך גבו 0.35 אחוז על ניירות ערך. וזו הסיבה שפתחתי גם במזרחי. הבינלאומי הסכימו לרדת עד 0.15 אחוז עם עמלה רבעונית כלשהי. (כאמור לא המשכתי להתעסק בניירות ערך דרכם) בבינלאומי מצאתי צוות יעיל. אך הריביות על חסכונות נמוכות מידי. כיום המשכורת שלי נכנסת לבינלאומי ומייד מועברת ברובה למקומות אחרים בהם אני מנהל תיק השקעות.

במזרחי דרך דיל מהמעסיק פטור מעמלות עוש. ניירות ערך ישראליים ב0.1 אחוז. ריביות לא רעות על פקדונות. רוב הפעילות שלי הייתה בבנק הזה עד שלאחרונה פתחתי תיק השקעות בIB דרך המתווך הישראלי. הכסף מועבר אליו דרך הבינלאומי כי הם מאפשרים העברות זהב באינטרנט. עמלת העברה 6.3 שח. ניסיון להוריד עמלה זו נכשל.

בקיצור, כל אחד חווה כמה סניפים עם יחס טוב וכמה סניפים עם יחס מזעזע, בכל סוגי הבנקים.
אי אפשר להתייחס להמלצות על בנק כגוף אחד אלא רק למי שמאייש בפועל את הסניף המסוים שקרוב לכל אחד לבית.

אולי אפשר ליצור רשימה של Hall of Fame ושל Hall of Shame של סניפי בנק, איפה כדאי לפתוח חשבון עו"ש/משכנתא/השקעות, ולאן לא להתקרב.

בקיצור, כל אחד חווה כמה סניפים עם יחס טוב וכמה סניפים עם יחס מזעזע, בכל סוגי הבנקים.
נכון זה גם הניסיון האישי שלי, בכמה בנקים.
רשימה של ........ Hall of Shame של סניפי בנק........ לאן לא להתקרב.
לא בפורום...
רשימה של Hall of Fame ...... של סניפי בנק, איפה כדאי לפתוח חשבון עו"ש/משכנתא/השקעות
+1

כל אחד חווה כמה סניפים עם יחס טוב וכמה סניפים עם יחס מזעזע
אני לדוגמא אוהב את הפקידות שעומדות 5 דקות לפני הסגירה עם היד על המפתח שבמנעול הכניסה הראשית כדי לנעול על הדקה את הדלתשלא ימשיכו לזרום אנשים, ואז נמצאות עם תור עד השעה 8,
במקומות כאלו נוצר מירמור אפילו אצל פקידים טובים, אני ממליץ מילת עידוד נחמדה או סתם "שקר לבן" כלשהו לשחקנים מביניכם, ניתן "לשבות" את יחסו האדיב של הפקיד גם בלי ל"התקרבן" (יענו לבקש כסף בתחנונים)

איך אתם מעבירים כספים מבנק לבנק בדרך הכי מהירה ונוחה ואם אפשר גם חסכונית ?
אני בהתחלה חשבתי שהבנק שאני עובר אליו עושה זאת מול הבנק הקודם שהייתי בו אבל מסתבר שטעיתי.
הבנק שאני עובר אליו אמר לי פשוט לעשות העברה של הכספים ואז לסגור את החשבון הקודם - רק לי זה נשמע מוזר וגם מסורבל ?

יש לי שני חשבונות בנק במזרחי.

הייתי נותן להם ניקוד 4.

אין עמלות "קיום חשבון". יש עמלות לפי פעולות.
תעריף בסיס לפעולה (ישירה) של הבנק הוא 1.76 ש"ח

אני במסלול "היברידי" בו משלמים כל חודש 9 ש"ח קבועים על עצם המסלול + עמלות מופחתות (50%) שמגיעות לכ-10 ש"ח בחודש.
אז עלות פעילות חודשית עולה לי לרוב כ-20 ש"ח (9 ש"ח עמלת מסלול היברידי + כ-11 ש"ח על מספר הפעולות שאני מבצע). תכפילו את זה בשניים, יוצא כ-40 ש"ח בחודש לשני החשבונות יחד.

בחשבון אחד יש כרטיס אשראי ללא עמלות + כרטיס דיירקט שעולה 4.81 חודשית.
בחשבון השני יש כרטיס אשראי ללא עמלות + כרטיס דיירקט ללא עמלות.

סה"כ עלויות קבועות לשני החשבונות יחד כ-45 ש"ח.
נשמע לכם הרבה? חושבים שאפשר להוזיל? אשמח לעצות.

בסה"כ אני לא כ"כ מבסוט מהבנק, מגביית העמלות בחשבונות (זה אחרי שביקשנו מהם פטור וקיבלנו פטור 50% שעדיין יוצא הרבה לדעתי, ומהתקלות הטכנולוגיות.
השירות של הבנקאים בסדר, אבל אני עושה בעיקר פעולות ישירות ולא מעט והאפליקציה שלהם נתקעת לא מעט ועושה המון בעיות עם הפקדת צ'קים דרך הסלולר. בנוסף, האתר שלהם המון פעמים לא זמין, תקלה זמנית, תחזוקה ובלה בלה...
בנוסף, כמה אפשר לראות את דביר בנדק??? יצא לי מהעיניים כבר :lol:

אני שוקל לעבור ללאומי.
יש לי שם כבר חשבון אבל זה לא עו"ש אלא חשבון מיוחד ללא עמלות ולכן אני לא מתייחס אליו בחוות דעת כי גם אין לי מולם כמעט אינטראקציה, אבל עולה שיש די הרבה אנשים שמרוצים מהם לפי הסקר כאן ואני שוקל להעביר לשם את פעילות העו"ש של שני החשבונות שבמזרחי.
מה דעתכם?
האם אני יכול לקבל איזה שהן הטבות בתהליך?

חוץ מזה הייתי שמח לשמוע אם יש דרך להנפיק כרטיס פלסטיק שיענה על התנאים הבאים:

1. חוץ בנקאי (כדי שיהיה אפשר לעבור איתו בנקים בשעת הצורך).
2. חיוב מיידי (דיירקט).
3. פטור קבוע מעמלות.
4. שיהיה אפשר לחייב בו הוראות קבע.
5. שיכובד גם בחו"ל.

יש חיה כזו?>:(

* עריכה: בנוסף, מזרחי גובים עמלות (גדולות) על כל פעולה ישירה ומשיכת מזומנים. אני פשוט נמנע מלעשות זאת אבל בכל זאת לעיתים אין ברירה. וגם לא התביישו לחייב 30 ש"ח על שני דפי תדפיס שהייתי צריך להצהרת הון שמס הכנסה דרש ממני.

בנוסף, האתר שלהם המון פעמים לא זמין, תקלה זמנית, תחזוקה ובלה בלה...
* עריכה: בנוסף, מזרחי גובים עמלות (גדולות) על כל פעולה ישירה ומשיכת מזומנים. אני פשוט נמנע מלעשות זאת אבל בכל זאת לעיתים אין ברירה. וגם לא התביישו לחייב 30 ש"ח על שני דפי תדפיס שהייתי צריך להצהרת הון שמס הכנסה דרש ממני.
מאשר מנסיון את מה שכתבת, יש לי שם חשבון עיסקי די חדש ואני חש שמבחינה טכנולגית עדיף להם להמשיך לעבוד עם ספרי חשבונות
c9a7217c6a80b865ec351e227cc507a9.jpg
והעמלות...הוווו...העמלות...

אני בפועלים ולא מרוצה.
נכון, הם מתקדמים בדיגיטל. הפקדת צ'ק באפליקציה והרבה פעולות שניתן לבצע באתר.
אבל יש לנו שני כרטיסי אשראי - ישרכרט ומסטקרט. משלמים סהכ דמי כרטיס של 50 שח. ועוד עמלות על הקצאת כרטיס ועמלת שורה של סהכ 35 שח.
ההתנהלות של הפקידים בבנק ממש לא מקצועית. לפחות בעיר שלי. הרבה פעמים נאמר משהו בשיחה וקרה בסוף משהו אחר והפקידים לא מוכנים לקחת אחראיות כמובן.

שוקלת לעבור לאיגוד בעקבות השרשור. אשמח לקבל הסבר על הסיפור של 3% ריבית. הריבית היא אחרי ההורדות של האשראי או על הנטו שנכנס?
אני גם מניחה שאם אפקיד 100k בעו"ש אני לא יקבל על זה 3%.

@קפה שחור
ספוילר: דוגמא לממשק של מזרחי
חחחחחחחחח הרגת אותי.
אני מבין שגם אתה מתוסכל מהם. למה בכלל פתחת אצלם חשבון? (אם אפשר לשאול...)
אגב, איך אתה מעלה תמונה בצורה כזאת? ניסיתי להעלות תמונה בפוסט אחר והאתר סרב.

הנמוך מבין הבאים: משכורת חודשית / כסף מזומן בעו"ש / 30K בעו"ש
אז בעצם המקסימום הוא 3% על 30,000 ש"ח במקרה האופטימלי, כן?
ואם אני לא מעביר אליהם משכורת חודשית קבועה אלא פשוט מעביר לעו"ש אצלם 30,000 לדוגמא? עדיין אקבל את ה-3% וחשבון ללא עמלות לשלוש שנים?

משלמים סהכ דמי כרטיס של 50 שח. ועוד עמלות על הקצאת כרטיס ועמלת שורה של סהכ 35 שח.
וואו, נשמע לי כמו הון תועפות בשביל כרטיסים...

אם יש לך כרטיס אשראי של הבנק ובנוסף יש לך כרטיס חיוב מיידי, אתה לא אמור לשלם על כרטיס חיוב מיידי במשך 36 חודשים.
אלו תקנות של בנק ישראל.
אתה צודק. אני גם ראיתי את זה כשביקשתי מהם את הכרטיס עצמו ואכן לא היה חיוב בתחילה,אבל באיזה שלב הם התחילו לגבות 4.81 ושמתי לב לכך ממש לאחרונה. אטפל בעניין הזה כחלק משינוי כללי של ההתנהלות שלי מולם. ואם לא, אז פשוט אעבור.
תודה.

יש לי שני חשבונות בנק במזרחי.

הייתי נותן להם ניקוד 4.

אין עמלות "קיום חשבון". יש עמלות לפי פעולות.
תעריף בסיס לפעולה (ישירה) של הבנק הוא 1.76 ש"ח

אני במסלול "היברידי" בו משלמים כל חודש 9 ש"ח קבועים על עצם המסלול + עמלות מופחתות (50%) שמגיעות לכ-10 ש"ח בחודש.
אז עלות פעילות חודשית עולה לי לרוב כ-20 ש"ח (9 ש"ח עמלת מסלול היברידי + כ-11 ש"ח על מספר הפעולות שאני מבצע). תכפילו את זה בשניים, יוצא כ-40 ש"ח בחודש לשני החשבונות יחד.

בחשבון אחד יש כרטיס אשראי ללא עמלות + כרטיס דיירקט שעולה 4.81 חודשית.
בחשבון השני יש כרטיס אשראי ללא עמלות + כרטיס דיירקט ללא עמלות.

סה"כ עלויות קבועות לשני החשבונות יחד כ-45 ש"ח.
נשמע לכם הרבה? חושבים שאפשר להוזיל? אשמח לעצות.

בסה"כ אני לא כ"כ מבסוט מהבנק, מגביית העמלות בחשבונות (זה אחרי שביקשנו מהם פטור וקיבלנו פטור 50% שעדיין יוצא הרבה לדעתי, ומהתקלות הטכנולוגיות.
השירות של הבנקאים בסדר, אבל אני עושה בעיקר פעולות ישירות ולא מעט והאפליקציה שלהם נתקעת לא מעט ועושה המון בעיות עם הפקדת צ'קים דרך הסלולר. בנוסף, האתר שלהם המון פעמים לא זמין, תקלה זמנית, תחזוקה ובלה בלה...
בנוסף, כמה אפשר לראות את דביר בנדק??? יצא לי מהעיניים כבר :lol:

אני שוקל לעבור ללאומי.
יש לי שם כבר חשבון אבל זה לא עו"ש אלא חשבון מיוחד ללא עמלות ולכן אני לא מתייחס אליו בחוות דעת כי גם אין לי מולם כמעט אינטראקציה, אבל עולה שיש די הרבה אנשים שמרוצים מהם לפי הסקר כאן ואני שוקל להעביר לשם את פעילות העו"ש של שני החשבונות שבמזרחי.
מה דעתכם?
האם אני יכול לקבל איזה שהן הטבות בתהליך?

חוץ מזה הייתי שמח לשמוע אם יש דרך להנפיק כרטיס פלסטיק שיענה על התנאים הבאים:

1. חוץ בנקאי (כדי שיהיה אפשר לעבור איתו בנקים בשעת הצורך).
2. חיוב מיידי (דיירקט).
3. פטור קבוע מעמלות.
4. שיהיה אפשר לחייב בו הוראות קבע.
5. שיכובד גם בחו"ל.

יש חיה כזו?>:(

לא יצא לי להתנסות פעולות יותר מדי מורכבות כמו שהסברת כאן שעשית ושהיה לך בבנק הזה אבל אני יכול להגיד מגוף ראשון שאני שונא את הבנק הזה.
וכמוך גם ממני חייבו עמלות על כלום, לקחו כמה שיותר. ואני מחוסר ידע נטו לא ידעתי שאשכרה אני יכול להתמקח עם הבנק בשביל להוריד את העמלות המגוחכות הללו ולצערי התפכחתי לאחר 13 שנה שהם חלבו ממני עמלות. עד שאמרתי "סטופ" ושמתי להם אולטימטום - או שאתם מורידים עמלות שקר או שאני עוזב. הסכימו לתת רק 70% הנחה בעמלות אז אמרתי להם שלום ולא להתראות.

• אהבתי
Reactions: ITS

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נשבר לי סופית ממזרחי.
הסיבות רבות, אבל לא רוצה להלאות אתכם ואת עצמי ברשימה ארוכה שלהם.
אז הגעתי להחלטה לסגור שם את החשבון ולעבור לפועלים או לאומי בגלל קרבה יחסית שלהם אלי ובגלל שנראה שהם יחסית בסדר בשירות.

רציתי לבקש לשמוע מכם המלצות/הזהרות לגבי שני הבנקים הללו ומה כדאי שאעשה כדי לקבל בהם את התנאים האופטימליים לפני שאני פותח שם חשבון (עו"ש) חדש?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ק סקר שוק בנקים ופתיחת חשבון בנק - מרחוק צרכנות פיננסית 7
י קו אשראי בברוקרים (או בנקים) בארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
M איך להשוות מלצ של שני בנקים? נדל"ן 6
S קרן סל בנקים בארץ? שוק ההון 5
H מחקה תל בונד שקלי בנקים וביטוח דמי ניהול=0?? שוק ההון 1
ש הבדל בין בנקים בדמי ניהול של קרנות נאמנות בגידור שוק ההון 0
N קרנות סל מחקות בנקים שוק ההון 6
P באיזה בנקים אפשר לפתוח גישת "צפיה בלבד" עם שם משתמש נוסף? צרכנות פיננסית 8
א יש דרך לעשות סימולציית מס בברוקרים/בנקים ? שוק ההון 9
algo.il מינוף - אפשרויות פרט למשכנתא (בתי השקעות \ IB \ ברוקרים \ בנקים\וכו') שוק ההון 4
Y משכנתא - סבב בנקים - לאיזה סניף ללכת נדל"ן 4
ס האם ניתן לנייד תיק מבנק לבית השקעות בלי קנייה ומכירה? כמו ניוד בין בנקים? שוק ההון 4
ב אג"ח של בנקים בארץ שוק ההון 6
Z מדד הבנקים ומניות בנקים בישראל, לאן זה הולך ? שוק ההון 38
D דירוג בנקים לפי סיכון צרכנות פיננסית 2
ב הטבות בנק ישראל/בנקים אחרים ללוקחי משכנתא נדל"ן 0
SolidBixby עמלות בנקים לעסקים צרכנות פיננסית 0
Y מה דעתכם-אגח חברות ממשלתיות/בנקים-אטרקטיבי? שוק ההון 18
H איסור אחזקת ני"ע לתושב מס בארה"ב בבתי השקעות/בנקים בארץ - לאיפה ואיך מעבירים תיק השקעות עם ני"ע ישראליים? שוק ההון 59
G סיכום פקדונות בנקים שוק ההון 5
ע האם בנקים מקבלים העברות ביואנים או בדולר הונקונגי? פוסטים מאיכות נמוכה 3
K בנקים בישראל שתומכים באימות דו שלבי שלא מבוסס על SMS צרכנות פיננסית 5
S מרווחים שונים בין אג"ח בנקים וממשלתיות - צמוד מול לא צמוד שוק ההון 1
S עמלות בנקים בדרך בהעברת SWIFT - אחוזים או FIXED? שוק ההון 6
M האם יש הבדל בסיכון מנפיק בין אגח בנקים לבין פקדונות בבנקים (או קרן כספית שמחזיקה פקדונות ג'מבו בבנקים)? שוק ההון 2
grimble grumble התנהלות עם שני כרטיסי אשראי בנקאיים בשני בנקים שונים צרכנות פיננסית 12
M בנקים וגישה מחול פוסטים מאיכות נמוכה 9
freakazoid התייעצות לגבי קרן סל בנקים ישראל\ארה"ב לקראת עליית המדד שוק ההון 1
Y שאלה לגבי פיצול של העברת משכורת לטובת הטבות בשני בנקים שונים צרכנות פיננסית 22
מ אשמח להסבר - דוח על שינוי בשם קרן ובמדיניות ההשקעות ת"א בנקים 5 שוק ההון 2
Y עמלת העברת תיק ניירות ערך בין 2 בנקים ישראלים צרכנות פיננסית 3
Y סקירה והשוואה של מדדי תא בנקים שוק ההון 5
T למה בנקים לא רוצים לתת הלוואות לדיור? נדל"ן 29
מומו הברווז סיוע בהבנת דף אג"ח ורכישה ישירה של אגח בנקים שוק ההון 6
V אבטחה באתרי בנקים, ביתי השקעות וכדומה בישראל אוף טופיק 36
Y אג"ח בנקים וביטוח שוק ההון 1
סשה תעודות סל בנקים חו"ל שוק ההון 2
B קרנות פיננסים/בנקים שוק ההון 4
4 מסחר מניות בבורסות אירופה - בתי השקעות/בנקים צרכנות פיננסית 4
E מהלכי הגנה מפני פשיטות רגל של בנקים/חברות השקעה בסביבת משבר כלכלי גדול שוק ההון 11
G מכירים תעודה שעוקבת אחרי מניות בנקים בארה"ב? שוק ההון 2
F האם בנקים בישראל מחוייבים לנפק אישורים באנגלית? צרכנות פיננסית 9
ש השקעה באגח בנקים וביטוח שוק ההון 5
V איך בנקים פרטיים מייצרים כסף יש מאין? צרכנות פיננסית 30
trast_noe_wan דעת הפורום לגבי השקעה במניות/קרנות בנקים? שוק ההון 3
M בנקים vs בתי השקעות - מי יותר בטוח שוק ההון 1
Y השוואת עמלות ותנאים בין בנקים שוק ההון 29
ג קרנות סל על מדדי בנקים ארופאים שוק ההון 10
Y דרישות בנקים לתיעוד מקור הכסף בעת העברת/קבלת כספים צרכנות פיננסית 156
Y אג"ח דולרי מגובה בפקדונות בנקים - מה דעתכם? שוק ההון 7

נושאים דומים

Back