• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

שורט סקוויז במניות עם נפח שורט גבוה

Hf0nGDg.png

מול כל המיליונרים הטריים של GME/השורטיסטים/הסקוויזיסטים, אני מתפאר בכשלונות

נערך לאחרונה ב:
@YPV המומחיות של WSB זה loss p*rn.
אם זה פחות מ־7 ספרות יקראו לך noob.

עריכה: WTF? האתר מצנזר מילים שאולות שאיבדו את משמעותן המחפיצה המקורית!?

בתחילת משבר הקורונה קראתי איפשהו שהמחיר של הכסף ביחס לזהב בשפל של אלפי שנים, אז קניתי קצת, בלי לחשוב יותר מדי. מפה לשם המחיר עלה פי 2 ויש לי קצת אחזקות ב - slv.
לא היו לי תוכניות מיוחדות אז הכסף נשאר שם ופתאום אני קולט שאני בעין הסערה של wsb בלי שהתכוונתי...
יעלה, ירד, מי יודע מי יהיה? להיכנס לא הייתי נכנס, אבל הם הכניסו אותי!

-20% לערך, אין לאף אחד כדור בדולח, אבל למי שחשב שבגלל הייפ כדאי להיכנס להימורים צריך להבין שזה מסוכן.
עוד חצי שעה זה גם יכול להיות שווה באותה מידה 1000$ או 2$.

https://www.marketwatch.com/investing/stock/gme

35% התרסקות נכון לעכשיו, יש עוד הגבלות על קניה או שנגמר הסיפור שם?

• אהבתי
Reactions: HHH
רוביןהוד עדיין מגבילה קנייה.
אבל לא מגבילה קניה ומימוש מיידי של אופציות.
היום אמנם יום שני ויש פרמיה, אבל ביום שישי המחיר של ITM calls היה 100% ערך אינטרינזי.

רובין הוד גייסו 2.4 מילארד נוספים.
(יום אחד אולי נגלה מה הלך שם מאחורי הקלעים בשבוע האחרון)

(יום אחד אולי נגלה מה הלך שם מאחורי הקלעים בשבוע האחרון)
כל המידע שאתה רק רוצה קיים פה בשרשור.

קצת מצחיק שהבעלים של RH הם דינוזאורים הרבה יותר גדולים ורציניים מהקרנות גידור שאנשי WSB דפקו שבאופן אירוני נדפקו גם הם חזק מהמהלך.

Looks to me like the short side managed to source some stock to cover over the weekend.
My guess would be that they sat down with a bunch of the institutionals holding the stock, like Fideliy, Blackrock, etc, and they decided on a good price that will make the institutionals' quarterly reports look good without any risk, and the shorters and clearing houses will owe them one.

Also, looking at the institutional holdings, Fidelity alone holds like 20% total, including their funds , so I guess that's the reason they didn't need to restrict buying.

EtJn3t9XYAAz1Vf

Also, Elon asking Vlad (The CEO of Robinhood (Yes, we know!)) about what happened.

יש כרגע טענות בפורום wsb על קוספירציה רחבה:
רבים שם בפורום טוענים שהתקשורת עשתה יד אחת עם קרנות הגידור והוציאו חדשות כזב על כך
שהרדיטים עברו לכסף, כדי להפיל את המניה של gme.

מה שמסוכן הוא התמכרות לאשליה של quick and easy money.
הילדים האלה, כל החיים עוד לפניהם. עם הרבה אתגרים בכלל ואתגרים כלכליים בפרט.
פעם הבאה שייתקלו בבעיה כלכלית, הזיכרון של "מחיקת חובות" באמצעות הימור מוצלח על מניה/ביטקוין/שיטקוין, יהיה חזק מהם, כי בעיניהם הם סוחרים מוצלחים וממולחים. והפיתוי לחפש את ה GME הבא יטריף אותם מבפנים וידרדר להימורים על ספקולציות כושלות.

זה אחת הסיבות שציינתי ביומן מסע שאני לא כל כך מתלהב למחזר את ההלוואות שלי בריבית טובה יותר. אני לא רוצה מחיקת חובות ״קלה״.
אני מעדיף שהחוויה של ההלוואות הנוכחיות עם הריבית הגרועה שלי תהייה כמה שיותר צורבת וכואבת, כדי למנוע ממני בעתיד להתפתות לקחת אחת נוספת בתנאים טובים.החשש שלי שמיחזור הלוואה בתנאים טובים עכשיו, יצור אצלי תמונה כוזבת ששד ההלוואה לא כזה נורא.
אבל לא רוצה להסיט את נושא השרשור. תודה לך ולאחרים על התגובות כאן. אמרתם דברים נכונים שלקחתי לעצמי.

Looks to me like the short side managed to source some stock to cover over the weekend.
My guess would be that they sat down with a bunch of the institutionals holding the stock, like Fideliy, Blackrock, etc, and they decided on a good price that will make the institutionals' quarterly reports look good without any risk, and the shorters and clearing houses will owe them one.

Also, looking at the institutional holdings, Fidelity alone holds like 20% total, including their funds , so I guess that's the reason they didn't need to restrict buying.

EtJn3t9XYAAz1Vf
מאיפה הגרף?

EtJn3t9XYAAz1Vf

אוף טופיק, חדפעמי:
Why r u online and going after graphs? can u plz do you'r part and go somewhere with no corona & good weather

Why r u online and going after graphs? can u plz do you'r part and go somewhere with no corona & good weather
A friend from work got into this stuff (though he's only diamond-handing like 2 stonks), I'm just following this for entertainment value, it's a whole new world of memes for me.
I think I'll wait like at least half a year before I make any drastic changes, maybe wait for the vaccines to make things more reasonable for travel, see that everything works as expected with the broker, make sure that everything's fine with my health.
We did a test at work that I wouldn't mind continuing to work on regardless of my net worth for a while, if we got the project.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Yohiko האם יכול להיות שורט סקוויז על הדולר? שוק ההון 4
N מה נסגר בסוף עם קרן קסם שורט*2 על הנפט? שוק ההון 3
א מה הדרך הכי סבירה שורט שקל/דולר שוק ההון 25
ש האם כל Swap משמעותו שמישהו עושה שורט על מה שאני עושה לונג? או איך זה עובד? שוק ההון 8
I איך והאם אדם פשוט יכול לעשות שורט על מנייה בודדת? פוסטים מאיכות נמוכה 2
חתול לילה שורט על ישראל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 112
G שורט על תעודה ממונפת שוק ההון 2
O כמה שאלות לגבי פוזיציית שורט ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
י תיאום לאינפלציה של רווח הון במכירה בחסר (שורט) - הוראות החוק והתקנות מיסים 6
I האם הבנקים עושים שורט על אגחי"ם בשוק ההון בשביל לתת משכנתאות? שוק ההון 10
ה שורט על אגח 10 שנים שוק ההון 7
ק למה לא להתחיל שורט על SPY שוק ההון 8
K קניית ETF שורט שוק ההון 14
C מישהו יכול לשפוך אור על שורט טרייד שפשטו את הרגל ? שוק ההון 211
וולפסון שורט על ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 12
R שורט על אג"ח ממשלתי במקום הלוואה שוק ההון 6
מ החזקת שורט לחמש שנים שוק ההון 12
amit מישהו מבין לעומק איך שורט עובד? שוק ההון 96
korma שורט בחשבון IRA שוק ההון 1
שמוליק קיפוד ביצוע שורט למניות RSU שוק ההון 55
א תוכנית/אפליקציה לחישוב ומילוי טפסים מהשקעה במניות באמצעות אינטראקטיב ברוקרס מיסים 2
מ דוח שנתי 1301 וקיזוז הפסד הון במניות המעסיק בחו"ל (ESPP) מיסים 13
Y העברת כספי פנסיה ל-IRA למסחר אקטיבי במניות בודדות - אפשרי בסכום צבירה קטן? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
א מה דעתכם על השקעות במניות הבנקים? שוק ההון 25
U הפסדי הון במניות שוק ההון 15
י הסבר לגבי השקעה במניות באמצעות מטבע זר שוק ההון 16
Y נשאלתי האם במניות יש ריבית דריבית - ולא ידעתי איך לענות. עזרה שוק ההון 27
Nickolai ניקוי מס במקור במניות אמריקאיות שוק ההון 3
D החלק של מטבעות וירטואלים במניות ה"סטנדרטיות" קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 4
א מסלול עוקב מדדי מניות באלטשולר - כמה אחוז מושקע באמת במניות שוק ההון 1
XpH הסולידית מזיזה את הכסף: מעל ל 60% מהתיק במניות דיבידנד. מה זה אומר עלינו? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 91
W הבדל עקרוני בין תשואת קרן פנסיה/גמל/השתלמות לבין תשואת השקעה עצמית, למשל במניות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
R משמעות רולינג במניות מיסים 0
כ מיסוי דיבידנד במניות ישראליות שוק ההון 2
ש השקעה במניות האם עדיף בבנק או בבית השקעות קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
B קיזוז הפסד מול רווח במניות שוק ההון 10
A השקעה במניות עולמיים בהתחשבות בפטורים ממס שוק ההון 0
י זכות הצבעה במניות חו"ל שוק ההון 5
U קיזוז רווח דיבידנד בחול כנגד הפסד במניות בארץ מיסים 9
א עצה לגבי השקעה במניות שבבים שוק ההון 44
Y בועת ההשקעות הפסיביות והשקעה במניות ערך (value) שוק ההון 10
M מסחר באופציות או מסחר יומי במניות - אופציה אפשרית? שוק ההון 0
א הונאה במניות פוסטים מאיכות נמוכה 5
O מה תכלס אני מקבל במניות? שוק ההון 9
כ הוצאה מוכרת דרך השקעות במניות או נדל"ן וכו'? (תכנון מס) (איך טראמפ עושה את זה?) שוק ההון 0
W היכן לסחור במניות? שוק ההון 19
R השקעה במניות ספציפיות ובקרנות מחקות מדד בארה״ב שוק ההון 11
ד איך משקיעים במניות ישראליות ללא בנק או בית השקעות ישראלי שוק ההון 11
G השקעה במניות בגרמניה - מסים מיסים 26
R שאלה לגבי קיזוזי רווח דיבידנדים והפסד ממסחר במניות מיסים 8

נושאים דומים

Back
למעלה