חחח
האמת שב 2018 היו שם דיונים אם להכנס להימורי אופציות על טבע או NVIDIA והם בחרו ב NVIDIA בסוף...
אולי אתה צריך להיות משקיע יותר אקטיבי ולפנות ללב שלהם
חתכתי הפסדים ב15% ונמנעתי ממניות לכמעט עשור (לא שהיו לי אז סכומים רציניים או תזרים חיובי לצורך העניין)
אולי אני צריך לקנות משהו כזה רק בשביל לחזור להיות צנוע
עריכה: אני עכשיו מוסיף לתיק הוירטואלי שלי שורט ב10K ש"ח על SLV!
זה קפץ בפריטרייד ולדעתי המניפולציה תכשל חזק והוא יפול חזרה ואולי יותר ממה שהיה.
אם זה יצליח אני אצטרך למצוא מקום אחר להכשל בו.
עריכה: אני עכשיו מוסיף לתיק הוירטואלי שלי שורט ב10K ש"ח על SLV!
זה קפץ בפריטרייד ולדעתי המניפולציה תכשל חזק והוא יפול חזרה ואולי יותר ממה שהיה.
אם זה יצליח אני אצטרך למצוא מקום אחר להכשל בו.
לא מזלזל בתרגיל המחשבתי אבל להפסד וירטואלי נלווה כאב וירטואלי.
כשאני רואה את זה בתיק אמיתי, אפילו שכבר עברו כמה שנים, אני נזכר בכאב אמיתי, איך שפכתי עליה כסף, תוך טעות קלאסית של "זה נפל כל כך הרבה, עכשיו בטוח היא תטוס למעלה חזרה"
כי אני רוצה לדמיין שזו פעולה מציאותית שהייתי עושה אם לא הייתי "פחדן"
ככה זה יוצא סד"ג של 2% מהתיק שלי ולא הייתי שם יותר על פעולה כזו בלי שעות של מחשבה וקריאה.
אם הייתה לי באמת טענה בנושא יכול להיות שגם הייתי נכנס (:
כמו שאמרתי יש לי דעה בגרוש וחצי עקב חוסר עניין וחוסר התעמקות בנושא, אבל הנה מה שעובר לי בראש:
אני מחזיק מהחברה בקרנות הגידור חכמים מאוד ובעיקר סתגלנים, אני חושב שהם למדו מהמקרה ב-GME.
אז הם גורמים לכולם לחשוב שהם יפסידו בענק אם יקפיצו להם את המחיר, אבל בעצם הם בפוזיציות לונג חזקות על הכסף.
הם מפמפמים בטוויטר ואיפה שאפשר שמי שיקנה כסף ידפוק אותם אבל ההפך הוא הנכון ובסוף הם יעשו דאמפ על כולם.
מה שנקרא: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me.
@hbdcae
אתה טוען לדאבל פולס פלאג אהבתי!
אבל לא נראה לי שיהיה פמפום רציני לאף כיוון. עכשיו קצת מושכים את זה למעלה ותכף זה יפול חזרה. זו הפוזיציה שלי ושמתי עליה 0 ש"ח אמיתיים ו10K וירטואליים (שורט על SLV כי אני לא מבין כלום וזה נייר קשור שאני אפילו לא יודע בדיוק מה יש בו ואיך הוא עובד ).
דרך אגב אני מתכנן "לצאת" כשהנייר יהיה שווה 20.
למי שלא היה ברור אני דפקט אינטרנטי יותר גרוע מהחבר'ה מWSB כי אני אפילו לא מוכן לשים שקל איפה שהפה שלי אז אם מישהו חושב שמדובר בהמלצה וכד' תסגרו עכשיו את המחשב ותצאו לסיבוב בחוץ.